#بورك_گوشت_قارچ 🧇 😋
🔸براى درست كردنش به خمير يوفكا احتياج داريد كه معمولا همه ى سوپر ماركتها دارن و براى مواد ميانى خمير من گوشت رو به همراه پياز و فلفل، نمك، سير ، اويشن و دارچين تفت دادم بعد بهش رب گوجه فرنگى اضافه كردم. بعد هم به ترتيب فلفل دلمه اى، قارچ، ذرت، نخود فرنگى و كمى كالباس اضافه كردم همه ى مواد رو خوب با هم تركيب كردم و تفت دادم
بين هر يه خمير يوفكا از مواد گوشتى ريختم و روش و يه كم پنير پيتزا اضافه كردم و كامل به شكل گل رز رول كردم و كف قالبم چيدم ظرفمو كاملا با رولهاى رز شكل پر كردم و به مدت ٣٠ الى ٤٠ دقيقه توى فر گذاشتم تا كاملا طلايى و برشته بشه
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#نوشیدنی_پاییزی 🍸 😋
▫️۳ تا پرتغال
▫️۱/۴فنجان آب پرتغال
▫️۱ عدد لیموترش سبز
▫️۱۲ قطعه یخ
▫️نعناع تازه
🔸پرتغال و لیموترش را پوست بگیرید ،آنها را برش برش دهید .
۱/۲پرتغال،نعناع،۱/۲لیمو،۶ قطعه یخ با بقیه مواد مخلوط کنید .
ودر آخر آب پرتغال و مخلوط آب بریزید و نوش جاااان کنید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #کمپوت_سیب_خانگی 🍏 😋👆
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
#بروشتای_مرغ 🍲 😋
▫️450 گرم سینه مرغ بدون پوست و استخوان مکعبی خرد شده
▫️1 قاشق غذاخوری روغن
▫️5_6 عدد گوجه فرنگی متوسط خرد شده
▫️3 حبه سیر خرد شده
▫️1 لیوان پنیر پیتزا یا موزارلا رنده شده
▫️2 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
▫️1 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک(اورگانو)
▫️1 مشت برگ ریحان تازه
▫️نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
🔸ابتدا فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید،روغن را در ماهیتابه گرم کنید و تکه های مرغ را با حرارت متوسط رو به بالا سرخ کنید،نمک،فلفل و ادویه ها را روی مرغ بپاشید و هم بزنید ،وقتی مرغ ها مقداری پخته و طلایی شدند از روی حرارت بردارید،سپس کف ظرف پخت (پیرکس یا چینی)را چرب کنید(ترجمه از آشپزی_خلاق) یک لایه گوجه فرنگی لایه بعد مرغ،سیر، سرکه بالزامیک و پونه کوهی را اضافه کنید،سپس برای لایه باقی گوجه فرنگی ها را بریزید و پنیر رنده را روی آن بپاشید و ظرف را در فر از قبل گرم شده برای 20 دقیقه قرار دهید تا روی پنیر برشته و طلایی شود، سپس با ریحان تازه خرد شده بعد از تقریبا 5 دقیقه استراحت(روی ظرف را بپوشانید) سرو کنید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
#بورانی_هویج_اسفناج 🍲 😋
🔸هویج رنده شده و اسفناج خرد شده را با روغن زیتون درون تابه روی حرارت قرار دهید تا سبزیجات نرم شده و آبش تبخیر بشه.
نمک و فلفل رو هم اضافه کنید. اجازه دهید تا مواد خنک بشه حالا نوبت ماست ، سیر رنده شده است که به مواد اضافه کنید و
همه رو با هم مخلوط کنید.
این قسمتش سلیقه ایه روغن زیتون و گردو را در تابه بریزید و بار حرارت کم سرخ کنید. کمی فلفل اضافه کنید و بدون اینکه اون رو بسوزونید حرارت رو خاموش کنید
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از
کی شود دلبر آید از وفا در برد - @Maddahionlin.mp3
8.49M
⏯ #واحد احساسی #امام_زمان(عج)
🍃کی شود دلبر آید از وفا در بَرَم
🍃عشق مهدی چه آورد ای خدا بر سرم
🎤 #حمیدعلیمی
👌فوق زیبا
🌷 #جمعه_های_دلتنگی
🌷 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌷 #شبتون_امام_زمانی
🌷 #التماس_دعا
♨️ 👈
🏴 @olama12 🚩
🏴 @Olama_ir 🚩
🏴 @zakerin0 🚩
🏴 @yaran0 🚩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چای_گلابی
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با دستور خوشمزه ترین ترشی
#ترشی_مخلوط
گل کلم
کلم سفید
کلم بنفش
هویج
سیر
سرکه
آب جوشیده سرد شده یک لیوان
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل_بامیوه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_گوشت 🥘 تو سرما میچسبه
آموزش مرحله به مرحله با تمام نکات مهم 👌
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیرترشی اعلا
🎥🔝
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوسیس_بندری
مواد لازم: 😋
سوسیس سیصد گرم
پیاز 3 عدد خلالی و یکدست خرد شده
فلفل دلمه ای خیلی ریز خرد شده
رب گوجه خونگی سه قاشق و یا گوجه رنده شده و تفت داده شده که مثل رب بشه
نمک و فلفل و زردچوبه
روغن مقداری
ابتدا داخل تابه کمی روغن بریزید و پیازها رو اضافه کنید. وقتی کمی تفت خورد مقدار کمی زردچوبه بریزید و پیازها رو به حد طلایی شدن تفت بدید.مواظب باشید نسوزه.فلفل دلمه رو بریزید و تفت بدید تا بوی خامیش گرفته بشه( بعد از تفت خوردن محو میشه و فقط عطر دل انگیزش باقی میمونه) رب رو بریزید تفت بدید تا خوشرنگ وخوش طعم بشه نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه رو اضافه کنید.دو تا سه قاشق آب بریزید تا مواد کاملا با هم تلفیق بشه.سوسیس رو برش های اریب بزنید و داخل کمی روغن سرخ کنید بعد به سس که اماده شده اضافه و مخلوط کنید.اگه از گوجه استفاده میکنید نیاز به آب نداره.بعد داخل ظرف سرو بکشید و نوش جان کنید.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ
این طرز تهیه بی نظیره😋😋😋
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چطوری از شر مورچه های مزاحم در خانه خلاص شویم؟ 🤔
اگه شمام خونتون مورچه داره این کلیپ رو ببینید، خیلی بهتون کمک میکنه 😅
🌺🌺 @monesbaft 🌼🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_رستورانی
#ترشی_کلم_قرمز
یکسری رنگ عذا میریزن که خوشرنگ بشه اما همین ابلیمو و نمک رنگشو قشنگ میکنه.از سرکه سیاه هم میشه استفاده کنید.سرکه ولرم باشه بهتره زودتر میرسه اما سرد هم باشه عیبی نداره.
موادلازم
کلم قرمز متوسط یک عدد
سرکه سفید دو لیوان
اب سه چهارم لیوان
نمک دو قاشق
شکر یک قاشق
سیر چند حبه
فلفل تند
کلم رو خرد کنید بعد بگدارید کامل خشک بشه
سپس بریزید تو کاسه ای یک قاشق نمک و سه قاشق آب لیمو روش بریزید ومخلوط کنید تا نمک آب بشه
(آب لیمو برای رنگ ترشی میزنیم وقتی آب بندازه آبشو دور میریزیم تو طعمش تاثیری نداره)
ویکساعتی با همون نمک کنار بزارید تا آب بندازه
تو این فاصله سه چهارم لیوان آب دولیوان سرکه ویک قاشق نمک و یک قاشق سرخالی شکر بریزید وبزارید چند جوشید خاموشش کنید
بعد از یکساعت کلم رو از صافی رد کنید تا آبی که انداخته ازش جدا بشه بعد بریزید تو شیشه و یا ظرف مورد نظر مابینش سیر و فلفل تند بگدارید.
بعد از اینکه ترشی رو انداختی هر نوع ترشی که باشه بعد یکی دو روز ازش بچشید اگه کم نمک بود نمک اضافه کنید نمک تو رنگ و طعم ترشی خیلی موثره
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با یک#شام_خوشمزهه😋
۱ عدد پیاز
۲ عدد سینه ی مرغ
۲ فلفل دلمه ای خورد شده
چند عدد نان پیتا یا لواش
۱ بسته خامه صبحانه
نمک و فلفل و آویشن
ابتدا پیاز روسرخ کرده و بهش فیله ی مرغ اضافه میکنیم،وقتی که رنگش تغییر کرده فلفل دلمه ای میریزیم و نمک و فلفل و آویشن ریخته و خامه صبحانه هم اضافه میکنیم، نان پیتا یا لواش رو با کاتر دایره ای برش زده و از موادمون میریزیم و پنیر پیتزا ریخته و در فر ۱۸۰ درجه ده دقیقه قرار میدیم😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کیک_شکلات_تلخ🍫
آرد دو پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ 4عدد
شکر یک پیمانه
وانیل مقداری
نمک یکپنس
بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری سر پر
پودر نسکافه یک قاشق مربا خوری(حتما پودر باشه)
طرز تهیه:
اول تخم مرغها شکر وانیل رو حدودا 7تا 10دقیقه با دور تند بزنید تا موادتون پفدار وحجیم بشه بعد شیر وروغن رو با دور کند همزن اضافه کنید ویک دقیقه بزنید.
مواد خشک رو همه رو با هم قاطی کنید والک کنید .حالا همزن رو خاموش کنید ودر سه مرحله آرد رو به خورد مواد بدید وخوب مخلوط کنید.اگه دوست داشتید میتونید پودر نسکافه رو حذف کنید چون قدری کیک رو تلخ میکنه البته من خودم میپسندم.بعد در قالبی که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید وچرب کردید بریزید ودر فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه بپزید.
برای سس روی کیک:
یک عدد خامه صبحانه رو روی حرارت ملایم بزارید ودائم هم بزنیدتا دورش حباب بزنه بعد حدودا 100گرم تا 130گرم شکلات تلخ کارات رنده شده بهش اضافه کردم واز روی حرارت برداشتم وهم زدم تا شکلات کاملا آب بشه وموادمون یکدست بشه در آخر بهش یک قاشق روغن مایع اضافه کردم تا سس کمی براق تر بشه
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
هدایت شده از تجربه های معنوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلوات خاصه #امام_رضا_علیه_السلام
با نوای مرحوم انصاریان
اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهیدِ
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ
💊
😷 @doctor_namaki
😷 @doctor_namaki
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوفته_سوئدی
طرز تهیه:
تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند،روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، 2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید(حتما روغن باید داغ باشد)کوفته ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند(ترجمه از آشپزی_خلاق)بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته ی خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی،پاستا و سبزیجات سرو کنید،نوش جان🤗
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ماکارون_مرغ
#فینگرفود
طرز تهیه:🍘
با یک رینگ گرد (منظور از رینگ حلقه گرد فلزی هست با ارتفاع تقریبا سه سانت) نون تست رو دایره ای برش میزنیم برای هر ماکارون دو تا نون تست نیاز داریم که شما میتونید از نون تست جو که قهوه ای هست استفاده کنید یا سفیدش رو انتخاب کنید براز داخلش سینه مرغ پخته رو چرخ کنید البته من از ران مرغ استفاده میکنم چون بافت لطیفتری داره .بعلاوه فلفل دلمه ای رنگی آویشن فلفل سیاه سه قاشق سس مایونز همه رو باهم میکس کنید ود صورت تمایل دو قاشق ذرت پخته یا یک خیارشور ریییییز خرد شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید نون اول رو که برش زدید از داخل قالب خارج نکنید مواد روروی نون بریزید با پشت قاشق فشرده کنید بعد از خارج کردن نون دوم رو روش قرار بدید #نکته :میتونید مواد رو کمی سس قرمز یا زعفران بزنید تا رنگ متفاوت داشته باشید. و ضمنا مایونز رو زیاد نزنید که مواد شل بشه و خوب فرم نگیره
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پیازترشی
صبحتون قشنگ دوستان
•
اعتراف میکنم که من چندان علاقه ای به ترشی ندارم
(حتما الان پیش خودتون میگید چقدر بی سلیقه😉)
ولی پارسال تو یه مهمونی پیاز ترشی خوردم که باعث شد من چند روز بعد از مهمونی دست به کار بشم و پیاز ترشی درست کنم
وقتی توی پستهای قبل کنار بعضی از غذاها اون ترشی رو می ذاشتم خیلی از دوستان در مورد رنگش میپرسیدن منم تصمیم گرفتم تو این پست نحوه درست کردن این دلبرهای خوشرنگ رو براتون توضیح بدم
.
یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک میکنیم(اصلا نباید آب داشته باشن چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر( لبوی خام)خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک میریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ میکنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری میکنیم و بعد به یخچال منتقل میکنیم چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میپره
پ.ن.میتونید به جای لبو (چغندر)از کلم بنفش استفاده کنید ولی به خوشرنگی چغندر نمیشه
پ.ن2..بنا به سلیقه خودتون میتونید از ادویه ترشی مثل تخم گشنیز یا گلپر و سیاهدونه یا سبزیجات معطر و فلفل چیلی هم استفاده کنید ولی به نظر من بدون استفاده از اینها اصیل تره
پ.ن3..به مرور زمان ممکنه رنگ پیاز ترشی کمی کدر بشه که میتونید توی شیشه ترشی بازهم چغندر یا کلم بنفش بریزید رنگش برمیگرده
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
3-4 سیب زمینی ، 1 قاشق غذاخوری کره ، روغن کمی ، 2 سیر ، 4 عدد تخم مرغ ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک ، چدار یا پنیر موزارلا ، جعفری.
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
╔═🍃🍋═════╗
@fast_food
╚═════🍃🍎═╝
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از ورزش سه | فوتبال برتر |✔️🇮🇷ایران varzesh3 استقلال| پرسپولیس خبر ورزشی اخبار ورزشی|سپاهان ورزش۳
#موبه_تن_آدم_سیخ_میشه😵😵
ماسه تا رفیق بودیم با هم که حسابی خرابکاری های زیادی میکردیم و خیلی گناه های کبیره ای انجام دادیم و حداقل روزی یک بار ناموس مردم رو مورد اذیت قرار میدادیم یک شب من خودم تنها بودم و حسابی دلم میخواست که کسی رو اذیت کنم.رفتم سوار ماشین شدم و راه افتادم تو یه راه یه دختر چادری دیدم که داشت برای عزاداری امام حسین علیه السلام به مسجد می رفت رسیدم بهش به هزار زور و التماس تونستم سوار ماشینش کنم وقتی سوار ماشینش کردم بردمش........❌📛♨️😱
ادامه این داستان #عبرتآموز را در کانال زیر بخوانید👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1859584013C1086636d4f