eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.1هزار دنبال‌کننده
24.8هزار عکس
19.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤖مواد لازم دسر یا جارکیک 🎂 موز ۱ عدد 🍌 کیک آماده کاکائویی یک بسته 🍞 خامه قنادی ۱۵۰ گرم 🌱درست کردنش خیلی راحته ،فقط کافیه طبق ویدئو جلو برین 😊 🌱 خامه قنادی رو در دمای محیط بگذارین تا شل بشه و بعد با همزن برقی حدود ۷ الی ده دقیقه بزنید تا فرم بگیره . 🌱 این مقدار برای ۲ نفر کافیه . 😍😍😍😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
🧿💙 وتو پنهانی‌ترین دلتنگیِ‌منی..❤ ‌
🌸🌸🌸🌸 مواد لازم : ارد برنج 3 ق چ خلال بادام 1/3 پیمانه شکر 3 تا 4 ق چ شیر 2لیوان گلاب 1/2 ق غ زعفران دم کرده به دلخواه طرز تهیه : ارد برنج و شکر را در ظرف پیرکس ریخته و سپس شیر سرد را اضافه کرده و با همزن دستی میزنیم تا کاملا در شیر حل شود بعد در دستگاه قرار میدهیم ماکرو 900 وات برای 5 الی 6 دقیقه زمان می دهیم و مابین کار دو بار هم میزنیم خلال بادام و گلاب را اضافه کرده و خوب هم میزنیم 3 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا به غلظت مناسب برسد مثل ماست بشه بین کار یکبار هم میزنیم بعد در ظرف سرو میریزیم و در یخچال میگذاریم تا خنک شود و بعد سرو شود نکته ضروری : * میتوان خلال بادام را 15 دقیقه در اب خیس کرده تا نرم شود * میتوان 2 ق غ زغفران دمکرده به دسر اضافه کرد تا خوش رنگ وبو شود 😉😉😉 😍😍😍😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
موادلازم📝 4عدد تخم مرغ 1 پیمانه آرد (من با لیوان دسته دار فرانسوی اندازه کردم) 1دوم پیمانه شکردانه ریز بیکینگ پودر۱ق چایخوری وانیل کمی 1ق غذاخوری عسل 3ق سوپخوری آبجوش خامه به میزان لازم ✍طرزتهيه: سفیده وزده رو جدا میکنیم اول سفیده رو خوب می زنیم تا پف کنه میزاریم یخجال حالا زرده وشکر ووانیل رو خوب میزنیم تا کش بیاد وتغییر رنگ بده بعد به ترتیب آب جوش رو اضافه وبعد عسل رو میزنیم وقتی مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر رو که 3بار الک کردین رو میریزم وبا لیسک خوب هم میزنیم ودر آخر سفیده رو در سه مرحله اضافه میکنیم وبا لیسک به یک طرف و به صورت دورانی هم میزنیم ولی مخلوط شدن در قالب 30×40که کاغذ روغنی انداخته ایم میریزم وصاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 220 به مدت 10دقیقه میپزیم . بعد از پخت رولت روازفر بیرون میاریم وروش یه حوله ی تمیز میندازیم تاخشک نشه بعد از خنک شدن بر میگردونیم کاغذ رو جدا میکنیم وبا یه دستمال تمیز رول میکنیم ومیزاریم یخجال تاخودشو بگیره در این فاصله خامه رو آماده میکنیم رولت رو باز میکنیم خامه کشی میکنیم و نارنگیهای پوست گرفته رو درسته روی خامه میچینیم ودوباره آروم آروم رول میکنیم وبرای یک ساعت داخل یخجال میزاریم تا خوب خودشو بگیره روی رولت رو هم به دلخواه تزیین میکنیم. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 بادمجون یک کیلو تخم مرغ چهار عدد پیاز یک عدد بزرگ سیر چهار حبه شوید خشک یک قاشق آرد یک قاشق فلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه به میزان لازم ابتدا پوست بادمجون ها رو بگیرید وبا رنده ریز رنده کنید کمی نمک بزنید وبزارید آب بندازه و تلخی بادمجون گرفته بشه سپس با فشار دست آب بادمجون رو بگیریدتخم مرغ و آرد را با هم زن دستی خوب بزنید پیاز را رنده کنید و آبشوبگیرید ،همراه سیر رنده شده،زردچوبه و فلفل سیاه وفلفل قرمز وشوید به تخم مرغ زده شده اضافه وخوب بزنید آخر سر بادمجون رو اضافه کنید خوب بزنید تو ماهی تابه نچسب روغن ریخته قالبها رو بزارید تا داغ بشن طرف زیر کوکو که سرخ شد قالب رو به آرومی بلند کرده تا از کوکو جدا بشه. کوکو رو برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
. شیرینی با سس پرتقال . مواد لازم : دو پیمانه آرد سفید یک‌پیمانه آرد نرم برنج ۳ تا زرده تخم مرغ یک و نیم پیمانه پودر شکر ۲۰۰ گرم کره نرم شده در دمای اتاق وانیل شکری یک و نصف ق چ سس غلیظ پرتقال ( میتونید از شربت سن کوئیک استفاده کنید ) طرز تهیه : آردها رو الک کنید و با پودر وانیل و شکر مخلوط کنید و زرده ها و کره رو اضافه کنید و خمیر یکدستی تهیه کنید . از خمیر چونه های کوچک درست کنید و به دلخواه طرح بزنید . داخل سینی چرب کاغذ بندازید . فر رو از قبل گرم کنید . روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و حدود ده دقیقه بپزید تا طلایی بشه اما تغییر رنگ نده . بذارید خنک بشن و با قاشق چای خوری داخل گودی بالا کمی سس پرتقال بریزید تا داخل شیارها شود . با پودر پسته تزیین کنید . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↱💕†꙰.̶͟᯾❁ @fast_food ❁᯾