12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀گندم پوست کنده یا بلغور گندم ۵۰۰ گرم
🌀گوشت بوقلمون یا گوسفندی حداقل ۵۰۰ گرم
🌀چوب دارچین؛برگ بو؛پیاز؛نمک
🌀کره ۱۰۰ گرم
🌀برای تزئین دارچین؛کنجد؛کره....
🌈بلغور گندم یا گندم را حتما از چند ساعت قبل خيس کنید.اگر از گندم به جای بلغور استفاده کردید مدت زمان خیساندن و پختن بیشتر میشود.
🌈حتما از آب گوشت داخل حلیم بریزید.
🌈یک لیوان شیر در آخر کار طعم فوقالعاده ای به حلیم میده.
🌈نمک را حذف نکنید وگرنه حلیم شما بی مزه میشه.
🌈حتما بعد از دوساعت که از پخت بلغور گندم گذشت با گوشت کوب برقی یا مخلوط کن حسابی له کنید.و اگر دوست داشتید یک دور از صافی رد کنید.
🌈برای کش دار شدن حلیم تکه های گوشت را کوچیک نگیرید.حتما بعد از ریش ریش کردن گوشت با کمی از حلیم آن را بکوبید.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
🍓☕️🍓☕️🍓☕️🍓
یک نصیحت برای یک عمر
آرامش درونت را اولویت
هر کسی و هر کاری قرار بده...
🤍
پاندکیک
این رسپی مناسب قالب ۱۶ سانت لوف هست.
مواد لازم برای پاندکیک:
۲۰۰گ تخم مرغ دمای محیط
۵۵گ عسل
۸۵ گ شکر
۸۵ گ آرد
۵ گ بیکینگ پودر
۱۷ گ پودر کاکائو شیرین نشده
۸۵ گ خامه صبحانه گرم
۴۰ گ شکلات دارک ذوب شده
۶۵ گ کره ذوب شده
دمای فر از قبل گرم شده: ۱۶۰درجه سانتی گراد
مدت پخت: ۳۵~۴۰ دقیقه بسته به فر خودتون.
مواد لازم برای پوشش شکلاتی🍫:
۶۰گ بادوم خرد شده ی رست شده
۲۰۰ گ شکلات دارک ۵۵٪
۵۰ گ روغن هسته انگور
🟠 شکلات رو روی بن ماری ذوب کرده، روغن رو اضافه کنید و بعد بادوم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دنر_کباب_خانگی
👇👇 مواد لازم 👇👇
گوشت فیله مرغ: چهارتا پنج عدد
فلفل دلمه: یک عدد
قارچ: 300گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
گوشت فیله گوساله: دو تکه
پیاز: یک عدد بزرگ
روغن: به میزان لازم
سیر: دو تا سه عدد
سیب زمینی: دوعدد متوسط
👇👇 طرز تهیه 👇👇
1- برای شروع در یک ماهیتابه به مقدار لازم روغن می ریزیم و پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ می کنیم.
2- سیر خرد خرد شده را به آن اضافه می کنیم.
3- گوشت گوساله و گوشت مرغ را به ورقه های نازک برش زده و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ می کنیم.
4- فلفل دلمه ای و قارچ را خرد می کنیم و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده اضافه می کنیم (قبل از سرخ کردن قارج ها، یک قاشق آبلیمو به آن اضافه می کنیم تا رنگ آن تیره نشود)
5- در این مرحله همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها می زنیم. در ظرف را بسته و آن را از روی حرارت برمی داریم تا مواد نرم و طعمدار شوند.
6- سیب زمینی را خلال کرده، کمی آب پز می کنیم، سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک اضافه کرده و سرخ می کنیم.
------------🌸--------------
.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
هیچی به اندازهی یه لیوان چای نمیتونه حالِ آدمو خوب کنه...☕️
مخصوصا از اونایی که عطر دارن!
مزهی قدیما رو میدن؛ مزهی چاییهای مادر بزرگا...🌱
هیچی به اندازهی یه لیوان چای ترجیحا با نبات، نمیتونه دل دردِ خاطرههارو خوب کنه ...✨
[ مطمئنم کاشفِ چای، یه آدمی بوده که
یه خاطرههایی بد بازی میکردن با روحش...🌿✨]
#دانستنی_آشپزخانه
👇 چند تا نکته راجع به سالاد الویه 👇
اگه با مرغ درست میکنید یه مقدار از آب مرغ در حد نصف لیوان نگه دارین که بعدا بریزید روی سیب زمینی های رنده شده باعث میشه کمتر سس بکشه و خوشمزه تر میشه ، به جای نمک از خیار شور رنده شده استفاده کنید 🤤
------------🌸--------------
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#دانستنی
زمانی که گلویتان درد میگیرد، زیر زبانتان هل بگذارید !
زمانی که گلویتان درد میگیرد و یا سینهتان خشک میشود، زیر زبانتان هل بگذارید. دمنوش این ادویه به همراه کمی عسل برای رفع گلودرد فوقالعاده است.
-------------------🌸-------------------
J᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کوفته_ی_مرغ
👇👇 مواد لازم 👇👇
۲ عدد سینه ی مرغ
۴ الی ۵ ق.غ آردسوخاری
یک عدد پیاز
یک عدد تخم مرغ
یک حبه سیر
نصف ق.چ فلفل سیاه
نصف ق.چ کاری
یک ق.چ پول بیبر
یک ق.چ نمک
یک ق.غ جعفری خرد شده
روغن برای سرخ کردن
👇 برای کنار غذا 👇
۱) سیب زمینی سرخ شده
۲) کچاپ
۳) مایونز
👇👇 طرز تهیه 👇👇
سینه ی مرغ رو ابتدا به قطعات کوچکتر تقسیم کنید چرخ کنید پیاز و سیر رو هم بهش اضافه کنید و با هم میکس کنید مواد رو داخل ظرفی بریزید آردسوخاری ، جعفری خردشده ، تخم مرغ ، پول بیبر ، فلفل سیاه ، کاری ، نمک رو بریزید خوب با هم ورز بدید از مواد گوله هایی به بزرگی گردو بردارید با دست بهش شکل بدید ۲۷ کوفته با این مواد درست میشه داخل تابه ی نچسبی روغن بریزید روی شعله بزارید تا داغ بشه پشت و رو کوفته ها رو داخل روغن سرخ کنید .
------------🌸--------------
.
#دانستنی_آشپزخانه
بهترين زمان برای نوشيدن قهوه بين ساعت ٩:٣٠ تا ١١:٣٠ صبح میباشد .
👇👇👇👇👇
سطح كورتيزول يا هورمون استرس در اين بازه زماني ، پايين بوده و باعث ميشود نوشيدن قهوه تاثير مثبتی داشته باشد .
.
----------------🌸-------------
.
#کالباس_خانگی
👇👇👇 مواد لازم 👇👇👇
- سینه مرغ بدون استخوان :1 عدد متوسط
- سیر : 3 حبه
- زرده تخم مرغ : 1 عدد
- آرد ذرت :1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه :1 قاشق مرباخوری سر خالی
- نمک : 1 قاشق چایخوری پر
- زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
- هل ساییده نصف قاشق مرباخوری
- روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
- هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد
- قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط
👇👇👇طرز تهیه 👇👇👇
سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم.
آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم.
بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کرده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم.
قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم.
یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه.
و در نهایت به اندازه دلخواه برش میدهیم و سرو میکنیم 🤤.
.
-----------------🌸----------------
.
#شیرینی_گردو_و_شکلات
👇👇 مواد لازم 👇👇
کره 100 گرم
پودر شکر 1/3 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 پیمانه
گردو خرد شده 1 پیمانه
شکلات خرد شده 1 پیمانه
وانیل 1/4 ق چ
پودر کاکائو 1 ق س
نمک 1 سر قاشق
👇👇 طرز تهیه 👇👇
کره ی به دمای محیط رسیده را با پودر شکر مخلوط کرده با همزن 3_4 دقیقه میزنیم. تخممرغ و وانیل اضافه کرده یک دقیقه همزن میزنیم. آرد، پودر کاکائو و نمک را الک کرده با لیسک هم میزنیم. در پایان شکلات و گردو را هم مخلوط میکنیم و با اسکوپ بستنی کوچک و یا به کمک دو قاشق مربا خوری در سینی کاغذ روغنی انداخته با کمی فاصله قرار میدهیم و در فر از قبل گرم شده میگذاریم. دمای 180 درجه به مدت 10_ 12 دقیقه میذاریم شیرینی پخته بشه.
------------🌸--------------