eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
لايه ها بترتيت از بالا به پايين زرده تخم مرغ هويج رنده شده سفيده تخم مرغ كنسرو ماهى سيب زمينى پخته مواد لازم 5 بادمجان روغن زیتون نمک فلفل سیاه 2 حبه سیر جعفری 400 گرم سینه مرغ فلفل قرمز پیاز 1 تخم مرغ پنیر پارمزان طرز تهیه روی بادمجان ها را با روغن زیتون بریزید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. سینه مرغ ، پیاز ، سیر را در مخلوط کن خرد کرده و ضرب کنید. نمک ، فلفل ، تخم مرغ و فلفل قرمز خرد شده ، جعفری را به گوشت خرد شده اضافه کنید. مخلوط کردن. سیر ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون را هم بزنید. بادمجان را با این مخلوط برس بزنید. سپس گوشت خرد شده را در بادمجان ها بریزید. به مدت 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید. بادمجان ها را با پارمسان بپاشید. به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد / 350 درجه فارنهایت بپزید نوش جان 💖 🥒🥬🥦🥗🥒🥬🥦🥗 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم قارچ صدفی- کره یا روغن- نمک و فلفل طرز تهیه قارچ صدفی را در کره یا روغن بغلتانید. سپس به آن نمک و فلفل زده به مدت 20 الی 30 دقیقه صبر کنید تا مزه بگیرد . بعد به سیخ کشیده و یا لای طوری سیمی قرار دهید بر روی آتش ذغال کباب کنیدَ نوش جان 💖 🍄🍄🍄🍄🍄🍄🍄 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
لوبیاسبز ​​100 گرم هویج ​​​2 عدد مرغ چرخ‌شده ​​700 گرم نمک​​​ به میزان لازم کره نرم‌شده ​​70 گرم تخم‌مرغ ​​1 عدد سس خردل​​1 قاشق مرباخوری خامه ​​​170 گرم آب لیموترش ​​2 قاشق سوپ‌خوری 1 قالب پاند کیک به ابعاد 8 × 7 × 23 سانتی‌متر را چرب کنید. 2 لوبیا سبز را پاک کرده، شسته و با مقداری آب و نمک بپزید. 3 هویج‌ها را درسته با مقداری آب بپزید؛ سپس پوست آن را جدا کرده و از طول ورقه کنید. 4 مرغ چرخ‌شده را با نمک، یک قاشق سوپ‌خوری از کره، تخم‌مرغ، سس خردل و خامه مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال یا 10 دقیقه در فریزر قرار دهید. 5 فر را روی 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. پنجره فر را یک طبقه پایین‌تر از وسط قرار دهید (سینی لعابی متحرک کف فر بماند). 6 مواد موس را سه قسمت کنید. درون قالب از مواد ریخته، صاف کنید و سپس لوبیا یا هویج را بریزید. پس از آن لایه دوم را ریخته و صاف کنید و به همین ترتیب ادامه دهید تا قالب پر شود. دقت کنید در آخر مواد مرغ بالا قرار گیرد. 7 روی سطح قالب را با فویل بپوشانید و آن را در ظرفی که درون آن را آب ریخته‌اید بگذارید (بن‌ماری) و در فر قرار دهید تا به مدت 50 دقیقه بپزد. پس از این مدت قالب را از فر خارج کرده و فویل روی آن را بردارید و بدون فویل و حمام آب، دوباره در فر قرار دهید تا 10 دقیقه دیگر بماند. کره و آب لیموترش را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. 8 موس مرغ را از فر درآورید و بگذارید به مدت 10 دقیقه در قالب خود بماند. سپس در ظرف برگردانده، کره و آب لیمو ترش را روی آن بریزید و به قطعات 5/2-2 سانتی‌متری برش دهید نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
ما را ز دعا کاش فراموش نسازند رندان سحرخیز که صاحب نظرانند 💕🍃🌸 روز نو مبارک🧡 -| ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه. میتونید با هر نوع نانی از جمله نان باگت بصورت ساندویچ سروکنید یه پیاز را ریز خرد کنید وتوی حدود یه قاشق روغن تفت دهید تا طلایی بشه بعد پوره دوتا سه حبه سیر را اضافه وتفت دهید طلایی بشه واز روی حرارت بردارید تا سرد بشه حدود نیم کیلو یا چهار تا کدو سبز را با پوست رنده درشت کنید وبعد توی صافی ریخته وخوب اب اضافه کدو را بگیرید بعد پیاز تفت خورده را بهش اضافه و دوتا سه قاشق گشنیز خرد شده بدون ساقه را اضافه و دوقاشق پنیر پارمزان که اگر در دسترستون نبود حذفش کنید ونمک وفلفل وپودر زیره وپودرتخم گشنیز را اضافه ودوتا تخم مرغ وارد سوخاری حدود یک ونیم پیمانه که کم کم اضافه کنید ومخلوط کنید تا جائیکه در دست بگیرید انسجام داشته باشه وبتونید در دست بهش شکل بدین بعد یه گلوله به سایز دلخواه بردارید اندازه یه گردو وسطش پنیر پیتزای تازه یا رنده شده بذارید ودر دست خوب گرد کنید وحدود بیست دقیقه توی فریزر بذارید بعد توی تابه نچسب روغن خوب وکاملا داغ باشه وتوپکها را سرخ کنید یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه وتماااام نوش جان 💖 🍆🍆🍆🍆🍆🍆🍆 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای یک نفر مواد لازم یک قاشق غذا خوری شکر یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک چهارم لیوان آب داغ نصف لیوان شیر سرد یک اسکوپ کوچک بستنی وانیلی یک چهارم لیوان پودر قهوه (از قهوه فوری هم می‌توانیم استفاده کنیم.) روش تهیه ابتدا باید شکر، پودر کاکائو، پودر قهوه را به همراه آب داغ در ظرف بریزیم و بروی حرارت ملایم ترکیب نماییم. سپس ظرف را به مدت دو دقیقه کنار می‌گذاریم تا کمی خنک شود. در مرحله بعدی لیوان را تا یک سوم از یخ با دانه‌های ریز و درشت پر می‌کنیم و سپس ترکیب تهیه شده را به آرامی بروی یخ‌ها می‌ریزیم. در مرحله بعدی شیر سرد را به لیوان اضافه می‌کنیم. در نهایت روی نوشیدنی خود را با اسکوپ بستنی وانیلی و همچنین دارچین تزئین می‌کنیم. تماشای لیوان آیس کاپاچینو پر از دانه‌های یخ در میان ترکیب خوش رنگ، بسیار زیبا و هیجان‌انگیز است نوش جان 💖 🍸🍸🍸🍸🍸🍸🍸 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی ☝️☝️ 🍳🍅🍳🍅🍳🍅🍳 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سالاد چینی : نخودفرنگی,یک لیوان لوبیاسبز,یک لیوان ذرت,یک لیوان هویج,2عدد سیب زمینی,2 عدد پیازچه,3 تا 4 عدد کرفس,4 ساقه جعفری خردشده,یک چهارم پیمانه روغن زیتون,2 قاشق غذاخوری تخم مرغ آب پز,2 عدد زیتون سیاه,به مقدار لازم برای تزیین گوجه مینیاتوری,به مقدار لازم برای تزیین کاهو,تا 4 برگ برای تزیین نوش جان 💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای یک نفر مواد لازم ¼ فنجان پودر قهوه فرانسه* (چهار قاشق غذاخوری) ۱ فنجان آب سرد ½ فنجان شیر سرد ۱ قاشق غذاخوری عسل ۵-۶ کیوب یخ طرز تهیه ۱٫در اولین گام برای تهیه این نوشیدنی دل‌چسب، پودر قهوه و آب سرد را درون فرنچ پرس ریخته و آن را به مدت ۱۲ تا ۴۸ ساعت در یخچال می‌گذاریم. ۲٫ بعد از گذشت این مدت، فرنچ پرس را از یخچال بیرون می‌آوریم و اهرم صافی را به پایین فشار می‌دهیم تا قهوه فیلتر شود و سپس آن را داخل فنجان می‌ریزیم. ۳٫در یک لیوان جداگانه عسل را با دو قاشق آب جوش مخلوط می‌کنیم و خوب هم‌می‌زنیم تا عسل و آب به‌خوبی ترکیب شوند. ۴٫در گام بعدی فنجان قهوه را به ترکیب عسل اضافه می‌کنیم و سپس روی آن یخ می‌ریزیم. ۵٫در مرحله آخر شیر را به ترکیب اضافه می‌کنیم. نوشیدنی آماده سرو است. نوش جان💖 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️👌 با مواد متفاوتتر از قبل😋 بجای آرد از استفاده شده سفیده تخم مرغ یک عدد سیب رنده شده بکینگ پودر کمی دارچین ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سيگارت گوشت مواد لازم برای۴ نفر گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری قارچ ۱۰۰ گرم کره آب کرده کمی کنجد به مقدار لازم پیاز داغ ۲ قاشق سوپ خوری پیازچه خرد شده ۱ قاشق سوپ خوری تخم مرغ (زرده) ۱ عدد خمیر فیلو (یوفکا) به تعداد لازم نمک و فلفل به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- گوشت چرخ‌كرده را با پيازداغ در كمي روغن سرخ كنيد. قارچ‌ها را خرد كرده و به تابه اضافه كنيد تا همراه با گوشت چرخ‌كرده سرخ شوند. ۲- به گوشت و قارچ، نمك و فلفل هم اضافه كنيد و همراه با رب گوجه فرنگي تفت دهيد. در آخر پيازچه و جعفري را هم اضافه كرده و كمي صبر كنيد تا گوشت بپزد. ۳- خميرهاي فيلو را به اندازه‌هاي مساوي به شكل مثلث برش بزنيد. مقداري كره روي هر خمير ماليده و در قاعده هر مثلث كمي گوشت چرخ‌كرده آماده بگذاريد. ۴- از سمت قاعده خمير را به شكل رول درآوريد و كناره‌ها را در داخل فرو كنيد تا مواد بيرون نيايد.فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتي‌گراد روشن كنيد تا گرم شود. سيگارت‌ها را آماده كرده و روي سيني فر بچينيد. ۵- زرده تخم‌مرغ را كمي با چنگال بزنيد و با قلم‌موي آشپزخانه روي سطح سيگارت‌ها بماليد و بعد روي آنها كنجد بپاشيد. ۶- سيگارت‌ها را در فر به مدت 12ـ10 دقيقه حرارت دهيد تا روي آنها طلايي شود. بعد از اين مدت اين غذا را سرو كنيد. سایر نکات خمير فيلو به دو صورت دايره‌اي و مربعي به فروش مي‌رسد. براي اين غذا از هر دو مدل اين خمير مي‌توان استفاده كرد، فقط كافي است خمير را به شكل مثلث‌هاي يك اندازه درآوريد. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سالاد اسفناج و توت فرنگی با سس بیکن  مواد لازم: چهار فنجان اسفناج تازه دو فنجان توت فرنگی خرد شده یک چهارم فنجان پیاز خرد شده یک بسته بیکن یک قاشق غذا خوری شکر سه قاشق غذاخوری سرکه سیب نصف قاشق چایخوری خردل نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه: بیکن ها را خرد کنید و در ماهیتابه سرخ کنید تا ترد شوند. بیکن ها پس از سرخ کردن، روغن پس می دهد، روغن آن را در قابلمه ای کوچک بریزید و پیاز ها را در آن سرخ کنید. بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، خردل، سرکه سیب و شکر را به آن اضافه کنید. مواد را روی حرارتِ کم گرم کنید و در حین گرم شدن، آنرا با قاشق هم بزنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و در آخر بیکن های سرخ شده را به آن بیافزایید. توت فرنگی های خرد شده را داخل یک کاسه بریزید و اسفناج را به آن اضافه کنید و سسی را که درست کردید، روی آن بریزید و سالاد را سرو کنید. برای اینکه سالادتان رژیمی تر باشد، می توانید به جای بیکن از روغن نارگیل و به جای شکر از عسل استفاده کنید. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯