🥘#ته_چین_میگو 🦐
🍤 مواد لازم: برای 3 نفر
برنج دو لیوان
نمك به میزان لازم
روغن نصف لیوان
هویج (رنده شده) نصف لیوان
تخم مرغ 3 عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
ماست (شیرین) یك لیوان سرخالی
میگو (پاك شده و تازه) نیم كیلو
فلفل سیاه به میزان لازم
🦐میگو موجود خوشمزه ایه و اگر خوب طبخ بشه میتونه جایگزین بسیار مناسبی برای ماهی باشه .میگو به دلیل عدم استفاده زیاد در ایران معمولا شیوه پخت متنوعی نداره و این نوع طبخ میتونه مزه بسیار خوبی به اون بده.
🥙🥙طرز تهیه:
میگو پاك شده را درون آب مرغ یا گوشت یا عصاره آن كه به صورت آماده موجود است به مدت 3 دقیقه بجوشانید.تخم مرغ را خوب بزنید تا نرم و سفید شود .ماست ، هویج ، زعفران و نمك را به تخم مرغ ها اضافه كرده و در ظرفی جدا برنج را به مرحله آبكشی برسانید و سپس آن را با مخلوط فوق مخلوط كنید.در ظرف مورد نظر مقداری كره بریزید و مقداری از میگو را ته ظرف چیده و بقیه را با برنج مخلوط كنید و روی میگوها بریزید و روی آن را با كفگیر صاف كرده و فشرده كنید و روغن اضافه كنید و آن را دم بیندازید.
👨🍳
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
گرچهمائیموغبارِسالوماهِانتظار
برکویرِسینهیمابویبارانمیرسد :)!'
-امامزمان
.
🍛#استامبولی_مرغ_وگشنیز
🍗🥙برای درست کردن این غذا نیاز داریم به
پیاز متوسط یک عدد،سیریک حبه،پوره گوجه فرنگی یک لیوان+یک قاشق رب گوجه،گشنیز خردشده نصف لیوان،برنج سه پیمانه، چندتکه مرغ( که البته من حبه ای گوشت سینه رو خرد کردم)ونمک وزعفران وادویه پلویی..فلفل سیاه و قرمز پیازروتفت داده در حد نارنجی شدن،سیر رواضافه کرده نمک و زردچوبه زده سپس #مرغ روبا یک قاشق زعفران اضافه میکنیم.تا تغییر رنگ بده،پوره گوجه ورب رو اضافه کرده و تفت دهید و بعد نصف لیوان آب ... در ظرف روببندین، حرارت روکم کنید .(زود میپزه)
آب که بخوردموادرفت نمک و ادویه وگشنیز بزنیدوحرارت رو خاموش کنید
قابلمه برنج را روی حرارت گذاشته وقتی به جوش اومد مخلوط مرغ را اضافه کنیدواجازه دهید تا آب برنج کشیده بشه.کمی روغن یاکره بزنیدوباحرارت ملایم دم کنید
وباترشی نوش جون کنید
استامبولی پلوی نسبتا نرمیه ولی وارفته وشفته نیست.
برنج رو یکساعتی بانمک خیس کنید
تکه های مرغ روبانمک زردچوبه و فلفل مزه دارکنید
من تکه های مرغمولقمه ای برش دادم.میتونیدقطعات بزرگتری در نظربگیرید
👨🍳
.
#بستنی_سرخ_شده
اول هر چند تا اسکوپ بستنی (هر طعمی ) که دوست دارید را روی کاغذ مخصوص شیرینی توی فریزر بگذارید.
بعد در یک ظرف کورن فلکس و یه قاشق دارچین را مخلوط کنید و بستنی ها را یک بار در این مخلوط بغلطانید و دوباره بگذارید فریزر، نیم ساعت بعد بستنی ها را دوباره در بیاورید و اول توی مخلوطی از یک تخم مرغ زده شده + یک قاشق شیر بغلطانید و بعد دوباره در کورن فلکس و حسابی پوشش دهید و بعد هم بگذارید در فریزر . حتی میتوانید این اسکوپها را تا 2ماه فریز کنید تا هر زمان مهمان داشتید دربیاورید و راحت سرخ کنید.
هر وقت خواستید سرخشون کنید اول اجازه دهید کره یا مارگارین حسابی داغ شود بعد اسکوپهارا بیندازید و نگذارید بیشتر از 30 ثانیه در روغن بماند
#فروماژ_قهوه_فوری
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
خامه 1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
نسکافه 1 قاشق
هات چاكلت 1 بسته
آب جوش نیم پيمانه
پودر ژلاتین نیم قاشق
فندوق مقداری
طرز تهيه
ابتدا هر سه تخم مرغ را خوب هم میزنیم. سپس شکر را اضافه کرده و بعد نسكافه و هات چاكلت را در چند قاشق آب جوش حل كرده و اضافه ميكنيم. اگر از پودر فندوق استفاده میكنيد در اين مرحله باید اضافه شود. حال خامه را می ریزیم و باز هم میزنیم. پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و به طریق بن ماری حلش می کنیم و همه را با هم مخلوط می کنیم و داخل قالب ريخته و در یخچال میذاریم تا ببندد
🟡شله زردی خوش طعم بخورید ، با رعایت این نکات:
١)زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید،مقدار مورد نظرتون از زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید.
٢)دقت کنید حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید،دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران،لعابی که شکر میندازه باعث میشه همه دونه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرن.
٣)گفتم برنج یادم اومد اینو نگفتم که:هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه.
👨🍳
دسر آب هویج بستنی 🌸
▫️آب هویج 2 لیوان
▫️بستنی وانیلی 2 لیوان
▫️پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری سر پر
▫️آب سرد نصف لیوان
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
🔸دو لیوان آب هویج رو میگیریم و از صافی رد می کنیم بستنی را در دمای محیط قرار دهید تا آب شود.سپس پودر ژلاتین را در آب سردحل کنید و بن ماری کنید و خوب مخلوط کنید تا ذرات ژلاتین کاملا حل شود و بعد دو لیوان بستنی که در دمای محیط آب شده را به مخلوط آب هویج و ژلاتین اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کف بستنی از بین برود(درصورت تمایل می توانید چند قطره رنگ خوراکی نارنجی اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود) من رنگ نارنجی نداشتم و از رنگ زرد و قرمز استفاده کردم سپس مواد را در قالب مورد نظر بریزید و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد ۱۲ ساعت صبر کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید.
بخاطر فوت یه دختر روسریاشونو در آوردن ولی بخاطر سیصد هزار شهید حاضر نشدن یک سانت روسریاشونو جلو بکشـن ....
#تلنگرانہ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک
༺🍉 ⃟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کیک
༺🍉 ⃟ #
.
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_مغزدار
#شیرینی_عید
#شیرینی
مواد لازم برای ۱۴ عدد
برای خمیر:
شیر ولرم : ۲۰۰ میلی لیتر
خمیرمایه فوری: ۱ ق غ
شکر : ۱۰۰ گرم ( تقریبا ۸ ق غ)
کره: ۱۰۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
آرد : ۶۰۰گرم (۵تا ۶ پیمانه)
نمک: نوک ق چ
وانیل کمی
تمام مواد اولیه رو نیم ساعت قبل استفاده از یخچال خارج کنید
برای کرم:
شیر : ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۱۰۰ گرم( تقریبا ۸ ق غ )
نشاسته ذرت: ۳ ق غ
کره :۶۰ گرم
آجیل به میزان
.