#دوپیازه
.
سلام عزیزان جان .تو این وضعیت اقتصادی که به نوعی همه چی گرون شده و خیلی ها میدونم دیگه قدرت خرید خیلی چیزا رو ندارن غذاهای ساده و بی درد سر میتونه کمک به حال سفره هاشون باشه یکی از این غذاها دوپیازه است که هم راحته هم انرژی زا هم تقریبا کم خرج .و هم بهشتی من که عاشقشم .
میدونم همتون بلدید دو پیازه درست کنیدولی بازم دستور رو برای یه سری از دوستان گل میزارم
پیاز سه عدد متوسط
سیب زمینی چهار عددکمی بزرگ
زرد چوبه و فلفل و نمک کمی
من اول پیاز داغ میکنم بعد بهش زرد چوبه میزنم و فلفل کمی اب اضافه میکنم و سیب زمینی ها رو پوست میکنم و مکعبی خرد میکنم وداخل اب و پیاز و داغ میریزیم تا سیب زمینی ها پخته بشن بعدم با گوشت کوب میکوبم و با نون و سبزی و ترشی سروش میکنم مدل های مختلفی هست برای تهیه این غذا بعضی ها شوید میزنن بعضی ها رب میزنن بعضی ها تخم مرغ اب پز بهش اضافه میکنن ولی من ساده درست میکنم.
.. .
در ضمن این روزا که بازار سفر داغه یه غذای بین راهی لاکچری هم میتونه باشه هم سالمه هم اقتصادی هم اینکه خراب نمیشه و توی راه با نون و گوجه و خیار شور بزنید بر بدن کیف دنیا رو بکنید 😍👌
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قیمه_سیستانی_یا_دوغ_پای
f
یکی از غذاهای فراموش شده سیستان و بلوچستان هست. من توی هیچ کتاب یا حتی اینترنت اطلاعات خاصی ازش ندیدم.
طعمش خیلی با قیمه فرق نداشت، هرچند کسانی که امتحان ش کردن به نظرشون یه طعم خامه ای دلچسب داشت ( یعنی این غذا رو با کمی دلهره! برای مهمون درست کردم ) من از دوغ محلی و خیلی پرچرب استفاده کرده بودم.
اواسط کار وقتی دیدم آب (دوغ! ) غذا داره کم میشه حدود یه لیوان دوغ غلیظ تر ( از اونی که تو فیلم میریزم) بهش اضافه کردم.
با پرس و جوی بیشتر متوجه شدم میزان رب این غذا خیلی کمه! ولی من از همون میزان رب که تو قیمه میریزم استفاده کردم. و دفعه بعد که بپزم قطعا از رب کمتر و زردچوبه بیشتری استفاده میکنم.
بهتره برای این غذا از یه تیکه استخوان یا قلم هم استفاده کنید که من تو پشت صحنه انداختم تو قابلمه😁
مقدار کمی جوز هندی، عطر فوق العاده ای به قیمه میده
من از گردغوره، به جای لیموعمانی استفاده کردم.
سیستانی ها از ادویه آچارِ سیستانی که تركيبي از آرد گندم پخته شده پیاز و تخم گشنیز و زیره و زردچوبه و گوجه هست استفاده میکنن. همه این مواد رو با هم مخلوط میکنن خمیری میشه و خشکش میکنن
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃کربلا دلم دوباره بیقراره
🍃هوای دیدن تو داره
🌷 #صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله
🌷 #التماس_دعا
♨️ 👈
🏴 @olama12 🚩
🏴 @Olama_ir 🚩
🏴 @zakerin0 🚩
🏴 @yaran0 🚩
🌸👉 @noheomadahi - Seyed javad zaker.mp3
8.3M
16.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک یخچالی _خوش طعم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میلک_شیر
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
هدایت شده از ورزش سه | فوتبال برتر |✔️🇮🇷ایران varzesh3 استقلال| پرسپولیس خبر ورزشی اخبار ورزشی|سپاهان ورزش۳
مهشید دختر مظلومی که بخاطر هزینه دانشگاهش مجبور به کار در خونه تاجر بزرگ تهران میشه و بعد چند وقت عاشق امیرصدرا پسر کوچیکه خاندان تهرانی میشه، اما از بخت بدش پسر بزرگه با اینکه زن داره دلش و میبازه و مهشید و رو مجبور به ازدواج با خودش میکنه و دور از چشم بقیه به عقد خودش درمیاره تا اینکه...😱😱
https://eitaa.com/joinchat/302579743C8237e41e2b
#برترین_رمان_سال_از_نظر_مخاطبین♨️
#کافه_گلاسه
بستنی وانیلی
شیر
پودر نسکاقه گلد یا کافی میکس
اول بستنی رو به مقدار دلخواه مثلا سه اسکوپ ،در لیوان میزاریم بعد شیر رو بهش اضافه میکنیم تا لیوان پر بشه ،روی بستنی ها پودر کافی میکس یا نسکافه میریزید به اندازه ی دلخواه،موز هم که سلیقه ایه با میوه های دیگه هم میتونید تزیین کنید .
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کشک_کدو 🥒 😋
🔸 دوتا کدو و یه گوجه فرنگی متوسط برش خورد و سه حبه سیر و ۴ عدد گردو و یک مشت نعنای تازه که البته میشه از خشکش هم استفاده کرد،خورد شد.ابتدا کدوها رو در روغن زیتون فرابکر و یا روغن حیوانی سرخ کنید و کنار بگذارید،میزان روغن رو خودتون تعیین کنید ،من حدود چهار تا پنج قاشق روغن زیتون ریختم،سپس سیر و نعنا و گردو رو همزمان داخل روغن ریخته و کمی تفت بدین و سپس یه قاشق چایخوری زردچوبه و یه قاشق چایخوری زیره سیاه هم افزوده و تفت بدین،سپس کدو و گوجه رو اضافه کنید و نمک و کمی فلفل قرمز،حالا یک لیوان و نیم کشک نیمه غلیظ رو اضافه کنید و به محضی که دوتا قُل زد(بیشتر بجوشه ترش میشه) از روی شعله بردارید و با سبزی خوردن و نون خشک سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛