فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_ترحلوا قسمت اول
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_ترحلوا_قسمت دوم
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
✨طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ✨
✅مواد لازم:
فیله مرغ : 170 گرم یا 4عدد نصفه سینه مرغ موسیر پوست کنده: 3 عدد بزرگ قارچ برش خورده: 225 گرم سرکه یا آب مرغ: یک سوم فنجان مرزنجوش خرد شده: یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم اسپری پخت
فلفل دلمه ای:سبز و قرمز
✅یه ماهیتابه بزرگ و نچسب رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. مرغ رو به ماهیتابه اضافه کنید. هر طرفش رو به مدت 5 تا 6 دقیقه یا تا زمانی که قهوهای بشه، بپزید. موسیرها رو به صورت عمودی و نازک نازک برش بزنید. مرغ رو از توی ماهی تابه بردارید. ماهی تابه رو با اسپری پخت یا روغن چرب کنید. قارچ و موسیر رو به ماهی تابه اضافه کنید. سبزیجات رو با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. به مدت یک دقیقه بپزید. مرتب مواد رو هم بزنید. سرکه و مرزنجوش رو اضافه کنید و مرغ رو به ماهی تابه برگردونید. در ماهیتابه رو بذارید و به مدت 3 تا 4 دقیقه زمان بدید. مرغ رو به بشقاب منتقل کنید و میکس قارچ رو روی مرغها بریزید.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #بورک_کاتمر🧑🍳
🥐6 عدد خمیریوفکای بزرگ گرد
🥐200 میلی لیتر آب گازدار(سودا)
🥐1 لیوان روغن مایع
🥐1 پاکت خامه(200 میلی لیتر)
برای داخلش:
🥨پنیرسفید
برای آغشتهکردن دورش:
🥖1 لیوانآب
🥖نصف لیوان روغن زیتون
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_سوپ_هفت_رنگ
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مکث کن، نفس بکش...
اگر باید گریه کنی اینکارو بکن،
ولی هیچ وقت نا امید نشو
و به راهت ادامه بده...
همین...
صبح بخیر 😍
:👉 🌸🍃
#آشپزی
#نان_خوشمزه 🥯 😋
▫️یک عدد سفیده تخم مرغ
▫️یک پیمانه روغن مایع من روغن زیتون استفاده کردم
▫️شیر گرم یک پیمانه
▫️خمیر مایه یک ق غذا خوری
▫️شکر یک ق
▫️نمک یک ق
🔸من برای شیر زرد چوبه ریختم تا رنگ نونم طلایی بشه
آرد به اندازه ای که خمیر نرم باشه و به دست نچسبه
یک ساعت خمیر رو استراحت می دیم
بعد یک ساعت هر فرمی دوست داشتین به خمیر می دیم و با زرده تخم مرغ رو مال می کنیم در فر گرم 180 درجه تا وقتی روی نان طلایی بشه می پزید
💡
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آشپزی
#نان کرپ فرانسوی
آرد 1 پيمانه
شير 1 و 1/2 پيمانه
تخم مرغ 2 عدد
نمك 1 پينچ
وانيل 1/2 قاشق چايخوري
كره آب شده 3 قاشق غذاخوري
شكر 2 قاشق غذاخوري
طرزتهيه:
تخم مرغ و شيرو خوب باهم مخلوط كنين بعد شكرو کره وانيل و نمك رو اضافه كنين و هم بزنين بعد آرد رو در دو سه مرحله مخلوط كنين اگه گوله داشت حتمأ از صافي رد كنين و بيست دقيقه اي بهش در دماي محيط استراحت بدين.
كف تابه رو با برس يا اسپري روغن بزنين و با پيمانه كف تابه بريزيد و تابه رو بچرخونين بگذارين يك طرفش كه حباب زد برگردونين سمت ديگه ش بعد از طلايي شدن سطح كرپ آماده س به همين ترتيب مابقي نان كرپ ها و باهرچيزي كه دوست دارين مثه شكلات صبحونه عسل خامه و ميوه سرو و نوش جان كنید
💡
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آشپزی
#سوپانگل
1 لیتر شیر
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
7 قاشق غذاخوری شکر
1 پاکت شکلات تلخ (80 گرم)
1 قاشق غذاخوری مارگارین (یا کره)
کیک و موز برای لایه وسط
طرز تهیه:
تمام مواد بجز شکلات و کره را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا به قوام محلبی (مثل فرنی) برسد. مدام هم بزنید چون بلافاصله ته میگیرد. بعد از اینکه جوشید مارگارین و شکلات را اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شکلات آب شود. سپس کنار بذارید سرد شود و گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد. داخل ظرف های مورد نظر بریزید من برای لایه وسط کیک و موز گذاشتم. روی سوپانگل را به دلخواه خودتان تزیین کنید. نوش جان کسانیکه درست میکنند و میخورند.
💡
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#آشپزی
کیک شکلاتی بی بی
اول مواد خشک که شامل2پ آرد و 1/2پ کاکائو و2.5ق.چ بیکینگ پودر و1ق.چ نسکافه و نمک هست باهم توی یک کاسه بزرگ دوبار الک کرده و به همراه 1/5پ شکرمخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه.
فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه.
وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی1پ شیر و1/2پ روغن مایع و2عدد تخم مرغ ها و1/2ق.چ وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم.
هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیق هستش نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
💡
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ژله_راه_راه_خوشگل
ژله توت فرنگی یا هر ژله دلخواه دیگه ژله الوورا شیر یا بستنی
ژله توت فرنگی رو با یکو نیم لیوان آب جوش درست کنید و همه ذراتشو خوووب حل کنید
ژله الوورا رو با یک لیوان آب جوش درست کنید بزارید کنار تا به دمای محیط برسه اون وقت نصف لیوان شیر هم دمای محیطو بهش اضافه کنید و حدود دو دقیقه هم بزنید تا یکدست بشه. می تونید به جای شیر از یک لیوان بستنی وانیلی کوچیک استفاده کنید.
حالا مث ویدیو لایه لایه بریزید تا ببنده. هر لایه رو که می ریزید بذارید تا حدی ببنده که چسبناک بشه طوری که به انگشت نچسبه. اگه زیاد بذارید ببنده لایه ها از هم جدا میشن.
نوش جان 💝
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯