eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
اول سه لیوان آرد رو با یک لیوان پودر شکر، یک لیوان پودر نشاسته، نصف قاشق غذا خوری بکینگ پودر الک کردم بعد بهش یک استکان روغن،یک قاشق غذا خوری سرکه سیب ،125 گرم کره نرم شده ، یک عدد تخم مرغ، اضافه کردم وهمه رو مخلوط کردم تا شبیه به خمیر نرمی بشه وبعد گذاشتم داخل یخچال سی دقیقه بمونه تا سفت بشه بعد خمیر رو دوقسمت تقسیم کردم وروی کاغذ روغنی با وردنه به قطر 4یا 5 سانت پهن کردم وقالب زدم وگذاشتم روی کاغذ روغنی وبعد داخل فر با دمای 180 تا زیرش کمی طلایی وپخته بشه روش هم می تونید کمی طلایی کنید... بعد روی یکی از این کرابیه ها عسل وشکلات آب شده یا اگر دوست داشتید مارمالاد هر میوه ای رو بهش بمالید ویکی دیگه از کرابیه رو روش بزارید تا به هم بچسبن وبعد دورش رو هم می تونید آغشته به شکلات یا عسل کنید وداخل کنجد غلط بدید... به همین راحتی وخوشمزه گی نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(فینگرفود) تخم مرغ3عدد سیب زمینی متوسط 1عدد روغن زیتون سس مایونز جعفری خرد شده نمک و فلفل نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
2 لیوان گندم 1 کیلو اسفناج 1عددپیاز متوسط ماست به مقدار لازم گردو به دلخواه نمک و فلفل قرمز طرز تهیه ابتدا گندمها رو تو به قابلمه با کمی آب و نمک برای پخت میگذاریم و وقتی که کاملا مغز پخت بشه از روی حرارت بر نمیداریم ، تو یه تابه پیاز خورد شده رو با کمی روغن کمی تفت میدیم که فقط نرم بشه ، بعد از نرم شدن پیاز ها اسفناجی که خورد کردیم رو اضافه میکنیم تا باهم بپزه بعد از اینکه اسفناج هم توب پخت میداریم تا خنک بشه ، گندم پخته شده رو مثل ماکارونی ابکش کرده و از آب سرد رد میکنیم تا بهم نچسبه کمی روغن مایع میریزیم و هم میزنیم بعد به ظرفی که پیاز و اسفناج توش بود اضافه میکنیم و بعد ماست رو به اندازه دلخواه میریزیم و هم میزنیم ، نمک و فلفل رو اضافه کرده وه ظرف مورد نظرمون منتقل میکنیم و با گردو تزئینش میکنیم نوش جان💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای مواد لازم 200 میلی لیتر شیر گرم ؛ ½ قاشق چای خوری نمک ؛ 1 قاشق چای خوری شکر 10 گرم مخمر آبجو تازه 30 میلی لیتر روغن دانه ؛ 400 گرم آرد 00 ؛ 500 گرم سیب زمینی ، پوست ، خرد و آب پز شده. 30 میلی لیتر شیر ؛ 90 گرم پنیر ، رنده شده ؛ نمک و فلفل. طرز تهیه شیر را با روغن دانه ، شکر ، مخمر خشک ترکیب کرده و مخلوط کنید. آرد ، نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. بگذارید 1 ساعت بلند شود. سیب زمینی های آب پز شده را با نمک ، فلفل و شیر له کنید. پنیر رنده شده را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. خمیر را با دست پهن کرده و پر از سیب زمینی را در مرکز آن بریزید. خمیر را در فوكاكیا ببندید ، آن را بچرخانید و با دستان آن را خوب له كنید تا به صورت دیسک در آید. بگذارید 20 دقیقه دیگر بلند شود. همانطور که در فیلم نشان داده شده ، دیسک را با لیوان تزئین کنید. زرده تخم مرغ زده شده را روی خمیر مالیده و دانه های کنجد را بپاشید. در دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه بپزید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ترخینه سه عدد مرغ 100 گرم،آب مرغ سه لیوان عدس یک پیمانه (معادل 100 گرم) سبزی آش (جعفری، گشنیز، تره، اسفناج یا برگ چغندر) یا اسفناج خُرد شده سه قاشق غذاخوری،پیاز درشت یک عدد نمک و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه آش ترخینه - نخست ترخینه‌ها را با آب سرد بشویید تا تمیز شوند سپس آن‌ها را در ظرف لعابی یا مسی بریزید و آب جوش را به ترخینه‌ها اضافه کنید تا روی آن‌ها را بپوشاند. - عدس را با پیاز خرد شده نیم‌پز و به ترخینه‌ها اضافه کنید. - مرغ را آب پز سپس آن را ریش ریش و به مواد اضافه کنید. - آب مرغ را به مواد بیفزایید. - سبزی آش یا اسفناج خُرد شده را به ترخینه‌ها اضافه کنید. - نمک و زردچوبه را به ترخینه‌ها اضافه سپس صبر کنید تا مواد به خوبی پخته شود و جا بیفتد نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🇮🇷 👌 👌👌 🇮🇷مرد جهاد و عمل آمد 🇮🇷 حمایت از دکتر احمدی نژاد 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2692677646C81bf6e9094 اخبار دقیق انتخاباتی دکتر احمدی نژاد
این اش حتما سبزی کوهی که اسمش (آق پنجر) هست میخواد. سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار. پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود. 3. سپس سبزی و بلغور (شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم. (میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنین) نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌷عید فطر آمد و ماه رمضان گشت تمام 🌷بر شما همسفران سفر روزه سلام 🌷روزه هاتان همه در پبش خداوند قبول 🌷روزگار خوشتان مظهر توفیق مدام 🌸 و حلول بر شما مبارک🌸
مواد لازم 4 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان نمک و فلفل به میزان لازم 1 قاشق چایخوری پودر پیاز 1 قاشق چایخوری جعفری خشک 8برش پنیر موزارلا 4 حبه سیر 3 قاشق غذا خوری روغن زیتون 1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده 2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده (اختیاری) 1/2پیمانه آب مرغ 100گرم خامه 40گرم کره طرز تهیه: . فر را از قبل با دمای 200 درجه گرم کنید. کره را در یک ظرف بزرگ روی حرارت متوسط ​​ذوب کنید. سیر و روغن زیتون را اضافه کنید و تفت دهید سپس قارچ ، نمک و فلفل و جعفری را اضافه کنید و هم بزنید تا قارچ ها نرم شوند کنار بگذارید و توی همون ظرف برای تهیه سس ،کره سیر، خامه، جعفری خرد شده ، آب مرغ و دو قاشق پنیر رو اضافه کنید، سینه های رو با یک حوله کاغذی خشک کنیدسپس در یک ظرف نمک ، فلفل ، پودر پیاز و جعفری خشک شده و مقداری روغن زیتون رو بریزید و مواد رو به سینه ها بزنید و ماساژ دهید که تمام قسمت مرغ پوشیده بشود، سپس از قسمت ضخیم سینه یه برش میدیم تا یه جیب تشکیل شود. 2 برش موزارلا را در هر برش سینه قرار دهید. مخلوط قارچ را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر سینه را با مخلوط قارچ و 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان پر کنید و با دو یا سه خلال دندان کناره سینه ها رو آببندی کنید تا در حین پختن قارچ ها داخل آن بماند. یک ماهیتابه را بروی حرارت قراردهید و مرغ را اضافه کنید تا طلایی شود هر دو طرف آنها، سپس مرغ را در ظرف سس بزارید و روی آن را با فویل بپوشانید و در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته شود بگذارید. این خوشمزه رو در کنار ماکارونی ، برنج یا سبزیجات بخارپز سرو و نوش جان کنید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮 😋 ▫️کاپوچینو 4بسته ▫️شیر 4 پیمانه ▫️شکر 2/3 پیمانه ▫️خامه صبحانه 160 گرم ▫️پودر ژلاتین 3/5 ق غ ▫️آب سرد نصف پیمانه 🔸اول پودر ژلاتین رو روی آب میریزیم کنار میذاریم تا اسفنجی بشه بعد روی بخار کتری بن ماری میکنیم پودر کاپوچینو رو توی شیر حل میکنیم و مخلوط میکنیم خامه و شکر رو هم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه و مایه یکدست بشه نباید جوش بیاد بعد از روی حرارت برمیداریم و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم قالب رو چرب میکنیم و مایه رو توی قالب میریزیم و توی یخچال به مدت 6 ساعت میذاریم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🧈 😋 🔸قبل هر چیز خرما ها رو کمی خیس کنید پوست وهسته شو جدا کنید ونصف کنید داخل بشقابی بچینید حالا 150گرم رو داخل تابه ای با حراذت ملایم میریزیم که آب شه یک لیوان آرد سفید ویک‌چهارم لیوان آرد نخودچی رو‌الک کرده و به کره اضافه میکنیم وتفت میدیم ومرتب هم میزنیم تا آرد بو‌داده بسه ورنگش عوض شه هر موقع به رنگ دلخواهمون رسید حرارت و خاموش میکنیم وبهش پودر دارچین وپودر هل و 1/5ق غ پودر قند اضافه میکنیم وهم میزنیم تا یکدست بشه و مواد بخورد هم بره حالا داخل ظرف سرو به کمک قاشق کمی از حلوا رو کف ظرف می چینیم ویه ردیف خرما می چینیم روش و گردوی خرد شده میریزیم بازم روشو حلوا می ریزیم تا روی خرماها رو بگیره وبازم خرما و گردو وبازم روش حلوا میریزیم و با خلال پسته وبادوم تزیین میکنیم و باچای تازه دم نوش جان میکنیم ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: 2 عدد سیب زمینی 2 عدد گوجه فرنگی 3 عدد فلفل سبز 2 عدد پیازچه 4 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری نمک 100 گرم پنیر فتا 100 میلی لیتر روغن 150 میلی لیتر شیر 400 گرم آرد 20 گرم بیکینگ پودر پنیر پیتزا . آماده سازی: سیب زمینی ، پیاز ، گوجه فرنگی و فلفل را به قطعات کوچک خرد کنید. تخم مرغ ها را با نمک ، شیر ، روغن ، سبزیجات خرد شده ، پنیر فتا ، آرد و بیکینگ پودر مخلوط کنید. ظرف دایره ای را کره مالی کنید و مخلوط را بریزید. پنیر پیتزا را روی مواد پخش کنید. به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🍮 😋 ▫️1 لیتر و یک لیوان شیر ▫️1.5 لیوان آرد ‌ ▫️150 گرم کره‌ ▫️1 لیوان شکر‌ ▫️2 قاشق غذاخوری کاکائو ▫️کمی وانیل ▫️80 گرم شکلات شیری+ 80 گرم شکلات تیره ▫️7 عدد بیسکویت برای پایه ‌ 🔸شیر را در ظرف موردنظر بریزید ، آرد ، شکر را اضافه کنید ، خوب مخلوط کنید و بگذارید حل شود.روی حرارت اجاق گاز بذارید،وقتی بجوش آمد،کره و وانیل رو اضافه کنید.یادتون باشه مدام هم بزنید.بعد از آماده شدن،یک‌سوم آن را درون قالب بریزید و با قاشق صاف کنید.حالا پودر کاکائو و شکلات شیری رو به مابقی مایه اضافه کنید و هم بزنید.و بعد یک سوم دیگر را روی لایه سفید بریزید.وباپشت قاشق صاف کنید و بعد شکلات تیره رو به یک سوم باقیمانده بریزید و هم بزنید و روی لایه دوم بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.بیسکوییت رو با شیر خیس کنید و روی دسر بچینید و بذارید یخچال تا سفت بشه ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
: مواد لازم پنیر خامه ای 3 ق.غ شیر مایع 1لیوان کوچک خمیرمایع 2 ق.غ آرد 2لیوان شکر 1 ق.غ پنیر و شیر باهمزن بزن تا مخلوط شه و پنیر صاف شه و بقیه مواد اضافه کن و ورز تا وقتیکه به دست نچسپه ، 1ساعت بزار جای گرم استراحت کنه ، و بعد پهن کن و قالب بزن یا گلوله گلوله اش کن و تو روغن سرخ کن. و با شیره یا پودر قند خوش طعمش کنید نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🌺 پودینگ وانیلی با مینی پتی بور 🌺 . 👈 مواد لازم : 1 لیتر معادل چهار لیوان شیر 1 ق غ نشاسته 3 ق غ آرد 1 لیوان شکر 2 تا زرده تخم مرغ 200 گرم پنیر لبنه نوک ق چ وانیل خالص یا نصف ق چ وانیل شکری یک بسته بیسکوییت مینی پتی بور ( قابل تهیه از تمام سوپرهای بزرگ ) به اندازه ای که دوست دارین میوه مثل توت فرنگی یا موز یا آناناس 👈 طرز تهیه : آرد و نشاسته و شکر را داخل قابلمه ریخته شیر را اضافه کنید کمی هم بزنید تا آرد ها باز شوند زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و روی حرارت مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد بعد از سرد شدن کمی هم سفت خواهد شد بعد از ولرم شدن پنیر لبنه و وانیل را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا یکدست شود سپس داخل ظرفهای تک نفره یا یه ظرف کامل لابه لا با بیسکوییت ها و میوه ها و پودینگ سرو کنید لازمه که 3 تا 4 ساعت در یخچال استراحت کنه بعد نوش جان کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥟 😋 ▫️6 عدد تخم مرغ ▫️1 عدد هویج ▫️2 عدد پیازچه ▫️به میزان لازم نمک ▫️به میزان لازم روغن 🔸هویج و پیازچه رو بشورید و خرد کنید.هویج به قطعات ریز خرد بشه تا کاملا بپزه. همچنین قسمت سبز پیازچه رو دور نندازید و استفاده کنید. تخم مرغ ها رو تو کاسه بشکنید، نمک بزنید و با همزن دستی هم بزنید تا جایی که زرده و سفیده کاملا با هم مخلوط شن. از چنگال هم می‌تونید استفاده کنید. حالا هویج و پیازچه رو اضافه کنید و با هم مخلوطشون کنید. ماهیتابۀ تفلون رو چرب کنید و مایع رو بریزید توش. اندازۀ ماهیتابه به قدری باشه که فقط یه لایۀ نازک از تخم مرغ رو بگیره. وقتی تخم مرغ نیم پز شد، با قاشقتون رولش کنید. بعد اجازه بدید چند لحظه یک طرفش سرخ شه و برش گردونید تا طرف دیگه هم برشته شه. وقتی رولت سرد شد، برش بزنید و سرو کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
به سبک من 😋 ابتدا بلدرچین ها رو حسابی با ادویه های... زنجبیل پاپریکا فلفل قرمز نمک زردچوبه پودر سیر و پودر هفت زیره طعم دار کرده کمی هم زعفران بهش اضاعه کرده و میزاریم چند ساعتی داخل یخچال بمونه... حالا از یخچال بیرون اورده و با مقداری کره و کمی روغن حسابی تفتشون میدیم تا کلا بریون بشن ...اما با حرارت متوسط... اینجا باید یک قاشق رب انار رو با یک استکان آب به روغن بلدرچین ها اضافه کرده و کاملا بزاریم تا با سس دم بکشن... حالا پیاز داغ فراوان و جون دار خلالی کرده و تخم انارهای ترش رو داخلشون تفت میدیم و یک استکان آب مرغ رو با کمی شکر به ذایقه خودتون اضافه کرده...اینجا باید حرارت متوسط باشه ...وقتی به روغن افتاد.. دیگه غذا آماده هست ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🫔 😋 🔸اول از همه خمیر ک ور اومد و هواگیری شده بود رو کف قالب پهن کردم،نصف خمیر رو سس زدم و کمی پنیر ریختم خیلی کم باشه و مواد پیتزا رو ریختم ک برای من مرغ و قارچ بود مواد کالزونم ونمک و فلفل و اویشن هم اضافه کردم و مابقی خمیر رو ک سس نزده بودم رو برگردوندم روی اون قسمت ک موادو گذاشتم،و لبه هارو بستم، با چنگال هم میتونید ببندید،فقط دقت کنید ک کامل بسته بشن تا موقع پخت باز نشه و شکل بدی بخودش بگیره و روی کالزونه ها رو با پنیرپیتزا پوشش دادم و با دمای 185 حدودا 30 دقیقه گذاشتم توی فرموقعی دیگه روی پنیر طلایی میشه و از کف قالب خمیر جدا میشه یعنی پخته شدن.فقط دمای فرها متفاوته،و کیفیت خمیر توی نرم بودنشون خیلی تاثیر داره ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔸150گرم لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد . صبح پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ، 150گرم فيله مرغ رو با پياز نمك فلفل زردچوبه. بزاريد بپزه . فيله مرغ رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه . فيله مرغ خردشده ،لوبيا ميكس شده 200گرم سبزي جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . به همراه أدويه هاش كه نمك فلفل. زردچوبه است حسابي ورز بديد و تو روغن سرخ كنيد و نوش جان كنيد ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯