eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.4هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
زندگی کوتاه است؛ قوانین را بشکنید، دیگران را به سرعت ببخشید، به آرامی ببوسید، صادقانه عشق بورزید، تا می‌توانید بخندید و هرگز از چیزی که بر روی لبانتان خنده نشانده، پشیمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنیری خانگی مواد لازم: گوشت چرخکرده .......... نیم کیلوگرم پیاز ............................ 1 عدد سیر ............................ 2 حبه نمک ............................ به مقدار لازم فلفل سیاه .................... به مقدار دلخواه پودر فلفل قرمز خشک .... به مقدار دلخواه(اختیاری) نعناع خشک .................. به مقدار دلخواه پودر آویشن .................. به مقدار دلخواه پنیر چدار ..................... به مقدار لازم(رنده شده) روغن مایع .................... به مقدار لازم . مواد لازم سس گوجه گوجه فرنگی .................. 3 عدد پودر سیر ...................... 1 قاشق چای خوری ریحان خشک ................. 1 قاشق چای خوری نمک ............................. 1 قاشق چای خوری روغن مایع .................... 2 قاشق غذاخوری #᯾❁ @fast_food ❁᯾
گاهی فقط خودت میدانی! چقدر.... 😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین مجلسی الویه😍😋 مواد لازم: هویج🥕 خیارشور🥒 ذرت🌽 گوجه گیلاسی🍅 نخودفرنگی فلفل دلمه ای 🫑 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
13.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سس مایونز بدون تخم مرغ شیر:دوسوم لیوان فرانسوی روغن مایع:1لیوان فرانسوی نمک:نصف قاشق چایخوری شکر:نصف قاشق چایخوری سس خردل:2_3 قاشق غذاخوری آبلیمو:2قاشق غذا خوری ____ طرز تهیه سس مایونز بدون تخم مرغ ✍️👇 ✅شیر، روغن داخل یه ظرف استوانه‌ای شکل ریختم 15 ثانیه با گوشت کوب برقی همزدم 🔴اگه گوشت کوب برقی در دسترس نیست از مخلوط کن استفاده کنید 🔴 ✅نمک، شکر، آبلیمو، سس خردل اضافه کردم هم زدم تا غلیظ شد ✅سس مایونز حاضره میتونین همون موقع استفاده کنید یا بزارین تو یخچال بمونه یه شب تا سفت سفت بشه ✅این سس یه هفته تا 10 روزماندگاری داره تو یخچال ✅میتونین ادویه دلخواه رو هم بهش اضافه کنید ✦᯾❁ @fast_food ❁᯾
12.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مثل من داخل ماهيتابه درست كنيد ، ميتونيد نان ها رو كه اماده كردين داخل سينى فر يا ايرفراير بزاريد كه درست بشه 👌 گوشت چرخ کرده، ( پولبيبر، نمك، فلفل سفيد يا سياه، ترخون خشك يا جعفرى خشك)، رب فلفل دلمه كه بهش رنگ و خوشمزگى چند برابر رو ميده، 1عدد پياز رنده شده، نان تورتيلا (یا پيتا یا لواش) 1يا 2ق روغن ( اگر گوشتتون چربى داره روغن رو حذف كنيد) ✅ همه رو باهم مخلوط می كنيم مقدارى از گوشت رو برميداريم و گلوله ميكنيم و روى نان پهن ميكنيم. ماهیتابه رو میزاریم کاملا داغ بشه و از قسمت گوشتی میزاریم داخل تابه 2_3 دقیقه. هر نان رو که درست کردین با دستمال نمدار اشپزخونه ماهیتابه رو تمیز کنید و بزارید تابه کاملا دوباره داغ بشه و نان بعد رو سرخ کنید من از ترکیب کاهو و ترشی پیاز استفاده کردم. ترکیب پیاز خلالی و جعفري ساطوری و کمی سماق هم عالیه، لیمو ترش تازه و کمی سس تند پولبیبر ✌🏻نگم براتون از خوشمزگیش نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
˝💙🔐˝ عـاشق‌آن‌اسـت‌کہ دل‌راحـرمِ‌یار‌کنـد :)
‍ ✅شیرینی قیطونی😍😍 ✍مواد لازم پودرقند ۱۸۰ گرم آرد سفید ۱۸۰ گرم آرد نخودچی ۱۸۰ گرم روغن جامد ۱۸۰ گرم زنجبیل ۱ قاشق مربا خوری هل ۱ قاشق مربا خوری گلاب ۱/۲ پیمانه پسته یا گردو یا پودر نارگیل رنگی من با زعفران غلیظ نارجی کردم به میزان لازم 🍜طرز تهیه کره نرم و پودر قند را با همزن برقی بزنید حداقل ۵دقیقه تا صاف و یکدست شود . سپس آردها وهل وزنجبیل را اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید یا ۱ بار از چرخ گوشت رد کنید . خمیر را یک شب داخل نایلون قرار داده و استراحت دهید . سپس از خمیر توپک های کوچک (من ۱۵ گرمی جدا کردم)برداشته و داخل گلاب انداخته (میتوانید ازعرق بهار نارنج ویا بید مشک استفاده کنید) و در مغز های مختلف بغلطانید . در فر از پیش گرم شده در فر گرم با دمای ۱۶۰درجه به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید. 🌟᯾❁ @fast_food ❁᯾
اینم یه دستور خوشمزه و آسون دیگه 👇 . کباب کوبیده مرغ : مواد لازم : ۲ عدد سینه مرغ ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی یک حبه سیر ۱ عدد پیاز زعفران _نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز _جعفری دو ق غ . . طرز تهیه : دو عدد سینه ی مرغ رو دو بار با دنبه ها چرخ کنید تا خوب یکدست له بشن. من با همون چرخ گوشت پیاز و سیر چرخ میکنم که کاملا محو بشن و فقط طعمشون باقی بمونه توجه کنید وقتی پیاز و رنده یا چرخ کردید آبشو حتما بگیرید که گوشتا روی آتیش وا نرن. خوب هم بزنید و زعفران و ادویه هاتون رو بش اضافه کنید و 2 ساعت توی یخچال قرار بدید مرحله آخر هم که سیخ گرفتن و کباب کردنه و در آخر نوش جان 😍 . پ.ن: اضافه کردن دنبه برای نرم شدن کباب هست و اگر رژیم دارید می تونید از دستور کباب حذف کنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾
😋 مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی: -سرکه نصف استکان -روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری -ادویه (نمک + پودر سیر + زردچوبه + فلفل سیاه + پاپریکا) به میزان لازم برای طبخ ماهی : ۱-کف سینی رو با روغن چرب کنید ۲- ماهی سفره شده رو از قسمت پوستش کف ظرف پیرکس قرار بدید و دو طرف شکم و پوستش رو با سرکه + ادویه جات ماساژ بدید و در ظرف و ببندید ۳- ظرف رو بذارید تو فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزه چند دقیقه آخر در ظرف و باز کنید گریل بالای فر رو روشن کنید تا روی ماهی هم طلایی بشه ماهی خوشمزه شما آماده اس نوش جانتون. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌯برگر گیاهی نخود🌮 سه قاشق غذاخوری روغن سه عدد سیب زمینی بزرگ پخته و له شده ۱۰۰ گرم پنیر یا پنیر کلبه سه چهارم پیمانه نخود آب پز شده یک عدد پیاز ریز خورد شده یک دوم پیمانه جوی دوسر پخته شده زنجبیل به مقدار لازم دو عدد فلفل چیلی سبز خرد شده برگ گشنیز ریز خرد شده یک دوم قاشق چایخوری پودر زیره یک دوم قاشق چایخوری فلفل تند یک قاشق غذاخوری پودر چات ماسالا نمک به میزان لازم 🍔تمامی مواد به جز روغن را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. نخودها را با دست به آرامی ترکیب کنید تا طعم مواد را به خود بگیرد. نمک و سایر ادویه‌ها را بررسی کنید تا مقدار آنها مناسب باشد. ترکیب را به اندازه‌های مساوی تقسیم کنید و آن را در دست خود به ضخامت نیم اینچ در بیاورید. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ گرم کنید و مواد را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه سرخ کنید. بر روی یک دستمال تمیز روغن اضافی را بگیرید. روی مواد آماده شده ادویه چات ماسالا و گشنیز بریزید و به صورت داغ سرو کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
🌸 مواد لازم پودر ژلاتين اق غ اب ١/٣پيمانه شير عسلي يك قوطي بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه. ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد. شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو بگيره ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻حتما تا اخر ويديو ببينيد كه تمام مراحلش رو گذاشتم براتون♥️ . برای تهیش هم اصلا نیازی به مواد انچنانی نیست فقط ژله الوورا، ژله انار و دونه های انار و خامه قنادی یا بستنی وانیلی لازمه که مراحل تهیه توی ویدیو کاملا واضحه و هر مرحله رو بیست دقیقه داخل فریزر قرار بدید و بعد مرحله بعد رو انجام بدید. . 👈🏻برای اینکه دسرتون خیلی تمیز از قالب جدا بشه حتما قبلش اونو خیلی کم چرب کنید . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍰 😍👌 بدون قالب با ایده جدید⠀ ⠀ 4 عدد تخم مرغ، 1فنجان و 1/4شکر، پاکت وانیلی، کمی نمک، 1 ق سرکه سفید، 1ق چ هل آسیاب شده، روغن نصف پیمانه، 1فنجان شیر گرم، 2پیمانه آرد + 3 ق غ، نشاسته، 2 ق چ بیکینگ پودر، 2 ق غ پودر کاکائو⠀ ❌️نکته :⠀ پاشیدن نمک به آن برای برجسته کردن طعم‌ها مهم است⠀ نشاسته علاوه بر رنگ سفید به کیک شکنندگی و سبکی می بخشد⠀ سرکه سفید علاوه بر تاخیر در بازدم به کیک رنگ سفید می دهد.⠀ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به ۵۰ گرم مغز تخمه آفتابگردان آب ولرم و یک ق غ روغن مایع اضافه و یک ساعت خیس بخوره. (اینکار برای اینه که مغز تخمه نسوزه و به قابلمه نچسبه.) برنج رو کمی دون تر از همیشه آبکش کنید. به یک سوم برنج مقداری زعفران دم کرده و کمی روغن اضافه و به آرومی مخلوط کنید تا برنج ها خرد نشه. کف قابلمه رو با روغن و دو ق غ زعفران چرب کنید. برای طرح وسط برنج یه ظرف آب بذارید (برای اینکه موقع ریختن برنج تکون نخوره) دور تا دور قالبو برنج زعفرانی بریزید و صاف کنید. جای خالی ظرفو با مغز تخمه پر کنید. مابقی برنج سفید اضافه کنید و کمی فشار بدید تا صاف بشه. روی گاز با شعله ی خیلی کم بذارید تا دم بکشه.توی ظرف برگردونید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
‹باچایِ‌روضه‌بودکه'دل'هاجلاگرفت!›
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 کره نرم - 120 گرم 📌 تخم مرغ -3 عدد. 📌 شکر-150 گرم 📌 وانیل شکری-2 قاشق چایخوری 📌 شیر -75 میلی لیتر 📌 آرد -225 گرم 📌 پودر بیکینگ-1.5 قاشق چایخوری. 📌 کمی نمک ⠀ کره نرم را با شکر ، وانیل شکری و کمی نمک ترکیب کنید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هرکدام خوب مخلوط کنید. آرد را با بیکینگ پودر ترکیب کنید. نیمی از مواد خشک را به مواد مایع اضافه کنید.. شیر را بریزید. مواد خشک باقی مانده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا هیچ گلوله ای باقی نماند. خمیر را به نسبت 2/3 درون قالب ها بریزید. بادمای 170 و به مدت 39-35 دقیقه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
بیٰنِ‌میلیٰاࢪدِها آدَم‌ࢪو؎کٌـࢪه‌زَمینْ ⦅تُـ𔘓ـو⦆دوُسٰتْ‌داشتَنیِٰ‌تࢪینِ مُوجُودخٌداییٖ♥️🖇 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولی😋😋 موادلازم 3 بادمجان 2 گوجه فرنگی 4 فلفل. ماده مورد نیاز برای داخل بادمجان 250 گرم گوشت چرخ کرده نصف فنجان روغن فلفل سیاه،فلفل سفید،زیره،نمک. برای سس 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 1.5 لیوان آب گرم نمک 5 قاشق غذاخوری روغن. آماده سازی: گوشت ، روغن، فلفل سیاه فلفل سفید و نمک در یک کاسه بزرگ خوب مخلوط کنید، 30 دقیقه در یک یخچال قرار دهید... بادمجان پوست کنده، نازک برش داده شده، در آب و نمک قرار دهید ... فلفل و گوجه فرنگی به قطعات بریده شده .از آب نمک خارج کنید شسته روی حوله کاغذی گذاشته تا اب بادمجان ها گرفته شه با توپ های گوشتی، بسته رول کنید. و به ترتیب بادمجان گوجه فلفل را چند مرحله به سیخ بکشید در ظرف قراردهید سس را ریخته در فر برای 35 تا 40 دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ طبخ کنید... با برنج و ماست نوش جان کنید. ♥️
13.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات فوری دونات فوری یک عدد تخم مرغ، چهار قاشق غذاخوری ماست پرچرب نصف قاشق چای خوری نمک سه قاشق غذاخوری شکر دو قاشق غذاخوری روغن مایع‌ ۲۰۰ گرم آرد معادل= یک پیمانه دو قاشق چایخوری بکینگ پودر بریزین و یکدست کنین . خمیر رو کمی ورز بدین . سطح رو آرد پاشی کرده و با وردنه خمیر رو باز کنین با در قوطی یا لیوان برش بزنید و با بطری نوشیدنی هم یک برش دیگه داخل خمیر بزنیدداخل روغن داغ دو طرف شیرینی ها رو سرخ کنین 🌟
مرحوم رادمنش یه جا گفته بود که : ‹زخم‌ها در انزوا زیباترند..› ± به نظر من کلا همه چیز در انزوا زیباتره مخصوصا انسان...🌱!🍕 .
پیاز قرمز. 5 عدد سرکه انگور. 1 لیوان جوهر لیموو 2 ق چ نمک دریا. 2 ق م فلفل. 1 ق چ حبه قند 2 عدد آب. بمیزان لازم لبو قرمز چند حلقه ابتدا پوست پیاز رو بگیرید حلقه کنید مرتب داخل بطری چیده بعد داخل ظرفی سرکه.اب و نمک دریا و جوهر لیمو. را باهم مخلوط کرده تا نمک دریا حل بشه در اخر حبه قند و فلفل و لبو رو بالای پیاز ها قرار داده و سرکه رو روی پیازا ریخته درشو محکم بسته بعد ی هفته ترشی ما آمادست 🌟
🧇 😋 🔸ابتدا یک لیوان شکر رو با یک لیوان آب بذارید بجوشه تا کمی غلیظ بشه و کمی هل و زعفران و گلاب بهش اضافه کنید و بذارید کامل سرد بشه ٢ عدد تخم مرغ رو خوب بزنید . ۲ قاشق ماست ، ۲ قاشق آرد و یک دوم قاشق چايخوري بكينگ پودر، کمی ﻧﻤﮏ، محلول زعفران و به دلخواه کمی وانیل را اضافه کنید و خوب بزنید تا يكدست بشه (غلظتشم بايد مثل فرني بشه). تابه رو چرب کنید وقتی خوب داغ شد . نصف مواد رو كف تابه بریزید و درش رو بذاریدتا مواد کمی خودش رو بگیره بعد مواد آجیلی دلخواهتون رو (من از پسته خردشده و کمی خلال پسته استفاده کردم‌بهمراه کمی دارچین ،پودر گل محمدی و پودر هل ) روی لایه زیرین میریزید و بقیه موادتخم مرغی رو روی مواد آجیلی بریزید و در تابه رو بذارید تا کامل خودش رو بگیره بعد خاگینه رو برگردونید تا اونطرفش هم سرخ بشه وقتی خاگینه آماده شد از روی حرارت برداریدو شهد سرد شده رو روش بریزید و اجازه بدید تا شیره به خورد ش بره ، البته من گاهی بجای شهد از شیره انگور که با گلاب رقیق شده استفاده می کنم 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شيرينى عيد شيرينى عيد بدون فر و بدون همزن 😍😋 با چند قلم مواد ساده که همه تو خونه دارن برای درست کردنش اینارو میخوایم 😍👇🏻 آرد قنادی ۲و۱/۳ لیوان تاجاییکه به دست نچسبه پودر قند یک لیوان کره به دما محیط رسیده ۱۵۰ گرم بکینگ پودر نوک ق چ پودر کاکائو ۲ ق غ روغن مایع ۴ ق غ تخم مرغ یک عدد شعله پخش کن از ۲۰ دقیقه قبل گرم شده باشه با حرارت ملایم روی شعله مناسب تابه ۱۵ دقیقه بپزه برای تابه معمولی دمکنی بزارید و برای پخت فر برقی دما ۱۶۰ درجه و فر گازی دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درست کنید و لذتشو ببرید دوستتون دارم خیلی 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حلوا داغه اونو توی ظرف بریزید. برای این مدل تزئین ابتدا حلوا رو با فاصله از لبه ظرف به صورت گرد پهن کنید. با پشت قاشق چرب شده روی حلوا بکشید تا کاملا صاف و یکدست بشه. برای تزئین مدل جناقی از لیسک استفاده کردم که فکر میکنم اکثرتون دارید. مقداری از حلوای ولرم را در قیف با ماسوره بزرگ گلبرگ ریختم...دقت کنید برای این مدل سر پهن ماسوره گلبرگ به سمت بالا باشد. برای حجم دهی بیشتر به گلبرگها از قاشق چایخوری استفاده کردم(حتما بین کار کمی قاشق رو چرب کنید تا به حلوا نچسبه) 🌟
30.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این ساندویچ مرغ هم خوشمزه است اسنک ساز اینا هم نمیخواد تو ماهیتابه درست میشه😍 ✅سینه مرغ نصف یکی ✅پیاز بزرگ ۱عدد ✅قارچ متوسط ۴-۵عدد ✅فلفل دلمه نصف یکی ✅نون باگت ۲-۳عدد ✅رب گوجه ۱ ق غ ✅نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن و پودر سیر به مقدار لازم ✅پنیر پیتزا. هر چی بیشتر بهتر😂 ❌همه مراحل تو‌فیلم مشخصه نکته خاصی هم نداره ❌فقط اینکه همونجوری که مایع مرغ گرمه پنیرپیتزا رو بریزید که کمی آب بشه بعد لای نون قرار بدید ❌میتونید تو ماهیتابه عادی درست کنید حتما نباید گریل باشه ❌حتما روی یه جسم سنگین بذارید که عالی گریل بشه 🌟