eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.1هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از 
میخوای متفاوت ترین و جدیدترین سبزه امسال و درست کنی؟😍💪 درست کن که همه انگشت به دهن بمونن 🤪 بیا یادت بدم به روز ترین وجدید ترین سبزه ها را😎تازه موندگارم هست عالیه😍 هاتم بنداز 😍🐠🐟 👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
هدایت شده از 
❌❌❌گناه همسرم گریبان دخترم را گرفت ۱۸سال قبل عاشق دختر زیبایی شدم به طوری که خوشبختی را فقط در چشمان او جست و جو می کردم آن روزها خانواده ام به شدت مخالف ارتباط من با آن دختر بودند و راضی به این ازدواج نبودند. اما احساسم بر عقل غلبه کرده بود. به خانواده ام می گفتم او دختر پاکی است و عشق بی آلایشی دارد چرا که ارتباط او تنها با من است آن هم به دلیل این که قصد ازدواج با یکدیگر را داریم! بالاخره به حرف هیچ کس گوش ندادم و با «سمیرا» ازدواج کردم.اما بعد از مدتی👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf http://eitaa.com/joinchat/906493966Cd2582ceabf
هدایت شده از 
🎥 یک قاب تلخ از یک اعتراف دیر پشت پرده پنهان و تأسف بار اعتراف تلخ و شجاعانه ولی دیر😭 سوسن پرور در مرگ زهره فکور 😿 مرگی که سهم زهره فکور نبود ولی به این مسیر کشیده شد 😭😭 🔰 https://eitaa.com/joinchat/878706755Ced55d1a512
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يكى از بزرگترين نشانه ‌هاى بلوغ يک فرد همین است... اينكه بداند چطور چيزهايى را كه براى ديگران اهميت دارد، درک كند. حتى اگر براى خودش اهميت چندانى نداشته باشد... •🌱🌹🍀🌹🌱• ─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─ درود بیکران بر شما🍃🌸 صبح زیبایتان بخیر🍃🌸 الهی، امروزتان🍃🌸 به شیرینی عسل🍃🌸 به زیبایی گل‌ها با طراوت‌‌تر از باران🍃🌸 خوش عطرتر از نسیم🍃🌸 و متبرک به نگاه مهربان خالق یکتا باشد🍃🌸
1 بسته لازانیا ،2تا 3 عدد بادمجان، نصف فلفل دلمه ای، قارچ1 بسته کوچیک ورقه شده. بروکلی، کدو و هر سبزیجات دلخواه دیگه میشه اضافه کنید، سیر 1 حبه، آرد 2ق غ، کره ۵۰ گرم، شیر2 لیوان، پنیر پیتزا 🔴بادمجانها را ورقه ورقه و سرخ کنید. قارچ را جدا سرخ کنید. فلفل دلمه ای اضافه کنید و یه حبه سیر له شده مخلوطش کنید حالا بادمجانها را بهش اضافه کنید،نمک،ادویه خود لازانیا و رب بزنید و مخلوط کنید یا را هم اماده کنید( توضيحات در عکس👆) ورقه های لازانیا را آبکش کنید آب سرد روش بگیرید. کف ظرف کمی روغن بزنید بعد لازانیا،سپس کمی از سس وبعد مواد بادمجان تا آخر به همین صورت، قسمت آخر روی لازانیا سس بعد پنیر پیتزا و باز سس. در آخر کمی پودر آویشن بپاشید داخل فر ۱۸۰ درجه (حتما فویل بکشید) نزدیک به نیم ساعت زمان میخواد(حتما چک کنید) اگر خواستید داخل تابه باشه دقت کنید فقط یک ورقه لازانیا بزارید و موادوبریزید تا آخر (منظورم اینه ردیف اول فقط یک ورقه لازانیا باشه)کمی آب جوش اندازه ته استکان بریزید و در تابه را ببندید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
با تن ماهی سبزی قلیه خرد شده ۲۰۰گرم ( گشنیز و شنبلیله مقدار شنبلیله کم باید باشه تا تلخ نشه)، تن ماهی ۱عدد، پیاز ۱عدد بزرگ نگینی، نصف بوته سیر یا نصف ق حریره سیر، نمک ،فلفل سیاه و قرمز و عصاره تمر هندی . 🔴سبزی رو جدا کمی سرخ میکنم. تو قابلمه پیاز و سیر و تفت و زردچوبه و فلفل میزنم. وقتی شیشه ای شد سبزی اضافه و تفت میدم 5 دقیقه، ۴لیوان آب ریختم تا سبزی بپزه و جابیفته ، بعد یک ساعت که پخت ، تن ماهی که ۲۰ دقیقه جوشیده و عصاره تمر هندی رو اضافه و گذاشتم جابیفته. بعد ۲۰ دقیقه آماده س. خیلی آبدار نباید باشه. 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
🥘 😋 🔸دوتا پیاز را خلالی کرده تفت دادم تکه های گوشت گوسفندی را با پیاز تفت داده وخیلی کم لپه شسته شده هم اضافه کردم وبا گوشت وپیاز تفت دادم کمی رب وزردچوبه وفلفل ونمک زدم واب اضافه کردم تا گوشت پخته بشه(لپه را میتونید حذف کنید یا جدا بپزید وتفت بدید ووقتی گوشت پخته شد اضافه کنید) به را پوست کنده وبه هرمدلی که دوست داشتید خرد کنید مکعبی ،ریز یا مثل من درشت و در تابه با کمی روغن تفت بدید وگوشت ولپه که پخته شد تقریبا نیم ساعت اخر به خورش اضافه کنید چند تا الو هم حتما بریزید که طعم بینظیری داره در اخر نمک را اندازه کنید واگر ترشی الو کافی نبود اب لیمو هم اضافه کنید دارچین هم کمی میتونید بزنید. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آرد ۲۵۰ گرم، پودر شکر ۷۵ گرم، کره سرد ۱۵۰ گرم، تخم مرغ ۱ عدد، هل و وانيل 📌 رویه شیرینی: کره ۱۰۰ گرم، عسل ۳ ق س، شکر قهوه ای يا شكر معمولي۱۱۵ گرم، پسته خرد شده يا خلال پسته ١٢٠ گرم، خامه ۳ ق س آرد را همراه با پودر شكر مخلوط کنید کره را با دست نرم کنید و با نوک انگشت به خورد آرد بدهید . بعد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید وبعد هل ووانيل را اضافه كنيدوبا دست كاملا خمير را هم بزنيد تا خمیر آماده شود. قالب ۲۵ در ۳۵ را با کره سرد چرب کنید (من کف قالب کاغذ روغنی پهن کردم و چرب هم نکردم) خمیر را در سيني پهن كنيدو برای ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد میگذاریم. کره آب شده و سرد را با عسل و شکر روي حرارت خيلي كم مخلوط کرده و در آخر خامه رو اضافه كرديم وبعداز اینکه خمیر را از فر درآوردید مواد رویه را بریزید و دوباره درفر به مدت ٥ دقيقه بگذاريد بيرون بياوريد پسته ها را روي آن بريزيد و دوباره ١٠تا ١٥دقيقه در فربگذاريد.بعد از یکساعت برش بزنید 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ 🆔 ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 1 کیلوگرم آرد 00 600 میلی لیتر آب 8 گرم نمک 1 کیلوگرم پیاز 4 گرم فلفل 250 گرم کره ذوب شده طرز تهیه نمک را در 600 میلی لیتر آب حل کنید. آب را با آرد ترکیب کرده و خوب ورز دهید. بگذارید 10 دقیقه بماند. از خمیر گلوله درست کنید ، آنها را در بشقاب قرار دهید و بگذارید 10 دقیقه استراحت کنند. کره ذوب شده را در قالب دایره ای ریخته و گلوله های خمیر را درون آن فرو کنید تا نرم شوند. پیازها را خرد کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. خمیر را با دست پهن کرده و پیازها را توزیع کنید. خمیر را به صورت گردان حلقه کنید. آنها را به ماهیتابه منتقل کنید. کره ذوب شده را مسواک زده و در دمای 190 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید. نوش جان 💝 🫔🫔🫔🫔🫔🫔🫔 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 600 گرم گیلاس تازه ، حفره دار 30 گرم کره ، ذوب شده 4 تخم مرغ 240 میلی لیتر شیر 100 گرم آرد 00 1/4 قاشق چایخوری نمک 100 گرم شکر 1/2 قاشق چایخوری عصاره بادام 1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل شکر پودر شده طرز تهیه فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. تخم مرغ ها را با شکر بزنید. آرد ، شیر ، کره ذوب شده ، نمک ، وانیل و عصاره بادام را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. قالب را کره زده و شکر را بپاشید. گیلاس های بدون هسته را بگذارید و مخلوط را بریزید. پخت 45 دقیقه. کیک را با مایه قند سرو کنید. نوش جان 💝 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسموتی بسیار خوشمزه برای فصل گرما البته اگه کیوی گیرتون نیومد میتونین میوه های دیگه جایگزین کنیین 🥝🍌🥝🍌🥝🍌🥝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. کوکو مرغ و سیب زمینی مواد لازم: مواد مخلوط مرغ 500 گرم سینه مرغ خرد شده 1 پیاز کوچک 1 حبه سیر رنده شده 1/2 هویج رنده شده نمک،فلفل سیاه،پودر فلفل قرمز و هر ادویه دلخواه مواد سیب زمینی 3 سیب زمینی بزرگ 1 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذا خوری آب نمک،پاپریکا،پودر چیلی،ادویه کاری،پودر سیر طرز تهیه در یک غذاساز مرغ خرده شده،پیاز،سیر،هویج و ادویه ها را با هم میکس کرده و بصورت کوفته ها یک اندازه مطابق ویدیو شکل دهید،سپس همه کوفته ها را در یخچال قرار دهید و در این فاصله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید(با رنده درشت)یا مطابق ویدیو سیب زمینی ها را ورقه ای خیلی نازک برش بزنید و با چاقو خیلی ریز خرد کنید،سپس سیب زمینی های رنده شده را شسته و آبکش کنید بعد دریک کاسه بریزید و با آرد، نشاسته،دو قاشق آب و ادویه ها مخلوط کنید،در مرحله بعد کوفته ها از یخچال خارج کنید و با سیب زمینی رنده شده کاور کرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید(حتما باید روغن داغ باشد)تا دو طرف آن برشته و کریسپی شود نوش جان💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اگه خمیر پیتزا در دسترس ندارید داخل نون ساندویچی رو خالی کنید و مواد پیتزا رو داخلش بریزید و داخل فر بزارید نوش جان 💝 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
آرد سبوس دار دو پیمانه تخمی نان یک قاشق غذاخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری آب ولرم سه چهارم پیمانه بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری آرد را الک کرده، سپس تمام مواد خشک را مخلوط می کنیم. وسط مواد را گود کرده، روغن را افزوده و آب را کم کم اضافه می کنیم. خمیر را صد مرتبه بر روی سطح کار کوبیده، سپس داخل ظرف گذاشته و روی آن پارچه ای نمدار قرار می دهیم. سی دقیقه استراحت داده. از خمیر چانه می گیریم. مجدد روی خمیر را با پارچه می پوشانیم. کمی آرد به وردنه زده و هر چانه را باز می کنیم. اصلاً برای پهن کردن خمیر از آرد استفاده نکنید که خمیر خشک می شود. نان ها را روی تابه داغ یا صفحه چدنی ( بدون نیاز به چرب کردن ) قرار داده. از یک سمت که حباب زد، حدوداً بعد از دو دقیقه پشت و رو می کنیم و سمت دیگر را یک دقیقه حرارت می دهیم. نان را بین پارچه می گذاریم که خشک نشود. _ تخمی نان ترکیبی از سیاه دانه، کنجد، سبزیجات معطر است نوش جان 💝 🧇🧇🧇🧇🧇🧇🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم باقالی ۱۰۰ گرم پنیر کبابی ۲۲۵ گرم کدو ۲ عدد روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری موسیر ۲ عدد گوجه گیلاسی ۲۰۰ گرم کاپاریس ۱ قاشق غذاخوری ارگانو ۱/۲ دسته جعفری ۱/۲ دسته طرز تهیه کدو و پنیر کبابی ورقه شده را را در روغن زیتون بیاندازید، به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. ماهیتابه ای روی حرارت بالا گرم کنید، کدو و پنیر کبابی را در آن تفت دهید تا سرخ شوند. آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. موسیر و گوجه گیلاسی خرد شده، کدو و پنیر کبابی ، باقالی و در نهایت کاپاریس را لایه لایه روی هم بریزید. سبزیجات خرد شده را روی آن بریزید و با سس مورد نظر میل کنید نکات باقالی ها را در آب جوش برای حدود ۵ دقیقه تا نرم شوند، بپزید. آن ها را با آب سرد آبکشی کرده و پوستشان را جدا کنید. پنیر کبابی را ورقه ورقه کنید. کدو را نازک ورقه ورقه کنید. موسیر را حلقه حلقه کنید. گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید. ارگانو و جعفری را خرد کنید نوش جان 💝 🥗🥗🥗🥗🥗🥗🥗 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای سس 1 مشت شاهتوت 2 پیمانه آب 2 قاشق غذاخوری شکر 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برای پودینگ 1 لیتر شیر 4 قاشق غذاخوری نشاسته گندم 1 پیمانه شکر 1 قاشق غذاخوری کره نرم وانیل 1 بسته پودر کرم شانتی برای سس، شاهتوت هارو داخل مخلوط کن، پوره کنین، داخل قابلمه بریزین و آب، شکر و نشاسته ذرت رو اضافه کنید و بپزین با هم زدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید.برای پودینگ، در قابلمه ای دیگر، شیر، نشاسته گندم، شکر و کره رو اضافه کنین و بپزین با همزدن تا غلیظ شه، بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و پودر کرم شانتی رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنین، بعد داخل ظرفهای سرو بریزین مقداریشو، بعد مقداری از سس رو به پودینگ اضافه کنین و مخلوط کنین و روی لایه اول با دقت بریزین، بعد بازم مقداری از سس رو به باقیمانده پودینگ اضافه کنین و روی لایه دوم با دقت بریزین تا همه پودینگ تموم شه، بعد لایه آخر هم، سس رو تنهایی بریزین و با شاهتوت تزیین کنید.بعد داخل یخچال چند ساعت نگه دارین، بعد روش پودر شکر الک کنین نوش جان💝 🍻🍻🍻🍻🍻🍻🍻 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
۵ تا لیوان آب بریزید تو قابلمه وقتی جوش آمد یه لیوان نشاسته رو با یه لیوان آب حل کنید وبه اب جوشتون اصافه کنید وسریع هم بزنید وقتی مایع یدست شد شعله رو کم کنید وبیست دقیقه زمان بدید تا نشاسته بپزه تو یه طرف یخ واب فراوان بریزید یه ابکش بزارید سر طرف مایع نشاسته رو داخل آبکش بریزید وبا پشت پیاله از آبکش ردشون کنید اب باید فوق العاده سرد باشه تا دونه های فالوده بهم نچسبه نشاسته ها که رد شدن ده دقیقه تو آب سرد نگهشون دارید ازیه سبد ردشون کنید و بشورید و بعد فالوده هاتون رو با یه لیوان آب بزارید تو طرف سربسته داخل یخچال وموقع سرو کردن شربت رو اصافه کنید شربت فالوده کرمانی شکر یک پیمانه اب یک پیمانه عرق نعنا وگلاب هر کدام نصف پیمانه همه مواد را مخلوط وروی حرارت میزاریم تا شکر حل شه نیازی نیست که غلظت پیدا کنه نوش جان 💝 🍥🍥🍥🍥🍥🍥🍥 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد اولیه عسل (طبیعی)3 ق غ ماست (کم چرب)300 گرم کرفس400 گرم شوید (تازه)100 گرم آب لیمو (تازه)1 پیمانه زیره5 ق غ کیوی500 گرم ترخون (تازه)100 گرم انگور500 گرم توت فرنگی100 گرم یخ (خرد شده)1 لیوان طرز تهیه سبزی هارا تمیز با مواد بشویید و خرد کنید .میوه هارا پوست بکنید مایعات را در میکسر بریزید بعد سبزیها و میوه هارا هم به مایعات داخل میکسر اضافه کنید و کاملا میکس کنید .لیوانهای بلندرا آماده نمایید مواد میکس شده را در لیوان بریزید و نوش جان کنیدروزی سه لیوان یک ساعت بعد ازصبحانه ناهار شام سبک نوش جان 💝 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا 🙏 ❤ دلیل آرامشم❤️ به چه تشبیه کنم ❤️ نام تـو را❤️ خدایا🙏❤️ ساده تر می گویم❤️ تـو❤️ تـمامیت❤ احساس منـی❤ 🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹 صبحتون بخیر وشادی
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
🔞این عکس متعلق به پنجاه سال پیش است و یک عکاس... از یک پدر و دختر روستایی گرفته است. ⚠️کمی فقط دقت کنید تا موهایتان سیخ شود، زمانی که نه تکنیک فوتوشاپ بود و نه ادیت‌های فیک!!! اگر متوجه نشده‌اید اروم اروم اینجا بیاین👇❌ https://eitaa.com/joinchat/3300720654Cfab7522860