eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رول نان تست وسوسیس ⊰ ⊱ ⊰ ⊱ ⊰ ⊱ ⊰ ⊱ ⊰ ⊱ ⊰ ⊱ ⊰ ⊱ ⊰ ⊱ ⊰ مواد لازم: سوسیس 🌭 پنیر چدار ورقه ای🧀 نان تست 🍞 روغن تخم مرغ 🥚 پودر سیر🧄 پاپریکا نمک🧂
-هرچه‌جان‌است به‌قربان‌آقا‌جانم‌حسین :)♥️ -ارباب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی سالمون🐠 ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: ماهی سالمون🐠 جعفری🍀 روغن زیتون 🫒 سیر🧄 سویا سس نمک و فلفل سیاه 🌶🧂
-مادرم‌کرده‌سفارش‌که‌بگو‌اول‌ماه ؛ بِاَبی‌اَنت‌َو‌اُمییا‌اَباعَبدِالله ..🍃!' -ارباب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد خیار و سرکه ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆ مواد لازم: خیار حلقه شده 🥒 پیاز بنفش خلالی 🧅 پنیر دلخواه(فتا یا خامه ای)🧀 سرکه🍇 نمک🧂 شوید خشک🌿
-بیایید‌با‌خدا‌زندگی‌کنیم ؛ نه‌اینکه‌گاهی‌به‌او‌سر‌بزنیم :)💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ مواد لازم پودر نارگیل چرب ۱۲۵ گرم شکر ۲۰۰ گرم روغن مایع ۷۵ گرم سفیده تخم مرغ ۱۰۰ گرم جوهر لیمو نوک‌ق چ یا آبلیمو ۱ ق چ نکات 👇 نکته طلایی برای اینکه روی شیرینی ها یکدست و خوشرنگ بشه اینه که ۵ دقیقه بزارید تو فر خاموش بمونه تا با همون گرمای فر رنگ روش یکدست بشه🤩
این خرما قالبی ها هم شیک مجلسی خوشمزه و مقوی هستن😋😍 مخصوص پذیرایی ،مجالس 🌹 مواد لازم خرما بدون هسته و شیره نیم کیلو یا ۵۰۰ گرم کنجد تفت داده شده نصف پیمانه پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق پر پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه پودر زنجفیل و پودر هل نصف قاشق چ ارده ۳ قاشق نکاتش 🌹میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید فقط قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه. 🌹کنجد رو حتما روی حرارت کم تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه و بوی خامیش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه تا تلخ نشه. 🌹قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره. 🌹در آخر یک ربع بذارین داخل یخچال بعد به راحتی از قالب جدا کنید. 🌹من از بيسکوئيت پتی بور کاکائویی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده با یک ق پودر کاکائو هم استفاده کنید. ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
آرد ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۰۰ گرم ماست ۱۷۵ گرم روغن مایع ۱۷۵ گرم گلاب ۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ ۱ ق چ عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری هل سبز ساییده ۱ قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری نمک میوه ۱/۴ قاشق چای خوری( به پوک شدن کیک یزدی کمک میکنه اگه نداشتید حذف کنید من هم استفاده نکردم) طرز تهیه اول فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم. شکر،تخم مرغ و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه ماست، روغن مایع، شربت بار یا عسل، گلاب، زعفران و هل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر که قبلاً ۳ بار الک شده طی ۳ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید داخل قالب کاپ کیک کاغذ(کپسول) انداخته و تا حدود ۳/۴ ارتفاع کپسول رو از مایه کیک پر میکنیم. قاشق رو در روغن مایع فرو میکنیم و به صورت + وسط کیکها میزنیم ◀️این کار برای ترک خوردن روی کیک میباشد اگه میخواید بعد از پخت روی کیک ترک بخوره و حالت قله ای پیدا کنه به این روش عمل کنید👇👇👇👇👇 قبل از گذاشتن کیکها در فر، شعله ی پایین فر رو خاموش میکنیم و گریل رو روشن کرده و کیکها رو داخل فر میگذاریم و در فر رو میبندیم ◀️استفاده از گریل به جای شعله ی پایین فر در مرحله ی اول پخت دلیل قله ای شدن کیک یزدی میشه جلوی فر بشینید و حواستون باشه بعد از حدود ۱۰ دقیقه روی کیکها قله ای میشه و ترک میخوره حالا وقتشه شعله ی بالا رو خاموش و شعله پایین رو روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا زیر کیک بپزه و سرخ بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرد ۳۰۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۲۰۰ گرم ماست ۱۷۵ گرم روغن مایع ۱۷۵ گرم گلاب ۲ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ ۱ ق چ عسل یا شربت بار ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری هل سبز ساییده ۱ قاشق چایخوری وانیل نوک قاشق چایخوری نمک میوه ۱/۴ قاشق چای خوری( به پوک شدن کیک یزدی کمک میکنه اگه نداشتید حذف کنید من هم استفاده نکردم) طرز تهیه اول فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن میکنیم. شکر،تخم مرغ و وانیل رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه ماست، روغن مایع، شربت بار یا عسل، گلاب، زعفران و هل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مخلوط آرد و بکینگ پودر که قبلاً ۳ بار الک شده طی ۳ مرحله اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید داخل قالب کاپ کیک کاغذ(کپسول) انداخته و تا حدود ۳/۴ ارتفاع کپسول رو از مایه کیک پر میکنیم. قاشق رو در روغن مایع فرو میکنیم و به صورت + وسط کیکها میزنیم ◀️این کار برای ترک خوردن روی کیک میباشد اگه میخواید بعد از پخت روی کیک ترک بخوره و حالت قله ای پیدا کنه به این روش عمل کنید👇👇👇👇👇 قبل از گذاشتن کیکها در فر، شعله ی پایین فر رو خاموش میکنیم و گریل رو روشن کرده و کیکها رو داخل فر میگذاریم و در فر رو میبندیم ◀️استفاده از گریل به جای شعله ی پایین فر در مرحله ی اول پخت دلیل قله ای شدن کیک یزدی میشه جلوی فر بشینید و حواستون باشه بعد از حدود ۱۰ دقیقه روی کیکها قله ای میشه و ترک میخوره حالا وقتشه شعله ی بالا رو خاموش و شعله پایین رو روی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا زیر کیک بپزه و سرخ بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم 👇 شیر ۴لیوان شیرعسلی نصف لیوان خامه صبحانه یه بسته شکر نصف لیوان زرده تخم مرغ ۲عدد نشاسته ذرت ۳ق غ پودر ژلاتین ۳ق غ وانیل کمی زعفران غلیظ ۲ق غ آب ۱چهارم لیوان نکته 👇 میتونید مواد رو دو قسمت کنین وبه یه قسمت زعفران غلیظ اضافه کنین ودورنگ درست کنین بجای زعفران میتونین یه قاشق پودرکاکائو وبا یه قاشق آب مخلوط کنین وبه قسمت دوم بزنین تا شکلاتی بشه ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ هات داگ ◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈◈ مواد لازم: هات داگ 🌭( من دودی زدم) ۲ عدد نون ساندویچی 🥖 پنیر پیتزا🧀 ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ۱/۴ عدد 🫑 قارچ بلانچ شده 🍄کمی سس خردل و مایونز و گوجه خیارشور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگرفود سوخاری 𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄𖠄 مواد لازم: ژامبون🥓 پنیر گودا🧀 ورق یوفکا🥟 پودر سوخاری رنگی یا ساده تخم مرغ و شیر🥚🥛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیروگی ✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿ مواد لازم: ماست سان ماس رامک 🍶۱/۲ پیمانه تخم‌مرغ 🥚۱ عدد آرد 🥡۲ پیمانه کره 🧈 ۱/۴ پیمانه مواد میانی: پنیرخامه‌ای رامک 🧀۱/۳ پیمانه کره 🧈به میزان دلخواه پیازچه 🌱 به میزان دلخواه قارچ 🍄 ۱/۲ پیمانه جعفری خرد شده 🍀 ۱ ق غ نمک/ پودر سیر/ فلفل قرمز/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه🧂🌶🧄 ‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ بنگی😋 𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆ مواد لازم: بال مرغ🐔 رب انار یا سس انار سس باربیکیو🍢 سیر🧄 سرکه ی بالزامیک🍇 فلفل سیاه🌶 پاپریکا پودر پیاز(خود پیاز هم میشه)🧅 آب💧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نودل پیتزا ◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞ 𓂂 ۫ ۪◝◍⃟⁞ مواد لازم: نودل 🍜 رب گوجه یا سس گوجه🥫 پنیر پیتزا 🧀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوکو خرما 𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆𓂂 ۫ ۪◝⋆ مواد لازم: خرما🤎 گردو🤎 شیره ی خرما🤎 کره🧈 پودر بیسکوییت(ترجیحا پتی بور)🧇 شکلات تخته ای آب شده🍫 دارچین و پودر هل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسنک پیتزایی 𓂂 ۫ ۪◝◠𓂂 ۫ ۪◝◠𓂂 ۫ ۪◝◠𓂂 ۫ ۪◝◠𓂂 ۫ ۪◝◠𓂂 ۫ ۪◝◠𓂂 ۫ ۪ مواد لازم: نان لواش سبوس دار🥖 ۱ عدد سوسیس پپرونی🌭 ۲ عدد پنیر پیتزا🧀 به میزان دلخواه قار‌چ🍄 ۳ عدد رب گوجه فرنگی🥫 ۲ ق.غ فلفل دلمه‌ای🫑 ۴ قطعه کوچک گوجه فرنگی🍅 ۴ قطعه کوچک نمک و فلفل🌶🧂 به مقدار لازم
😍 مواد لازم شير ... ۳ لیوان آرد برنج ... ۳ ق غ نشاسته ذرت ... ۲ ق غ خرما ... ۱۵ عدد دارچين ... ۱ ق م طرز تهیه 1- هسته خرماها رو درآورده و با كمی آب روی حرارت می گذاریم تا نرم شود وبعد خرما را با چنگال له می كنيم. 2- آرد و نشاسته را به شير سرد اضافه کرده و هم می زنيم تا كامل تركيب شوند و بعد خرما و دارچين را نيز به شير اضافه کرده و روی حرارت ملايم مرتب هم می زنيم تا بجوشد و قوام آید . 3- سپس در ظرف سرو ريخته وصبر می كنيم خنک شود وبه دلخواه تزيين كنيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش 😍😋 اگه هروقت هوس کیک کردی وقتت کم بود کیک قاشقی بهترین گزینس چون هم فوری حاضر میشه هم فر و هم زن برقی نمیخواد همین الان ذخیرش کن که حتما واسه اهل منزل درست کنید بچه ها هم که صد درصد عاشقش میشن😍 🔰اینارو لازم داریم: تخم مرغ یک عدد وانیل نوک ق چ شکر نصف لیوان ماست یا شیر نصف لیوان گلاب س ق غ آرد یک لیوان بکینگ پودر یک ق م 🔺نکته هاشم بگم بهتون:🔺 اینجا از آرد قنادی استفاده کرد از آرد نانوایی هم میشه منتهی حتما دو الی سه بار الک کنید آرد یکجا نریزید تا جایی اضافه کنید که غلظتش عین کلیپ بشه اگه بعد اضافه کردن آرد دیدین موادتون خیلی سفت شد هول نکنید فقط کافی یکمی شیر اضافه کنید یا اگه خیلی شل شد ی کوچولو دیگه آرد اضافه کنید روغن از قبل داغ بشه دوطرف باید رنگش طلایی بشه و حتما رو شعله متوسط بزارید و شعله نباید زیاد باشه چون مغز پخت نمیشه با تشکر از همکار محترممون کاملیا بانو🌹 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پنبه‌ای تابه‌ای 🍞 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی مقوی 🍇🍉🍓🥒🍎 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ .