#خورشت_کرفس 🍲 😋
🔸ابتدا قسمت ساقه کرفس رو از برگش جدا کردم و قسمت برگش رو کاملا ریز کردم و ساقه ها رو هم اندازه بند انگشت خرد کردم و نوارهای باریک روی ساقه رو ازش جدا کردم.
بعد داخل روغن سرخش کردم و بعد برگهای ریز شده کرفس رو هم بهش اضافه کردم و خوب سرخ کردم.
سپس یدونه پیاز بزرگ خرد کرده و سرخ کردم وکمی زردچوبه زدم و بعد گوشت خورشتی اضافه کردم و خوب تفت دادم و کمی فلفل سیاه و پودر سیر اضافه کردم بعد سبزی سرخ شده کرفس رو با کمی سبزی قورمه اضافه کردم و یک دقیقه با هم تفتشون دادم و بعد کمی اب داخلش ریختم و گذاشتم جا بیفته .نیم ساعت آخر یه قاشق نعنا خشک رو تو روغن تفت داده و بهش اضافه کردم ,عطر خیلی خوبی به خورشتمون میده ,بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کردم.برای چاشنیش هم از ابغوره استفاده کردم.
💥خورشت کرفس هر چقدر تند و ترش باشه خوشمزه تره.
💥بجای سبزی قورمه میتونید از مقداری نعنا و جعفری خرد شده و تفت داده شده هم استفاده کنید .ولی من سبزی قورمه رو ترجیح دادم خیلی خوش طعم تر میشه.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
علاقه و احساستون رو به آدمایی ک لیاقتشو ندارن اثبات نکنید.
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
آدما بالاخره هـمشون میرن ؛ حالا هر چی عزیز تر رفـتنشون دردناکتر..
#تتلو
#ژله_ویترینی_انار
ابتدا دو بسته پودر ژله انار رو با دو لیوان آب جوش حل کرده تا کاملا شفاف بشه بعد داخل یه قالب ۲۵ در ۳۰ ریختم و به مدت نیم ساعت میزاریم یخچال تا ببنده بعد با کاتر انار (شکل کاتر سلیقه ایه)قالب میزنیم .قالب اصلی مون رو داخلش یه آب گردوندم و خالی کردم و گذاشتم فریزر بعد از اینکه ژله ها رو به شکل انار قالب زدم به دیواره قالبم به صورت مرتب از کف قالب گرفته تا بدنه چیدمشون.برای زمینه اصلی ژله از ژله لیمو استفاده کردم.هر بسته ژله لیمو رو با یک لیوان آبجوش مخلوط کردم وقتی کاملا حل شد نصف لیوان بستنی وانیلی که به دمای محیط رسیده اضافه کردم .بعد قاشق قاشق داخل قالب اصلی مون میریزیم .چون اگه یکباره بریزیم ممکنه انار هایی که به دیواره چسبیدن داخل ژله شناور بشن .من این کار رو در چند مرحله انجام دادم و وسط هاش چند دقیقه ای داخل یخچال گذاشتم تا کمی ببنده و دوباره ادامه کار و ژله رو تا حدی میریزیم که انار ها رو کلا پوشش بده.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
به خدا اعتماد کن!
به زمانبندی هاش!
به حکمتش!
گاهی شاید بعضی اتّفاقات به ظاهر برات خوش نباشه، صبرت رو از دست بدی و حتی به نومیدی برسی، ولی بعدها به حکمت و معناش پی می بری.
اونوقته که متوجه می شی باید اینطوری می شده تا تو به این جایی که الان هستی برسی.
پس، در مقابل موانع و مشکلات زندگیت صبور باش و امیدت رو از دست نده! شاید خدا چیزهای بهتری برات در نظر داره.
پس فقط بهش اعتماد کن!
••• ❣
@reyhaan22
هدایت شده از خانومانه ⭐
°💛°𝑺𝒐𝒎𝒆𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒇𝒂𝒊𝒍 𝒕𝒐 𝒔𝒖𝒄𝒄𝒆𝒆𝒅 𝒃𝒆𝒄𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒅𝒐 𝒏𝒆𝒙𝒕 𝒕𝒊𝒎𝒆
<گاهی اوقات برای اینکه موفق بشی باید شکست بخوری چون میدونی دفعه بعد باید چکاری رو انجام بدی🪞🤎🪄>
「.⤳@rayhon .🌱.」
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک زعفران😍😋
این کیک زعفران و کشمش با بافت ترم و اسفنجی فقط چند قاشق آرد نانوایی میخواد
مواد لازم
آرد هشت ق غ
شکر شش ق غ
تخم مرغ دو عدد
شیر یا آب یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده یک ق غ
کشمش دو ق غ
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قالب رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه نوشیدنی جذاب خنک 😋
سیروپ بلوکاراسائو
یخ
گل پنیرک
تخم شربتی
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ😍😋
سینه مرغ: یک عدد
خیارشور: یکلیوان
گردو خردشده : ۱/۲ لیوان
پیازچه: یک لیوان
مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
سس مایونز: یک لیوان
ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان
خامه: ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
نون تست: یک بسته
سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍥🌹مرغ ناردونی 🍗🍗🌹🍥
مرغ سه تیکه
پیاز دو عدد
انار دون شده یک و نیم لیوان
آب انار یک لیوان
آلو بخارا حدود ده عدد
رب گوجه یک قاشق
زعفران. نمک. فلفل سیاه. زردچوبه
شکر در صورت لزوم برای ملس شدن
ابتدا مرغهارو سرخ میکنیم و کنار میذاریم. بعد پیارهارو که ریز خرد کردیم سرخ میکنیم. مرغهارو دوباره داخل پیاز میندازیم. زعفران. فلفل سیاه و زردچوبه و رب گوجه رو میریزیم. وتفت میدیم و آب انار رو بهمراه کمی آب روش میریزیم تا مرغها نیم پز بشه. نیم ساعت بعدش انارها و آلوها رو داخل کمی روغن تفت میدیم (اگه دوست داشتید نصف قاشق رب انارهم میتونید اضافه کنید) و داخل خورش میریزیم و میذاریم تا کم کم بجوشه و جابیفته و روغن بندازه. در آخر شکرش رو اندازه میکنیم. شاید اصلا شکر لازم نداشت بنابر سلیقه خودتون.
نکته: اگر از انار ترش استفاده میکنید حتما شکر لازمه. و رب انار لازم نیست.
گلهای روی برنج. با آب لبو رنگ شده و با قالب کوکو قالب زدم.
#مرغ_ناردونی
#غذای_محلی
#آشپزی
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سالاد_انار
کلم قرمزو سفید نصف1عدد
هویج 1عدد
انار 2عدد
گردو 1پیمانه
نمک. فلفل سیاه. سس و ماست به میزان لازم
♨️کلم و خیلی ریز خرد میکنیم یا رنده میزنیم با هویج رنده شده و انار و مقداری گردو و سس و ماست و نمک و فلفل سیاه قاطی میکنیم نوع و رنگکلم سلیقه ایهمیشه فقط با قرمز یا سفید یا هردو درست کرد.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#سمبوسه_پیتزایی😍😋
سلام سمبوسه از اون غذاها و فینگر فود خوشمزه و دوست داشتنی 😍🤗
مواد میانی دل به خواهی و با توجه به ذایقه می تونید تنظیم کنید .
.
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
قارچ ۶ عدد
فلفل دلمه ای نصف عدد
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
پنیر پیتزا به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
نان لواش به میزان لازم
پیاز رو خرد کردم و تفت دادم ، قارچ ها رو ورقه ای کردم و اضافه کردم و تلت دادم ،گوشت چرخ کرده رو هم بهش اضافه کردم ، فلفل دلمه نگینی خرد شده ، سیب زمینی نگینی سرخ شده
کمی آویشن و نمک و فلفل و زردچوبه و به همراه کمی رب گوجه ریختم و بعد از تفت دادن حرارت رو خاموش کردم . بعد مقداری پنیر پیتزا ریختم .
می تونید انواع سبزیجات هم داخلش بریزید .
برای نون من از نون لواش استفاده کردم. در اندازه دل خواه برش دادم و مثلثی پیچیدم . لبه اش رو هم از آب استفاده کردم و به هم چسبوندم .
بعد هم توی روغن سرخ کردم . بعد از سرخ شدن در دستمال روغن گیر قرار دادم تا روغنش بره .
با این میزان مواد نزدیک ۱۵ عدد سمبوسه میشه .
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🍥🌺شیرینی اسکار گردویی تابه ای🌺🍥
مواد لازم برای این شیرینی مجلسی و خوشمزه😍😋
دوستان شیرینی های عید رو برای کیفیت بهتر با ترارزو وزن کنید .
زرده تخم مرغ یک عدد
سفیده تخم مرغ یک عدد
کره نرم 100گرم
آرد 150 گرم
پودر قند 50 گرم
هل 1/2 ق چ
گردو خرد شده به میزان لازم حدود صدگرم
پودر قند را با کره با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه و حجیم، زرده رو اضافه کرده به هم زدن ادامه بدید هل رو اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیری یکنواخت و لطیف به دست بیاد. خمیر رو نیم ساعت داخل یخچال بزارید .
از خمیر گلوله هایی برمیداریم ، بعد سفیده را با چنگال بزنید تا از لختگی دربیاد و گردوها رو هم نگینی خرد کنید ؛ خمیر گرد شده رو داخل سفیده زده سریع خارج کنید و بعد داخل گردو و بعد داخل سینی بچینید کف تابه رو حتما دو لایه کاغذروغنی بندازید،دوستانی که میخوان تو فر درست کنن در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه بمدت بیست تا سی دقیقه بپزید بعد از اینکه کاملا خنک شد یا کمی روش پودر قند بپاشید. .( دمای فرهای مختلف باهم فرق داره خودتون مراقب باشید نسوزه ). یا اینکه وسطش رو با بریلو یا شکلات اب شده پر کنید.
اگه میخواید مثل من توی تابه درست کنید. دو لایه کاغذ کف تابه پهن کنید و شیرینی ها رو با کمی فاصله بچینید. درب تابه رو به همراه دمکنی بزارید .شعله پخش کن فراموش نشه(ده دقیقه قبل گرم کنیدشعله پخش کن رو. و به مدت سی دقیقه(شاید هم بیشتر) باید زیرش کمی طلایی شه اجازه بدید روی شعله متوسط گاز با حرارت کم بپزه . دوستان زمانی که میخواید خمیر رو گلوله کنید کمی ترک برمیداره. با صبر و حوصله ترک ها رو بگیرید وگرنه موقع پخت دو نیم میشه. زیاد توی دستتون ورز ندید من با نوک انگشتام اروم اروم گلوله کردم. خمیرش تا اخرین لحظه تو پلاستیک باشه تا هوا نگیره .
دوستان توی تابه رژیمی نمیشه درست کرد. نیازی هم به گرم کردن تابه از قبل نیست.
اسکار از شیرینی های محبوب و راحت عیده که ماندگاری خیلی خوبی داره ...
#شیرینی_اسکار_گردویی
#بدون_فر
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#قابلی_پلو
▫️گوشت گوسفندی سیصد تاچهارصد گرم
▫️هویج سه تا چهار عدد
▫️برنج سه پیمانه
▫️کشمش سه چهارم پیمانه
▫️پیاز پنج عدد
▫️کمی زعفرون و نمک و فلفل
🔸ابتدا پیازها رو خلالی و سرخ میکنیم ،کمی که از سرخ شدن گذشت ،یک سوم لیوان آب داخل پیازها ریخته و درب قابلمه رو میذاریم ،دو دقیقه بعد تکه های گوشت رو داخلش میریزیم و کمی زعفرون اب شده روش میدیم و میذاریم آب بندازه ،وقتی آبش رو تقریبا کشید آب میریزیم و میزاریم بپزه تا حدی که در پایان حدود چهار پیمانه آب داشته باشه،نمکش رو میزون میکنیم ،در تابه دیگه هویج های خلالی شده رو سرخ میکنیم و در پایان کشمش ها رو هم اضافه میکنیم و دو سه دقیقه باهم تفت میدیم. برنج شسته شده رو همراه آب گوشت میپزیم وقتی که کمی از آبش مونده هویج و کشمش رو هم اضافه میکنیم و بعد میذاریم واسه دم کشیدن.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شله_زرد
برنج نیم دانه و خرد شده 2 لیوان
شکر 4 پیمانه
آب 12 لیوان
کره گیاهی 50 گرم
زعفران
گلاب 1 استکان
روغن مایع 1 ق غذاخوری
پودر دارچین برای تزیین
خلال بادام به اندازه یک مشت
خلال رو با گلاب میزاریم خیس بخوره
برنج رو از قبل شسته و خیس کرده و داخل قابلمه با اب و نصف ق چ نمک میزاریم تا بجوشه و بعد از جوشیدن حرارت رو کم میکنیم تا جایی که برنج به اصطلاح شفته شده و کاملا وا بره کره و روغن و شکر رو اضافه کرده و مرتب هم میزنیمو ده مین انتهایی خلال بادوم و زعفرون و گلاب رو هم اضافه میکنییم
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ژله_انار
یک ژله با آب انار طبیعی
درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم خوشمزه است .
مزه اش هم همین طور با پودر ژله کاملا فرق می کنه و خیلی برای آدم این طعم طبیعی بودنش خوشاینده
جای انار هم از هر نوع میوه و اب میوه می تونین استفاده کنین
آب انار ۱.۵ لیوان
پودر ژلاتین ۲۰ گرم ( ۲ ق غ)
شکر ۱ تا ۲ ق غ
آب سرد نصف لیوان
بستنی ۲ تا ۳ ق غ
برای تهیه آب انار می تونین از آب میوه گیری و یا هر ابزاری استفاده کنین .
من دونه های انار رو داخل غذاساز می اندازم و بعد از صافی رد می کنم . طوری که هیچ ذره ای داخلش نبلشه و صاف و یکدست بشه .
این که انارتون ترش یا شیرین باشه بستگی به خودتون داره و میزان شکر هم کاملا مربوط به همین قضیه است.
روی آب سرد پودر ژلاتین رو ریختم و روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) قرار دادم تا ذراتش حل بشه و بعد گذاشتم که از دما بیفته .
آب انار رو با یکی دو قاشق شکر مخلوط کردم و ژلاتین حل شده خنک رو اضافه کردم .
از هر ظرف و جام و لیوانی می تونین استفاده کنین .
من برای اینکه کج بزارم از قالب مافین کمک گرفتم و کج قرار دادم و از ژله داخلش ریختم و به همین شکل کج توی یخچال گذاشتم تا بسته بشه حواستون باشه خیلی زمان نمونه همین که از نیم بند یه کم سفت شد کافیه که لایه بعدی رو بریزین و الا دو لایه به هم نمی چسبه .
مابقی رو هم دو سه قاشق بستنی نرم داخلش ریختم و اضافه کردم .
به دلخواه هم روش دونه انار ریختم و گذاشتم یخچال تا بسته بشه.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دونات_سیب
مواد لازم:
برای 6 نفر
سیب 2 تا 3 عدد متوسط
آرد ۲۵۰ گرم
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
باترمیلک 50 میلی لیتر
شیر 80 میلی لیتر
شکر ۵۰ گرم
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی 1/2 قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن
🍩روش تهیه:
سیب ها را بشویید و با استفاده از دستگاه مخصوص یا یک چاقوی تیز وسط سیب را دربیاورید. سپس سیب را حلقه حلقه کنید. پوست گرفتن سیب ها اختیاری است.
در کاسه ای آرد ، شکر، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را بریزید و با قاشق خوب با هم ترکیب کنید. سپس یک عدد تخم مرغ را که کمی هم زده اید به ترکیب آردی اضافه کنید. باترمیلک را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر سفتی حاصل شود. اکنون شیر را کم کم به خمیر اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نسبتا شل و روانی بدست بیاید.
در ماهیتابه گودی به مقدار لازم روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. حلقه های سیب را یکی یکی داخل مایه خمیری فرو کنید تا خمیر دو طرف سیب را بپوشاند. سپس بلافاصله داخل روغن قرار دهید تا سرخ شود. به همین ترتیب تمام حلقه های سیب را در روغن سرخ کنید.
دونات سیب سرخ شده را از روغن خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود. سپس کمی پودر قند روی آن بپاشید و بصورت گرم نوش جان کنید.
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کاپ_کیک_ژله_انار 😋
▫️۳تا تخم مرغ
▫️۲پیمانه آرد
▫️ی لیوان آب جوش
▫️ی بسته ژله انار
▫️ی ق چ بکینگ پودر
▫️کمی وانیل
▫️یک پیمانه شکر
▫️یک سوم پیمانه روغن
🔸اول ازهمه ژله تو آب جوش حل کنید بذارید خنک شه
تخم مرغارو با وانیل و شکر حدود ۵دیقه میزنیم تا کرم و کش دارشه بعد روغن رو اضافه میکنیم و بعد ژله ک دمای محیط رسیده و حدود ی دیقه میزنیم.حالا ارد و بکینگ پودر ک ۳بار الک شدن رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و درحد مخلوط شدن هم میزنیم.حدود دو سوم از کپسول هارو پر میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ برای ۲۰ دیقه.میتونین کل مایه رو بریزین تو ی قالب بزرگ و بصورت کیک بپزین.
.برای روش هم من از خامه قنادی استفاده کردم روشم شکلات چیپسی و دونه انار ریختم
برای نگهداری کاپ کیک ها فقط کافیه اونارو بچینین تو ی ظرف دربسته و تو یخچال بذارین ک برای چند روزی تازه میمونه
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دسر_حلوا_كاراملی
موادلازم:
شیر 1 لیتر
پودر کاسترد 4 قاشق غذاخوری
پودر کرم کارامل 1 بسته
شکر 1 پیمانه سرخالی
کره 50 گرم
طرز تهيه:
ابتدا شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله کم میگذاریم تا کم کم کاراملی شود شیرو پودرکارامل و پودرکاسترد رو باهمزن دستی کاملا مخلوط کرده سپس به شکرکاراملی شده میفزاییم کره را نیز اضافه کرده مرتب بهم میزنیم تا غلیظ شود(هنگام اضافه کردن شیر شکر سفت میشود که مشکلی نیست با هم زدن دوباره مخلوط میشود اگه تا غلیظ نشده احساس کردید که شکر سفتی داخل مایه باقیمانده ،مخلوط رو از صافی رد کنید بعد بگذارید روی حرارت و مرتب بهم بزنید تا زمانی که غلیظ شود
بعد از روی حرارت برداشته و میزاریم تا از داغی بیوفتد و بعد در قالب ریخته وبه مدت 4 ساعت در یخچال میگذاریم تا کامل ببندد.
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁ @fast_food ❁᯾