eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ♥️دلدار ♥️
🦋میشنود صدایی به کوچکی صدای تو را خدایی که بزرگتر از جهان هستی است .. ♥️
🥪 😋 🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم به عنوان پیش غذا و هم به عنوان غذای کامل میتونید سرو کنید. ابتدا بامجونو پوست میکنیم شکمش رو برش میزنیم عمیق برش نزنید.بعد خوب سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. در تابه ای سینه مرغ ریز خرد شده رو خوب میپزیم بعد یک عدد فلفل سبز و نصف فلفل دلمه ای و پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم بعد دوعدد گوجه رو خرد میکنیم و اضافه میکنیم. بعد نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و اویشن و پاپریکا و پونه کوهی اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تاطعم مواد به خورد هم برن و پخته بشن. بعد داخل شکم بادمجونها میریزیم و در ظرف مورد نظر میریزیم و ظرف رو کمی از سس (رب گوجه و نمک وفلفل و اب و درصورت تمایل پیاز سرخ شده و رنده شده) پر میکنیم. روشو پنیر پیتزا میریزیم و در فر با دمای 180 دقیقه و مدت زمان 25 دقیقه بعد نوش جان ❌️کلی کلیپ آشپزی آسون رایگان داریم با نکات خانه داری
پرتقال حلقه ای🍊 برای تهیه این مربا از پرتقال هایی که پوست نازک دارن استفاده کنید اگر پرتقال خونی باشه که دیگه نور علی نور پرتقال ها رو بعد از شستن با رنده یا دست حلقه ای خرد کنید و داخل ظرفی قرار بدین و روش آب سرد بریزین و به مدت بیست و چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین و در این فاصله پنج الی شش بار آبش رو عوض کنید بعد از طی این زمان داخل قابلمه ای آب رو جوش بیارید و پرتقال ها رو داخلش بریزید و اجازه بدید پنج شش دقیقه بجوشه تا هم تلخی مربا گرفته بشه هم پوست پرتقال ها کمی بپزه، بعد پرتقال ها رو آبکش کنید و داخل قابلمه ای لا به لای پرتقال ها شکر بریزید به ازای هر کیلو پرتقال یک ونیم کیلو شکر و یک شب داخل یخچال قرار بدین بعد روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره بجوشه و قوام بیاد اواخر کار هم یک قاشق آب لیمو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مناسب صبحانه بچه ها، سفره نذری و ماه رمضان و مجالس👌 طرز تهیه کامل توی کلیپ هست با یه دستور عالی ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
شکر، روغن مایع و شیر از هرکدوم یک و نیم لیوان آرد 2لیوان،تخم مرغ 3 تا ب پ 10 گرم یا 2 ق چ(بکینگ پودر) وانیل نصف ق چ پ ک 4 ق غ سرپر یا 50 گرم(پودر کاکائو) جوش شیرین نصف ق چ فر رو از قبل روی 180 درجه روشن کنین تا گرم بشه شکر، روغن، شیر و پ ک رو تو یه ظرف خوب هم بزنین تا مخلوط بشه و یه لیوان از مواد رو کنار بذارین برای سس روی کیک تخم مرغ ها و وانیل رو دونه دونه به مابقی شیر و روغن اضافه کنین و خوب با همزن بزنید.آرد، ب پ و جوش شیرین رو سه بار الک کرده و به مواد اضافه میکنیم.مواد رو داخل قالب بریزید و 45 دقیقه داخل فر بذارین.بعد از تست پخت کیک رو بیرون بیارید و داغ برش بدین و سس رو روی اون بریزین و اجازه بدین سس کاملا جذب کیک بشه و کیک سرد بشه.بعد از قالب بیرون بیارید و تزئین کنید و سرو کنید. 1.کف قالب رو کاغذ روغنی انداخته و رو و دورش رو چرب و آرد پاشی میکنیم و آرد اضافه رو خارج میکنیم. 2.باید حتما کیک سرد و سس داغ یا کیک داغ و سس سرد باشه تا سس جذب کیک بشه. 3.مدت پخت بسته به هر فر بین 40 تا 55 دقیقه متغیره.حتما خودتون تست پخت رو انجام بدین روی کیک رو گاناش و ترافل رنگی ریختم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یبار اینجوری ذرت رو خودت دون کن، اگه ذرت سفت بود توی اب چندساعت بپز بعد فریز کن عاااالی میشه دیگه بازاری نمیخری👌 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 3 عدد بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 عدد پیاز ½ نمک قاشق چایخوری ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 2 قاشق غذاخوری نان سوخاری 2 عدد سیب زمینی 6 عدد گوجه فرنگی گیلاسی 4 عدد فلفل سبز 470 میلی لیتر آب 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی بادمجان ها را لایه ای برش دهید و آنها را نمک بزنید و ربع ساعت بمونه. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده ، فلفل ، نمک ، پاپریکا و آرد سوخاری مخلوط کنید خوب ورز بدید بادمجان ها را شسته و خشک کنید و طبق کلیپ با گوشت ها شکل گل در بیاورید.همراه با سیب زمینی و فلفل سبز و سس گوجه(یک ق غ رب گوجه حل شده در اب جوش) بزارید داخل فر به مدت 40 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید.میتونید با شعله کم داخل ماهیتابه دو طرفه هم بزارید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 مواد لازم: ۶۰۰ گرم سیب زمینی ۲ عدد تخم مرغ فلفل سیاه نمک جعفری ۲۰۰ گرم پنیرپیتزا مواد رو خوب مخلوط کنید و داخل سینی فر پهن کرده و ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید. برای مواد گوشتی: ۴۰۰گرم گوشت چرخ کرده روغن پیاز فلفل دلمه سبز و قرمز ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه نمک فلفل سیاه سیر رنده شده کمی آب مواد رو روی اجاق بپزید روی سطح سیب زمینی پهن کرده و رول کنید روش رو پنیر پیتزا ریخته و ۱۵ دقیقه دیگه داخل فر بپزید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مواد لازم : ارد سمولینا ۱ لیوان ارد سفید ½ لیوان روغن مایع ½ لیوان تخم مرغ ۳ عدد درشت شکر ½ لیوان ( بیشتر بریزید با مارمالاد خیلی شیرین میشه ) بیکینگ پودر ۱.۵ ق چایخوری معادل ۷.۵ گرم آب جوش ½ لیوان وانیل نصف ق چایخوری تخم مرغ + شکر و وانیل با همزن ۱۰ دقیقه بزنید بعد روغن اضافه کنید کمی هم بزنید سپس طی ۳ مرحله مخلوط الک شده ی ارد و بیکینگ پودر اضافه کنید . در آخر آب جوش کم کم بریزید . کف قالب ۲۵×۳۵ کاغذ روغنی بزارید و چرب کنید مایه کیک بریزید و ۲۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید و ۵ دقیقه هم گریل کنید . بعد از سرد شدن کامل کناره ها رو ببرید از وسط کیک دو قسمت کنید با شیر مرطوب کنید و روی لایه ی اول مارمالاد دلخواه تون بریزید ، برش بزنید و پودر قند بپاشید . من از مارمالاد زردآلو خونگی استفاده کردم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا مواد لازم آرد برنج یک لیوان آرد قنادی نصف لیوان شیره خرما یا انگور یک لیوان پودر هل و زنجبیل یک قاشق مرباخوری مغز گردو پسته برای تزیین شیره خرما یا انگور رو بذارید روی حرارت آرد قنادی و آرد برنج رو الک کنید و ۴۵ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا خامیش گرفته بشه بعد از این زمان دوباره الک کنید و بهش پودر زنجبیل و هل اضافه کنید کم کم شیره خرما یا انگور رو روش بریزید تا آرد جمع بشه به داخل ظرف انتقال بدین و بعد از صاف کردن به دلخواه تزئین کنین و برش بزنین..نوووش جون😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
• . هيچ چيز ، دوبار اتفاق نمی‌افتد و اتفاق نخواهد افتاد ! به همين دليل .. ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت ! هيچ روزۍ تكرار نمیشود ، دو شب شبیہ هم نيست ! دو بوسہ يكی نيستند نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نيست !
• . •ایلهان‌برك‌یه‌جا‌میگه‌که: ‹ طرفِ‌دلتنگ‌همیشه‌ما‌بودیم › وچقدر‌راست‌گفته . . '☁️🍓
ᨒᨒᨒᨒᨒ ⌠ یک چیزهایی را نمیشد گفت . . نمیشد گفت : دلم تنگ شده ، با من حرف میزنی ؟ نمیشد گفت : غمگینم از زمین و زمانہ ، آرامم میکنی ؟ نمی‌شد گفت: سراغم را می‌گیری ؟ دلت تنگ میشود؟ بغلم میکنی ؟ امّا میشد سکوت کرد ! فاصله گرفت ، حرف نزد، ناامید شد و آرام آرام و برای همیشه از آدم‌ها دل کند . میشد از نهایت دلتنگی: به بی‌حسیِ مطلق رسید و دیگر نخواست . یک چیزهایی توضیح دادنی و به‌خاطر سپردنی نیستند ؛ ذاتی‌اند و بعضی‌ها آدمِ دوست داشتن و رابطه‌هاۍ عمیقِ احساسی نیستند و همان بهتر که هیچ‌کس به هزار امید و ترفند ، قلعه‌ی ارزشمندِ احساساتش را روی آب نسازد 🖤🕸'🎶 ⌡ ‹ نرگس‌صرافیـٰان‌طوفآن
تصدق دلت که حالا به جای من برای کس دیگری تند تند می‌زند ! تصدق آن چشم‌ها که زُل می‌زند در چشم‌هایی که شبیه چشم‌های من نیست ! تصدق آن لب‌ها که دوستت دارم می‌گوید به من نه ، به دیگری ! تصدق آن دست‌ها که عادت کرده به دست‌هایی که دست‌های من نیست ! تصدق آن پاها که همقدم دیگری می‌شود ! تصدق شما و هرچه به شما تعلق دارد عزیزِ جان ... فقط قول بده مثل من لبخند را از زندگیت دریغ نکنی ، فقط قول بده مثل من زیاد دلتنگی نکنی ، فقط قول بده بی‌تابی نکنی برای نبودنم ، فقط قول بده به جای من هم مراقب خودت باشی ! جان تو و جان آن دست‌ها و چشم‌ها و لب‌ها و پاها ، جان تو و جانِ شریكِ تك تكِ رویاهایم :)💙'🗞🌱
Hoorosh Band - Mesle Mahi (320).mp3
7.89M
╭──────────╮ Ξ◖🚶🏻‍♀کجا‌رفت‌اونی‌که‌بهم‌قول‌داده‌بود◗ Ξ◖🔒از‌آهنگای قفلی کافه دنج ╰──────────╯
از چنین ماندن‌هایـے سخن مےگفتم جـٰانا :))))' ❲💛ᯥ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلم سوخاری رژیمی😍😋 مواد لازم: گل کلم🥦 آرد یک قاشق🥡 فلفل قرمز ۱ ق چ🌶 پودر سوخاری 4 قاشق🍘 روغن زیتون ۵ قاشق🫒 نمک کمی🧂 گل کلم ۵ دقیقه در اب جوش و‌نمک بپزید یا بخاز پز کنید در ظرفی با ارد ادویه پودر سوخاری و روغن زیتون مخلوط کنید داخل سرخ کن یا سینی فر بچینید ‎سرخ کن ۱۰ دقیقه دمای ۱۲۰ درجه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 کنجد یک ونیم لیوان بادام زمینی یاگردو نگینی نصف لیوان پودر نارگیل یک سوم لیوان شیره انگور سه قاشق غذاخوری عسل دو قاشق غذاخوری ارده دو قاشق غذاخوری پودر پسته و خلال بادام برای تزیین طرز تهیه👇 ابتدا داخل تابه کنجد را میریزیم و با شعله کم ۵ دقیقه تفت میدهیم، لازم نیست کنجد تغییر رنگ بده، بعدبادام و پودر نارگیل را اضافه میکنیم چنددقیقه همه روباهم بومیدیم شعله را خاموش میکنیم، بعد ارده عسل و شیره را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا حالت خمیری و چسبنده پیدا کنه داخل ظرف موردنظر نایلون پهن میکنیم و مواد را میریزیم و صاف میکنیم و با ته لیوان یابادست فشرده میکنیم و روی آن را با خلال بادام وپسته تزیین میکنیم میزاریم یخچال تایکمی خودشوبگیره من یک ساعت گزاشتم بعد از نایلون جدا کرده داخل ظرف گذاشته و با چاقو به اندازه دلخواه برش میدهیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از خانومانه ⭐
ء در حالـۍ ‌کھ داشت می‌خندید گفت من در برابرِ تموم غم‌‌هام‌ می‌خندم تا تنها غمِ‌غم‌‌هام خنده‌ی من باشھ، آخہ میدونـۍ بزرگتـرین درد بـراۍ غمـات خنده‌ست ، بدجور آخِشون رو در میا ره ، اگھ خندت همراه بـا امید وُ رویا هایِ تھ قلبت باشه که دیگه تار و ما رشون می‌کنہ‌‌. پس توعـم برام بخند خب ؟ 💚 ◡◡
هدایت شده از خانومانه ⭐
• با اُم‌البَنین از غم دلدار مگویید .
هدایت شده از خانومانه ⭐
چیزۍ از خودت بساز کھ نشکند 🪴 -
🥪 😋 🔸ابتدا اطراف نون های تست رو جدا میکنیم، سپس هر برش نون رو داخل ظرف آبی فرو میکنیم تا نرم شوند و به آرومی کف دست گذاشته فشار می‌دهیم تا آب اضافشون خارج بشه، حالا مواد میانی که به دلخواه آماده کردیم رو وسط نون قرار میدیم و کمی پنیر پیتزا روشون میریزیم و لبه های نون رو مطابق عکس به صورت پاکت نامه جمع میکنیم و با انگشت کمی لبه های نان رو بهم می چسبانیم. در ظرفی کمی پودر سوخاری ریخته و پیراشکی ها رو آغشته به پودر میکنیم، سپس در روغن داغ سرخ و با سس مورد نظر سرو می کنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾