#دسرسه_رنگ_اورئو
مواد لازم:
برای پودینگ شکلاتی
2لیوان شیر
نصف لیوان کمی بیشتر خامه صبحانه
2قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2/5قاشق غذاخوری شکر
4 قاشق غذاخوری نشاسته (ذرت)
100 گرم شکلات شیری و تلخ مخلوط
برای پودینگ انجیری
2 پاکت پودینگ اماده انجیر (یا هر پودینگ سفید یا کرم رنگ دلخواه تون میتونه باشه)
2 تا 3 بسته بیسکوییت اورئو (یاکرمدار شکلات تلخ یا هر بیسکوییت دیگری)
طرز تهیه:
بیسکوییتها را در غذاساز بریزید و در کف جامها به اندازه دلخواه بریزید.1پاکت پودینگ انجیر را مطابق دستور روی ان آماده کنید و بپزید و روی بیسکوییتها یک لایه پودینگ انجیر بریزید و تقسیم کنید.
برای پودینگ شکلاتی به جز شکلات همه مواد را در یک قابلمه بریزید و روی گاز تا زمانی که قوام میگیرد(مانند
فرنی)بپزید و مداوم هم بزنید تا ته نگیرد.بعد از اینکه
پودینگ قوام گرفت از روی گاز بردارید و شکلات را در آن بریزید و هم بزنید تا شکلات آب شود و سپس از این
پودینگ شکلاتی یک لایه هم روی پودینگ انجیر بریزید و روی پودینگ انجیر باز یک لایه بیسکوییت پودر شده و در اخر یک لایه پودینگ انجیر را بریزید. از دو بسته پودینگ انجیر یک بسته برای لایه کف و بسته دوم برای لایه رویی استفاده میشود و با پودینگ انجیر جامها را پر کنید و بدلخواه تزیین کنید.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پوچاا_ترکی خووشمزه
1 لیوان آب ولرم
1 لیوان شیر ولرم
1 ق غ پودر خمیر فوری
1 ق غ شکر
1 عدد تخم مرغ
نصف لیوان روغن
1 ق چ نمک
6 لیوان آرد الکشده
برای سس:
2 عدد تخم مرغ
200 گرم پنیر ماسکارپونه(به جاش میتونین از ماست یا پنیر خامه ای نیز استفاده کنین)
نصف فنجان روغن
2 ق غ شیر
آب ولرم و شیر ولرم و پودر خمیر فوری و شکر و نمک رو با هممخلوط و ده دقیقه روش رو میپوشانیم و در جای گرم استراحت میدیم، سپس تخم مرغ و روغن و آرد الک شده ریخته و ورز میدیم و روش رو با حوله میپوشانیم و در جای گرم سی دقیقه استراحت میدیم، برای سس، تخم مرغ و پنیر ماسکارپونه و روغن و شیر رو مخلوط و داخل ظرف رو چرب کرده و به دستمون روغن میزنیم تا نچسبه و به صورت چونه های مساوی در میاریم و سس رو روش میریزیم و مقداری کنجد ریخته و در فر 180 درجه از قبل گرم شده میذاریم تا قهوه ای طلایی شه، بعد از پختن دوباره روش رو با پارچه بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کنه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_پیازچه 4 نفر
آب مرغ 1 لیوان، پیازچه 200 گرم، قارچ 150 گرم، هویج 2 عدد، جو (پرک) 1/5 پیمانه، شیر 1 لیوان، خامه 3 ق س، آبلیمو، نمک و فلفل
🔴 جو را با آب مرغ وچند لیوان آب بگذارید بجوشد،هویج درشت رنده شده، قارچ و پیازچه خرد شده را با نمک و زردچوبه اضافه و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد،شیر را اضافه و پس از 5 دقیقه كه جوش آمد زیر غذا را خاموش كنید.
مقداری از آب سوپ را با خامه بزنید و اضافه كنید. سوپ را در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو به آن اضافه می کنیم.
✅میتوانید هر یك از مواد را جدا گانه در كره تفت داده و بعد به سوپ اضافه كنید.
✅اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده كنید و یا شیر را به جای آن جایگزین كنید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#غذای-بدون_گوشت خوشمزهه😋
125 گرم کره یا مارگارین
1 فنجان چایخوری روغن مایع
1 فنجان چایخوری ماست
1 عدد تخم مرغ کامل+1 عدد سفیده ی تخم مرغ
1 ق چ نمک
2 ق چ بکینگ پودر
1 ق غ سرکه سیب یا انگور( یا اینکه میتونین 1 ق چ جوش شیرین اضافه کنین من جوش شیرین زدم)
2 عدد هویج رنده شده
1 دسته شوید
4 الی 4 و نیم لیوان آرد الک شده
ابتدا کره ذوب شده و روغن و ماست و یک تخم مرغ کامل و 1 عدد سفیده و نمک و بکینگ پودر و سرکه و با هم مخلوط و بعد هویج رنده شده و شوید خورد شده میریزیم و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و ورز میدیم تا خمیر نرمی بدست بیاد،به پنیر پیتزا پاپریکا اضافه کرده و خمیر رو به قسمت های مساوی تقسیم میکنیم و بینش پنیر میذاریم و میبندیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و زرده تخم مرغ و کنجد و سیاهدونه میپاشیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده بذاربن تا طلایی رنگ شه
نوووش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با #شام_فوری و خوشمزه که برای افطاری هم عالیه😍🤩
قارچ (400 گرم)
1 عدد پیاز
نیم کیلوگرم سینه مرغ به صورت مکعبی برش خورده است
1 عدد فلفل دلمهپ
2 عدد فلفل سبز
نمک ، فلفل سیاه
روغن مایع
سس بشامل
2 قاشق غذاخوری کره
2.5 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
برای موارد فوق
پنیر چدار
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ماقوت_مشهدی
▫️آب 2 پیمانه
▫️نشاسته گل 2 ق غ
▫️شکر 1/3 لیوان
▫️گلاب 1/4 لیوان
▫️زعفران به میزان لازم
ابتدا آب رو بزارید جوش بیاد . نشاسته رو در نصف لیوان آب سرد کم کم حل کنید تا روان بشه بعد کم کم و در حال همزدن به آب جوش اضافه کنید . چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاد و یک دقیقه بجوشه حالا شکر و زعفران رو اضافه کنید ترجیحا زعفران را هم قبل از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید هم بزنید تا باز به جوش بیاد و شکر حل شود . در مرحله آخر گلاب رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید2 دقیقه ای کنار بگذارید بعد ماقوت رو در ظرف سرو بریزید . اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید وقتی سرد شد به مدت دو ساعت در یخچال نگه دارید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
#غذای_نونی
#املت_اسپانیایی 🍳
تخم مرغ 3 عدد _سیب زمینی 1 عدد متوسط_پیاز 1 عدد متوسط _نمک _فلفل سیاه 1/3 ق چ_پاپریکا 1/2 ق چ
🔴 پیاز و سیب زمینی را ریز خورد میکنیم.
سیب زمینی ها را چند بار میشوییم تا نشاسته شسته بشه. بعدش خشکشون میکنیم.
سیب زمینی و پیاز تفت میدیم. تند تند هم میزنیم. بعد از اینه موادمون نرم شد ادویه را اضافه میکنیم و بعدش تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و وقتی دو طرف طلایی شد املت ما آماده
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
#غذای_نونی
#املت_اسپانیایی 🍳
تخم مرغ 3 عدد _سیب زمینی 1 عدد متوسط_پیاز 1 عدد متوسط _نمک _فلفل سیاه 1/3 ق چ_پاپریکا 1/2 ق چ
🔴 پیاز و سیب زمینی را ریز خورد میکنیم.
سیب زمینی ها را چند بار میشوییم تا نشاسته شسته بشه. بعدش خشکشون میکنیم.
سیب زمینی و پیاز تفت میدیم. تند تند هم میزنیم. بعد از اینه موادمون نرم شد ادویه را اضافه میکنیم و بعدش تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و وقتی دو طرف طلایی شد املت ما آماده
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_لیمویی
این غذا رو میتونید با برنج سرو کنید
سینه مرغ یک عدد
پوست لیمو ترش رنده شده 1 دوم ق چ
سیر خرد شده 1 ق چ
سس سویا 1 ق غ
نمک 1 ق چ
فلفل 1 ق چ
آرد
تخم مرغ
پودر سوخاری
عصاره مرغ 60 میلی لیتر
پوست لیمو ترش رنده شده 1 ق غ
آب لیمو ترش 1 دوم پیمانه شکر 4 ق غ
آب 1 ق غ
آرد ذرت 1 دوم ق غ
ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و با پوست رنده شده لیمو ترش، سیر، سس سویا،نمک و فلفل مزه دارش میکنیم و اول داخل ارد بعد تخم مرغ و در اخر در پودر سوخاری زده و داخل روغن سرخ میکنیم .
سس مخصوص این مرغ را اماده میکنیم برای تهیه این سس ابتدا عصاره مرغ را با پوست رنده شده لیمو ترش، آب لیمو ترش، شکر، مخلوط اب و آرد ذرت همه این مواد را با هم مخلوط کرده و مرغ های سرخ شده را با این سس تفت میدهیم چیکن لیمویی آمادست. این غذا را میتوانید با برنج سرو کنید و با مقداری فلفل هالپانو و کنجد تزیین کنید و سرو
کنید.
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#كوكو_پيازچه
طرز تهیه
سيب زميني متوسط پخته 3 عدد
پيازچه 12 عدد
جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
نمك ، زرد چوبه، فلفل قرمز
2 عدد تخم مرغ
زعفرون در صورت تمايل .
سیب زمینی پخته سرد شده را پوست گرفته و رنده کنید. پيازچه و جعفري خرد كنيد بهش اضافه كنيد
2 عدد تخم مرغ را در یک کاسه با زردچوبه و نمک و زعفرون دم كرده بزنید تا یکدست شود.
همه مواد را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
روغن را در یک تابه نچسب و روی حرارت متوسط داغ کنید از مایه به اندازه یک قاشق غذا خوري برداشته و در روغن بریزید (روی حرارت متوسط) و روی آنرا با قاشق کمی صاف کرده و دور آن را صاف کنید. و سرخ كنيد .نوش جان
نكته: مواد كوكوبايد كاملا سرد باشد بعد مخلوط كنيد وسرخ كنيد وگرنه كوكو وا ميره
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پلولوبیا_چشم_بلبلی_بامرغ
برنج 6 پیمانه چند ساعت خیس میدیم
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه 2 ساعت خیس میدیم
مرغ 6 تیکه
زعفران 2 قاسق سوپخوری غلیظ
شوید خشک 1 پیمانه
کره 50 گرم
نمک فلفل روغن سرخ کردنی مقدار لازم
مرغ رو با روغن سرخ کرده 1 قاشق زعفران آبکرده رو روش می دیم لوبیا رو هم با آب ونمک می پزبم آب رو جوش می یاریم برنج و اضافه می کنیم وقت آبکش کردن اول لوبیا رو بهش اضافه کرده هم زده تو آبکش می ریزیم حالا تو قابلمه کمی روغن ریخته کمی هم شوید می پاشیم بعد برنج و ریخته دوباره شوید و روش رو مرغ سرخ شده می چینیم ودوباره برنج این کار رو ادامه می دیم تا مواد تموم بشه برنج ودم می کنیم وقتی بخار کرد نصف لیوان آب وبقیه زعفران وکره رو داغ کرده رو برنج می دیم تا برنج خوب دم بکشه
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_مرغ_واسفناج
سینه مرغ را با فلفل دلمه رنگی و پیاز نمک فلفل پاپریکا زیره پودر سیر 5 دقیقه تفت بدین
3 ق روغن زیتون, 3 ق آب لیمو, 1 ق شکر قهوه ای 1 ق چیلی و نمک رو مخلوط کنید
در نهایت همه مواد رو روی اسفناج خرد کرده بریزین و سرو کنید
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#لگیمات_پنیری_با_شعیریه
لگیمات پنیری باشعریه
برای خمیر
(آرد...........1/5پ
شیرخشک....1/5ق غ
شکر.........1/5ق غ
مایه خمیر فوری.....نصف ق غ
روغن مایع.....2ق غ
ماست..........1/4پ
آب ولرم......نصف پ
بکین پودر. ...نصف ق چ
نمک.........یک پنس
وانیل.......1/4ق چ)
مواد میانی وروی لگیمات
(پنیر مثلثی ......10تا12 عدد
شیر پاستوریزه ....1/4پ
شعریه پاکستانی. ....1/4بسته)
روغن سرخ کردنی وشربت بار یا شیرعسلی
همه موادخمیربه جز آب راباهم مخلوط کرده وآب راکم کم اضافه میکنیم تا خمیر مناسبی به دست اید که خیلی سفت نباشد وچسبندگی هم نداشته باشد ممکنه همه آب استفاده نشه.روی خمیر راپوشانده ویک ساعت استراحت میدهیم.
پف خمیر را بادست خوابانده وگلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته نصف یا کمتراز یک مثلث پنیری را داخل خمیر گذاشته می بندیم وبادست گرد میکنیم.ودرشیر وبعد شعریه که ریز خرد کرده ایم میغلتانیم ودر روغن فراوان وداغ باحرارت ملایم سرخ میکنیم وروی دستمال گذاشته تا روغن اضافه انها جذب شود.وبعد روی آنها شربت یا شیر عسلی میریزیم
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#نان_سیر_و_پنیر
2 تا (3 قاشق) سس مایونز
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یکم فلفل سیاه
یکم آویشن
1 حبه سیر رنده شده
نون باگت یا تست به مقدار لازم
يكم فلفل سياه و پودر آويشن و یک حبه سیر رنده شده همه و با هم مخلوط کنید
نون باگتها رو بصورت حلقه ای برش بزنید و داخل سینی فر بچینید، سپس سس رو روی نونها بکشید، و روش پنیر پیتزا بریزین و بفرستین داخل فر و گریل رو روشن کنید تا وقتی که روی پنیرها طلایی بشه دوست داشتین برای خوشگل شدنش از حلقه های زیتون، فلفل دلمه رنگی یا دونه های ذرت استفاده کنید
نوش جان💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🧩 معما
🎲 این عکس یکی از سخت ترین سوالات
تست هوش درجهانست! می توانید تعداد افراد این اتاق را بشمارید؟😱
برای هر باهوشی که میشناسین بفرستین تا هوشش را امتحان کنه 😄
🤔11نفر 🤔10نفر 🤔9نفر
✅پاسخ صحیح در لینک زیر😃👇
https://eitaa.com/joinchat/1413480493C32616bbbe4
هدایت شده از ذاکرین
چقدر تأیید صلاحیت احمدی نژاد برای شما مهم است⁉️
در صورت تایید صلاحیت نشدن احمدی نژاد شما به کدام گزینه رای می دهید ⁉️
1⃣هرگز رأی نمیدهم
2⃣ به رئیسی رأی می دهم
3⃣ به قالیباف رأی می دهم
4⃣ به سعید محمد رأی می دهم
5⃣ به سعیدی جلیلی رأی می دهم
6⃣ به اصلاح طلبان رأی می دهم
ظاهرا مشارکت امسال خیلی پایینه
#خوراک_زبان_وسس_قارچ
طرز تهیه
یک زبان گوساله رو که وزنش بین 1/5تا 2 کیلو باشه رو تمیز کنید و بشویید و با مقداری آب جوش بذارین روی حرارت چندتا جوش بزنه آب رو بریزین دورحالا گوشت رو با یک عدد پیاز و دو حبه سیر و کمی زنجبیل تازه زردچوبه و دو سه لیوان آب بزارین تا پخته بشه
من توی زودپز اونو پختم ولی درون قابلمه بیشتر آب بریزین ومدت بیشتری برای پخت نیاز هست بطوری که بعد از پخت یک لیوان آب داشته باشه سپس پوست زبان رو جدا کنید و چربی و اضافی اطراف گوشت رو جدا کنید اونو برش بزنید درون ظرف مناسب فر قرار دهید روی آنرا فویل بکشید و درون فر 180 درجه به مدت 45_30 دقیقه قرار بدین
بعد 300 گرم قارچ رو بشویید و اسلایس کنید و در مقدار کمی روغن به همراه یک ق آبلیمو تفت بدین(آبلیمو برای اینه که قارچ تیره نشه) در ظرف دیگری 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی رو به همراه 1 قاشق غذاخوری آرد و کمی روغن تفت بدین و به قارچ اضافه کنید و با آب گوشت که صاف شده مخلوط کنید نمک و فلفل و آبلیموبزنید یکی دو جوش که زد از روی حرارت بردارید
اگه دوست دارین توی این سس کمی فلفل سبز خرد شده بریزین زعفران برای خوشرنگ و خوش طعم شدن اون یادتون نره سپس کمی از سس رو درون ظرفی که میخواین سرو کنین بریزین زبانهایی که درون فر سرخ شده بچینین روش و بقیه سس رو بریزین روی اون و با هر چی که دوست دارین تزیین کنین هم میتونین این خوراک رو با نون میل کنید هم با برنج.
میتونید گوشت رو بدون اینکه در فر بذارین همراه با سس سرو کنید.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پنکیک_سیب_زمینی
مواد لازم
سیب زمینی متوسط 3 عدد آبپز(سیب زمینی آبپز را تا داغ هست پوره کرده و سپس کنار بذارید تا از داغی بیفتد)
پنیر خامه ای 2 تا 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 تا 2 عدد
پیازچه ساطوری 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سیر مقداری به دلخواه
طرز تهیه
به سیب زمینی پوره شده 2 تا 3 قاشق پنیر خامه ای اضافه و مخلوط کنید.
سپس 1 عدد تخم مرغ +پیازچه+نمک+فلفل+پودر سیر(به دلخواه) اضافه و خوب مخلوط کنید.
در صورتی که مواد انسجام و چسبندگی لازم را نداشت تخم مرغ دوم را هم اضافه و مخلوط کنید.
ببه کمک قاشق یا اسکوپ زن بستنی مقادیر مساوی از خمیر پنکیک را بردارید.
سپس ازگوله خمیر را در آرد سوخاری یا آرد سفید به صورت دایره باز کنید.
دو طرف پنکیکها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
سپس در کنار ماست چکیده و پیازچه سرو کنید .
با این مقدار حدود 12 تا 15 عدد پنکیک خواهید داشت
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
دعاي جوشن كبير-ميثم مطيعي.mp3
11.75M