فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح که میشود
یادم باشد در آینه آسمان بنگرم
به دریاهایِ اطراف سری بزنم
نگاهِ بیشههایِ زیبا را
به کلبهیِ خورشید راهی کنم
قدری از گندمزارهایِ این حوالی عطرِ خوش نان را ببویم
و دستِ آفتاب را بگیرم، برویم با هم کوچه کوچه،
پنجرهها را بیدار کنیم
مبادا زندگی خواب بماند.
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️
#دسر هلو يا شليل یک عصرونه خوشمزه🍑
📽مواد لازم و طرز تهیه داخل فیلم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🔸فراید چیکن
موادلازم:
ران مرغ 500 گرم
پیاز یک عدد
سیر یک حبه
فلفل دلمهای قرمز نصف یک عدد
آبلیمو سه قاشق غذاخوری
نمک دریایی و آرد و روغن به میزان لازم
خامه یک پیمانه
✍️طرزتهیه:
منظور از فراید چیکن همان مرغ سوخاری خودمان است. شاید بگویید سرخ کردن مرغ که روش خاصی ندارد. اما باید بگویم که اشتباه فکر میکنید. ایتالیاییها مرغها را در سس مخصوص میخوابانند و به همین دلیل مزه این غذا فوقالعاده میشود. کافی است یکبار این روش را امتحان کنید. ابتدا پیاز، سیر و فلفل دلمهای را خرد کرده آبلیمو و نمک میزنیم و مرغها را به مدت سه ساعت در این مخلوط میخوابانیم سپس به مدت دو ساعت مرغها را در خامه گذاشته و پس از خارج کردن، آن را در آرد غلتانده و در روغن فراوان سرخ میکنیم. حالا فراید چیکنها آماده است.
#آشپزی
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️
#ژله قلب
پاناکوتا شکلاتی رو به روشی که در ادامه میگم. درست کنید، قسمتی از اون رو به روشی که در فیلم می بینید به شکل قلب دربیارید.
2. تا یک سوم از قالبتون رو با پاناکوتا کاکائویی پر کنید و بذارید یخچال که کامل ببنده. و از قالب جدا کنید.
.هر بسته ژله انبه رو با یک لیوان آب جوش درست کنید و وقتی خنک شد یک بستنی لیوانی وانیلی آب شده اضافه کنید
قلبهای بسته شده روبه دیواره قالب بچسبانید و تا نصفه قالب از ژله رنگی بریزید.
.وقتی نیم بند شد پاناکوتا شکلاتی رو روی اون قرار بدید و اطراف و روش رو با ژله رنگی پر کنید
#پاناکوتا_شکلاتی
شیر 3لیوان
شکر 3/4 لیوان
شکلات 80تا100 گرم
پودرر کاکائو 2 ق غ
خامه صبحانه 3 چهارم پاکت
ژلاتین 2 ق غ
وانیل یک دوم ق چ
ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و بن ماری کردم داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت گذاشتم تا شکر حل بشه ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و داخل قالب ریخته و هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پنکیک_رنگی 🥞 آرد یک پیمانه شیر یک پیمانه سرخالی شکر پنج ق غ تخم مرغ یک عدد روغن مایع پنج ق غ بکینگ پودر نصف ق م وانیل نصف ق م نمک یک پنس رنگ خوراکی دلخواه چند قطره
اول تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی هم میزنیم بعد شکر شیر و روغن را اضافه و هم میزنیم و در آخر آرد نمک و بکینگ پودر را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه بعد مواد را به دو قسمت تقسیم میکنم و به هرکدوم رنگ خوراکی مورد نظر را اضافه میکنیم و بعد ملاقه ملاقه داخل تابه که از قبل فقط چرب کردیم و داغه میریزیم و وقتی که روی پنکیک حباب ایجاد شد مزاریم طرف دیگش طلایی بشه و با سس شکلات تزیئن میکنیم😍
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤖 قرابیه حلوایی
#ترفندآشپزی
💎🎊💎
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکارون مرغ
#ترفندآشپزی
💎🎊💎
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پاپس_مرغ_خامه_ايي 😋
🔸براي مواد مياني از مرغ پخته شده ، فلفل دلمه ايي قرمز خورد شده ،جعفري خورد شده ،پنير خامه ايي ،سماق ،فلفل سياه ،نمك
يك لايه تست ميذاريم بعد مواد رو وسط ميذاريم و لايه دوم تست رو ميذاريم و به وسيله ي كاتر دايره ايي برش ميزنيم و چوب بستني را فرو ميكنيم وسط توست ها و ابتدا در تخم مرغ زده شده با پودر سير و بعد در پودر سوخاري ميغلطونيم و در روغن با حرارت متوسط سرخ ميكنيم اميدوارم درست كنيد و لذت ببرين
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#لقمه_نان 😋
50 گرم کره ذوب شده
1 فنجان چایخوری آب ولرم
1 فنجان چایخوری شیر ولرم
1 ق غ شکر
1 ق چ نمک
1 ق چ پودر خمیر فوری
1 عدد تخم مرغ
4 الی 5 لیوان آرد سفید
🔸آب ولرم و شیر ولرم و شکر و نمک و پودر خمیر فوری و تخم مرغ و آرد سفید الک شده رو با هم مخلوط کنین، حدود ده دقیقه ورز بدین و روش رو بپوشانید و در جای گرم 1 ساعت استراحت بدین، سپس پهن کنید و برش بزنید و بپیچونید و حدود ده دقیقه دیگه هم استراحت بدین و در روغن داغ سرخ کنین
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_شیری 🥯 😋
▫️1 بسته بیسکوییت پتی بور
🔸برای کاستارد؛
▫️شیر 1 لیتر
▫️1 لیوان شکر
▫️1 فنجان آرد + 2 قاشق غذاخوری آرد
▫️نیم بسته مارگارین
▫️1 بسته وانیل
▫️1 پاکت کرم شانتی
▫️1لیوان شیر سرد
🔸ابتدا بیسکویت را از طریق غذاسازخرد کرده وخوب پودر میکنیم.
برای پودینگ ، تمام مواد را داخل قابلمه ریخته ، مخلوط کنیدو بپزید تا غلیظ شود.
سپس به مدت 10 دقیقه با میکسر خوب میکس کنید تا صاف شود
بیسکویتی را که خوب پودر کرده ایم رادر یک سینی بطور مساوی پخش کنید.سپس پودینگ را روی بیسکوییتها میریزیم و بگذاریم 1 ساعت در یخچال استراحت کند. کرم شانتی را با شیر هم میزنیم تا قوام خامه بگیرد سپس روی پودینگ بمالیدو
به مدت 1 شب در یخچال نگه دارید.
سپس برش دهید و رول کنید وسرو کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯