eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت به آلو😋 ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
مواد لازم🔻 مرغ 6 تکه به 2 عدد آلو 20 عدد پیاز 2 عدد سیر 5 حبه نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم پول بیبر ، پودر زنجبیل ، پودر پاپریکا ، پودر دارچین ، از هر کدام نصف قاشق چای خوری زعفران به میزان لازم رب 1 قاشق غذاخوری سر پر طرز تهیه🔻 مقداری پودر زعفران روی مرغ ها بریزید و حسابی ورز بدین تا همه جای مرغ ها زعفرانی بشه ، مرغ ها رو سرخ کنید و کنار بزارین ، سیر و پیاز رو خرد کنید و تفت بدین تا طلایی بشه ، حالا ادویه جات رو اضافه کنید و بعد رب ،وقتی تفت خورد دو لیوان آب جوش اضافه کنید و تمه های مرغ رو اضافه کنید و بزارین بپزه ، نیم ساعت آخر به ها رو خلالی خرد کنید و سرخ کنید تا داخل خورشت وا نره ، به ها و آلوها رو اضافه کنید و بزارین نیم ساعت جا بیفته و بعد هم نوش جانتون. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین هندوانه ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای تزئین هندوانه ی شب یلدا یه ایده ی خیلی خوب هندوانه به شکل سبد هست که برای درست کردنش یه چاقوی بزرگ تیز و یه چاقوی تزئینات نیاز دارین و البته اسکوپ زن بستنی که برای بستنی توی خونه ها استفاده میکنین اول با چاقوی بزرگ قسمت های بالایی هندوانه رو جدا کنین سپس با اسکوپ کمی روی هندونه هارو قالب بزنین و اگر چاقوی تزئینات نداشتین میتونین برای دالبور لبه ها از یه چاقوی کوچیک خیلی تیز استفاده کنین و به راحتی با برش های هفت و هشت دالبور های دسته سبد رو دربیارین ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مسقطی هندوانه ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
برای درست کردن مسقطی حدودا به سه ساعت نیاز دارید که هم بزنید پس همون طور که دیروز توضیح دادم 😥. اندازه هم با هر پیمانه و هر فنجون و چیزی که توی خونه دارید همه رو توی اون بریزین و براساس اون فنجون یا لیوان تون کار کنید مشکلی نداره همه یه چیز واحد باشه منظور فقط در اینجا هست . نشاسته گل یک لیوان (140 گرم) آب 5 لیوان (یک لیتر و 250 میلی ) شکر 1/5 لیوان (300 گرم) گلاب نصف لیوان (120 میلی) کره 50 گرم نشاسته و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم کمی حل بشه و از صافی رد کردم . جنس قابلمه هم بهتره لعابی با تفلون و یا شیشه ای باشه و از لیسک یا قاشق چوبی استفاده بشه . بعد روی حرارت کم قرار دادم و مدام هم زدم وقتی شروع کرد به قل زدن شکر رو اضافه کردم. هی روی حرارت هم زدم حواستون باشه که ول نکنین تا ته نگیره . یه ساعت بعدش گلاب رو ریختم و بعد از دو ساعت کره رو ریختم . بعد دم کنی قرار دادم و گداشتم دم بکشه اما باز هر 5 دقیقه چک کردم و هم زدم تا ته نگیره . حدودا 3 ساعتی زمان پختش طول می کشه . اصل مسقطی به داشتن زعفران و خلال بادام هستش که اگه بخواید زعفران بریزین همون لحطه ریختن گلاب و اخر کار خلال بادام کمی خیس بخوره و بریزین توش . زمانی که مسقطی رو هم می زنین از قاشق تکه تکه میفته مسقطی اماده شده . اما چون به مناسبت یلدا به شکل هندوانه بخواید در بیارین . به 3 قسمت تقسیم کردم . یه قسمت از دو قسمت دیگه بیشتر باشه اون رو رنگ خوراکی قرمز و به یکی دیگه سبز و اون یکی هم نمی خواد . من رنگ خوراکی ژله ای ریختم (لوازم قنادی ها دارن) داخل هر قالبی بخواید من قالب ناودانی استفاده کردم خیلی کم با روغن مایع چرب کردم برای راحتی کار . اول قسمت قرمز رو ریختم و با پشت قاشق چرب شده صافش کردم و بعد لایه سفید و بعد لایه سبز . چون طی کار هر قسمت تا ریخته بشه سفت و سرد میشه من کمی دوباره گرم کردم تا هر لایه خوب بهم بچسبه و از اون طرف قابل ریختن باشه . بعد 7 الی 8 ساعت بعد نیازی به یخجال هم نداره توی محیط بمونه خودش می گیره و سفت میشه از قالب برگردوندم و بعد برش دادم و از چیپس شکلاتی به عنوان تخم هندوانه استفاده کردم. ماندگاری مسقطی تا یک الی دو هفته می باشد . ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخود برگر😋 ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
مواد لازم🔻 کنسرو نخود - یک بسته(380گرم) پودرِ سوخاری - دو سوّم پیمانه آردِ سفید - یک سوّم پیمانه روغَن زیتون - 2 ق غ پاپریکا - 2ق چ پودرِ سیر - 1ق چ آویشَن و نَمَک - نصفِ ق چ آبِ لیمویِ تازه - 2ق چ •برایِ سوخاری کردن🔻 آردِ سفید - نصفِ پیمانه نشاسته ذرّت - 3ق چ نَمَک - یک چهارم ق چ طرز تهیه🔻 1. ابتدا نخود رو از آبش جدا کن و آبِ نخود رو نگه دار. 2. نخود رو به همراهِ روغَن زیتون داخلِ یه دستگاهِ مَخلوط کن‌ بریز و خوب مَخلوطش کن. 3. حالا نخود لِه شده رو داخلِ یه ظَرف بریز و پودرِ سوخاری، پاپریکا، پودرِ سیر، آویشن، نَمَک و آبِ لیمو رو بهش اضافه کن و به مدّت دو دَقیقه خوب وَرز بده.🖐🏼 4. بعد از دو دَقیقه وَرز دادن، آردِ سفید رو به مَخلوطی که آماده کردی، اضافه کن و وَرز بده.🖐🏼 5. حالا برایِ سوخاری کردنش، آبِ نخود رو داخلِ یه ظرف بریز و تو یه ظَرف دیگه آردِ سفید، نشاسته ذرّت و نَمَک رو باهم مَخلوط کن. 6. حالا مَخلوطی که آماده کردی به شکلی که داخلِ ویدئو میبینی در بیار و ابتدا داخلِ آبِ نخود بزن و بعد تویِ پودری که آماده کردی بزن و داخلِ روغَن، هر طرفش رو به مدّت 3 تا 4 دَقیقه سُرخش کن.🔥 • سُسِ مَخصوص:😍👇🏼 یه چهارُم پیمانه کره مَعمولی(یا گیاهی)، دو ق چ سُسِ تند، یه ق چ سرکه سفید و یه ق چ پودرِسیر رو با هم دیگه خوب مَخلوطشون کن و سُسِ مخصوص هم آمادَست... ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
تخم مرغ هم دمای محیط 4 عدد شکر قهوه ای یک لیوان سرخالی حدود 150 گرم شکر سفید 1/4لیوان اگر شکر قهوه ای نداشتین به جاش شکر سفید بریزید یعنی کل شکر سفید را حدود یک لیوان سرخالی بریزید، کره 100گرم روغن مایع 1/3لیوان آرد کیک پزی 2 لیوان وانیل 1/4ق چ بیکینگ پودر 2ق چ اب یا شیر 1/2لیوان شکر قهوه ای ،کره واب را روی حرارت بگذارید تا شکر قهوه ای وکره اب شود، زرده وسفیده تخم مرغها را جدا کرده، سفیده ها را بادور تند همزن بزنید تا فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد،زرده ،وانیل وشکر سفید را بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود، شکر قهوه ای و روغن را به زرده ها بیفزایید در حد مخلوط شدن هم بزنید،سفیده فرم گرفته را اضافه کرده کمی زیر ورو کنید(دراین مرحله سفیده را زیاد هم نزنید مطابق شکل) درنهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله افزوده ودر حد یکدست شدن مایه هم بزنید، مایه کیک را درون قالب کاغذ روغنی انداخته سایز 20_18ریخته ،درفر ازقبل گرم 180درجه حدود نیم ساعت تا چهل وپنج دقیقه پخت دهید، ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
کیک کاراملی ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥊قسمت دوم:(انارجم) اب انار خوش طعم(اب انارتون گس وبدمزه نباشه، ترش وشیرینش هم بستگی به ذائقه خودتون داره ملس بهتره) شکر ۳_۲ق غ(بستگی به اب انارتون داره شیرین بود ۲ ق غ بزنید) نشاسته ذرت ۲ق س پر اب انار+نشاسته ذرت +شکر رادرون ظرفی مخلوط کرده وروی حرارت کم گاز بگذارید مداااام هم بزنید تا آب انار با حرارت کم غلیظ وبوی خامی نشاسته نیز گرفته شود،غلظت ان در حد کمی سفت تر از فرنی شود، سپس ازروی حرارت برداشته اجازه دهید تا خنک شود درون قیف ریخته وچند ساعت درون یخچال استراحت دهید تامنسجمتر شود، ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب بریم سراغ فیلینگ یا لایه های میانی کیک که دو قسمت هست: 🥊قسمت اول: بخش ژله ای (دسر اناری) پودر ژله انار ۱بسته اب جوش ۱لیوان خامه قنادی ۱۰۰گرم(ازخامه صبحانه هم می تونید استفاده کنید برای اینکه طعم بهتری بده یکی دو ق غ پودر قند هم باهاش مخلوط کنید) پودر ژلاتین ۱ق چ سرصاف اب سرد ۳ق غ 👈پودر ژله انار را با ابجوش مخلوط وبنماری کنید تاژله کاملا حل و شفاف شود سپس کنار بگذارید تا خنک شود،پودر ژلاتین نیز با ۳ ق غ اب سرد مخلوط وبنماری شود،، ان را نیز کنار گذاشته تا خنک شود، خامه را با همزن کمی بزنید تا کمی سفت شود سپس پودر ژله وپودرژلاتین خنک شده را به آن بیفزایید وکمی مخلوط کنید،دسر را از صافی رد کرده ودرون قالب ریخته دریخچال بگذارید تا ژله کاملا منسجم شود وببندد، قطر قالب دسر ،دو سانت کوچکتر از قطر قالب کیکتون باشه،مثلا کیک را اگر درون قالب سایز ۱۸ تهیه کردین این دسر راداخل قالب سایز ۱۶ تهیه کنید، ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑موقع هم زدن سفیده وارد دقت کنید که پف سفیده گرفته نشود مایه رولت را درون قالب کاغذ روغنی انداخته بریزید وبا لیسک باحوصله وخوب رولت را درهمه قسمتها صاف ویکدست کنید، حتما موقع پهن کردن مایه رولت دقت کنید که همه قسمتها یکنواخت باشه وگرنه موقع پخت بعضی قسمتها نازک میشه و بعضی جاها ضخیم ورولتتون موقع برداشتن تکه میشه، رولت را درون فر از ۱۰دقیقه قبل گرم ۱۸۰درجه حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که روی رولت دست زدین بسته شده،پخت دهید وازفر خارج کنید، زیاد ازحد نپزین خشک بشه😉 بلافاصله ازفر که خارج کردین دور تا دور رولت را با چاقو آزاد کنید بعداجازه بدین رولت ازدما بیفته ،بعد روی سطحی که پودرقند الک کردین برگردونید و کاغذ روغنی را خیییلی با احتیاط جداکنید،برش بزنید و طرح بدین و بعنوان تزیین کیک استفاده کنید، 🛑عزیزان سعی کنید اول کیکتون را آماده کنید وبعد ازاین رولت بلافاصله استفاده کنید چون اگر برگردونید و خیلی داخل محیط بمونه ممکنه بچسبه به سطح کارتون ، ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ازاین کیکهای رنگی بعنوان تزیین دور کیک می توان استفاده کرد این میزان مواد برای قالب سایز ۲۵ در ۳۵ یک رولت تقریبا نازک از لحاظ ضخامت بهتون میده،که کار باهاش ممکنه برای بعضیها سخت باشه اگر خواستین رولتتون ضخامتش بیشتر باشه می تونید مواد را دوبرابر کنید دراین صورت رولت ضخیمی خواهید داشت که احتمال پارگی و خراب شدنش موقع کار کمتر باشه، تخم مرغ همدمای محیط ۲عدد شکر ۱/۳ پیمانه آرد ۱/۳ پیمانه وانیل نوک چاقو رنگ دلخواه 👈زرده وسفیده تخم مرغها را ازهم جدا کنید،سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا کف کند به محض کف کردن نصف میزان از شکر دستور را کم کم به آن بیفزایید وهم بزنید تا سفیده ها فرم گرفته وبا برگرداندن ظرف نریزد، زرده ها وانیل و مابقی شکر را نیز انقدر بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس رنگ دلخواه را به آن اضافه کنید وکمی مخلوط، درنهایت به تناوب در طی ۳ مرحله سفیده فرم گرفته و آرد را به زرده ها افزوده وآرام مایه کیک را یکدست کنید، ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🍄قارچ 400 گرم 🧅پیاز 1 عدد 🥠سینه مرغ خرد شده نیم کیلو 🌶فلفل کاپی و فلفل دلمه هر کدام 2 عدد 🧂نمک،فلفل سیاه و ادویه های دلخواه شما روغن 🍞نان سوخاری یا نان تست معمولی (سوخاری باشه ترد میشه کاملا) 🧀پنیر چدار یا پیتزا برای روش ‌ برای سس بشامل🔻 🧈کره 2 ق غ 🥛شیر دو و نیم لیوان 🥡آرد 3 ق غ 🧂نمک به مقدار لازم ‌ 🔸برای سس، کره و آرد رو روی حرارت بذارین، وقتی با هم مخلوط شد و حالت خمیری گرفت کم کم بهش شیر رو اضافه کنید تا گوله گوله نشه و مدام هم بزنید تا بجوشه و غلیظ شه، کمی نمک اضافه کنید و در آخر زیرش رو خاموش کنید و میتونین به دلخواه کمی پنیر پیتزا هم داخلش بریزین. ‌ طرز تهیه🔻 پیاز رو با کمی روغن تفت داده، بهش قارچ اضافه کنید اجازه بدین آب قارچ کشیده بشه. در تابه ای جداگانه مرغ خرد شده رو تفت بدین و دربش رو بذارین تا کاملا بپزه، بعد بهش فلفل خرد شده و روغن اضافه کنید. بعد از اینکه فلفل ها رو تفت دادین قارچ و پیاز رو بهش اضافه کنید. نمک، فلفل و ادویه بزنید. همه ی مواد رو کمی بپزین و از روی حرارت بردارین. موادی که آماده کردین رو به سس بشامل اضافه کرده و باهم مخلوط کنید. سینی فر رو کمی چرب کرده، نان سوخاری یا تست رو داخلش بچینین، مواد رو روش بریزین و در آخر روی مواد کمی پنیر چدار یا پیتزا بریزین. بذارین داخلی فری که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزه و آخرش چند دقیقه گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه. برای رسپی تایم خاصی گفته نشده اما حدود نیم ساعت کافیه. بسته به فر شما ممکنه این زمان کمی بیشتر یا کمتر بشه. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از ذاکرین
🥗🙃سفره یلداتو با ما بچین🙃🥗 😍کلی خلاقیت یلدایی یاد بگیر😍 🍱طراحی سفره یلدا🍱 🏡طراحی خانه یلدا🏡 🌸طراحی کرسی یلدا 🌺 🔴یلداتونو با ما بی نظیر و شیک کنید😍👇 http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b 🔴یلدایی به یاد ماندنی با ما بسازید😍👆
هدایت شده از ذاکرین
عصبانیت شدید رائفی پور از رفتار متناقص سیاسیون 😡😡😡😡😡 رائفی پور پرده هارا کنار زد عامل ترور شهید فخری زاده را خودی ها می داند وقتی سیاسیون پالس مذاکره میفرستند تحلیل های حیرت آور استاد رائفی پور 👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/597426210Cb150e92607 http://eitaa.com/joinchat/597426210Cb150e92607 کانال اختصاصی استاد رائفی پور👆👆👆👆
هدایت شده از ذاکرین
دختر داری و هر روز موهاش 😢 جاریم هر سری میدید مسخرم میکرد میگف حیف خدا به من دختر نداد مگرنه هر روز موهاش یه مدل میبستم 😐 منم که اهل این نبودم تا اینکه دوستم گف برو تو این کانال ببین چه خبره 😍 .http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101 حالا هر سری موهاش یه مدل میبندم و جاریم حسرت به دل مونده میگه کاش خدا به منم دخمل بده😁
هدایت شده از ذاکرین
😱🔞 دخترها فریاد نمیکشن🤭👇 https://eitaa.com/joinchat/4112318484Caa48ba6ef0 💋 💋 https://eitaa.com/joinchat/4112318484Caa48ba6ef0 واااای پسرا نبینن ابروم میره😨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سینی مرغ با سس بشامل😋 ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
(ایده یلدا) از قالب ناودانی استفاده کردم لوازم قنادی ها دارن . هم پلاستیکی داره هم فلزی . برای من پلاستیکیه برای این ژله به 3 نوع پودر ژله نیاز داریم . قرمز هندوانه (یا هر پودر ژله قرمز )،سفید آلوورا ، سبز لیمو ( و یا هر پودر ژله سبز) استفاده کردم . قالب نادوانی با دو تا لیوان آب پر می شد . من یه بسته پودر ژله هندوانه (یه خرده کمتر از یه بسته استفاده کردم )رو با یه لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . گذاشتم توی محیط خنک بشه بعد بهش حدودا 1 الی 2 ق غ شیر که توی محیط بود اضافه کردم که یه کم رنگش مات بشه و شبیه قرمز هندوانه بشه . بعد دو قسمت کردم و توی دو تا کاسه یکیش رو توی یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه . تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان می بره حتما باز خودتون چک کنین . بعد از یخچال بیرون آوردم و شکلات چیپسی رو داخلش ریختم و هم زدم . برای این گذاشتم نیم بند بشه که شکلات چیپسی همه جا پخش بشه و ته نشین نشه . قالب نادوانی رو کمی چرب کردم .‌از این ژله نیم بند داخلش ریختم و بعد کمی گذاشتم یخچال و بعد ژله مابقی رو روش ریختم و گذاشتم یخچال . برای لایه دوم نصف بسته آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی وانیلی که گذاشتم توی محیط نرم شده بود رو بهش اضافه کردم (شیر هم میشه یک چهارم لیوان) بعد روی لایه اول ریختم . یه لایه نازک بشه زیاد نریزین . برای لایه سوم نصف ژله لیمو رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد باز هم دو ق غ شیر که توی محیط بود اصافه کردم باز به خاطر اینکه کمی رنگش مات بشه و روی لایه دوم ریختم . توجه کنین که هر لایه یه خرده از نیم بند سفت شد بریزین نزارین خیلی سفت بشه و الا لایه ها به هم نمی چسبن . 3 تا 4 ساعت کلا بزارین بمونه یخچال . دورش رو با چاقو آزاد کردم و قشنگ با دستم کشیدم دیدم حسابی آزاد شده و بعد روش دیس گذاشتم و برگردوندم . و بعد با چاقوی خیس تیز برش دادم. رمز راحت در آوردن اینه یکی چرب کردن جزیی روغن مایع و یکی هم استفاده از آب کم بسیار راحت خودش به راحتی از قالب بیرون میادش . ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله هندوانه ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
(ایده یلدا) از قالب ناودانی استفاده کردم لوازم قنادی ها دارن . هم پلاستیکی داره هم فلزی . برای من پلاستیکیه برای این ژله به 3 نوع پودر ژله نیاز داریم . قرمز هندوانه (یا هر پودر ژله قرمز )،سفید آلوورا ، سبز لیمو ( و یا هر پودر ژله سبز) استفاده کردم . قالب نادوانی با دو تا لیوان آب پر می شد . من یه بسته پودر ژله هندوانه (یه خرده کمتر از یه بسته استفاده کردم )رو با یه لیوان آب جوش خوب روی حرارت غیر مستقیم حل کردم . گذاشتم توی محیط خنک بشه بعد بهش حدودا 1 الی 2 ق غ شیر که توی محیط بود اضافه کردم که یه کم رنگش مات بشه و شبیه قرمز هندوانه بشه . بعد دو قسمت کردم و توی دو تا کاسه یکیش رو توی یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه . تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان می بره حتما باز خودتون چک کنین . بعد از یخچال بیرون آوردم و شکلات چیپسی رو داخلش ریختم و هم زدم . برای این گذاشتم نیم بند بشه که شکلات چیپسی همه جا پخش بشه و ته نشین نشه . قالب نادوانی رو کمی چرب کردم .‌از این ژله نیم بند داخلش ریختم و بعد کمی گذاشتم یخچال و بعد ژله مابقی رو روش ریختم و گذاشتم یخچال . برای لایه دوم نصف بسته آلوورا رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد دو قاشق بستنی وانیلی که گذاشتم توی محیط نرم شده بود رو بهش اضافه کردم (شیر هم میشه یک چهارم لیوان) بعد روی لایه اول ریختم . یه لایه نازک بشه زیاد نریزین . برای لایه سوم نصف ژله لیمو رو با نصف لیوان آب جوش حل کردم و گذاشتم توی محیط خنک بشه و بعد باز هم دو ق غ شیر که توی محیط بود اصافه کردم باز به خاطر اینکه کمی رنگش مات بشه و روی لایه دوم ریختم . توجه کنین که هر لایه یه خرده از نیم بند سفت شد بریزین نزارین خیلی سفت بشه و الا لایه ها به هم نمی چسبن . 3 تا 4 ساعت کلا بزارین بمونه یخچال . دورش رو با چاقو آزاد کردم و قشنگ با دستم کشیدم دیدم حسابی آزاد شده و بعد روش دیس گذاشتم و برگردوندم . و بعد با چاقوی خیس تیز برش دادم. رمز راحت در آوردن اینه یکی چرب کردن جزیی روغن مایع و یکی هم استفاده از آب کم بسیار راحت خودش به راحتی از قالب بیرون میادش . ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلو سبزیجات هندی😋 طرز تهیه🔻 کمی روغن در تابه بریزید و یک تکه چوب دارچین و یک عدد برگ بو و کمی زیره داخلش بریزید و کمی تفت دهید تا بوشون بیرون بیاد سپس یک عدد پیاز نگینی اضافه کنید و تفت بدین تا سبک بشه کمی زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل به دلخواه خودتان اضافه کنید،نصف یک عدد هویج خورد شده و ۱/۴ سیب زمینی نگینی شده و ۱/۴ فلفل دلمه ای خورد شده و سه الی چهار عدد لوبیا سبز خورد شده و کمی گل کلم اضافه کنید و تفت بدین خوب تا سرخ بشه سپس ۱/۴ پیمانه ماست اضافه کنید فلفل قرمز و نمک و ادویه ماسالا یا بریانی اضافه کنید و هم بزنید تا به روغن بیفته و بپزه سپس کمی نعناع و گشنیز خورد شده تازه به دلخواه اضافه کنید و نهایتا برنج پخته شده را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و سرو کنید. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
مواد لازم برای 1 پیتزای 2 نفره🔻 پاستا یا ماکارانی: 300 گرم سویا یا گوشت چرخ کرده با سینه مرغ: 300 گرم قارچ :100 گرم فلفل دلمه ای: یک عدد پنیر پیتزا رنده :300 گرم پیازچه : 10 عدد سیر : 4 حبه ادویه مواد🔻 نمک :1 ق چ فلفل سیاه: 1 ق چ پودر سیر :1 ق چ اویشن :1 ق چ ادویه ماکارونی🔻 نمک 2 ق چ فلفل سیاه :نصف ق چ پودر سیر :2 ق چ اویشن :2 ق چ تخم مرغ: 2 عدد بچه ها اگه با سویا رو با این روش که بهتون یاد دادم درست کنید بهتون قول میدم دیگه از گوشت چرخ کرده تو این غذا یا ماکارانی استفاده نمیکنید چون فوق العاده خوشمزه میشه و یه غذای گیاهی فوق العاده هستش. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا پاستا😋 ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥙مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید. سپس مرغ‌های خرد شده را در یک کاسه با سبزی‌ها و پیاز و سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس مقداری از مواد را لای نان ساندویچ بگذارید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛