eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: بال مرغ به میزان دلخواه 1 قاشق غذاخوری رب 2 قاشق غذاخوری روغن مایع 2 قاشق آب 1 حبه سیر نمک، زیره، فلفل قرمز، آویشن 2 عدد سیب زمینی طرز تهیه: مواد سس را مثل ویدئو روی مرغ ها میریزیم و خیلی خوب به خوردش میدهیم. کاغذ روغنی را در سینی گذاشته و مرغ ها را رویش میچینیم. سیب زمینی ها را پوست کنده و خرد می کنیم. نمک،دو قاشق روغن مایع را روی سیب زمینی ها ریخته و هم میزنیم. و در انتها آویشن را هم میافزاییم. در فر 180 الی 200 درجه تا زمانیکه کاملا سرخ شوند میپزیم. حین ِ پخت میتوانید سیب زمینی ها را جابجا کنید. نوش جان 😍😋 @fast_food 💕💕💕 به دوستات فوروارد کن 😍
1 لیتر شیر از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر شکر 4 ق غ آرد 1 ق غ نشاسته (نشاسته ذرت یا گندم) 1 عدد تخم مرغ 2 ق غ کره 1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی) نصف لیوان پودر پسته 1 پاکت شکلات تلخ (80 گرم) شیر ، شکر ، آرد ، نشاسته و تخم مرغ را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. سپس روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. از روی اجاق بردارید کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و به دو قسمت تقسیم کنید به یکی پسته و به دیگری شکلات اضافه کنید و هم بزنید. محلبی پسته ای را داخل لیوان ها بریزید. کمی صبر کنید سپس محلبی شکلاتی را روی محلبی پسته ای بریزید. چند ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید سرد شود سپس سرو کنید @fast_food
سینه مرغ و از وسط برش دادم و نازک کردم و یکم با استیک کوب کوبیدم و با سیر له شده و نمک و فلفل و روغن زیتون و یکم آب لیمو ترش تازه مزه دار کردم و با همون روغن زیتونی که واسه مزه دار کردن ریخته بودم توی تابه گریل کردم واسه سس هم کره رو توی ظرف ریختم و قارچ های اسلایس شده رو بهش اضافه کردم و با حرارت بالا تفت دادم که آب اضافیش از بین بره ، قارچها رو یه گوشه جمع کردم و بعد یکم آرد و توی قابلمه ریختم وبا کره تفت دادم که بوی خامیش گرفته بشه و آویشن و نمک و فلفل و پودر سیر رو ریختم و با یکم شیر با هم مخلوط کردم و در آخر خامه و پنیر پارمسان رو اضافه کردم @fast_food
سیب شکلاتی سیب شسته و خشک شکلات تلخ (داخل رسپی 2 پیمانه برای 3 تا سیب گفته اما کمتر بزنید) میوه خشک آجیل خام (گردو یا بادام یا بادام زمینی و ...) روغن نارگیل (نزنیو هم میشه من پیشنهاد میکنم نزنید) طرز تهیه سیب هارو از بالا حلقه کنید هسته هاشو جدا کنید چوب بستنی هارو داخل سیب ها بکنید شکلات رو اب کنید اجیل و میوه خشکتون رو خرد کنید سیب رو داخل شکلات بزارید و بعد آجیل ومیوه خشک رو روش بریزید و بزارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره و بعد نوش جان کنید 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 @fast_food
3 پیمانه نارگیل شیرین رنده شده آماده نه نارگیل تازه(پودر نیست رنده نارگیل هست) 3عدد سفیده تخم مرغ 1/4 شکر یک ق چ وانیل 1/4 ق چ نمک فر رو در درجه 350°C روشن کنید. روی سینی فر رو کاغذ روغنی میگذارید. در ظرفی سفیده تخم مرغ+ شکر+وانیل+نمک رو خوب مخلوط میکنید و در آخر نارگیل رو اضافه کرده و مخلوط میکنید.سفیده احتیاج به فرم دادن نداره. با قاشق کوچیک مقداری از مواد بر داشته و روی سینی میگذارید با کمی فاصله از هم،در آخر هم کمی نارگیل باز با دست روی مواد آماده شده تو سینی بریزید و بگذارید تو فر به مدت 10-15 دقیقه ، تا به رنگ طلاي دلخواه برسید ،هر چقدر طلاي تر بشه ترد تر میشه. سینی رو از فر در آورد و میگذارید کنار ،اول نرم هستش نباید بهش دست بزنید تا خنک بشه و خودشو بگیره @fast_food
ته چین فیله ماهی 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 @fast_food
مواد لازم شير:٢٥٠ گرم (يك ليوان پر) پنير خامه اى:٢٥٠ گرم(پنير ماسكارپونه هم ميشه) بستنى وانيلى :٢٥٠ گرم دنت توت فرنگى:يك عدد ژلاتين :دو ق غ خ پر طرز تهيه : اول ژلاتين را با كمى شير بن مارى كرده ،شير را كمى ولرم و بعد بستنى رو همراه ژلاتين بن مارى شده را توش ريخته و حل كنيد و كنار بزاريد حالا پنير خامه اى بدون نمك رو با دنت مخلوط و با همزن به خوبى هم زده ،بعد مخلوط شير و بستنى را بهش اضافه و دوباره باهمزن چند ثانيه زده تا يكدست و صاف بشه و قالب مورد نظر رو چرب كرده و دسر را توش ريخته و به مدت ٦/٧ ساعت در يخچال گذاشته تا به خوبى ببندد و بعد بيرون آوردن به مدت ده دقيق بيرون يخچال تو دماى محيط آشپزخانه گذاشته و كناره رو مثل ژله از قالب جدا كرده و در ظرف مورد نظر برگردانده چند نكته :من براى خوشرنگ بودن دسر يك قطره رنگ خوراكى ،ژله اى قرمز اضافه كردم براى روش هم از شكلات اب شده ى اماده استفاده كردم 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 @fast_food
رب گوجه فرنگی ۳ ق غ/ روغن مایع ۲ ق غ ، /آبلیمو ۱ ق غ/ سرکه سفید ۱ ق غ /شکر یک ق غ ،/ نمک به مقدار لازم/ فلفل قرمز یک ق غ /، پودر زیره سیاه یک ق غ/ پودر گشنیز یک ق غ ،/ فلفل سیاه یک غ مرباخوری ، /پودر زنجبیل یک ق چ ،/ آب نصف لیوان همه ی مواد بالارو ترکیب میکنیم هم میزنیم ومیزاریم رو شعله ملایم گاز تا قوام بیاد و رنگش تیره که شد شعله رو خاموش میکنیم،میزاریم سرد بشه. خمیر ترتیلا آردگندم ۱ لیوان ، /آردذرت ۱ لیوان/ روغن مایع یک سوم لیوان/ آب نصف لیوان /بکینگ پودر یک ق مرباخوری ، نمک نوک ق چ مواد خشک رو الک کرده وداخل یه ظرف قاطی میکنیم روغن رو میریزیم توش ، گوله که شد آب رو‌کم کم اضافه میکنیم و حسابی ورز میدیم تاخمیرلطیفی بدست بیاد(خیلی ورز بدین)،بعد روشو با یه دستمال بکشین بزارین ۱ساعت استراحت کنه،بعد از استراحت به اندازه یه چونه انداز خمیرو ورمیداریم روی یه سطح صاف با وردنه پهن میکنیم به قطر خیلییییی نازک هرچه نازک تر بهتر ، بعد بایه جسم دایره ای مث کاسه ی خورش قالب میزنیم وبعد به شکل مثلثی برش میدیم ، خمیرهای مثلثی رو داخل روغن داغ سرخ که به محض داغ شدن پف میکنن 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~ @fast_food
کتلت_مرغ مواد لازم : گوشت مرغ چرخ کرده 300 گرم سیب زمینی متوسط خام 2 عدد پیاز متوسط 2 عدد سیر 4 حبه جعفری تازه ساطوری 2 ق غ خوری سبزی خشک معطر 2 ق غ خوری شامل : جعفری ترخون مرزه نعناع شوید شنبلیله تخم مرغ 1 عدد آرد 1 ق غ خوری نمک زردچوبه فلفل سیاه و پاپریکا طرز تهیه مرغ رو از قبل چرخ کرده بودم سیب زمینی رو پوست کندم و بصورت خام رنده کردم (با رنده ریز) پیاز رو هم رنده کردم و آب هر دو تاش رو گرفتم سیر رو هم رنده کردم بعد همه موادی که بالا نوشتم رو بهش اضافه کردم و با دست ورز دادم هر چی بیشتر ورز بدین خوشمزه تر میشن. من حدود 10 دقیقه ورز دادم. بعد 10 دقیقه گذاشتم بمونه دوباره یه کم ورز دادم تابه رو فقط چرب کردم ‌(تابه رژیمی نبود اما کل کتلت هام رو فقط با دو قاشق روغن سرخ کردم)تو دستم دونه دونه شکل دادم و دو طرفش رو سرخ کردم.هر سری که کتلت ها سرخ میشن به جای اینکه از تو تابه بردارم بچینم تو ظرف ، دونه دونه بزارم رو اون کتلت هایی که هنوز تو تابه هستن و دارن سرخ میشن. اینطوری روغنی که رو سرخ شده هاس میره زیر کتلت های سرخ نشده . 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 @fast_food
آویشن خشک و پودرشده 2پ. کنجد بو داده 1/2پ. سماق 1/4پ. پودرتخم گیشنیز 1ق غ. رازیانه نصف ق غ. نمک برحسب تمایل نصف ق چ یا یذره بیشتر.روغن زیتون 2ق غ. همه مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم و روغن زیتون رو بهش اضافه کرده و با دست خوب ب هم میمالیم ک روغن زیتون به خورد مواد بره. بعد این پودر رو داخل شیشه در بسته بزارید. تا3 سال هم قابل نگهداریه به شرطی که روغن زیتون رو بهش اضافه نکنید. فقط موقعی ک خواستید ازین استفاده کنید روغن میزنید 👨‍🍳~~~~~~🥄~~~~~~👩‍🍳 فوروارد کنین خانوما👌 @fast_food