eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘سپس سینه مرغ را به اندازه تکه های باریک مثل سیب زمینی خلالی ریز میکنیم و به پیاز اضافه میکنیم و خوب تف میدهیم تا زمانیکه مرغ ها به رنگ سفید در بیاید و برای پخت بهتر مرغ سه قاشق اب به مرغها اضافه کنید و درب قابلمه یا ماهیتابه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا مرغها پخته شود و اب مرغها تمام شود در ظرفی جداگانه قارچها را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه تفت دهید 🍄وقتی خوب اب قارچها کشیده شد به مرغها اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و در اخر خامه را اضافه کرده و هم میزنیم و زیر غذا را خاموش میکنیم و چون خامه نباید زیاد روی گاز باشد غذای شما اماده هست و حال چیکن را داخل ظرف ریخته و خلال سیب زمینی را روی مواد میریزیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥔پیاز را رنده کرده و همراه مرغ در کمی روغن سرخ می‌کنیم. ادویه‌ها را با یک فنجان آب مرغ مخلوط کرده و به مرغ می‌افزاییم. سیب‌زمینی‌ها را خرد یا رنده کرده و با جعفری خرد شده به مواد اضافه می‌کنیم تا کاملاً پخته و نرم شوند. نان‌ها را طوری برش می‌دهیم که وقتی مواد را داخل آن‌ها ریختیم از داخل نان بیرون نریزد و خوب پیچیده شود، سپس تردپیچ‌ها را درون روغن سرخ می‌کنیم. این غذا را می‌توانیم با سس گوجه‌فرنگی یا در صورت دلخواه تمبرهندی را به صورت سس روی آن ریخته و سرو کنیم. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥦بروکلی ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید و بعد داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن خارج شود . در ظرفی دیگر سس را آماده می کنیم . آرد را همراه کره تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. سپس خامه و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم تا غلیظ شود . بروکلی ها را در ظرف مناسبی ریخته و از سس روی ان می ریزیم و در نهایت پنیر پیتزا را روی کل مواد ریخته و داخل فر میگذاریم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥨ابتدا در تابه روغن می ریزیم پیاز خرد کرده و کدو ریز خرد کرده را تفت می دهیم.فلفل دلمه ای خرد کرده، میگو ساطوری شده، گشنیز و جعفری خرد کرده و فلفل قرمز را اضافه می کنیم با هم خوب تفت می دهیم سپس در ظرفی ریخته کمی خنک شد پنیر خرد کرده و خامه را می ریزیم هم زده، حالا نان یوفکا را پهن کرده کمی تخم مرغ زده مایه آماده شده را وسط نان گذاشته به شکل دلخواه پیچیده در روغن سرخ می کنیم و آماده سرو است ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥗۴/۱ فنجان روغن زیتون فوق بکر - ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک - نصف تا ۱ قاشق چایخوری نمک - ۱ تا ۲ حبه سیر متوسط و خرد شده 🥣۱. همه‌ی مواد را در یک ظرف شیشه‌ای مخلوط کنید درب آن را محکم ببندید و خوب تکان دهید. ۲. در مواقع لازم، آن را روی سالادتان بریزید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🐟ماهی بخارپز بیشتر برای طرفداران سبزیجات که عاشق طعم‌های طبیعی هستند، مناسب است. برای تهیه این ماهی، نیازی به استفاده از روغن نیست. گوشت ماهی در روش بخارپز کردن، عطر و طعم سبزی‌های مختلف را به خود می‌گیرد و فقط افزودن کمی نمک و فلفل سیاه قبل از پخت به آن‌ کافی است. در این روش، ابتدا باید کف تابه را با مقداری سیب‌زمینی حلقه شده بپوشانید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍕ابتدا بر روی میز کار خمیر پیتزا را با کمی آرد که نچسبد پهن می کنیم سپس خمیر پهن شده را برش های کوچک زده سپس بر روی هر برش از خمیر چند عدد پپرونی قرار داده و و یک تکه پنیر نوزارلای انگشتی را بر روی پپرونی قرار داده و بعد خمیر پیتزا را رول می‌کنیم. در یک ظرف ۱/۲ پیمانه کره ذوب شده، ۱ ق چ پودر سیر و ۲ ق غ جعفری خرد شده را مخلوط می کنیم سپس با برس سطح خمیر پیتزا را با آغشته به مخلوط کره ذوب شده می کنیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت قرار می دهیم تا پخته شود و بعد سرو کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵ابتدا حبوبات را از چند ساعت قبل با آب سرد خیس دهید و طی آن چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن کاهش یابد و هم زمان پخت آن سپس داخل قابلمه ای مناسب ، گوشت ، حبوبات ، پیاز و سیر خرد شده را به همراه 5 پیمانه آب ، روی حرارت قرار دهید تا خوب بپزند. بعد از یک ساعت پخت مواد ، زردچوبه و نمک را هم به آنها اضافه میکنیم و در نیم ساعت آخر پخت آبگوشت، بادمجان های سرخ شده را هم به آن اضافه کنید تا در کنار بقیه مواد پخته شوند. نعنای خشک را در مقداری روغن که نباید خیلی هم داغ شود چند ثانیه ای تفت دهید و قبل از خاموش کردن حرارت و در انتهای پخت به همراه کشک داخل آبگوشت بریزید تا چند جوش بزند. وقتی آبگوشت کاملا جا افتاد ، از روی حرارت بردارید و آب آن را صاف کنید و جداگانه سرو کنید تا با نان تلیت شود ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
هدایت شده از 
CQACAgQAAx0CVBp6RAACDcJgLg7KFnjvU43Fwrjv4R4YI7OYhQACYQsAAoGvUVAD9yhsSxGVUB4E.mp3
6.8M
شعر خوانی زینب اگر نبود که زمزم نداشتیم کربلایی جواد مقدم 🎤 @zakerin0 🔉 💚 @yaran0 💚
هدایت شده از 
، ته خنده😂😉 💢واکنش مردم بعد از شنیدن خبر دیدن داره😁😂 🚨وایییی فقط آخررررررری😍😂 🎥دوربین مخفی فوت 😍👇 https://eitaa.com/joinchat/1008140333C988d9841d0 🖇 در کانال بالا😂👆
🥧ابتدا قالب را چرب کرده، سپس خمیر را به آرد آغشته و در سطح قالب پهن می‌کنیم. حالا روی خمیر را با چنگال سوراخ‌سوراخ می‌کنیم که بخار خمیر خارج شود. سپس خامه را با سس سفید مخلوط کرده و سیر رنده شده را همراه با پنیر پیتزا روی خمیر پخش می‌کنیم. فلفل دلمه‌های رنگی را طبق سلیقه خود روی خمیر می‌چینیم. سپس تارت را به مدت 25تا30 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا آماده شود. ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍌فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. کره را برش داده و در سینی فری به اندازه 20 در 30 سانتی‌متر گذاشته و با یک قاشق آن را به کف سینی بمالید. سینی فر را روی حرارت کم گاز بگذارید تا کره‌ها آب شوند. در همین حین، شکر را کم‌کم به آن اضافه کرده و با قاشق آن را هم بزنید تا زمانی که کاملا با هم مخلوط شود. بگذارید به مدت 5 دقیقه روی حرارت بماند تا کمی غلیظ شوند. در همین حال موزها را پوست کنده و از وسط 2 قسمت کنید و در سینی فری که حاوی شکر و کره است بخوابانید سپس سینی را از روی گاز برداشته و کمی دارچین روی آن بریزید و در آخر پوست پرتقال را روی آن رنده کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥔تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان روغن مايع 1ليوان ماست1 ليوان نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم سيب زميني3 عدد متوسط جعفري خرد شده 4 ق غ بكينگ پودر2 ق م كنجدبميزان لازم سيب زميني هارو پوستشو گرفته و نگيني خرد ميكنيم ميشوريم ميزاريم اب اضافيش گرفته بشه درظرفي تخم مرغ رو با همزن دستي همزده ب تدريج روغن مايع ،ماست،نمك،فلفل و زرد چوبه (من بجاي زردچوبه زعفران دمكرده)رو اضافه كرده و همزده ارد رو بهمزاه بكينگ پودر الك كرده اروم اروم اضافه ميكنيم در اخر سيب زميني و جعفري خرد شده را مخلوط كرده و خوب قاطي كرده داخل ظرف مورد نظر را چرب كرده و مواد را توي قالب ريخته روشو كنجد ميباشيم داخل فر ك از قبل با درجه حرارت 180روشن كرديم بمدت 30دقيقه قرار ميدهيم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥕هویج ها را پوست بگیرید و رنده کنید سپس درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا هویج ها کمی نرم شده و رنگ انها تغییر کند. شکر ، ابلیمو ، آب ، گلاب و دانه های هل را به هویج اضافه کنید و مخلوط نمائید سپس به مدت ۲ ساعت اجازه دهید با حرارت ملایم مربا بپزد و جا بیفتد ؛ مربای هویج را پس از اماده شدن از روی حرارت بردارید و خلال پسته را اضافه کنید سپس بگذارید خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را درون شیشه بریزید و داخل یخچال قرار دهید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍆برنج را از نیم ساعت قبل خیس بدهید . بادمجان ها را مکعبی خرد کرده و داخل آب نمک قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. داخل قابلمه ای که میخواهید پلو را بپزید ابتدا پیاز خرد شده را تفت داده و سپس بادمجان ها را اضافه کنید و پنج دقیقه تفت دهید . وقتی رنگ بادمجان ها عوض شد گوجه را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید . برنج ،نمک،شکر و آب گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزد و آب برنج خشک شود بعد دم کنی گذاشته و برای 20 دقیقه دم می کنیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍡ابتدایک بسته پودرژله ودوقاشق چایخوری پودرژلاتین روقاطی میکنیم ویک لیوان آب گرم روبهش اضافه میکنیم ومیگذاریم روبخارکتری.وهم میزنیم تاکامل حل بشه حالایه قاشق چایخوری گلوکزرواضافه میکنیم وبازهم, هم میزنیم وقتی کامل موادمون شفاف شد توی قالبی که کمی چرب کردیم میریزیم ومیزاریم فریزر بعداز10دقیقه آماده اس میتونیم ازرنگ های خوراکی هم استفاده کنین ولی من استفاده نکردم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥗برای تهیه سالاد کاردینال خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای قرار می دهیم و روی آن ها آب می گیریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند.سپس سیب زمینی ها را در ابکش قرار می دهیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه سیب زمینی ها را خلالی یا ورقه ورقه ای خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم. مغز کرفس را تمیز می شوییم و باریک باریک و بلند خرد می کنیم و به سیب زمینی می افزاییم سدس هویج نگینی پخته شده رو اضافه میکنیم و با سس مایونز مخلوط میکنیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍫برای تهیه شکلات صبحانه نوتلا ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط نرم شود. بعد کره را در مخلوط کن قرار می دهیم و پودر کاکائو را به همراه پودر قند به آن می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا مخلوط سفتی داشته باشیم و کنار می گذاریم. آن گاه کتری را آب می کنیم و روی حرارت می گذاریم و شکلات های تخته ای را تکه تکه کرده و در کاسه ای می ریزیم و روی کتری قرار می دهیم تا با بخار کتری شکلات ها ذوب شوند(روش بنماری) تا ذوب شدن شکلات ها زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥣برای تهیه حلوا ارده خانگی ابتدا یک فنجان کنجد خام را در آسیاب می ریزیم تا پودر و کاملا یکدست شود سپس کنجد پودر شده را در کاسه ای مناسب می ریزیم و شیره خرما را به آن می افزاییم و خوب با هم مخلوط می کنیم اگر سفت شد به آن مقداری شیر اضافه می کنیم تا رقیق تر شود و کمی از آن را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و روی آن کمی پودر نارگیل،پودر پسته،پودر گردو،کنجد بوداده و خلال پسته می پاشیم و مجددا لایه بعدی مخلوط شیره خرما و کنجد می ریزیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍵برای تهیه آش ماست شیرازی ابتدا لپه را پاک می کنیم و در کاسه ای از آب می ریزیم و به مدت ۵ ساعت اجازه می دهیم تا لپه خیس بخورد و ۲ الی ۳ بار آب کاسه را تعویض می کنیم تا نفخ لپه ها از بین برود.(می توانید این کار را از شب تا صبح انجام دهید) همین طور ماست را نیز از روز قبل از یخچال بیرون می آوریم و ۱ قاشق نمک به آن اضافه می کنیم و مجددا داخل یخچال قرار می دهیم. ابتدا گوشت را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و پیاز را پوست می گیریم و می شوییم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍹آب کرن بری را داخل لیوانی که می خواهید نوشیدنی را در آن سرو کنید بریزید. تعدادی زغال اخته و تکه های های یخ را به این لیوان اضافه کنید. سپس سودا لیمویی را نیز به این نوشیدنی اضافه کنید. برای تزئین می توانید از تعدادی زغال اخته و تمشک استفاده کنید ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🍫پودر شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و یک قاشق آب اضافه کنید و هم بزنید و اگر مواد سفت بود دوباره یک قاشق آب اضافه کنید و هم بزنید تا مانند عکس زیر شود مراحل دستور سس شکلاتی آسان برای تزیین کیک و شیرینی عکس 1 این سس شکلات رو میتونید روی دونات کیک و پنکیک بریزید میتونید بعد از ریختن این سس روی کیک آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود. 10دقیقه کافی است ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥞آرد يک دوم پيمانه(نصف پيمانه استاندارد شيريني پزي يا نصف ليوان دست دار فرانسوي),تخم مرغ يک عدد كوچك,شير دو سوم پيمانه,نمک يک پنس (خيلى خيلى کم),کره ذوب شده يک قاشق غذاخورى تمام موادو در يک کاسه باهم مخلوط کنيد،بقيه مراحل در فيلم مشخصه( نازک در تابه بریزید و حتما تابه سالم و نچسب باشه). خامه و پودر قند رو در ظرفي كه روي يخ قرار داره ميريزه و هم ميزنه كه فرم بگيره.ميتونيد از خامه قنادي استفاده كنيد ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🧁فر را روی حرارت 180 درجه گرم کنید آرد و بیکینگ پودر را 3بار الک کنید تخم مرغ و وانیل و شکر را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید گلاب و روغن و ماست را اضافه کنید و بزنید حالا نوبت اضافه کردن آرد هست آرد هم به تناوب به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید کپسول ها را داخل قالب مافین بگذاریید و از مایه کیک پر کنید داخل فر به مدت 30 دقیقه بگذارید دمای فر برای افراد متغیر است ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛
🥣آرد برنج، نشاسته و شکر را به شیر اضافه کرده هم میزنیم. یکنواخت که شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود. بعد کره و گلاب را اضافه کرده، کره که ذوب شد از روی حرارت برداشته وانیل، خامه و پسته را افزوده و مخلوط میکنیم. در پایان فرنی را داخل ظرف ریخته با پرک پسته تزیین میکنیم ┏━━━🍃🍎🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍎🍃━━━┛