.
#ژله_خالخالی
اینم یه #ژله دلبر تقدیم حضور پر مهرتون😍 که از دو تا پاناکوتا تشکیل شده که در ادامه دستورشون رو آوردم. .
1.برای قسمت های قهوه ای (خال ها) پاناکوتا وانیلی رو درست کنید. جدا توی یه سینی از پاناکوتا بریزید وقتی کاملا بست. بعد با کاتر دایره قالب بزنید بعد به دیواره ظرف بچسبانید. (کف سینی مشما بندازید و مشما رو هم چرب کنید) و بعد پاناکوتا شکلاتی رو درست کنید وقتی سرد شد. توی قالبتون بریزید. (محض احتیاط برای کنده نشدن دایره ها می تونید پاناکوتا شکلاتی رو در چند مرحله بریزید)
#پاناکوتا_وانیلی: شیر ۲ لیوان، شکر ۷ قاشق غذاخوری، خامه صبحانه ۵ ق غ، ژلاتین ۲ ق غ، آب ۱ استکان، وانیل مقداری
پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت
بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید. .
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
.
#زرشک_پلو
من براي درست كردن زرشك پلو با مرغ مجلسي يه دونه پياز درشت رو رنده ميكنم و با كره يه خورده تفت ميدم تا به اصطلاح سبك شه ادويه جات شامل ( نمك، فلفل سياه و قرمز، زردچوبه و گاها مقداري زيره) به اضافه ي يك قاشق رب و يخورده زعفرون و يه دونه فلفل دلمه اي كه نسبتا درشت خرد شده ( كه بعد از پخت بتونم راحت از آب مرغ خارجش كنم) رو به پياز اضافه ميكنم و بعد هم تكه هاي مرغ رو اضافه ميكنم و اجازه ميدم تا با پياز و ادويه جات يخورده سرخ شن .
در مرحله آخر ١ الي ١/٥ ليوان آب به تابه حاوي مواد اضافه ميكنم و زير شعله رو كم ميكنم و اجازه ميدم مرغهام خوب بپزه و جا بي افته .
ده دقيقه قبل از سرو مقداري زعفرون دم كرده روي مرغها ميريزم و تموم🙌🏻
پ.ن : من واسه پخت مرغ از تابه ي درب دار به جاي قابلمه استفاده ميكنم علتش هم اينه كه اگه تو تابه باشه و فضاي كافي داشته باشم مرغها روي هم قرار نميگيره و در نهايت هر تكه از مرغ يه حالت سرخ شده و خوشرنگ پيدا ميكنه و ديگه نياز نيست مجددا سرخ بشه.
پ.ن ٢: در صورت تمايل مقداري هويج خرد شده هم ميتونيد به موادتون اضافه كنيد،خوشمزه تر ميشه😋👌🏻
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
👈 #نکات_پخت_بامیه
1: چرا بامیه زود نرم شده؟ بیش از حد شربت بار داخل خمیر ریخته شده یا شربت به غلظت نرسیده و خیلی داغ بوده است.
2: روغن برای سرخ کردن بامیه ولرم باشد، روغن داغ باعث ایجاد یک پوسته روی بامیه میشود که این لایه مانع از جذب شربت میشود و مرکز بامیه اصطلاحا هسته میشود و شربت جذب نمی کند.
3: چرا #بامیه کدر و مات میشود؟ شربت بار شل و رقیق بوده است.
4: چرا بامیه ترک خورده است؟ تخم مرغ زیادی به خمیر اضافه شده است. تخم مرغ آخر با دقت و کم کم اضافه شود.
5: چرا بامیه شکرک زده است؟ شربت بیش از حد جوشیده و غلیظ شده و حین پخت هم زده شده است یا از جوهرلیمو و گلوکز استفاده نشده است.
6: چرا قیف پاره میشود؟ حتما از قیف پارچه ای (برزنتی) یا سیلیکونی استفاده کنید که مقاومت بیشتری داشته باشد و ترجیحا از ماسوره با آج ریز استفاده کنید.
7: چرا روغن بیش از حد و سریع کف می کند؟ خمیر بامیه خوب پخته نشده و مرحله داغ زدن درست و کافی انجام نشده است.
8: حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنید.
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
.
سلام🥰
.
عاشقان ماکارونی این عکسارو تقدیم میکنم به
نگاهتون😍🥲
.
امیدوارم دوسش داشته باشید♥️
.
ماکارونی:
اول مواد میانی ماکارونی رو آماده میکنیم:
پیاز رو ریز خرد کنید و کمی تفت بدید که سبک شه.
بعد گوشت چرخ شده رو اضافه و کمی تفت بدید تا رنگش عوض شه،بهش ادویه(زردچوبه،نمک،فلفل سیاه،پودر کاری) اضافه کنید و کمی تفت بدید.
رب گوجه اندازه دو یا دو نیم قاشق.غ بهش اضافه کنید و اجازه بدید کمی رنگ باز کنه و تفت بخوره و بعدش شعله رو خاموش کنید.
.
#ماکارونی رو بعد ازینکه آبکش کردید،
بذارید کمی آبش کشیده بشه و
بعد از موادمون بریزد و کامل باهم مخلوط کنید و بذارید حدود چهل دیقه دم بکشه♥️
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
.
کیک #تهچین دلبر
بریم سراغ ته چین دلبرمون😋
.
مواد لازم👇
برنج: ۴پیمانه
زرده تخم مرغ: ۳عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودرگل محمدی: نوک قاشق چایخوری
مخلوط آب و یه دونه عصاره مرغ: نصف لیوان
روغن مایع:نصف لیوان(حجم لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی)
کره آب شده: ۲۰گرم
ماست همزده: یه لیوان
زعفرون غلیظ: به مقدار لازم
سینه مرغ: نصف یک سینه کامل
پیاز: ۲عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
زعفرون
بادمجون: ۳عدد(کوچیک)
سیر خورد شده: ۳حبه
.
تمام مراحل طبخ به همراهه نکات طلاییش تو ویدیو گفته شده پس حتما تا آخر ویدیو با ما همراه باشید😊
.
امیدواریم این #ته_چین جذاب رو درست کنید و دورهمی با خانوادتون نوش جان کنید و لذتشو ببرید😊
.
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
.
کیک #تهچین دلبر
بریم سراغ ته چین دلبرمون😋
.
مواد لازم👇
برنج: ۴پیمانه
زرده تخم مرغ: ۳عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
پودرگل محمدی: نوک قاشق چایخوری
مخلوط آب و یه دونه عصاره مرغ: نصف لیوان
روغن مایع:نصف لیوان(حجم لیوان استفاده شده ۲۰۰میلی)
کره آب شده: ۲۰گرم
ماست همزده: یه لیوان
زعفرون غلیظ: به مقدار لازم
سینه مرغ: نصف یک سینه کامل
پیاز: ۲عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
زعفرون
بادمجون: ۳عدد(کوچیک)
سیر خورد شده: ۳حبه
.
تمام مراحل طبخ به همراهه نکات طلاییش تو ویدیو گفته شده پس حتما تا آخر ویدیو با ما همراه باشید😊
.
امیدواریم این #ته_چین جذاب رو درست کنید و دورهمی با خانوادتون نوش جان کنید و لذتشو ببرید😊
.
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
#خورشت_چغاله_بادام 🥘 😋
#خورشت_چغاله
▫️چغاله بادام : 400 گرم
▫️گوشت خورشتی : 400
▫️نعنا و جعفری : نیم کیلو
▫️گوجه سبز : نصف پیاله(در صورت تمایل )
▫️نمک و زردچوبه : به میزان لازم
▫️پیاز : 1 عدد
🔸ابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت داده همراه با آلوچه سبز به خورشت تون اضافه میکنیم فقط آلوچه سبز رو آخر خورشت میریزم چون زود پخته میشه باید حواستون باشه که آلوچه ها تون له نشه چون چاشنی خییییلی خیییلی خوشمزه ای به خورشت تون میده در آخر نمک رو هم اضافه کنید( و اگر هم دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته
✿.•.❀.•.❁.•. ✿.•.❀.•.❁.•.❀.•.✿
.
#هلو_بوداده_عسلی
3 هلو بزرگ رسیده - نصف شده و بدون هسته
1/4 فنجان عسل خام
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
میخک 1/4 قاشق چایخوری
کمی نمک
برای تزیین و سرو: ماست یونانی ، گردوی خرد شده ، گرانولا ، برگ های تازه نعنا
فر خود را با دمای 350 درجه گرم کنید
در یک کاسه کوچک ، عسل ، وانیل ، دارچین ، میخک و نمک را بزنید.
هلوهای نصف شده خود را که از کنار برش خورده اند ، درون ظرف پخت قرار دهید ظرف به اندازه کافی بزرگ باشد تا همه آنها جا بیفتد. شربت عسل خود را با قاشق روی هلوها بریزید.
هلو ها را در فر از قبل گرم شده خود ، به مدت 25-30 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و نرم شوند بپزید
مواد تزیین مورد علاقه خود را اضافه کنید و لذت ببرید
#دسر_شکلاتی
مواد لازم:
1 لیتر شیر
سه چهارم لیوان شکر(میتونید کم و زیاد کنید)
2 عدد زرده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری نشاسته(سر پُر)
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 پاکت خامه (200 میلی لیتر)
120 گرم شکلات (من شیری تلخ را ترجیح می دهم)
2 قاشق غذاخوری کره
نصف قاشق چایخوری وانیل
طرز تهیه:
1 لیتر (5 لیوان) شیر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس بقیه مواد را به جز شکلات و کره و وانیل و خامه اضافه کنید و روی اجاق گذاشته و با هم زدن مداوم بپزید و وقتی غلیظ شد از روی اجاق بردارید. شکلات و وانیل و کره و خامه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و با همزن هم میزنیم و در آخر در کاسه ها میریزیم.
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
آرامش ..
اولیننشانههایحضورخداونددردرونماست✨️'
-طعمآرامش
.
🥘#ته_چین_میگو 🦐
🍤 مواد لازم: برای 3 نفر
برنج دو لیوان
نمك به میزان لازم
روغن نصف لیوان
هویج (رنده شده) نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی
میگو (پاك شده و تازه) نیم كیلو
فلفل سیاه به میزان لازم
🦐میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه .میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده.
🥙🥙طرز تهیه:
میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید.
👨🍳
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
گرچهمائیموغبارِسالوماهِانتظار
برکویرِسینهیمابویبارانمیرسد :)!'
-امامزمان
.
🍛#استامبولی_مرغ_وگشنیز
🍗🥙برای درست کردن این غذا نیاز داریم به
پیاز متوسط یک عدد،سیریک حبه،پوره گوجه فرنگی یک لیوان+یک قاشق رب گوجه،گشنیز خردشده نصف لیوان،برنج سه پیمانه، چندتکه مرغ( که البته من حبه ای گوشت سینه رو خرد کردم)ونمک وزعفران وادویه پلویی..فلفل سیاه و قرمز پیازروتفت داده در حد نارنجی شدن،سیر رواضافه کرده نمک و زردچوبه زده سپس #مرغ روبا یک قاشق زعفران اضافه میکنیم.تا تغییر رنگ بده،پوره گوجه ورب رو اضافه کرده و تفت دهید و بعد نصف لیوان آب ... در ظرف روببندین، حرارت روکم کنید .(زود میپزه)
آب که بخوردموادرفت نمک و ادویه وگشنیز بزنیدوحرارت رو خاموش کنید
قابلمه برنج را روی حرارت گذاشته وقتی به جوش اومد مخلوط مرغ را اضافه کنیدواجازه دهید تا آب برنج کشیده بشه.کمی روغن یاکره بزنیدوباحرارت ملایم دم کنید
وباترشی نوش جون کنید
استامبولی پلوی نسبتا نرمیه ولی وارفته وشفته نیست.
برنج رو یکساعتی بانمک خیس کنید
تکه های مرغ روبانمک زردچوبه و فلفل مزه دارکنید
من تکه های مرغمولقمه ای برش دادم.میتونیدقطعات بزرگتری در نظربگیرید
👨🍳
.
#بستنی_سرخ_شده
اول هر چند تا اسکوپ بستنی (هر طعمی ) که دوست دارید را روی کاغذ مخصوص شیرینی توی فریزر بگذارید.
بعد در یک ظرف کورن فلکس و یه قاشق دارچین را مخلوط کنید و بستنی ها را یک بار در این مخلوط بغلطانید و دوباره بگذارید فریزر، نیم ساعت بعد بستنی ها را دوباره در بیاورید و اول توی مخلوطی از یک تخم مرغ زده شده + یک قاشق شیر بغلطانید و بعد دوباره در کورن فلکس و حسابی پوشش دهید و بعد هم بگذارید در فریزر . حتی میتوانید این اسکوپها را تا 2ماه فریز کنید تا هر زمان مهمان داشتید دربیاورید و راحت سرخ کنید.
هر وقت خواستید سرخشون کنید اول اجازه دهید کره یا مارگارین حسابی داغ شود بعد اسکوپهارا بیندازید و نگذارید بیشتر از 30 ثانیه در روغن بماند
#فروماژ_قهوه_فوری
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
خامه 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
نسکافه 1 قاشق
هات چاكلت 1 بسته
آب جوش نیم پيمانه
پودر ژلاتین نیم قاشق
فندوق مقداری
طرز تهيه
ابتدا هر سه تخم مرغ را خوب هم میزنیم. سپس شکر را اضافه کرده و بعد نسكافه و هات چاكلت را در چند قاشق آب جوش حل كرده و اضافه ميكنيم. اگر از پودر فندوق استفاده میكنيد در اين مرحله باید اضافه شود. حال خامه را می ریزیم و باز هم میزنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به طریق بن ماری حلش می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب ريخته و در یخچال میذاریم تا ببندد
🟡شله زردی خوش طعم بخورید ، با رعایت این نکات:
١)زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید،مقدار مورد نظرتون از زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید.
٢)دقت کنید حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید،دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران،لعابی که شکر میندازه باعث میشه همه دونه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرن.
٣)گفتم برنج یادم اومد اینو نگفتم که:هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه.
👨🍳
دسر آب هویج بستنی 🌸
▫️آب هویج 2 لیوان
▫️بستنی وانیلی 2 لیوان
▫️پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری سر پر
▫️آب سرد نصف لیوان
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸دو لیوان آب هویج رو میگیریم و از صافی رد می کنیم بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود.سپس پودر ژلاتین را در آب سردحل کنید و بن ماری کنید و خوب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بعد دو لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود(درصورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود) من رنگ نارنجی نداشتم و از رنگ زرد و قرمز استفاده کردم سپس مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد ۱۲ ساعت صبر کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید.
بخاطر فوت یه دختر روسریاشونو در آوردن ولی بخاطر سیصد هزار شهید حاضر نشدن یک سانت روسریاشونو جلو بکشـن ....
#تلنگرانہ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک
༺🍉 ⃟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک
༺🍉 ⃟ #
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_مغزدار
#شیرینی_عید
#شیرینی
مواد لازم برای ۱۴ عدد
برای خمیر:
شیر ولرم : ۲۰۰ میلی لیتر
خمیرمایه فوری: ۱ ق غ
شکر : ۱۰۰ گرم ( تقریبا ۸ ق غ)
کره: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد : ۶۰۰گرم (۵تا ۶ پیمانه)
نمک: نوک ق چ
وانیل کمی
تمام مواد اولیه رو نیم ساعت قبل استفاده از یخچال خارج کنید
برای کرم:
شیر : ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۱۰۰ گرم( تقریبا ۸ ق غ )
نشاسته ذرت: ۳ ق غ
کره :۶۰ گرم
آجیل به میزان
.
#_بیسکویت_شور
ابتدا ۲ لیوان آرد با نصف ق غ بکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم نصف لیوان آرد و کنار میزاریم تا کم کم اضافه کنیم . بعد ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه نرم شده +یک چهارم لیوان روغن مایع +یک عدد سفیده تخم مرغ و زرده آن برای رومال + یک ق غ شکر +یک ق غ پودر نشاسته ذرت + یک ق غ سرکه +یک ق مرباخوری سر صاف نمک رو باهم مخلوط کنید تا یکدست بشه . بعد کم کم آرد و بکینگ پودر رو اضافه کنید تاخمیر نرم و لطیفی به دست بیاد بعد یک ربع خمیر رو استراحت بدید . خمیر رو بین دوتا کیسه فریزر نازک باز کرده و قالب میزنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم .و روش زرده تخم مرغ کشیده و کنجد و سیاه دانه میریزیم و در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه یک ربع تا بیست دقیقه میزاریم تا بپزه و آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی بشه
نوش جان 💖
༺🍉
.