فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کوکی
༺🍉 ⃟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین کوکی
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
.
👩🍳 #کرپ_خوشمزه👩🍳
🔻مواد لازم کرپ👇🏻
تخم مرغ : ۲ عدد
شیر : ۱ لیوان
آرد : ۱ لیوان سرخالی
جعفری خرد شده : ۲ الی ۳ ق غ خ
نمک و فلفل : به میزان لازم
🔻مواد میانیش👇🏻
گوشت چرخ شده
پیاز
نمک ،زردچوبه ، فلفل سیاه ، پاپریکا و آویشن
سس کچاپ
فلفل دلمه و قارچ (اختیاری)
پنیرپیتزا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_مرغ
سینه مرغ: یک عدد
خیارشور: یکلیوان
گردو خردشده : ۱/۲ لیوان
پیازچه: یک لیوان
مخلوط جعفری و شوید: یک پیمانه
هویج رنده شده: یک پیمانه
سس مایونز: یک لیوان
ماست پرچرب: ۱/۲ لیوان
خامه: ۱/۲ لیوان
نمک و فلفل: به میزان لازم
نون تست: یک بسته
سینه مرغ رو با پیاز و سیر و فلفل دلمه ای بپزید و بعدش میکس کنید یا ریش ریش کنید و طبق کلیپ همه مواد رو با هم ترکیب کنید و ادامه کار
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
اینو به خاطرت بسپار :
همیشه به آدما
به اندازه اے محبت کن ...
که بعدش مجبور نشے
ثابت کنے که یه احمق نیستے ...!
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماهی و سیبزمینی با سس خیارشور، فیش اند چیپس
در مرحله اول سیبزمینی هارو پوست بگیرید، خلال کنید و در یک ظرف مناسب، به همراه نمک، فلفلسیاه و روغن زیتون داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه بزارید تا خوب کبابی بشه.
.
فیله ماهی شیر برای این بشقاب انتخاب خوبی هست. شما میتونید از فیله ماهی سالمون هم استفاده کنید.
اون رو به ابعاد سیبزمینی بُرش بدید، نمک فلفل بزنید و در سس آبجو خوب بغلتونید.
سس آبجو:
آرد سفید: ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
پودرسیر: ۱ قاشق چایخوری
اورگانو(یا آویشن): ۱ قاشق چایخوری
پاپریکا شیرین: ۱ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه: نصف قاشق چایخوری
آبجو بدون الکل: ۱ لیوان
.
بعد از اینکه ماهی رو توی سس آبجو زدید، اون رو توی آرد سوخاری بزنید تا کامل پوشیده بشه.
حواستون باشه که حتمن به آرد سوخاری نمک و فلفلسیاه بزنید.
بعد از پوشیده شدن تکههای ماهی، اونهارو سرخ کنید. تمام.
.
سس خیارشور:
مایونز : ۳ قاشق غذاخوری
شوید خشک: ۱ قاشق چایخوری
آب نصف لیمو تازه
خیارشور رنده شده: ۲ عدد کوچک
خوب مخلوط کنید و غذا رو سِرو کنید.
نوش جونتون
༺🍉 ⃟ #
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلیم_بادمجان😍😋
کشک یک عدد 500 گرم
عدس پیمانه
لوبیا یکپیمانه
پیاز ۴ عدد درشت
برنج یکپیمانه
سیر یک کله
زردچوبه
فلفل سیاه
پودر عصاره مرغ
گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم
۱۰ تا بادمجون رو نمک بزنین تا تلخیش بره، بعد بشورید و آبش رو بگیرید و سرخ کنینو بذارید کنار۴تا پیاز درشت رو سرخ کنین، سیر اضافه کنین و تفت بدین بعد گوشت رو اضافه و کمی تفت بدین، زردچوبه و فلفل اضافه کنین و لوبیا و عدسی که از شب قبل گذاشتیم خیس بخوره رو میریزید داخلش و آب جوش اضافه میکنیم تا جایی که آب روی گوشت رو بگیره. درب قابلمه رو بسته ومیذاریم سه تا چهار ساعت بپزه وقتی که پخت ، اگه گوشتتون استخون داشت، استخونش رو جدا میکنیم ، پودر عصاره گوشت بهش اضافه میکنیم.برنج رو که از دوساعت قبل گذاشته بودیم خیس بخوره بهش اضافه میکنیم، بادمجون هارو هم اضافه میکنیم، درب قابلمه رو باز میذاریم تا آب اضافیش کشیده بشه و برنج هم بپزه با گوشکوب برقی یکدست میکنیم ، میتونین از گوشکوب ساده هم استفاده کنید.کشک اضافه میکنیم و میذاریم روی گاز تا کشک به خورد مواد بره
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
-روزهارفتوفقطحسرتدیدارِرُختمانده
برایندلِیعقوبیماآقاجان :)💙
-امامزمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوبیده_مرغ
مرغ چرخ شده ۲ کیلو
زعفرون به مقدار لازم
پیاز رنده شده و آب گرفته شده ۲ عدد
نمک،فلفل،آویشن و پودر سیر
فلفل دلمه ای ۳ عدد رنگی کوچیک زدم
آرد ۳ ق غ
کره یا روغن محلی ۱ ق غ
#نان_خامه_ای_ثمر
مواد لازم
آب 100 میلی لیتر( نصف پیمانه سرخالی)
آرد 65 گرم (حدود نصف پیمانه)
کره،مارگارین یا روغن جامد(دمای محیط) 25 گرم
تخم مرغ(دمای محیط) 2 عدد متوسط
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری استاندارد
وانیل 1/8 قاشق چایخوری استاندارد
شکر یا شربت بار 1 قاشق چ
👈آب+کره یا روغن جامد+شربت بار یا شکر یا عسل را توی قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب ریز جوش بزنه.
👈بلافاصله وقتی آب شروع به جوشیدن کرد آرد رو یکباره اضافه و با قاشق چوبی یا لیسک سریع و مدام هم بزنید تا خمیر بشه.
👈حدود 10 دقیقه روی حرارت مدام خمیر را باز و بسته کنید
👈وقتی خمیر به صورت گلوله توی ظرف جمع شد اونو از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری منتقل و پهن کنید تا خنک بشه.
◀خمیر گرم نباشد وگرنه تخم مرغها میبندند و خمیر خراب میشود.
👈خمیر ولرم رو توی کاسه ریخته و تخم مرغ ها را دانه دانه به خمیر اضافه و با همزن بزنید تا تخم مرغ کاملا جذب خمیر بشه سپس قسمت بعدی تخم مرغ را اضافه کنید.
◀هر تخم مرغ را که اضافه کردید حتما کاملا به خورد خمیر بره و بعد قسمت بعدی تخم مرغ رو اضافه کنید.
👈در پایان بیکینگ پودر و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید.
◀از سینی خود فر استفاده نکنید.
◀انگشتتونو خیس کنید و قسمتهای تیز خمیر رو صاف کنید تا توی فر نسوزه.
👈سینی رو توی فر (گازی) داغ قرار بدید و 10 دقیقه بعد از اینکه خمیر در فر 220 درجه کاملا پف کرد حرارت را روی 180 درجه قرار دهید تا کاملا طلایی و مغز پخت بشه (فر برقی و توستر ۲۰ درجه کمتر)
◀پخت خمیر توی فر حدود 30 تا 35 دقیقه طول میکشه
◀اگه فر خوب داغ نشده باشه و مرحله داغ زدن درست انج
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
ای بندهی من،
با وجود من چرا غمگین و نگرانی!؟
حتی اگر طناب طاقتت
به باریکترین رشته ی ممکن رسید
نتــــرس ، مـن هـســتم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_شاهپسند
یه شیرینی خوشمزه و مجلسی که برای عید فوق العاده است ☺️😍
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
آرد نخودچی ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
پودر قند ۱۰۰ گرم (حدود دو سوم لیوان)
روغن جامد ۱۰۰ گرم (کمتر از نصف لیوان)
پودر هل ۱/۲ ق چ
شکلات و پودر نارگیل و پودر پسته و گردو و ترافل رنگی به میزان لارم برای تزیین
روغن و پودر قند الک شده رو اول با قاشق ترکیب کردم که موقع هم زدن نپاشه و بعد با همزن ۳ تا ۴ دقیقه زدم . زرده تخم مرغ و پودر هل ریختم و دورگیری کردم و با همزن یک دقیقه زدم . آرد نخودچی الک شده رو اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد آرد سفید الک شده رو هم ریختم و ترکیب کردم . خمیر کمی حالت پودر داره با نوک انگشت جمع کردم و ورز دادم ، زیاد ورز ندید که روعن نیفته برای این که خمیر یکدست بشه می تونید از چرخ گوشت رد کنید .
خمیر رو یک ساعت در محیط خنک استراحت قرار دادم و بعد از خمیر به اندازه دل خواه من با قاشق مربا خوری و به اندازه ۱۰ گرمی برداشتم و توی دست گرد کردم و توی سینی چیدم . می تونید خمیر رو پهن کنید و قالب بزنید .
در فر از پیش گرم شده قرار دادم
برای فر برقی ، دمای ۱۵۰ درجه ، طبقه وسط ، ، المنت پایین روشن ،حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
برای فر گازی ۱۶۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
بدون فر در فر دست ساز روی گاز (نحوه فر دست ساز استوری هایلایت هست )
بعد از این که کامل خنک شد از سینی جدا کردم و بعد برلی تزیین سرش رو در شکلات بن ماری شده و بعد در پودر نارگیل یا پسته خرد شده بزنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌خونگیش خوبه یا کارخونه ای؟
من از موقعی که خودم درستش کردم دیگه از بیرون نخریدم ☺️
اون خوشمزگی که خونگیش داره بیرونیا ندارن😏باید حتما درست کنی تا بدونی چی میگم😍
.
بریم درستش کنیم😉
نیم کیلو بادام زمینی اول پوست بگیرین بعدش ۳ دقیقه تفت بدین تا بادوما گرم بشن فقط مواظب باشین نسوزه.
داخل خردکن یا مخلوط کن بریزین و چند تا پالس بزنید و خاموش کنید و بادوما رو یک با لیسک زیرو رو کنید و بعد دوباره چند پالس بزنید و این مرحله رو چند بارتکرار کنید تا بادوما به کرم غلیظ و کش دار تبدیل بشه.
داخل ظرف بریزین و بگذارید در دمای محیط قرار بگیره تا روغن بندازه.
به همین راحتی 😍
.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر هم عاشق پیتزا هستی هم ماکارانی،این آموزشو اصلا از دست نده🥰
یه فینگرفودخیلی راحت و خوب برای مهمونی ها که بچها دوستدارن 😋👌🏻
.
#پیتزا_ماکارونی
مواد لازم :
ماکارانی آب پز: به میزان لازم
سوسیس یا کالباس
پنیر پیتزا
ذرت و فلفل دلمه
سس
قارچ
زیتون
سیخ چوبی
هر موادی که خودتون دوست دارین میتونین اضافه کنید
از مواد ماکارونی هم میتونی استفاده کنید
.
✅ اگر فر یا ماکروفر ندارید ، ماهیتابه خیلی خیلی کم چرب کنید و سیخ های چوبی که اماده کردید و داخلش بزارید و شعله خیلی کم کنید و در تابه بزارید که فقط پنیرش آب بشه. توی فر هم که از قبل گرم کنید و ۱۰ دقیقه تو 200 درجه بزارید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لوکوم شیری
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
مواد لازم:
شیر 🥛1 لیتر
1 لیوان شکر🍚
1 لیوان آرد🥡
نصف ق چ وانیل🌸
3 قاشق غذاخوری نارگیل🥥
برای غلتاندن:
1 لیوان پودر نارگیل🥥
•••••••••°°°°°°°°••••••••••°°°°°°°°•••••••••
طرز تهیه:
شکر ، آرد و شیر را داخل قابلمه بریزیم و آن را روی حرارت میذاریم. چند دقیقه روی اجاق گاز نگه داریم تا جوش بیاید و اجاق گاز را خاموش کنید.
وانیل و نارگیل را به مخلوطی که از اجاق گاز برداشته ایم اضافه کنیم و دوباره خوب مخلوط کنیم ، به این ترتیب پودینگ ما آماده است.
از طرف دیگر ،سریع ، لیوان های خود را با آب سرد خیس کرده و پودینگ را اضافه کنیم. (بیایید از صاف بودن لیوان اطمینان حاصل کنیم ، در غیر این صورت ممکن است پودینگ از آن خارج نشود.)
بگذارید حداقل 3-4 ساعت در یخچال استراحت کند ، اجازه دهید هوا از کنار لیوان خارج شود ، آن را داخل نارگیل ریخته و در اندازه های دلخواه برش زده و شکل دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیرامیسو_بدون_پنیر
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
مواد لازم:
یک ونیم لیوان شکر🍚
یک ونیم لیوان آرد🥡
یک لیتر شیر🥛
۱۵۰گرم کره🧈
نوک قاشق چای خوری وانیل🌸
بیسکوییت لیدی فینگر به مقدار لازم🧇
پودر قهوه دوقاشق ویک لیوان آب جوش☕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی ژله ای
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
مواد لازم:
ژله ی توت فرنگی🍓
سیروپ یا شربت توت فرنگی 🍷
شیر سرد🥛
یخ🧊
هدایت شده از خانومانه ⭐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"🤍🖇"تـودلـیلحـالخـوبمـنۍ
مگہمـیشہتـروداشـتوبـدبـود(:
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وایت چاکلت
••••••♡♡♡•••••♡♡♡•••••♡♡♡•••
مواد لازم:
شیر🥛
شکلات سفید 🍬
عصاره ی وانیل🌸(اگر نداشتید همون پودر وانیل استفاده کنید)
اسپری خامه یا خامه فرم گرفته برای تزئین 🧁