#کوکی_رنگین_کمانی
مواد لازم
۳/۴ پیمانه کره آب شده
۱ پیمانه شکر سفید
۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲٫۵ پیمانه آرد کامل
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری رنگ غذا (آبی، بنفش، صورتی، سبز و زرد)
طرز تهیه
در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند. تخم مرغ و وانیل را بیفزایید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را بیفزایید. خمیر به دست آمده را به مدت ۱ ساعت (یا یک شب تا صبح) در یخچال قرار دهید.
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
خمیر را درون ۵ کاسه مجزا تقسیم کنید. به هر کدام یکی از رنگ های غذا را بیفزایید.
هر کدام از خمیرهای رنگی را به صورت لوله های باریک با طول ۲۰ سانتی متری رول کنید. سپس آن ها را در کنار هم قرار دهید.
سر و ته رول های رنگی را به هم وصل کرده و آن را به هم بپیچانید.
سپس به صورت حلزونی شکل دهید.
کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی بگذارید. رول های خمیری را با فاصله از هم درون سینی بچینید. در میانه هر کدام یک چوب آب نبات (ضد حرارت) بگذارید.
آن ها را به مدت ۸ دقیقه در فر بپزید
نوش جان ♥️
#کوکی_زنجبیلی
آرد سفید ۵ پیمانه (۶٨٠ گ)
بیکینگ پودر ١ و ١/۴ ق چ
زنجبیل ١ ق غ(من پودر هل زدم)
تخم مرغ ٣ تا بزرگ
شکر دانه ریز ١ پیمانه(٢۴٠ گ)
روغن مایع ١ پیمانه(٢٢۵ گ)
وانیل ١ ق چ
شکلات و پودر پسته برای تزیین
دمای ١٧٠ سانتیگراد
مدت ١٠ الی ١٢ دقیقه
اول از همه آرد و بیکینگ پودر و زنجبیل رو با هم مخلوط و الک میکنیمو میزاریم کنار، بعد تخم مرغ رو به همراه شکر خوب میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد وانیل و روغنروبهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مایعات اضافه میکنیم تا خمیر بدست بیاد و خمیر رو حدود ١ دقیقه ورز میدیم تا یکدست بشه و بعد مدل میدیم و داخل فر میزاریم و وقتی خنک شدن با شکلات تزیین میکنیم
نوش جان 💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_وسوسه_کننده🥪
#ساندویچ
مواد لازم:
دوتا تخم مرغ⠀🥚
ژامبون یا کالباس مقدار دلخواه(من ژامبون مرغ استفاده کردم)⠀🥓
گوجه دو ورق⠀🍅
پنیر تست کف تابه گذاشتم🧀⠀
پنیر گودا هم وسط ساندویچ گذاشتم🧀
نون تست⠀🍞
ادویه هاش هم نمک و فلفل سیاهه⠀🌶🧂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شکلات متفاوت مخصوص عید😍
📤فوروارد یادتون نره ⚘👇
🧜♀️➺ 🍮 دسروژله
🧜♀️➺ 🍾 ترفند
🧜♀️➺ 💄آرایشی
🧜♀️➺ 🍤 آشپزی مدرن
╰━━═━━⊰🍷👨🍳👩🍳🍷⊱━━═
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
بعضی وقتا با آدمایی حرف میزنیم که
یک بار هم از نزدیک ندیدیمشون ولی اونقدر از کسایی که دور و اطرافمون هستن بهمون نزدیک ترن
که دلمون میگیره از دوریشون
انگار اونا بیشتر حواسشون بهمون هست
انگار واقعاً باهاشون زندگی کردیم...
درسته دورن ولی فقط کافیه
چشمامونو ببندیم تا حسشون کنیم.
کاش هیچ وقت دور نبودن..
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_مجلسی
شیر ۳ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
وانیل ۱/۲ق چ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیرخامه ای ۱۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غ
پودر کاکائو ۱ ق غ
بیسکویت پتی بور نصف بسته
مغز گردو
ژله یک بسته
موز و گیلاس یا میوه دلخواه
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
❤️پرسیدم
❤️محبت را کیست لایق؟❣
❤️پاسخ امد❣
❤️او که یادت میکند درهر دقایق
❣فدااااااتم رفیق❣
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر تهشیر باقلوا
🔸طعم باقلوا به خودی خود خوشمزهست ولی باقلوا با تهشیر هیجانانگیزتره.
چه عاشق باقلوا باشی چه به هر دلیلی امتحانش نکردی، نمیتونی از ترکیب خاص و هیجانانگیز تهشیر و باقلوا بگذری✨
با تهشیر، باقلوا رو خوشمزهتر کن☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای پنکیک مدل کارتونا🤤
آرد ۳ صفر ۶ ق.غ یا ۹۰ گرم
شکر ۳ ق.غ یا ۴۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق.چ
شیر ۵ ق.غ
عسل ۱ ق.چ
نمک ۱ پینچ
تخم مرغ ۲ عدد
مدت زمان پخت ۱ دقیقه هر طرف
ماهیتابه نچسب باشه روغن نیاز نیس
دمای گاز متوسط رو به کم
__
اگه دقیقا به همین شکل درستش کنید یه پنکیک جذاب و خیلییی خوشمزه بهتون میده✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_بهاری
دسر توت فرنگی و پاناکوتا
بیسکوییت ۱۵ عدد
کره ۱۰ گرم
شیر ۲ لیوان
خامه ۲۰۰ گرم
شکر ۵ قاشق
ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
وانیل ۱ قاشق چای خوری
توت فرنگی ۱۰ عدد
شکر ۱ قاشق
اب یخ ۲ قاشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥰این کرپ پنیری خوشمزه رو از دست ندید🥰
🌸برای بچه ها درستش کنید که عاشقش میشن🙏:
_شیر ۲۰۰ میلی لیتر
_ تخم مرغ یک عدد
_ نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
_ آرد ۱۶۰ گرم
_ نصف قاشق چایخوری نمک
_پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
_ روغن برای سرخ کردن در ماهیتابه
_ یک تکه کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_کره_ای
🥳🥳🥳🥳🥳
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
قارچ به تعداد فیله
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
زعفرون دمکرده ۴ ق غ
نمک ۲ ق م
فلفل سیاه ، پاپریکا دودی
پولبیبر هرکدام ۱ ق چ
🍃نیم ساعت مرغ داخل یخچال استراحت کنه
🍃 مدت زمان پخت ۴۵ دقیقه دمای ۱۸۰ درجه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا خونگی
واسه خمیر این پیتزای تقریبا ۲-۳ نفره احتیاج داریم به👇🏻
۲ پیمونه آرد
۲/۳ پیمونه آب ولرم(نه خیلی داغ نه خیلی سرد)
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذاخوری مخمر
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
برای سس👇🏻
۲ تا گوجه رنده شده
۱ قاشق ادویه پیتزا
۱ قاشق سس کچاپ
اینکه روی پیتزا چی بریزینم کاملاً سلیقه ی خودتونه…من یکمی سوسیس دودی، فلفل و پیاز ریختم🌶🧅🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه ترین دسر دنیااااا
وااای وااای نگم از طعم بی نظیرش🥹
یه لیوان شکر
یه لیوان آب جوش
یه لیوان شیر
دو قاشق نشاسته گل
وانیل
کره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگرفود_بقچه_ای🥳🥳🥳🥳
مواد لازم
فیله یا سینه مرغ : ۳۰۰ گرم
خمیر آماده پیراشکی: ۱۵ عدد
جعفری : یک پیمانه
فلفل دلمه : نصف پیمانه
پودر سیر : ۲ ق چ
پودر آویشن : ۱ ق چ
پاپریکا: ۱ ق چ
نمک : مقدار لازم
رب گوجه: یک ق غ
▶️ سینه مرغ و جعفری و فلفل دلمه و ادویه جات با استفاده از دستگاه همه رو یه دست میکنیم به جای مرغ از گوشت چرخ کرده هم میتونید استفاده کنید
▶️ داخل کمی روغن تفت میدیم تا رنگ مرغ تغییر کنه
▶️ یک قاشق رب گوجه به ترکیب مون اضافه میکنیم
▶️ خمیری که یخ اش باز شده از مواد وسط خمیر میزاریم
▶️ با استفاده از برس اطراف خمیر آب میزنیم
▶️ به دو حالت یکی حالت بقچه ای و حالت صدفی که در فیلم کاملا مشخص خمیر حالت میدیم
▶️ داخل روغن قرار داده سرخ میکنیم تا طلایی بشه میتونید داخل فر هم قرار دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه شربت خوشمزه و خوش رنگ و لعاب
مخصوص این روزا که البته واسه جینگول
کردن میز مهمونیها هم عالیه😉
گل پنیرک ۳ قاشق غذاخوری
تخم شربتی و خاکشیر به میزان دلخواه
اگر به این رنگ بنفش کمی آبلیمو بزنید صورتی میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرپ
🥳🥳🥳🥳
۲۰۰ گرم آرد(ترجیحا آرد سفید)
۳ عدد تخم مرغ
۴۵۰ میلی لیتر شیر
به اندازه نوک چاقو نمک
۱ ق غ شکر
(وانیل به دلخواه)
پودر کاکائو
همه ی مواد رو خوب باهم مخلوط کنید،بعد یک سوم از مواد رو جدا کنید و بهش ۱ ق غ (سرخالی)آرد اضافه کنیدو به دو سوم مواد دیگه دو ق غ (سر پر) پودر کاکائو اصافه کاید و خوب هم بزنید،بعد طبق ویدیو روی تابه نچسب بریزید و با شکلات سرو کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تهچین
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
↳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای آموزش صبحانه متفاوت و خاص همراه باشید 😋
۱ عدد نان جو، روش رو برش میزنیم و داخلش رو خالی میکنیم
نسبت به سایز نون، ۵ تا ۷ عدد تخم مرغ رو توش بشکنید ،
کمی فلفل سیاه ونمک
۲ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
و ۱۵۰ گرم ژامبون داخل نون بریزید
میذاریم روی سینی فر، که از قبل کفش کاغذ روغنی انداختیم
روش پنیر پیتزا میریزیم
و به مدت ۴۰ دقیقه میزاریم داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه تا کامل بپزه و سطحش طلایی بشه
نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به نظرت اسم این چی میتونه باشه؟!
مواد لازم :
نان
تخم مرغ
سوسیس گوشت
پنیر چدار ورقه ای
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
↳
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانما ببینید چی براتون آوردم😍
این جوجه کباب استثنایی رو خودتون درست کنید و ببینید چطور همه عاشقش میشن😍
یک عدد سینه مرغ کامل رو جوجه ای برش بزنین
داخل ظرف مناسبی بریزین
مقداری عصاره زعفران اضافه کنین مخلوط کنید و پانزده دقیقه زمان بدین تا زعفران جذاب گوشت بشه
میتونین از بال هم استفاده کنین
یک عدد پیاز درشت خلالی
نصف فلفل دلمه خلالی
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا از هر کدام یک قاشق چایخوری
یک قاشق سس خردل
و یک قاشق غذاخوری سس مایونز هم بزنین
مواد رو یکدست کنین و یک شب داخل یخچال بزارین
جوجه ها رو از مواد خارج کنین و به سیخ بکشین
روی زغال یا منقل گازی دو طرفش رو کباب کنین
در حین پخت از مخلوط کره و زعفران روی جوجه ها بزنید که عطر و طعمش فوق العاده میشه
بعد هم با برنج یا نون و گوجه کبابی سرو کنین
درست کنید مطمئن باشید همه ازش تعریف میکنن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ته چین عدس پلوی مجلسی😋
۳ پیمانه برنج رو ۳ بار بشورین
و بعد به اندازه ۱ بند انگشت روش آب بریزین
۳ قاشق چایخوری نمک اضافه و بزارین کنار
۱٫۵ پیمانه عدس رو با مقداری آب بزارین تا پخته بشه
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز رنده شده
نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه مزه دار کنین
داخل تابه مقداری روغن بریزین و مواد رو تفت بدین
۱ قاشق رب ، مقداری عصاره زعفران اضافه و تفت بدین واجازه بدین تا پخته بشه
برنج ها رو روی حرارت بزارین و کمی روغن بریزین صبر کنین تا آبش کشیده بشه
مقداری برنج رو زنده تر بردارین
به بقیه برنج ها عدس های آبکش شده رو اضافه و هم بزنین
برای تهچین
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذاخوری ماست
کمی زعفران دمکرده
کمی نمک
و ۱قاشق غذاخوری گلاب بریزین
و مخلوط کنین
بعد برنج زنده تر رو بهشون اضافه ،با ۱ قاشق روغن مواد رو یکدست کنین
کف قابلمه ی نچسب مقداری روغن بریزین
و مواد تهچین رو کف قابلمه صاف کنین
روی مواد ب ترتیب
گوشت
کشمش شسته شده
مقداری زرشک
برنج و عدس
مقداری دارچین بپاشین ،
و این کارو تا تموم شدن مواد ادامه بدین
روی برنج ها کمی کره بزارین
و ۱ ساعت دم کنین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و ترد یه چیزی شبیه بامیه ی خودمون خیلیم راحت درست میشه شیرینی به نام چوروس 🤌🏻😍
مواد لازم :
یک لیوان آب
50 گرم کره
دو قاشق غ شکر
یک ق چ وانیل
یک لیوان آرد
یک پنس نمک
دو عدد تخم مرغ
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
↳