هدایت شده از ذاکرین
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
هدایت شده از ذاکرین
⛔️ ازدواج مرگبار با دخترپادشاه!
پادشاه پیری بود که تنها فرزند او دختری بود بسیار زیبا ! هرکس با آن دختر ازدواج میکرد صاحب مال و منال و از همه مهمتر تاج و تخت کشور میشد!
دختر با پسری زیبا و قوی ازدواج کرد ولی فردای پس از ازدواج نعش آن پسر را از اتاق بیرون آوردند! چند ماه بعد دختر با فرمانده لشکر ازدواج کرد ولی آن پسر نیز نعشش از اتاق خارج شد
ازدواج سوم نیز با پسر وزیر به همین شکل بود
یکی از صوفیان شهر به دیدار پادشاه رفت و گفت درخواست ازدواج با دختر او را دارد حتی اگر به قیمت تمام شدن جانش باشد ،
.ادامه ماجرا ❤️
ادامه ماجرا 💚
ادامه ماجرا 💜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوپ پاییزی 🤩🤩🤩😋😋😋😋
.
.
موادلازم (برای ۵ نفر)
قارچ ۱ کیلو
آب مرغ ۱ لیتر
پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری ۲ قاشق غذا خوری
آرد ۱ قاشق مربا خوری
کره ۱۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱/۳ پیمانه
خامه ۳ قاشق غذا خوری
جوپرک ۱/۲ پیمانه
.
.
پیازو سیر و با کره و روغن تفت بدین،قارچ و بهش اضافه کنید،نمک وفلفل سیاه و آرد رو داخل قارچ بریزین ،بعد آب مرغ و بریزین اجازه بدین جا بیافته در ادامه نصف سوپ و میکس کنید ودوباره داخل ظرف بریزین حالا جو پرک و خیس کنید چند دقیقه ،بریزین تو سوپ وقتی پخت خامه و شیر و جعفری رو اضافه کنید ،گاز و خاموش کنید هم بزنین و تمام ❤️
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ترشی_بادمجان_کبابی 🍆 😋
🔸بادمجون کبابی با سیر رنده شده و فلفل تند ریز شده با نعنا خشک و سرکه سفید و تخم گشنیز و سیاه دونه و کمی هویج رنده شده مخلوط کردم ...الان هم میشه این ترشی رو خورد .آماده است خیلی تند و پر سیر شده اما خوبه برای روزای سرد با سبزی پلو ماهی و یا غذاهای نونی مثل کتلت
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_هندوانه_ابوجهل
#ترشی_شپله
سلام دوستان
این هندونه های خوشگل هدیه دوست عزیزم هستش که تبدیل به ترشی شدن و اما طرز تهیه:
ابتدا هندوانه ها رو شسته دم آنرا با قیچی گرفته و در آب سرد و نمک میریزیم و در یخچال به مدت ده روز نگهداری میکنیم و هر روز آب و نمک آن را عوض می کنیم تا تلخی شون گرفته بشه. بعد از این مدت هندوانه ها رو آبکشی کرده و در سرکه حدود یک تا دو دقیقه میجوشونیم✔ (نباید هندوانه ها نرم بشن).
بعد از اینکه خنک شد در شیشه ریخته و مقداری سبزیجات معطر، سیر و فلفل اضافه میکنیم .بعد از دو هفته ترشی ما آماده ست.
*این ترشی خواص فوق العاده ای داره از جمله درمان دردهای مفاصل، کاهش چربی خون و بهبود عملکرد کبد و به نوعی محافظ کبد محسوب میشه.
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_یونانی 🍲 😋
🔸برای درست کردنش ۲ پیمانه زیتون شور سبز و سیاه رو صاف کردم و گذاشتم آبش خشک بشه
سیزیجات دیگه مثل گل کلم ۳ پیمانه و فلفل دلمه رنگی ۱ پیمانه و قارچ ریز ۲ پیمانه که با کمی سرکه و اب جوشوندم و صاف کردم و نصف پیمانه موسیر خورد شده . نصف پیمانه سیر خورد شده و نصف پیمانه فلفل تند خورد شده .۱ پیمانه هویج و ۱ پیمانه بی بی کورن حلقه شده(یا ذرت کنسروی صاف شده ) همه مواد خشک بشن و بعد باهم مخلوط بشن ۱ پیمانه روغن زیتون و ۱ پیمانه سرکه و ۲ قاشق نمک و ۱ قاشق فلفل قرمز کمی زردچوبه و سیاه دونه حدود ۲ قاشق هم شد چاشنی ترشی همه این مخلوط رو تو طرف تمیز درب دار ریختم و تو یخچال برای ۲ هفته زمان دادم
♦️اگه ظرف ترشیتون تا روی مواد خالی بود حتما سرکه اضافه کنید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_انگور_شانی
انگور سیاه ۱ کیلو
سرکه به میزان برابر با آب
نبات ۲۵۰ گرم ترجیحا ساده
انگورها رو بصورت خوشه ای شسته ومیزاریم آبش کشیده شه وبا قیچی به خوشه های کوچک تقسیم کنید (به هیچ عنوان حبه نکنید)ودر ظرف مورد نظر ریخته ومتناسب با گنجایش ظرف ترشی به میزان مساوی آب جوشیده سرد شده با سرکه بریزیدونباتها رو در آخر بالای انگور بزارید ودر ظرف رو محکم ببندیدودرجای خنک نگه دارید تا یکماه جابیفته وآماده خوردن بشه .هر چه بیشتر بمونه جاافتاده تر میشه .میتونید بجای مخلوط آب وسرکه کلا سرکه بریزید ولی اونوقت خیلی تیز میشه وگلو رو میزنه.
نکته:انگورها نباید پلاسیده باشن باید سفت وتازه باشه که ترشیش خوب دربیاد
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
🔴مادر شوهرم این #آبنما رو خونمون دید
باتیکه گفت اینو تو بازار قیمت کردم۱۳۰😒
زن هم زنای قدیم، هوای جیب شوهرشون داشتن😡
شوهرم گفت مامان اینو خودش درست کرده😎☺
بماند خرجش یه مقوا و چسب حرارتی و برق ناخن بود😅
15تومن درست میکنم 130 میفروشم یه #منبع_درامد_شد💵👇💃
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
#خوراک_خانومای_خانه_دار بدوبیا☝️😍
اگه کلی سوتین داری که #کشاشون_وارفته و دور ریزش شدن بردار بیا اینجا😍
انقدر ایده واسه خوشگل کردنشون داره که بال درمیاری از ذوقت😍🙈
دیگه فلانقدر پول به سوتین نده خودت #نانازشون کن😋
http://eitaa.com/joinchat/592248863C9dbc6b82f2
اینجا عالیه اموزشش ساده👆👆🌞🌞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_خانگی 😍
🍔🍟...🍭...🍟🍔
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه_معرکه
•2 عدد تخم مرغ
• 2 موز
• قاشق چایخوری سرکه
• شیر 200 میلی لیتر
• 4 گرم مخمر
• 1 قاشق غذاخوری شکر
• 150 گرم آرد ذرت
• 200 گرم سفید
• آجیل
شکلات
🍔🍟...🍭...🍟🍔
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
دختر داری و هر روز موهاش #شلخته_اس 😢
جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐
منم که اهل این #قری_بازیا نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍
.http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
#ترشی_لیموی_هندی
مواد لازم:
-لیموترش پوست نازک: یک و نیم کیلو
-پودر خردل: سه قاشق غذاخوری
-زردچوبه: یک قاشق چایخوری
-شکر قهوهای: سه قاشق غذاخوری
-فلفل تند: 4 عدد
-روغن زیتون: یک پیمانه
-نمک: 3 قاشق غذاخوری
-ادویهی ماسالا: یک قاشق چایخوری
-آب: سه لیتر
طرز تهیه:
-لیموها را خوب شسته و با پوست، چهار برش میدهیم. لیموها را در ظرفی قرار داده و نصف پیمانه آب به آنها اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا نرم شوند.
-حرارت را خاموش کرده و لیموها را کناری قرار میدهیم تا خنک شوند.
-آب، نمک، شکر، ادویه ماسالا، زردچوبه و خردل را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
-ظرفی که برای ترشی در نظر میگیریم بهتر است پیرکس باشد. قطعههای لیمو را داخل ظرف انداخته و مابین آنها، قطعههای فلفل تند را قرار میدهیم.
-مخلوط آب و نمک و ... را روی لیموها میریزیم تا جایی که سه چهارم حجم ظرف حاوی لیموها را پر کند. حالا روغن زیتون را روی آن میریزیم.
-در ظرف حاوی ترشی را بسته و دست کم به مدت یک هفته، خارج از یخچال قرار میدهیم تا ترشی ما آماده است .
@fast_food 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋🍰🍪 #نان_خامه_ای_فرانسوی 🧁🧁
کره: ۶ق غ 🍬 اب: ۱ پیمانه
نمک: ۱/۸ پیمانه 🍬 اردگندم: ۱ پیمانه
تخم مرغ کوچک: ۴ عدد 🍬 وانیل: ۱/۸ق غ
خامه قنادی: ۱ پیمانه
🍔🍟...🍭...🍟🍔
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سس_گوجه 🍅
🍔🍟...🍭...🍟🍔
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_کلم
طرز تهیه
👆🏽👆🏽👆🏽
آب و نمک و سرکه را کمی می جوشانیم، برگ های کلم را به آرامی جدا کرده و در آب ونمک و سرکه ریخته ،می جوشانیم تا نرم شوند.مواد داخل ترشی یعنی فلفل دلمه ای رنگی، فلفل تند، برگ کلم، هویج و بادمجان را خیلی ریز خرد می کنیم و کمی ادویه ترشی و نمک و سرکه اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم مواد را روی برگ کلم می ریزیم و مثل دلمه آن را می پیچیم.
برا بستن دلمه ها سبزی تره را یک دقیقه داخل آب جوش می گذاریم تا شکنندگیش از بین برود، بعد مثل روبان دور دلمه ها می پیچیم.برای تزیین این ترشی، هویج و برگ کلم سفید را با قالب گل مینا قالب می زنیم و در پایان سرکه سفید را روی ترشی میریزیم.بادمجان ها را با کمی آب نمک و سرکه می جوشانیم و چرخ کرده، داخل مواد ترشی می ریزیم
@fast_food 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_بادمجان به سبک ایتالیایی🍆🍆
یه ترشی واقعا خوشمزه برای طرفداری ترشی های متنوع، ما ایرانیا معمولا توی ترشی روغن زیتون استفاده نمیکنیم ولی اینم حتما یه بار امتحان کنید که عاشقش میشید😍
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_پیتزایی یا #ترشی_مکزیکی 😋
مواد لازم
هویج خام حدودا ۵ عدد
قارچ یه بسته 250 گرمی
کنسرو نخود فرنگی (پخته)حدود یک و نیم قوطی
کنسرو ذرت (پخته)حدود یک و نیم قوطی
فلفل دلمه زرد/قرمز /نارنجی هر کدام یک عدد
زیتون بدون هسته هرچی بیشتر خوشمزه تر
خیارشور اختیاری
سرکه بالزامیک یک شیشه
روغن زیتون
سس قرمز تند
نمک و فلفل یا ادویه ترشی
طرز تهیه:
همه مواد رو نگینی خورد کنید
سرکه تقریبا باید روی مواد برسه
میزان سس رو طبق ذائقه تون بریزید و نمک و فلفل هم همینطور
میتونید همون لحظه ترشی رومیل کنید ولی بهتره یه دو سه روز بمونه😋
اینکه ماندگاریش چقدره دقیق نمیدونم چون توی خونه ی ما زودتر از یکماه نمیمونه😋
ولی دیدم بیشتر از یکماه هم ماندگاری داشته...دیگه بستگی به شرایط نگهداری داره مثل بقیه ترشی ها
من یه مقدار ترشی گوجه سبز داشتم که قاطی مواد کردم 🤤
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_بامیه خوشمزه😋😋
موادلازم برای یک شیشه ۱لیتری ترشی👇👇
۱/۵کیلو بامیه درشت
۱استکان سرکه
۲قاشق مرباخوری سنگ نمک
۱قاشق چایخوری نمک لیمو
۱قاشق مرباخوری شکر
به اندازه ی دلخواه سیر
بامیه هارا تمیزبشورید بزارید روی پارچه ی تمیز تا آبش کامل کشیده بشه .بعد داخل شیشه درب فلزی بریزید ولابه لاشون سنگ نمک ،نمک لیمو،شکر،ورقه های لیمو به دلخواه وسیر,سرکه میریزیم.بعد آبجوش را هم اضافه کنید.وشیشه را سروته کنید ویکروز بگذارید بمونه درب شیشه را محکم ببندید.
نوش جان😋
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_خیار 🥒
اینم یه ترشی ساده و راحت
خیار هارو میشوریم بعد خشک میکنیم
بعد با رنده خلال کن خلالی شون میکنیم . یا میتونید باچاقو خلال کنید. یا مثل سالاد شیرازی مکعبی خورد کنید ولی خلال زیباتره.
دوتا هویج هم برای زیبایی و ترکیب رنگش ابتدا نیم پز کردم بعد خلالی کردم.
سیر رنده شده. فلفل قلمی تند. شوید و نعنای و ریحان خشک و پودر گلپر. نمک و کمی شکر هم اضافه کردم. اگه سرکه زیادی ترش بود داخل قابلمه بریزید و بهش آب اضافه کنید تا میزان ترشیش کم بشه بعد حدود ده دقیقه بجوشونید و زیرشو خاموش کنید وقتی از داغی افتاد روی خیارها بریزید و مخلوط کنید برای خوشرنگ شدنش رنگ زرد خوراکی اضافه کنید(اختیاری) و داخل شیشه بریزید. بهتره تمام ترشیا داخل یخچال نگهداری بشن که طعمشون عوض نشه. یک هفته بعد قابل استفاده است.
بجای خیار از خیارچمبر هم میشه استفاده کرد.
سبزی های خشک رو میتونید حذف یا جایگزین کنید.
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#ترشی_مخلوط😋
گل_کلم یک عدد کوچک
هویج :۳ عدد متوسط
بادمجون گوشتی : ۶ عدد
فلفل سبز تند :۶ عدد
سیر : یک بوته
سبزی ترشی (گشنیز ؛جعفری ؛شوید؛ ترخون ؛مرزه؛ نعنا)خورد شده پنج ق غ
سیاه دانه :یک قاشق غذاخوری
نمک :به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق سرخالی غذاخوری
سرکه قرمز: به میزان لازم
اول گل کلم و هویج و سیر رو خوب شستیم و وقتی آبش که رفت داخل یک پارچه تمیز گذاشتیم شب تا صبح که کامل کامل خشک بشه چون اصلا نباید آب داشته باشه وگرنه ترشی خراب میشه بعد داخل یک ظرف بزرگ به نسبت مواد ترشی
گل کلم و فلفل و سیر رو ریز خورد کردیم هویج رو هم با رنده درشت رنده کرده و اضافه میکنیم و کنار میذاریم
بادمجون رو هم وقتی شستیم باید خوب خوب خشک کرد بعد کبابی میکنیم پوستش رو جدا میکنیم خوب له میکنیم وقتی که خنک شد با مواد ترشی مخلوط میکنیم سبزی ترشی رو هم میریزیم و نمک و سیاه دانه و زردچوبه هم اضافه میکنیم بعد سرکه رو اضافه میکنیم سرکه تا اندازه میریزیم که با مواد مخلوط بشه نباید رقیق باشه فقط در حد مخلوط شدن فکر میکنم سه لیوان کافی باشه
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#شورمخلوط
گل کلم ۲عدد متوسط
هویچ ۴عدد
لبو ۳عدد
فلفل تند ۳عدد
سیر
سرکه سفید
گلپر
نمک
سبزیجات(ترخون،شوید،جعفری)
همه ی مواد را پس از شستن دراندازه دلخواه خرد میکنیم واجازه می دهیم کاملا خشک شود.سبزی راهم پس از شستن کاملا خشک میکنیم.مواد خردشده رادرظرف مورد نظر میریزیم وروی آن را با سبزی می پوشانیم.به ازای هرلیوان دسته دار آب ۲قاشق نمک و۱قاشق سرکه سفید میریزیم.
آب را جوش می آوریم ونمک وسرکه رادرآن حل میکنیم پس از خنک شدن آن را روی مواد میریزیم ودرب ظرف را کاملا سفت میکنیم ودرجای کاملا خنک قرار میدهیم.بعد ۲۰ الی ۳۰ روز آماده میشود.
مواد شور مخلوط کاملا سلیقه ای است.کرفس،خیار،سیب مخصوص ترشی،کلم برگ،بادمجان و... هم می توانید درشور استفاده کنید.
معمولا تو شور مخلوط گل کلم طرفدار بیشتری داره واسه همین من گل کلم بیشترازبقیه ریختم😄
لبو هم به خاطر رنگ جذابش استفاده کردم می تونید لبو نریزید ورنگ شور سفید باشه.
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_گوجه
ی ترشی خوشمزه و فوری🍅🥦🥒
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
از شهید ها مونده باقی - @Maddahionlin.mp3
4.48M
شبتون پر محبت امام حسین😍❤️
حتما تو این شبهای عزیز با #وضو بخوابید
التماس دعای ویژه برای مسلمانان در این شرایط 🌸🌸🌸🌸🙏 تبادلات👇