eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
رقص جنجالی در 😲👇 https://eitaa.com/joinchat/1938423856C71dff1701b 🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞🔞 ــــــــــــــــــ کپی حرام⛔️
بیسکویت های بای خانگی 😍😍 ‌ دستور:👇👇👇‌ يك عدد تخم مرغ روبا ٢٥٠گرم كره يا مارگارين نرم شده ويك چهارم ليوان روغن مايع مخلوط كنيد بعد يك ليوان پودر قند روبهش اضافه كنيد وهمچنين يك قاشق چاي خوري پر بكينگ پودر ونصف قاشق مريا خوري وانيل وهمچنين نصف ليوان نشاسته ذرت خوب كه مخلوط كردين ارد روكم كم اضافه كنيد نزديك به پنج ليوان ميشه البته ممكن كم وزياد بشه همين كه شكل خميرنرمي بگيره كافيه بعد يك سوم خمير رو بهش يك ونيم قاشق پودر كاكائو بريزيد تا كاملا كاكائويي بشه وبقيه مراحل كه پيچيدنش هست تو اون پيج كه بالا گفتم مي تونيد ببينيد😊 دردماي ١٨٠درجه تا وقتي زيرش طلايي بشه بايد بپزه😋 حتما امتحانش كنيد خيلي خوشمزه وخوشگل ميشه ❤️ ‌ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🍉 مواد لازم. ژله انار یه بسته ژله آلوورا یه بسته ژله طالبی یه بسته بستنی یا شیر آب جوش چیپس شکلات اشکی طرز تهیه دوستای گلم همونجور که تو عکس میبیند لایه اول ژله اناره پودر ژله رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم روی حرارت کتری گذاشتم تا حل بشه و شفاف بعد گذاشتم خنک شد نصف لیوان بستنی یا شیر که به دمای محیط رسیده رو با ژله خنک شده مخلوط کردم تو قالب ریختم گذاشتم تو یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه بعدی که آلوورا هست رو به همان ترتیب لایه اول عمل کردم ژله آلوورا+آبجوش+بستنی روی لایه دوم ریختم دوباره کذاشتم یخچال تا نیم بند بشه بعد لایه آخر که ژله طالبی هست رو به همون روش با بستنی مخلوط کردم و روی لایه دوم ریختم و ۴ ساعت تو یخچال گذاشتم تا کامل ببنده بعد از این زمان دسر رو برگردوندم توی ظرف و روی قسمت قرمز رنگش چیپس شکلات گذاشتم قالب من پلاستیکی بود قبلش یکم چرب کردم . به لایه قرمز رنگ و سبز رنگ یه کوچولو رنگ خوراکی اضافه کردم . 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
😍😍 موادلازم نشاسته یک پیمانه آب چهار پیمانه بادرنجوبه یک پیمانه شیره انگور(دوشاب)یک پیمانه البته بستگی به ذائقتون داره گردو خرد شده به مقدار لازم طرز تهیه: نشاسته,سه پیمانه آب,یک پیمانه بادرنجوبه,یه پیمانه دوشاب رو تو قابلمه باهم مخلوط میکنیم,خوب هم میزنیم تا نشاسته حل بشه,بعد میذاریم رو شعله گاز,مرتب هم میزنیم,یکم که غلیظ شد,یک پیمانه آب باقیمانده رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم,خوب که غلیظ شد و به راحتی از قاشق جدا نشد,گردوهارو اضافه میکنیم و بعد شعله پخش کن و دم کنی میذاریم,با شعله کم یه ربع میذاریم تا دم بکشه و خامیه نشاسته از بین بره,بعد تو ظرف مورد نظر میریزیم. اگه بخواین مثل مال من قالبی بشه,تو قالب که ریختیم,صبر کنید تا کامل سرد بشه,بعد به راحتی از قالب جدا میشه ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
شکر 380 گرم تخم مرغ 4 عدد (210 گرم)به دمای اتاق آرد 160 گرم پودر کاکاءو 75 گرم قهوه آبشده 40 گرم کره ذوب شده 200 گرم نمک یک پینچ فر رو روی 180 درجه گرم میکنیم تخم مرغها و شکر و نمک رو 4تا 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا حسابی سفید و کشدار شوند.آرد و پودر کاکاءو رو مخلوط کرده و به تخم مرغها اضافه کرده و هم میزنیم و قهوه رو میریزیم و هم میزنیم و کره رو در دو مرحله میریزیم و هر دفعه هم میزنیم تا فقط مخلوط شوند کف قالب 25×25رو کاغذ انداخته و مایع کیک رو داخلش میریزیم و صاف میکنیم و 45 تا 50 دقیقه در فر میگذاریم. از فر که درآوردیم میگذاریم خنک شود و سپس مربع می بریم. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
برای 3 تا 4 نفرو گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم پیاز 1 عدد سیر 1 تا 2 حبه فلفل دلمه 1 عدد پاستا (ماکارونی های فرمی هر نوعی ) نصف بسته آرد سفید 1 ق غ کره 25 گرم شیر گرم 1 لیوان پنیر پارمسان 2 تا 3 ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم تخم مرغ 2 عدد نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم رب گوجه 1 تا 2 ق غ پیاز رو خرد کردم . سیر رو هم خرد کردم . با مقداری روغن تفت دادم . گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و فلفل دله ای نگینی شده رو هم ریختم و گذاشتم آب گوشت کشیده بشه و بپزه و بعد نمک و زردچوبه و آویشن رو اضافه کردم و رب گوجه هم ریختم و کمی تفت دادم . پاستا رو داخل آب جوش که حاوی نمک و کمی روغن بود ریختم و بعد از اینکه نرم شد اما له نشه آبکش کردم . آرد رو داخل ظرفی ریختم و یه کوچولو تفت دادم و بعد کره رو ریختم و بعد کمی تفت ، شیر گرم رو ریختم و مدام هم زدم و بعد پنیر پارمسان و نمک و فلفل رو ریختم و وقتی به غلظت رسید از حرارت برداشتم . تخم مرغ ها رو زرده و سفیده رو جدا کردم و هر کدوم رو با همزن زدم جدا گانه . سفیده تا حدی که پف کنه . زرده رو هم خوب با همزن زدم . زرده رو به سفیده اضافه کردم و به صورت متناوب هم زدم و بعد پاستا رو اصافه کردم و همچنین سسسفید رو و به آهستگی هم زدم . کف یه ظرف پیرکس یا نسوز رو کمی چرب کردم . از مواد پاستایی نصفش رو ریختم و ردش مواد گوشت رو ریختم و پنیر پیتزا و روی اون رو مابقی مواد پاستایی و در اخر روش پنیر پیتزا . فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه ظرف رو در فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دادم . در فر هم اصلا باز نشه . 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
مواد لازم: کدو سبز درشت چهار عدد تخم مرغ :سه عدد پنیر پیتزا:یک پیمانه کره:یک قالب شیر:یک پیمانه ارد:سه قاشق غذا خوری مرغ پخته خرد شده:یک پیمانه طرز تهیه: کدو ها را رنده کرده روی حرارت ابتدا بدون روغن قرارمیدهیم تا اب ان‌جمع شود سپس با کمی روغن سرخ میکنیم‌. مرغ را با پیاز و نمک و فلفل پخته و به قطعات کوچک خرد میکنیم. سپس در ظرفی جدا کره را روی حرارت اب کرده به ان آرد افزوده و هم میرنیم سپس شیر را بتدریج افزوده باید حواسمان باشد گلوله گلوله نشود. در مرحله بعد زرده ها را به همراه کمی نمک و فلفل به این سس افزوده و خیلی سریع هم میزنیم نباید زرده ها پخته شود. پس خیلی کم روی حرارت بماند.کدو و مرغ را داخل این سس ریخته زیر حرارت را خاموش میکنیم و مواد را بخوبی مخلوط میکنیم. در ظرفی تمیز سفیده ها را با همزن کاملا میزنیم و به مواد اصلی افزوده دورانی مخلوط میکنیم و ربع پیمانه پنیر را هم همینطور. سپس ته ظرف نسوز را چرب کرده مایع را داخل ان‌ ریخته و روی مواد را با پنیر پیتزا میپوشانیم. ظرف را داخل ظرفی بزرگتر که در ان کمی اب است داخل فر گذاشته و اجازه میدهیم بیست دقیقه تا نیم ساعت بپزد.پنج دقیقه اخر گریل بالای فر را هم روشن میکنیم. . قبل سرو باید ده دقیقه زمان بدین تا غذا علاوه بر خنک شدن بیشتر خودشو بگیره🌀‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک لیوان شکر و یک لیوان آب را روی حرارت میزاریم تا بجوشه و قوام بیاد و کمی زعفران می ریزیم(میتونید زعفران را حذف کنید) ته ظرف مورد نظر نان سوخاری میچینیم وشهد داغ را روی نان سوخاری میریزیم و چند دقیقه اجازه میدیم تا شهد جذب نون ها بشه ۴ لیوان شیر سرد،،، ۲ قاشق غذاخوری پر آرد معمولی،،،،۲ قاشق غذاخوری پر پودر نشاسته ذرت،،، یک ونیم لیوان شکر (اگه زیاد شیرین دوست ندارید میتونید یک لیوان بریزید)،،،،یک قاشق غذاخوری کره پاستوریزه،،،،یک قاشق غذاخوری خامه صبحانه،،،،کمی وانیل همه را مخلوط کرده رو حرارت ملایم میزاریم تا بجوشه وغلظتش مثل فرنی بشه پودینگ ولرم را به ارامی روی نان سوخاری ها میریزیم ودر یخچال میگذاریم تا خنک شود وبعد با پودر پسته گردو نارگیل وهر مغزی که دوست داشتید میتونید تزئین کنید 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🥫🥫🥫 مواد لازم: 1/2 فنجان آب پرتقال 3/4 قاشق چای خوری جوزهندی 3/4 قاشق چای خوری دارچین 2 عددفلفل سبز خرد شده 2 حبه سیر خرد شده 1 قاشق غذا خوری زنجبیل، رنده شده 2 پیازچه عدد 1 قاشق غذا خوری آویشن، خرد شده 1 قاشق غذا خوری فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز 1 قاشق غذا خوری شکر 1 قاشق غذا خوری روغن 3 قاشق غذاخوری سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری سس سویا 1 عدد آب لیمو ترش طرز تهیه:این سس یک سس تقریبا تند هست برای مزه دار کردن انواع گوشت سفید ، قرمز می باشد برای تهیه این سس تمام مواد را با هم مخلوط کنید . می توانید مواد را داخل میکسر هم بریزید می توانید در کنار انواع سوخاری ها و چیپس هم استفاده کرد... 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
😍😍 براي چيپس شكلاتي از شكلات ذوب شده استفاده كنيد. اول شكلات را ريز خرد كنيد و روي بخار كتري يا ٤٥ ثانيه در ماكروفر ذوب كنيد و هم بزنيد تا يكدست شود. يك طرف ميوه ها را با قلم مو، شكلات ذوب شده بزنيد و در صورت تمايل روي آن ها مهره هاي شكلات چيپسي بريزيد و در يخچال بگذاريد. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
فوری🖇 امنیتی 🚫 بمب خبری 6 آبان ویدیویی عجیب و باور نکردنی در جشن تولد در خیابان نارمک تهران ویدیویی ناب و عجیب در 6 آبان سالروز تولد احمدی نژاد مردم شعار میدن شعار هر چی مرده احمدی بر میگرده ببینید احمدی نژاد چی جواب میده 😱😱😱😱👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/198377496C4839f7bcf3 کانال اختصاصی
🔹 من یک دختر مذهبی هستم که اطلاع چندانی از روابط زناشویی نداشتم چند وقت پیش به پسری علاقمند شدم و باهم ازدواج کردیم ولی خیلی زود متوجه شدم نسبت بهم خیلی سرده. اصلا بلد نبودم چه طور خودم رو بهش عرضه کنم که طرفم بیاد. تا این که این کانال رو بهم معرفی کردن و تونستم به کمکش مشکلم رو حل کنم. برای دیدنش کلیک کنید 👇 ✨برترین کانال مشاوره زناشویی و خانواده در ایتا ✨ http://eitaa.com/joinchat/3100901390C83304f162c
_املت ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
مواد لازم فیله مرغ:5عدد(میتونید سینه مرغ رو جایگزین کنید) سیب زمینی متوسط:2عدد پیاز متوسط:2عدد تخم مرغ درشت:4عدد فلفل دلمه خرد شده:1/3لیوان پنیر پیتزا:نصف لیوان نمک و ادویجات:فلفل سیاه،زردچوبه،کاری،زنجبیل،دارچین:به مقدار لازم طرز تهیه ابتدا فیله ها رو آبپز کنید. سیب زمینی رو آبپز و له میکنیم پیاز ها رو خرد کرده و سرخ کنید. فیله های آبپز شده را خرد یا ریش ریش کنید و پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه و پنیر پیتزا رو داخل کاسه بزرگ بریزید و مخلوط کنید. داخل کاسه جدا تخم مرغ را شکسته و نمک و ادویجات رو بهش اضافه کرده و هم بزنید، سپس به موادمون اضافه کرده و مخلوط کنید. داخل تابه روغن بریزید و بزارید گرم بشه، مواد کوکو رو داخلش ریخته و حرارت رو کم کنید و در تابه رو بزارید، یکطرف که سرخ شد برگردونید تا سمت دیگش بپزه(دیگه احتیاجی نیست در تابه رو بزارید) ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🥘 😋 🔸ابتدای پیازداغ کرده وگوشت گوسفندی روبه پیازداغ اضافه کرده وبعدیک قاشق پر رب گوجه فرنگی به گوشت اضافه میکنیم وخوب تفت میدیم وبعد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه روبه گوشت اضافه میکنیم وخوب گوشت تفت میدیم تا کمی طلایی بشه وبعد به گوشت آب اضافه میکنیم ومیزاریم تاگوشت ها بپزه واگر نخود پخته باشه کمی بعد نخودرواضافه میکنیم ودر آخر هم سیب زمینی ودوسه تا گوجه فرنگی رواضافه میکنیم ومیزاریم تاابگوشت آماده بشه نوش جان حتما از گوشت گوسفندی استفاده کنید که چربی هم داشته باشه میتونید یکی دوتاهم لیمو عمانی به آبگوشت اضافه کنید ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
😋 ▫️سیر یک کیلو ▫️سرکه به مقدار لازم ▫️نمک یک ق چ ▫️شیره انگور یک استکان 🔸واسه درست کردن این نوع سیر ترشی باید مثل روش قبلی اول کامل سیرها رو تمیز کنین به طوری که فقط یه لایه از پوستش باقی بمونه بعد سیرها رو همراه با نمک و سرکه و شیره انگور روی حرارت بذارین تا چند تا جوش بخوره و بعد از اینکه سرد شد اونها رو در ظرف مخصوص بریزین و درش رو ببندین باید مایع کامل روی سیرها رو بگیره این سیر ترشی بعد حدود 4 ماه قابل استفاده هست. ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
🧉 😋 ▫️شير: يك ونيم پيمانه ▫️كارامل: يك بسته ▫️كره ي بادام زميني : يك قاشق مرباخوري ▫️خامه : يك عدد صد گرمي ▫️بسكوييت پتي بور: ١٢ عدد 🔸شير رو بزارين جوش بياد كارامل رو اضافه كنين مخلوط كه شد خاموش كنين بسكوييت رو اضافه كنين همراه كره ي بادام زميني بريزين تو مخلوط كن تا يكدست بشه خامه رو هم اضافه كنين بعدش داخل ظرفتون رو شكلات صبحونه بكشين و بسكوييت رو داخل شير بزنين دورديف رو هم بزارين ( ميتونين كمي نسكافه هم داخل شير بريزين يا قهوه) بعد مايه رو بريزين روي بسكوييت بزارين يخچال دوساعت يا بيشتر وهرجور كه دوس دارين تزيين كنين ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝
_كشك_بادمجان ‌╔═🍃🍋═════╗ @fast_food ╚═════🍃🍎═╝