eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 ✍مواد لازم: پیاز متوسط 2 عدد لوبیا چیتی یا لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه پلو پزی خرده برنج یک پیمانه پلو پزی جعفری و گشنیز یک پیمانه پلو پزی(تقریبا 200 گرم کمی هم میتونید تره اضافه کنید ) گوجه فرنگی نیم کیلو رب گوجه 1 قاشق غذاخوری زردچوبه و نمک و فلفل به میزان لازم 🍜طرز تهیه: لوبیا رو از قبل خیس کنید بذارید تا بپزه پیاز رو به صورت نگینی خرد می کنیم. در قابلمهٔ مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، پیازهای خردشده را در آن می ریزیم و کمی سرخ می کنیم تا طلائی رنگ شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن می افزاییم، مخلوط می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود بعد آب بریزید تا آب جوش بیاید.حالا خرده برنج که از قبل خیس کردید به داخل قابلمه اضافه کنید. برنج که نیم پز شد سبزی آش رو اضافه کنید کمی که جوشید گوجه رنده شده و رب را اضافه کنید تا داخل آش بجوشد در نهایت لوبیا را که از قبل پختیم به آش اضافه می کنیم در آش را بگذارید تا آش جا بیافتد در آخر کار نمک و آبغوره را به آش اضافه کنید. ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎‌
شربت سه رنگ سکنجبین+ تخم شربتی+ چای ترش مواد غلیظ، پایین قرار می گیره یک برگ کوچک چای ترش کافیه هم رنگ زیبایی ایجادمیکنه هم خیلی ترش نمیشه. ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‎‌‌‍‌‎‌ .
آب لیموترش🍋 روغن سیر🧄 نمک 🧂و فلفل را در ظرفی با هم مخلوط کنید.سپس لوبیاها،تن ماهی،پیاز🧅،جعفری و ریحان و کلم بنفش را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. .
آش ترش زنجان از گذشته های دور زینت بخش سفره زنجانی ها بوده. این آش در بین گردشگران و میهمانان نیز طرفداران زیادی دار.در پخت این آش علاوه بر حبوبات از آلوچه خشک، آلبالو و برگه زردآلو استفاده می شود و پس از پخت همراه با شیره و سرکه انگور و رب انار سرو می شود.هر ساله تو جشنواره آش زنجان این آش پخته و بین مهمون پخش میشه آش ترش علاوه بر زنجان ، مختص شهرهای ملایر و همدان و بروجرد و نهاوند نیز هست. دوستان این آش کمی مشکله ولی مطمئن هستم کسی این آش بخوره واقعا عاشقش میشه این میزان مواد تقریبا 15 نفر جواب میده همه مواد به صورت جدا پخته شده تمام حبوبات از شب قبل خیس بشه و جدا بپزید( حبوبات از هر کدام یک پیمانه پلو پزی استفاده کردم). لبو( یک عدد بزرگ )که پخته شد آب لبو جدا کنید چون تو رنگ اش تاثیر میزاره .هویج( 6 عدد) ،سیب زمینی (1 عدد بزرگ)، به (1 عدد بزرگ) وسیب درختی (1 عدد )جدا پخته بشه بعد مرحله مرحله به آش اضافه میکنیم .  در ابتدا پیاز (3 عدد بزرگ نگینی خرد کرده )داغ گرفته بعد سرخ شدن به آن زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی(2 قاشق غذاخوری ) اضافه کنید بعد نصف پیمانه خرده برنج(نصف پیمانه ) گذاشتم تا با پیاز داغ جوشید  بعد سبزی که شامل: اسفناج ،تره ،گشنیز،جعفری،نعناوخیلی کم شوید (نیم کیلو)وسیر کوبیده(دو حبه) را به دیگ اضافه کردم تا کمی بجوشد  و پخته شود حالا نوبت نخود ، عدس ،لوبیا ،لبو ،هویج ،سیب زمینی ،به و سیب درختی اضافه می شود بعد الو جنگلی  زردالو ترش شیرین(از هر کدام یک کاسه ترشی خوری) اضافه کرده در نهایت  رشته(نصف بسته) وگردو را اضافه کرده رب انار(1 قاشق غذاخوری پر)  به همراه سرکه(یک استکان) ونمک نیز به آش اضافه میکنیم .بعد پخت کامل آش نعنا داغ و کاکوتی درست میکنیم برای روی آش این اش مراحل زیادی دارد ولی فوق العاده است وبه قول مامانم این اش ، اشه جهیزیه دختره همه چیز توش هست. 👈دوستان میتونید هر کدوم از مواد که دوست ندارید حذف
🥳🥳 مواد لازم: شکر:۱لیوان و ۱/۲لیوان ثعلب:۲قاشق چای خوری شیر:۴لیوان خامه صبحانه:۱/۲لیوان(برای داخل بستنی) خامه صبحانه:۲۰۰گرم(برای یخ زدن) پسته:مقدار لازم زعفران:۲قاشق غذاخوری گلاب:۱/۳ لیوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ نفر😍😋 تکه های مرغ یا نصف عدد سینه مرغ، کنسرو ذرت ۱ لیوان، پیاز ۱ عدد، شیر ۲ تا ۳ لیوان، آرد ذرت یا آرد سفید ۳ ق غ، قارچ به دلخواه ۵ تا ۶ عدد، هویج ۱ عدد، جعفری خرد شده ۳ ق غ (به میزان دلخواه)، نمک و فلفل 🔴مرغ رو با پیاز و کمی و نمک و فلفل و کمی زردچوبه پختم و بعد از پخت مرع رو ریش ریش کردم . از اب مرغ۲ تا ۳ لیوان لازم داریم . 1عدد پیاز رو خرد کردم و با کمی روعن یا کره تفت دادم و بعد قارچ های ورقه شده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد ارد ذرت رو اضافه کردم و با هم تفت دادم . آب مرغ صاف شده رو به تدریج اضافه و هم زدم . هویج رو رنده کردم و مرغ ریش ریش شده رو هم اضافه کردم و گذاشتم کمی بپزه . شیر رو که در دمای محیط بود به تدریج به سوپم اصافه کردم و بعد ذرت رو اصافه کردم چون ذرت کنسروی بود و زود می پزه و له نشه اخر کار اضافه کردم . نمک غذا رو هم میزان کردم . اخر هم جعفری خرد شده رو اضافه کردم . بعد از اینکه شیر رو اضافه کردین یه ربع تا نیم ساعت بپزه . در قابلمه رو نیمه بزارین تا سر ریز نشه . در صورت دلخواه خامه هم می تونین بریزین 🌟
😍 مواد لازم شير ... ۳ لیوان آرد برنج ... ۳ ق غ نشاسته ذرت ... ۲ ق غ خرما ... ۱۵ عدد دارچين ... ۱ ق م طرز تهیه 1- هسته خرماها رو درآورده و با كمی آب روی حرارت می گذاریم تا نرم شود وبعد خرما را با چنگال له می كنيم. 2- آرد و نشاسته را به شير سرد اضافه کرده و هم می زنيم تا كامل تركيب شوند و بعد خرما و دارچين را نيز به شير اضافه کرده و روی حرارت ملايم مرتب هم می زنيم تا بجوشد و قوام آید . 3- سپس در ظرف سرو ريخته وصبر می كنيم خنک شود وبه دلخواه تزيين كنيد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مواد لازم برای کوفته سوئدی گوشت گوساله چرخ کرده ۲۵۰گرم پودر زنجبیل ۱ق چ پودر جوز هندی۱/۲ق چ جعفری تازه ۱ق غ آرد سوخاری ۲ق ف فلفل سیاه ۱ق چ پیاز ۱عدد سس شوید شوید تازه یا پودر شوید ۲ق غ شیر ۲پیمانه کره ۲۵گرم آرد ۲ق غ نمک و فلفل به میزان لازم .
ابتدا زعفران را بدون شکر و قند خوب پودر میکنم. یک قاشق چاخوری از زعفران توی یه لیوان یا ظرفی میریزم و به ازای هر قاشق چایخوری زعفرون دو قاشق غذاخوری آب جوش میریزیم و بلافاصله دو الی سه قالب کوچیک یخ میندازیم تا شک وارد بشه و رنگ بیشتری باز کنه . بعدش این زعفرون دم کرده ی غلیظ رو توی ظرف در دار پلاستیکی توی فریزر نگهداری کنید چون اگر تو یخچال بمونه بعد از چند روز عطر و طعمش از دست میده اما توی فریزر خراب نمیشه . و بعد هر وقت خواستین کمی از روی اون بر میدارم . دوباره مابقی رو فریز
خوشرنگ ترین عصر دنیا را با لحظه هایی پر از شادی براتون آرزو میکنم امیدوارم ؛ مهر ، شادی ،عشق محبت ، سلامتى همنشین دائمی تون باشه عصرتون زیبا🌹✨
هدایت شده از گسترده مارال
🔴فوری ♨️حادثه تلخ برای دانش آموز دختر۹ساله در مشهد😔 ♨️مدیر مدرسه یکی از وسیله هاش رو تو مدرسه جا میزاره و برمیگرده مدرسه،همزمان دانش آموز میره داخل مدرسه و مدیر متوجه حضور دختر بچه نمیشه و متأسفانه ..... داستان دردناک و واقعیه 😔💔 اگر قلبتون ناراحته نخونید👇 https://eitaa.com/joinchat/2853175299Ce5d577dc8c 👆 مادرش وقتی میره مدرسه با صحنه دردناکی مواجهه میشه،خدا به خانواده ش صبر بده😔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😋 ماهی قزل آلا ۲ عدد، سبزی (جعفری شوید گشنیز) ۲۵۰ گرم، پیاز ۲ عدد، سیر ۴ حبه، لیمو ترش ۲ عدد، رب انار ۱ ق‌غ، آرد ۴ ق‌غ، نمک فلفل زردچوبه 🔴 ماهی را با1 پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند. بعد پیازها را از ماهی جدا میکنیم. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم... روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم 1 عدد پیاز و 2حبه سیر را خرد میکنیم، با روغن تفت میدهیم، سبزی‌های خرد شده و رب انار را اضافه، از روی حرارت برداشته داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم 🌟
برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین که عااالی میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋 با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی. برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم. سس 2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود. 🌟
دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید ، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد. پس از اینکه هسته البالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید ، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد انها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 آرد نخودچی : یک لیوان آرد سفید یا آرد گندم : دو لیوان پودر قند : سه چهارم لیوان کره : صد گرم روغن مایع : سه چهارم لیوان پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری نان میکادو : ۶ ورق طرزتهیه 👇👇👇 آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم. میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید نوش جان👌
ماهی😍 سبزی گشنیز خرد شده سیصد گرم...شنبلیله خرد شده یک ق غ...پیاز رنده شده دو عدد متوسط...سیر رنده شده شش حبه...تمر هندی نصف بسته...آرد یک ق غ..رب گوجه یک ق غ سرخالی...نمک و فلفل و زردچوبه ماهی(شیر،حلوا.قباد) ابتدا پیازوسیر رنده شده روسرخ میکنیم...و زردچوبه ورب گوجه رو اضافه و کمی تفت میدیم،سپس سبزی(گشنیزوشنبلیله)رو که ازقبل خوب سرخ کردیم به غذامون اضافه میکنیم،و سه لیوان آب اضافه کرده تا سبزی ها پخته و نرم بشند،سپس تمر هندی رو با آب حل کرده و از صافی رد کرده و آرد رو هم با آب سرد حل کرده و اضافه میکنیم،و حدود نیم ساعت اجازه میدیم تا به روغن بیفته و غلیظ بشه،سپس ماهی رو آغشته به ترکیب(آرد و نمک و فلفل و زردچوبه)کرده و داخل روغن داغ سرخ کرده و سپس ماهی سرخ شده رو داخل غذامون قرار میدیم و اجازه میدیم نیم ساعت بپزه تا عطر و طعم سبزی و تمر به داخل ماهی نفوذ کنه،اگر ترشی غذا کم بود میتونید دوباره تمر هندی اضافه کنید پ ن:زیاد استفاده کردن از شنبلیله باعث تلخ شدن غذاتون میشه پ ن:طعم غذا باید ترش و تند باشه پ ن:میتونید از تُن ماهی هم برای درست کردن قلیه استفاده کنید .
برای سس شکلاتی:نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر کمی وانیل دو قاشق خامه دو قاشق پودر کاکائو میریزیم تو مخلوط کن بعداز اینکه یه چهار دقیقه همزدیم کم کم نصف لیوان روغن مایع رو در حالی که مخلوط کن کار میکنه اضافه میکنیم روغن که تموم شد سی شکلاتی آمادس. میتونین توش گردو خرد شده یا فندق خرد شده یا آسیاب شده بریزین که عااالی میشه
 🌸 ▫️کنجد بو داده: یک لیوان ▫️شکر: نصف لیوان ▫️کره: 10 گرم 🔸ابتدا کنجد رو در ماهيتابه کمی تفت میدیم تا تغيير رنگ بده، (به اصطلاح بو داده بشه) و کنار میزاریم. سپس شکر رو داخل تابه ای جدا ریخته و روی حرارت ملایم قرارمیدیم تا شکر کاملا آب و روان بشه(حدود نیم ساعت طول میکشه)*در این فاصله به هیچ وجه شکر رو هم نزنید که سفت میشه. بعد ازین مدت، شکر کاملا ذوب و قهوه ای رنگ و کاراملی شده .سپس کره رو اضافه کرده و هم میزنیم و در آخر کنجد رو اضافه کرده و هم میزنیم تا کارامل کامل به خورد کنجدها بره.سپس مواد رو روی یک تکه فویل گذاشته با قاشق کمی صاف کرده،وردنه رو کمی چرب کرده و مواد رو صاف میکنیم و تا هنوز گرمه با چاقو برش زده و بلافاصله خلال های پسته رو روش میزاریم و اجازه میدیم خنک و خشک بشه.*میتونید یک تا دو ق از شکر کم و عسل اضافه کنید* میتونید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید*میتونید با ق چایخوری از مواد برداشته و روی کاغذ روغنی یا فویل مقداری از مواد بزارید تا سوهان های گردی داشته باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مواد لازم برای کوفته سوئدی گوشت گوساله چرخ کرده ۲۵۰گرم پودر زنجبیل ۱ق چ پودر جوز هندی۱/۲ق چ جعفری تازه ۱ق غ آرد سوخاری ۲ق ف فلفل سیاه ۱ق چ پیاز ۱عدد سس شوید شوید تازه یا پودر شوید ۲ق غ شیر ۲پیمانه کره ۲۵گرم آرد ۲ق غ نمک و فلفل به میزان لازم .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره بادام زمینی خانگی ━─────╮•╭─────━ مواد لازم: بادام زمینی پوست گرفته🥜 نکته: از آسیاب به طور ممتد استفاده نکنید. هر ۱۰ ثانیه یک بار به مدت ۵ ثانیه بهش استراحت بدید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پنینی مرغ ♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤■♤ مواد لازم: سینه ی مرغ🍗 قارچ🍄 پیاز🧅 فلفل دلمه ای پنیر موزارلا🧀 سرکه ی بالزامیک🍇 نمک،فلفل سیاه، آویشن🧂🌶🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاپس کیک ~○~○~○~○~○~○~○~○~○ مواد لازم: یک عدد کیک با طعم دلخواه🍰 خامه ی صبحانه یا پنیر خامه ای🧁 شکلات تخته ای سفید(یا هر رنگ دیگه که دلتون خواست)🍫 شکر رنگی یا ترافل برای تزیین.