#چای_توت_فرنگی
توت فرنگی خشک ۱/۴ فنجان آب جوش ۲ لیوان عسل یا نبات به مقدار دلخواه
توت فرنگی را در قوری بریزید و آب جوش را به آن بیافزائید قوری را روی حرارت کتری قرار دهید و برای ۱۵-۱۰ دقیقه اجازه دهید تا چای طعم دار شود. چای را از صافی عبور و با عسل یا نبات میل کنید در تهیه این چای میتوانید از چای سیاه یا سبز هم استفاده کنید بدین صورت که همراه با توت فرنگی ۲ قاشق مرباخوری چای سیاه یا سبز هم به قوری اضافه و بعد آب جوش را بریزید
نوش جان 💖
🍓☕️🍓☕️🍓☕️🍓
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ابروهات پر شده و آرایشگاها تعطیله😕
کاری نداره خودت تو خونه ابروهاتو با نخ طراحی کن 😳 😀
♾میکرو♾هاشور ♾لیفت ♾رنگ کن ابروهاتو💃💃
اکثر آرایشگرا اعتراض کردن که #رایگان در گذاشتیم 😏
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
http://eitaa.com/joinchat/376700939C84c3c5e101
زود عضو شین تا پاک نشده
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
#بر سر بیوه جوان چه گذشت ؟؟
شب گذشته من و فریده در خانه باهم بودیم و یکی از دوستانم به نام بهرام هم مهمان ما بود. بعد از خوردن شام احساس کردم سرم گیج میرود ...
متنشو گذاشتیم تو لینک زیر ولی خیلی وحشتناکو دردناکه😢😰 اگ تحمل خوندنشو نداری نیا🚫
ادامه ماجرا(زیر ۱۸ سال نیان🔞)👇
http://eitaa.com/joinchat/1021313038C42081ebfbe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب خونگی در فر
😋❤️😋❤️😋❤️
گوشت چرخ شده : ۵۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۱ عدد
سیر رنده شده: ۱ پر
آرد_سوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
روغن : ۱ قاشق غذاخوری
شیر : ۱ قاشق غذاخوری
آب : ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل سفید ، فلفل قرمز پرک شده، زیره ، آویشن ، ادویه کباب
سیخ چوبی
طرز تهیه:
ابتدا سیخ های چوبی را در آب گذاشته تا خیس و مرطوب شوند.
تمام مواد و ادویه جات را در کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
روی مواد را پوشانده و نیم ساعت استراحت بدهید.
کنار دستتان مقداری آب بگذارید و برای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستتان را خیس کنید و طبق فیلم گوشت ها را به سیخ بکشید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بگذارید و با فرچه کمی روغن یا کره روی کباب ها کشیده و در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید. برای کنار کباب می توانید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. سیب زمینی را با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و کمی رزماری یا اورگانو و روغن زیتون مزه دار کنید و در فر بزارید تا کبابی شوند.
نوش جان
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه کالباس خونگی🔝🎥
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا تابه ای با نون باگت😳
🔝🎥
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزگارا تو اگر
سخت به من میگیری
با خبر باش که
پژمردن من آسان نیست
گرچه دلگیرتر از دیروزم
گر چه فردای
غم انگیز مرا میخواند
لیک باور دارم
دلخوشیها کم نیست
زندگی باید کرد . . .
♥️
#کیک_نرم_لطیف
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
100 گرم شکر
80 میلی لیتر روغن دانه
پوست پرتقال
125 گرم ماست طبیعی
180 گرم آرد 00
10 گرم بیکینگ پودر برای کیک
1 سیب
خلال بادام
برای شربت:
100 میلی لیتر آب پرتقال
2 قاشق غذاخوری مارمالاد پرتقال
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با شکر، روغن دانه و پوست پرتقال هم بزنید. ماست طبیعی را اضافه کنید، آرد، بیکینگ پودر را الک کرده و مخلوط کنید تا مخلوطی یکدست و خامه ای به دست آید.
کاغذ روغنی را در قالب دایره ای ریخته و با قلم مو روغن دانه را بمالید. خمیر را داخل آن بریزید.
سیب را پوست بگیرید و با سوراخ در مرکز آن را به صورت ورقه برش دهید. برش ها را روی مخلوط قرار دهید و خلال بادام را تقسیم کنید.
در دمای 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
برای تهیه شربت: آب پرتقال و مارمالاد پرتقال را داخل تابه بریزید. بپزید تا به جوش بیاید.
شربت را قبل از تقسیم روی کیک بگذارید سرد شود
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
#ترفند_های_پخت_برنج
اگر برنج شما بیش از حد معمول جوش خورده بود. می توانید 2-3 قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا برنج شما خراب نشود، اگر بر اثر فراموشی برنجتان بی نمک شد اصلاً نگران نباشید موقع کشیدن برنج مقدار مورد نیاز نمک را با مقدار بسیار کمی آب و روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید با این کار بی نمکی برنج شما رفع می شود
نوش جان 💖
🍚🍚🍚🍚🍚🍚🍚
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دسر_شکلاتی_لیوانی
بیسکویت شکلاتی: 12 عددپ
زرده تخم مرغ: 2 عدد
شکر: 4 قاشق سوپخوری
شیر: 400 میلی لیتر
آرد: 3 قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: 100 گرم
مواد لازم گاناش:
شکلات: 200 گرم
خامه: 300 میلی لیتر
طرزتهیه گاناش:
خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، اما مراقب باشید که نجوشدشکلات تلخ را با چاقو خرد کرده و به ظرف مناسبی انتقال دهید خامه گرم شده را روی شکلات بریزید.
مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوندروی ظرف را با سلفون بپوشانید و در مجاورت دما و محیط قرار دهید تا گاناش خنک شود.
طرزتهیه دسر شکلاتی لیوانی:
برای تهیه لایه خامه ای، زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا خامه شوند.
شیر و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوندمواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیندپس از غلظت یافتن، ظرف را از روی حرارت بردارید و حدود 15 دقیقه کنار بگذاریدسپس پنیر خامه ای را به مواد اضافه و مخلوط کنیدبیسکویت ها را در غذاساز پودر کنیدکف ظرف های سرو بریزید.
مخلوط خامه ای را به صورت یک لایه روی بیسکویت ها بریزید.
گاناش را در قیف قنادی بریزید و روی لایه خامه ای پایپ کنید
نوش جان 💖
🧋🧋🧋🧋🧋🧋🧋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯