47.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک
#تی تاب_خونگی
تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع یک چهارم لیوان
آب ولرم یاشیرولرم یک چهارم لیوان
آردیک لیوان ویک چهارم لیوان
شکرنصف لیوان
بکینگ پودریک قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری
پودرکاکائو یک قاشق مرباخوری
ابتداتخم مرغ وشکرروباهم مخلوط کرده هم میزنیم تا کرم رنگ وکشداربشه بعدوانیل وروغن رومیریزیم دوباره هم میزنیم حالا آب ولرم رو اضافه میکنیم یک قاشق ازآردروبرمیداریم اردوبکینگ پودرروالک میکنیم وبه موادمون اضافه کرده مخلوط میکنیم ازموادمون دوسه قاشق برمیداریم بهش پودرکاکائواضافه میکنیم وبه بقیه یک قاشق آردرواضافه کرده قالب روکاغذروغنی میزاریم چرب میکنیم وموادروداخل قالب میریزیم ازموادکاکائویی روی موادمون مطابق کلیپ میریزیم ودرفرازقبل گرم شده بادرجه ۱۸۰ بمدت تقریبا۳۵ دقیقه میزاریم بعدازپخت روی آن راگریل بالاروشن رو میکنیم تارنگ بگیر
بعدازپخت برش میدیم ولای آنهاروکرم دلخواه میریزیم میتونیدازخامه قنادی،شکلات صبحانه،شکلات تخته ایی ،بریلو،ویاهرچیزی که دردسترستون هست میتونیدلای کیکهابزارین
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #لازانیا_رولی_بدون_فر☝️☝️
قسمت اول✔️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #چکین_استراگانف☝️☝️
قسمت دوم✔️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #لازانیا_رولی_بدون_فر☝️☝️
قست دوم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #لازانیا_رولی_بدون_فر☝️☝️
قسمت سوم✔️
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#ميني_بازلاما
6 لیوان آرد
نصف پاکت خمیر مایه خشک فوری(5 گرم و یا 1 قاشق غذاخوری سرصاف)
1 قاشق مرباخوری نمک
آب به مقدار لازم
طرز تهیه
آرد ، خمیر مایه و نمک را داخل ظرفی بریزید آب ولرم را کم کم روی آرد بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی آماده کنید آب به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد (اگر خمیر مایه خشک فوری استفاده میکنید نیاز به عمل آوردن ندارد) روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت بدید سپس از خمیر چانه هایی اندازه گردو آماده کنید و روی میز آرد پاشی شده بذارید و 20 دقیقه استراحت بدید سپس با دست کمی باز کنید و داخل ماهیتابه تفلون داغ (نیاز به چرب کردن ماهیتابه نیست) پشت و رو بپزید سپس کره بزنید و میل کنید
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالادمرغ_رژیمی_با_سس_بالزامیک
غذایی سبک و لذیذ است
مواد لازم
سینه مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی
کاهو ۱ دسته بزرگ
ذرت ۱ پیمانه
گوجه فرنگی ۱ عدد
پنیر فتا خرد ۱/۲ پیمانه
برای سس بالزامیک:
سرکه بالزامیک ۳ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۱ حبه
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
عسل نصف قاشق غذاخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه: ابتدا، سینه مرغ ها را تمیز کنید و به صورت طولی نصف کنید تا ۴ لایه نازک مرغ داشته باشید. دو طرف مرغ را به مقدار دلخواه نمک و فلفل بپاشید. داخل یک تابه بزرگ ۱ قاشق روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. هر طرف از ورقه های مرغ را حدود ۳-۴ دقیقه تفت بدهید. تا کاملاً پخته شوند. سپس آنها را به تخته گوشت منتقل کنید و بگذارید مرغ تا تهیه بقیه بخش های سالاد خنک شود. در آخر آن را به صورت تکه های کوچک خرد کنید در صورت تمایل میتونید از مرغ پخته شده هم استفاده کنید کاهو را بشویید و خرد کنید و در کاسه بزرگی بریزید. گوجه را اسلایس کنید و به آن اضافه نمایید. پس از آن، ذرت و پنیر فتا (خرد شده) و مرغ های خرد شده را اضافه کنید و همه مواد را زیر و رو نمایید.
مواد لازم و طرز تهیه سس:
سس بالزامیک، روغن زیتون،عسل. سیر رنده شده، نمک و فلفل را در شیشه در دار بریزید. درب شیشه را ببندید و آن را تکان دهید تا سس آماده شود. سس بالزامیک را روی سالاد مرغ بریزید و از آن لذت ببرید.
نکته:
میتونید به سالاد گردو و یا کنجد هم اضافه کنید هم شکل زیباتری داره هم مزه جالبی.
بهتره از گوجه گیلاسی استفاده کنید تا موقع زیر و رو کردن سالاد آب نندازه.
پنیر فتا رو مکعبی بزرگ بزنید تو سالاد خرد نشه شکل بدی بگیره
نوش جان 💖
🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کاپ_کیک_باقلوایی🧑🍳
تخم مرغ ۴ عدد
آرد دو پیمانه یا لیوان دسته دار
پودر نارگیل یک سوم پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
پودر هل نصف مربا خوری
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
مواد برای شربت
نصف لیوان شکر
نصف لیوان آب
یک چهارم لیوان گلاب
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_کشمشی
تخم✔️ مرغ 4 عدد✔️ شکر 1 پ ✔️روغن مایع 1 پ✔️ شیر 1 پ✔️ وانیل کمی ✔️بکینگ پودر 1 ق غ✔️ آرد سفیدقنادی 3بار الک شده 2,5 پ
✔️کشمش 1 پ
⏺️طرزتهیه
شکر و تخم مرغ رو با همزن برقی تا زمانی کرم رنگ و شکرش آب شود خوب بزنید بعد مرحله به مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید با لیسک بزنید و وانیل و بکینگ پودر و آرد رو هم اضافه کنید قالب کیک تون رو با روغن یا کره چرب کنید و آرد پاشی کنید و نصف مواد کیکتون رو به قالب بریزید و کشمش هارو در آرد خوب بغلتانید ، و روی نصف مواد بریزید روی اونم نصف دیگر مایه کیک رو بریزید فر رو از قبل گرم کنید با دمای 170 درجه 35 الی 40 دقیقه بپزید بعد از پخت که فر در اوردید بعد از 10 دقیقه از قالب بیرون بیاورید
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_سوخاری
نون تست
ژامبون
پنیر ورقه ای (گودا ، چدار یا…)
پنیر پیتزا (به دلخواه)
تخم مرغ + کمی نمک
پودر سوخاری
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#کرپ_صبحانه🧑🍳
شیر:۱لیوان
آرد:۱لیوان
وانیل:۱/۲ق.چ
شکر:۲ق.غ
روغن مایع:۲ق.غ
تخم مرغ:۱عدد
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کیک_شیفون_شکلاتی 🥧🍫
مواد لازم
تخم مرغ متوسط تقریبا ۶۰ گرمی ۴ عدد
آرد ۱و ۱/۳ پیمانه
نشاسته ذرت ۱/۴ پیمانه
روغن ۱ پیمانه
آب جوش ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
وانیل یا اسانس وانیل ۱ ق چ
🔥طرز تهیه🔥
۱. ابتدا کل مواد خشک (آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو و بکینگ پودر) و با هم مخلوط و دوبار الک میکنیم.
۲. تخم مرغ و شکر و وانیل و با دور تند همزن مخلوط تا کاملا پفکی و غلیظ و کرم رنگ بشه.
۳. بعد روغن و اضافه و کمی با دور کند مخلوط و بعد رو دور تند آب جوش و اضافه میکنیم که باعث پخته شدن تخم مرغ نشه. بعد اینکه تقریبا ۱ تا ۲ دقیقه با دور تند مخلوط شد، مواد خشک و با الک حالت نمک پاش طی ۳ تا ۴ مرحله به مواد اضافه و با مفتول یا همزن دستی مخلوط میکنیم.
۴. این مقدار مواد برای قالب گرد ۱۸ مناسبه اگر ارتفاع بیشتری نیاز دارین و برای ارتفاع کمتر قالب ۲۰ خوبه (ارتفاع قالب ۹)
برای قالب مستطیل ۲۰ در ۳۰ مناسبه.
۵. دما برای تستر ۱۵۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه، ۲۰ دقیقه حرارت بالا و پایین همزمان و ۲۰ دقیقه دوم فقط حرارت پایین.
دما برای فر ۱۷۵ تا ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#_کیک_مغز_دار_بدون_فر
موادلازم:
بیسکویت سبوس دار ۲ پاکت
کره ۳ قاشق
مواد میانی:
آرد ۵ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سمولینا ۱ لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
شکلات شیری ۲ پاکت
شکلات تلخ ۱ لیوان
طرز تهیه
این کیک خیلی آسان و در حین آسان بودن مزه متفاوتی هم دارد ابتدا بیسکویت را در غذا ساز خرد می کنیم و با کره ذوب شده مخلوط می کنیم و در قالب گرد کمربندی می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم.
حالا در این مدت مواد رویی را با هم مخلوط کرده و در حرارت هم می زنیم تا غلظت لازم را بدست بیاورد وقتی ولرم شد روی مواد قبلی می ریزیم و شکلات را به روش بن ماری حل کرده روی آن می ریزیم و وقتی سرد شد سرو می کنیم حتما این رسپی متفاوت را امتحان کنید
نوش جان 💖
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تکه_های_مرغ_سوخاري
با 4 سس مختلف
سس باربیکیو
هات سس
جفری و سیر و پنیر پارمسان
ترکیب هات سس و عسل وآب و پودر فلفل چیلی و کچاپ
نوش جان 💖
🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_های_مفید_برای_پیشگیری_از چاقی
#سوپ_هویج
#سوپ_پیاز
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#عدس_پلو_متفاوت
برنج ۳/۵ پیمانه
عدس ترجیها ایرانی باشه ۱/۵ پیمانه
۱عدد سیب زمینی
۱عدد پیاز
۲حبه سیر
۲عدد گوجه فرنگی متوسط
ادویه شامل فلفل، زرچوبه، نمک و گرد غوره
زعفران
بعد از آبکش کردن پلو و عدس، کمی روغن و آب و زعفران رو ته قابله ریخته و کمی از برنج وعدس رو داخل قابلمه میریزیم. بقیه مواد رو که خرد کرده ایم با ادویه و زعفران مخلوط کرده و روی برنج و عدس میریزیم و باقی برنج و عدس رو اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت روی شعله کم دم میکنیم.
امیدوارم که لذت ببرید
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سالاد تاکو کلاسیک
مواد لازم برای 4 نفر
4 عدد نان تورتیلا گندم
روغن350 گرم
گوشت چرخکرده بوقلمون
یک عدد پیاز خرد شده
یک حبه سیر رنده شده
225 گرم کنسرو گوجهفرنگی
یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز خرد شده
4 پیمانه کاهوی ریز شده
¼ پیمانه پنیر چدار رنده شده
¼ پیمانه پیازچه خرد شده
12 عدد گوجهفرنگی گیلاسی
طرز تهیه
برای آماده کردن تورتیلا، آنها را درون فویل بپیچید و به مدت 10 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت قرار دهید. یک قالب شبیه کاسه را با روغن چرب کنید. سپس تورتیلاها را جداگانه را درون کاسه فشار دهید. آنها را درون فر بگذارید تا 10 تا 15 دقیقه پخته و کاملا برشته و طلایی شوند. سپس آنها را بیرون بگذارید تا خنک شوند.درون تابه، گوشت چرخکرده بوقلمون، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شوند.سس گوجهفرنگی، سرکه، زیره سبز و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را درون تابه بریزید و بگذارید تا بجوشند.تورتیلاها را درون بشقاب بچینید. داخل آنها کاهوی خرد شده بریزید. مخلوط گوشت را اضافه کنید. روی آنها پنیر و فلفل بپاشید و سرو کنید.
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده انواع_پاستاخوشمزه
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه باباریه قهوه (دسرفرانسوی)
مواد اولیه :
کاکائو یا قهوه یک قاشق مربا خوری سرپر
شیر:یک لیوان یک لیوان
پودر قند :یک قاشق غذا خوری سر پر
زرده تخم مرغ :چهار عدد
خامه :200(دویست)گرم
شکر :2/1 پیمانه(نصف پیمانه)
ورقه ژلاتین ضخیم :سه ورق(اگر نازک بود:شش ورق
طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغ را میزنیم.از درجه یواش شروع کرده تا درجه سریع.سپس آرام آرام شکر را اضافه می کنیمتا کرم رنگ شود
بعد در ظرف دیگری خامه را با خاک قند میزنیم.سپس کاکائو یا قهوه را در شیر حل میکنیم.بعد شیر را به مایع اولیه(زرده تخم مرغ و شکر)اضافه میکنیم و هم میزنیم.سپس
خامه را اضافه کرده و بعد ورقه های ژلاتین را که قبلا در نصف پیمانه آب جوش حل
کرده ایم اضافه میکنیم و ته قالب را با
کره چرب میکنیم و همه مواد بالا را که با هم زده ایم داخل قالب میریزیم و در فریزر
می گذاریم تا ببندد.(به مدت یک ساعت و نیم)
🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فینگر_فود_با_نان_ساجی
درون نان را با سیب زمینی،کدو،گوجه فرنگی،سوسیس،کمی جعفری،پیاز تفت داده شده پر کنین. *اگه دوست داشتین با مرکبات خرد شده میل کنین.(من پرتقال ریختم)
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#حلوا_شکری
شیرخشک قنادی1پیمانه
پودر قند 1پیمانه
ارده 1/2پیمانه
مواد رو باهم مخلوط كنيد ته قالب سیلیکونی را پسته بریزید مواد حلوا رو بصورت فشرده بريزيد ودر فریزر 5 ساعت قرار دهید
هل یا وانیل کمی
۲یا۳ قاشق بیشتر ارده بریزید
نوش جان 💖
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_رولت_خونگی
کاری از فریده جون
بدون فر
۳ عدد تخم مرغ
یک لیوان سرپر آرد نول
سه ق غ شکر
دو ق غ روغن مایع
یک ق غ گلاب
وانیل وبکینگ پورد کمی
اول تخم مرغها را باهم هم زرده هم سفیده یکجا میریزیم وبا شکر ووانیل باهم زن میزنیم تا رنگش به کرمی وکشدار بشه وبعد از اینکه زدیم آرد روغن وگلاب ومیریزیم وبعد آرد اضافه میکنیم ویه کم میزنیم و تمام
وحالا کف ماهی تابه رژیمی روغن میزنیم وکاغذ روغنی میندازیم وزیر شعله را کم با شعله پخش کن میزاریم تا ۲۰ دقیقه زمان میدیم
وبعد از بیست دقیقه بر میگردونیم اون طرف رولت هم طلایی بشه وبعد خاموش کرده وروی پارچه ی تمیزی میزاریم با همون پارچه رولش میکنیم داخل یخچال تا نیم ساعت بمونه تو این نیم ساعت خامه نیمه آماده را که قبلا گذاشته بودم بیرون با همزن دور تند زدم تا مثل خامه فرم گرفت ورولت را بیرون اوردم و لا به لاش خامه زدم ودوباره حالا بدون پارچه رولش کردم ولای کاغذ روغنی گذاشتم تو یخچال تا دوسه سه ساعت خودش وگرفت آوردم بیرون وتزئینش کردم حتما درست کنین
نوش جان 💖
🌯🌯🌯🌯🌯🌯
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯