#موس انار 🍎
.
مواد لازم :
سه بسته ژله انار
یک بسته 200 گرمی خامه صبحانه
یک بسته 200 گرمی پنیر ماسکارپونه
دو قاشق سر پر پودر قند
یک لیوان شیر
.
.
دستور تهیه :
● ابتدا شیر، خامه و پنیر رو از یخچال بیرون بذارید تا به دمای محیط برسن. دو بسته از ژله انارو با یک لیوان دسته دار آبجوش حل کنید و روی حرارت غیر مستقیم بنماری کنید تا کاملا شفاف بشه. بذارید کنار تا به دمای محیط برسه و بعد یک لیوان شیر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید و بذارید کنار.
.
● یک بسته دیگه ژله رو با یک لیوان به همون روش حل کنید و بذارید خنک بشه.
قالب مورد نظر رو چرب کنید و بذارید داخل فریزر بعد از ده دقیقه ژله انار ساده رو بریزید کف قالب و بذارید نیم بند بشه ،حتما نیم بند بشه تا لایه بعدی کاملا فیکس بشه روش و جدا نشه.
.
● بعد تو این فاصله پنیر رو تو ظرف دیگه کاملا با چنگال له کنید تا نرم بشه و بعد خامه و پودر قند رو به پنیر اضافه کنید و به مخلوط شیر و ژله اضافه کنید، کاملا هم بزنید تا یکدست بشه.
بعد تو دو مرحله بریزید تو قالب و هرسری نیم بند شد لایه بعدی رو بریزید.
من ژله ساده انارو تو دو مرحله ریختم یه لایه کف قالب و یه لایه آخر.
این دسر خیلی بافت لطیفی داره و فوق العاده خوشمزه
#کیک_تیرامیسو 🍰
.
مواد لازم برای کیک :
تخم مرغ 3 عدد
شکر نصف لیوان
آرد 1 لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
.
برای کرم تیرامیسو :
شیر 3 لیوان
آرد 1 لیوان
1 زرده تخم مرغ
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
وانيل نصف قاشق چایخوری
پودر شکر نصف لیوان
.
.
طرز تهیه کیک:
● تخم مرغ و شکر رو به مدت 5 دقیقه با همزن میزنیم، آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو مخلوط و الک شده رو اضافه کرده و در آخر وانیل رو هم اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه. مواد رو داخل قالب و توی فر از قبل گرم شده 180 درجه سانتیگراد میپزیم و میذاریم خنک بشه.
.
طرز تهیه کرم:
● شیر ، شکر ، زرده تخم مرغ و آرد رو خنک استفاده کنید و داخل قابلمه بریزید تا بجوشن و خوب مخلوط بشن. حالا وانیل رو اضافه کرده و روی حرارت کم هم بزنید ، بذارید چند دقیقه دیگه بجوشه و از روی حرارت بردارید. پنیر ماسکارپونه رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
.
● کیک رو از وسط نصف کرده و از مواد پنیری وسط کیک و روی کیک پهن میکنیم و میذاریم کیک دو سه ساعت تو یخچال استراحت کنه. حالا با پودر کاکائو و توت فرنگی تزئین میکنیم. نوش جان
#حلوا_شیر
حلوا شیر😍
آرد1 لیوان
کره 100 گرم
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 200 گرم
هل 1/2 قاشق چایخوری
زعفران 1/2 به مقدار دلخواه
شیر 2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته شودواز روی حرارت برداشته و آرد را الک می کنیم.
کره و روغن مایع را روی حرارت قرار میدهیم وآرد را اضاف کرده و تفت میدهیم تا یکدست شود بعد شکر، هل، زعفران را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم.و شیر را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در نهایت گلاب را اضاف کرده و انقدر هم میزنیم تا اینکه حلوا وسط ظرف جمع شود.
این حلوا احتیاجی به شربت شهد ندارد
.
#حلوا_شیر
حلوا شیر😍
آرد1 لیوان
کره 100 گرم
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 200 گرم
هل 1/2 قاشق چایخوری
زعفران 1/2 به مقدار دلخواه
شیر 2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته شودواز روی حرارت برداشته و آرد را الک می کنیم.
کره و روغن مایع را روی حرارت قرار میدهیم وآرد را اضاف کرده و تفت میدهیم تا یکدست شود بعد شکر، هل، زعفران را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم.و شیر را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در نهایت گلاب را اضاف کرده و انقدر هم میزنیم تا اینکه حلوا وسط ظرف جمع شود.
این حلوا احتیاجی به شربت شهد ندارد
.
#کیک_لیوانی_رژیمی
مواد لازم:
موز رسیده ۱ عدد
تخم مرغ کوچک ۱ عدد
پودر کاکائو ۲ ق چ
میوه خشک یا فریز شده ۱/۴ پیمانه
شکر ۱ ق ن (اختیاری)
طرز تهیه:
موز، تخم مرغ و پودر کاکائو را داخل غذاساز خوب مخلوط کنید تا نرم و یک دست شوند. سپس میوه خرد شده را به آن اضافه کرده داخل لیوان یا کاسه سرامیکی بریزید و به مدت ۱ دقیقه با حداکثر قدرت داخل مایکروفر بپزید. اگه دوست دارید وسطش روان باشه یک دقیقه کافیه ولی اگه میخواهید سفت تر بشه چند ثانیه بیشتر بزارید. حتما از موز کاملا رسیده استفاده کنید. از هر میوه ای مثل توت فرنگی، گیلاس، تمشک، آلبالو یا کشمش برای میوه خشک میتونید استفاده کنید. موز به اندازه کافی شیرین هست پس اگه میخواهید کیکتون رژیمی باشه شکر رو حذف
#مربای_زردآلو 😋
🔸برای شروع اول 550 گرم اگر خیلی شیرین دوست دارید کمی بیشتر شکر رو با یک لیوان آب بزارید بجوشه وقوام بیاد در آخر هم کمی آب لیمو اضافه کنید بعد که قوام اومد بزارید کنار تا خنک بشه ...
در مرحله بعد هسته یک کیلو زردآلو رو جدا کنید ولی نزارید زردآلو ها از وسط نصف بشن، بعد که شربت قوام اومد زردآلو ها رو بهش اضافه کنید وبزارید روی حرارت واجازه بدید که بپزه فقط حواستون باشه زیاد له نشن
من کمی برای خوشرنگتر شدنش زعفران ریختم ولی بدون زعفران هم خوب
#موس_بيسكوييت 🌸
مواد لازم
پودر ژلاتين اق غ
اب ١/٣پيمانه
شير عسلي يك قوطي
بيسكوييت پتي بور پودر شده ١٢٠گرم
خامه صبحانه دو عدد٢٠٠گرمي جمعا٤٠٠گرم
قوطي شير عسلي رو تو ي قابلمه بزرگ پر از اب سه ساعت ميجوشونيم و توجه داشته باشيد اب قابلمه كم نشه
چون قوطي نبايد از اب بيرون بمونه بعد اجازه بديد تا قوطي به دماي محيط برسه در اين حالت شير عسلتون كاراملي ميشه.
ژلاتين را با اب سرد بنماري كنيد.
شير عسل كارامل شده رو در كاسه بريزيد و بيسكوييت پودر شده رو اضافه كنيد خامه را كمي هم بزنيد تا ي دست بشه و به شير عسلي و بيسكوييت اضافه كنيد بعد ژلاتين ماري شده از حرارت افتاده رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم در قالب دلخواه ريخته و سه ساعت در يخچال ميزاريم تا خودش رو
.
#مرغ_خامه_ای🥘
🔹مواد لازم:
برای 4# نفر
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ پوست کنده 4 تکه
پونه کوهی خشک شده 1 قاشق چای خوری
کره 3 قاشق غذاخوری
سیر له شده 3 حبه
گوجه گیلاسی 1و نیم فنجان
اسفناج کوچک 3 برگ
خامه چرب 1/2 فنجان
پنیر پارمسان 1/4 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
لیمو تازه برای سرو کردن
طرز تهیه:
🔹روغن را در یک ماهیتابه روی شعله ملایم داغ میکنیم. مرغ، نمک و فلفل و پونه کوهی خشک شده را به آن اضافه میکنیم و تا وقتی مرغ طلایی شد تفت میدهیم. سپس از روی شعله برمیداریم و کنار میگذاریم.
🔹در مرحله بعد، کره را در ماهیتابه آب میکنیم. و سیر را به آن اضافه میکنیم تا بوی آن بلند شود. گوجه گیلاسی را به آن اضافه میکنیم و با نمک و فلفل تفت میدهیم. تا وقتی گوجه ها له شدند به هم زدن ادام میدهیم سپس اسفناج را به مواد اضافه میکنیم تا رنگش تغییر کند.
🔹خامه و پنیر را به ترکیب اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا به حباب زدن برسد. درجه حرارت را کم میکنیم ودر حدود 3 دقیقه صبر میکنیم تا سس غلیظ شود. مرغ ها را به سس اضافه میکنیم و 5 تا 7 دقیقه صبر میکنیم.
با لیمو نوش جان کنید.
#حلوا_شیر
حلوا شیر😍
آرد1 لیوان
کره 100 گرم
روغن مایع 1/2 لیوان
شکر 200 گرم
هل 1/2 قاشق چایخوری
زعفران 1/2 به مقدار دلخواه
شیر 2 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا خامی آرد گرفته شودواز روی حرارت برداشته و آرد را الک می کنیم.
کره و روغن مایع را روی حرارت قرار میدهیم وآرد را اضاف کرده و تفت میدهیم تا یکدست شود بعد شکر، هل، زعفران را به مواد اضافه میکنیم و هم می زنیم.و شیر را مرحله به مرحله اضافه میکنیم و مخلوط کرده و در نهایت گلاب را اضاف کرده و انقدر هم میزنیم تا اینکه حلوا وسط ظرف جمع شود.
این حلوا احتیاجی به شربت شهد ندارد
.
می نشینم چو گدا بر سر راهت ای دوست
شاید افتد به من خسته نگاهت ای دوست
به امیدی که ببینم رخ زیبای تو را
می نشینم همه شب بر سر راهت ای دوست
💔 #غروب_جمعه
🌷 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
.
#کیک_یخچالی
۴ لیوان شیر
۴ قاشق غذاخوری ارد
۴قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
۴قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۵۰گرم کره
۲۰قاشق غذاخوری شکر
دو بسته بیسکوییت پتی بور
نشاسته و ارد و پودر کاکائو رو باهم الک میکنیم و شکر و شیررو اضافه میکنیم ومیزاریم رو گاز و مدام هم میزنیم تا به جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم تا به غلظت فرنی برسه بعدکره رو اضافه میکنیم تا اب شه بعد از روی گاز برمیداریم و میزاریم از داغی بیفته البته چون من میخواستم قالبی دربیاد ۴ قاشق سرخالی پودر ژلاتین رو با یک سوم لیوان اب سرد بن ماری کردم و به مواد داغ اضافه کردم وقتی موادمون از داغی افتاد تو قالب از مواد کمی ریختم گذاشتم یخچال تا کمی ببنده بعد بیسکوییت یک ردیف گذاشتم روشون از موادریختم بعد بیسکوییت بعد مواد همین طور ادامه میدیم ودر اخر از مواد ریخته و میزاریم یخچال تا صبح بمونه بعد از قالب جدا
.
#کیک_گلاب_زعفران😍🍰
✍مواد لازم:
تخم مرغ:۳عدد
شکر:۱۱۰گرم(۱/۲پ)
روغن مایع:یک دوم پ سرخالی
زعفران دم و صاف شده:۱ق س یا بیشتر
گلاب:۲ق س
شیر یا آب:یک چهارم پ
پودر هل به دلخواه
آرد:۱۸۰گرم(تقریبا یک و یک چهارم پ)
ب پ:۱ق چ کمی سرپر
طرز تهیه:
تخم مرغ ها+شکر+پودر هل را باهمزن برقی زده تا حجیم و کرمرنگ شود.
گلاب+ زعفران+آب را مخلوط کرده و به مایه تخم مرغی افزود و ۳۰ثانیه هم میزنیم.
روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن با دور کند همزن ترکیب میکنیم.
آرد و ب پ را با هم الک کرده و با دور کند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.
مایه کیک را در قالب مافین دارای کپسول کاغذی ؛یا قالب لوف یا گردِ ۲۰سانت ریخته و در فر ۱۸۰درجه یا برقی۱۶۰درجه با فن روشن
به مدت ۲۰_۲۵ دقیقه برای کیک کوچکتر و ۳۵_۴۰دقیقه برای کیک بزرگتر
#بستنی_خانگی
مواد لازم
توت
فرنگی حدود نیمکیلو
موز رسیده ۱ عدد
شیر ۱/۳ لیوان (کم کم بریزید)
طرز تهیه
موز و توت فرنگی رو خرد کنید و بزارید فریزر یخ بزنه.
بعد توی غذا ساز یا مخلوط کن بریزید.
کم کم شیر رو اضافه کنید و بزارید میوه ها پوره بشن بعد یه کم ازش تست کنید اگه دوس داشتید کمی شکر یا عسل اضافه کنید
خودتون میبینید چه بستنی فوق العاده ای میشه 😍 فقط حواستون باشه هر چقدر شیر بیشتر بریزید بستنی رقیق تر میشه که حتی میتونید به عنوان آیس پک هم سروکنید.
همینقدر راحت و خوشمزه
#ماهی_کبابی
#کباب
ماهی سالمون ۱کیلو
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۳ ق غ
آب لیمو 3 ق غ
نمک و فلفل به مقدار کافی
کره به مقدار لازم
ماهی هایی که برای کباب کردن استفاده می شوند، باید درشت و بدون استخوان باشند و ترجیحا به صورت فیله باشند. ابتدا ماهی را پاک کنید و بشویید. ماهی را با دستمال حولهای یک بار مصرف خشک کنید.
در یک ظرف، ۳ ق غ روغن زیتون و ۳ ق غ آبلیمو، نمک و فلفلسیاه را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بریزید. پیاز را رنده کرده و فقط آب آن را روی ماهی ها بریزید. ماهی های آغشته به این سس را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس ماهی را در توری با سوراخ های ریز گذاشته و روی کبابپز یا منقل قرار دهید و حین پخت، با یک قلم مو ۲ ق غ روغن زیتون و یا کره به دو طرف آن بمالید.
آتش ذغال باید آرام گرفته باشد. فاصله ماهی ها تا آتش حتما باید حدود 7 یا 8 سانت باشد. در غیر این صورت، اگر ماهی ها خیلی نزدیک به آتش قرار بگیرند، زود می سوزند. منقل را آرام باد بزنید
وقتی یک طرف ماهی ها کباب شدند، طرف دیگر را به همین طریق کباب کنید
#دسر_معجون
طرز تهیه:
اول از همه یدونه موز بزرگ رو با پنج تا خرمای پوست و هسته گرفته شده و چندتا گردو و بادام و کنجد و پسته و عسل همه رو داخل مخلوط کن میریزیم و بعد دو لیوان شیر رو کم کم اضافه کرده و میکس میکنیم اگه شیرینیش کم بود میتونین شکر اضافه کنین اگه قالبی دوست داشتین در بیارین میتونین دو ق پودرژلاتینو بن ماری کنین و به دسرتون اضافه کنین من نصف بسته ژله موزی رو با یک چهارم لیوان آب گرم حل کردم و به دسرم اضافه کردم تا یخورده غلظت پیدا کنه حالا داخل ظرف سروتون چندتا بیسکوییت پتی بور رو خورد گرده و بعد معجون میریزیم و تا هرچند لایه که دوست داشته باشید میتونین ادامه بدین
.
#پلو_خليجى_با_گوشت_گوسفندى
مواد لازم:
برای گوشت:
گوشت گوسفندى ۵۰۰ گرم
پیاز، خرد شده ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی خرد شده ۱ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
گاليلا بلانكا گوشت ۱ عدد
زردچوبه ۱ ق چ
زیره ۱ ق چ
فلفل قرمز ۱ ق چ
ادویه عربی ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
برای برنج:
برنج ۲ پيمانه
برگ بو ۲ عدد
فلفل قرمز ۱ عدد
هل ۳ عدد
میخک ۳ عدد
نمک ۱ ق چ
آب گوشت ۲ ليوان
براى مخلوط روى برنج:
پیازخرد شده ۱ عدد
آجیل مخلوط شده ۱/۲ ليوان
کشمش ۱/۳ ليوان
اول گوشت را در آب جوش به مدت ١٠ دقيقه بجوشانيد ادويه ها و گوجه و پياز را به غير از نمك اضافه كنيد و بگذاريد گوشت به مدت ٢ تا ٣ ساعت با حرارت كم بپزد! بعد گوشت را از آب گوشت جدا كنيد و آب گوشت را از صافى رد كنيد و كنار بگذاريد! حالا برنج را با ادويه هاى نوشته شده تفت دهيد و آب گوشت صاف شده را به برنجتان اضافه كنيد وبرنجتان بپزد! گوشت ها را خوب سرخ كنيد و بعد از پخت برنج روى آن بچينيد! حالا پلو گوشت خوشمزه تون رو با مخلوط مغز و پياز تزئين كنيد.
.
#پیازسوخاری ꒱🧅⚡️꒰
꒱🌾꒰⇄ مواد لازم
↵ 2 عدد پیاز حلقه شده •• 1 پیمانه شیر •• 1/2 پیمانه آرد ذرت •• 1قاشق پودر پاپریکا •• 1 پیمانه آرد سوخاری •• نمک و فلفل قرمز •• روغن
꒱🍾꒰⇄ طرز تهیه
↵ شیر ، آرد ذرت، فلفل، پودر پاپریکا و نمک را در یک کاسه ریخته و بهم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند، پیازهای حلقه حلقه شده را به آن اضافه کنید و پیازها را کاملا به مواد آغشته کنید.
پودر سوخاری را در یک بشقاب ریخته و پیازها را یکی یکی در پودرسوخاری بغلطانید و در روغن زیاد و یا سرخ کن سرخ
#بوقلمون
برای مرینیت کردنش به روش من میتونیددوتا گوجه فرنگی متوسط رو پوست بکنید و رنده کنید ، توی تابه گود کوچیکی یکم کره آب کنید و گوجه رنده شده رو اضافه کنید ، وقتی جوش اومد قبل از اونکه غلیظ بشه تخم گشنیز و فلفل سیاه ، پوره نصف یک فلفل دلمهای قرمز رنگ رو اضافه کنید ، از روی حرارت بردارید یک قاشق خامه و آب نصف یک لیموترش تازه رو اضافه کنید ، مخلوط کنید و بذارید خنک بشه . سینه بوقلمون رو به شکل مربع ببرید ، اضافههای اطرافش رو نگه دارید که یه غذای دیگه قراره باهاش درست کنیم ، استیکها رو توی سس بخوابونید و یک ساعت یا حتی بیشتر توی یخچال بذارید . بعد میتونید مثل من توی گریل بذارید یا توی تابه بدون روغن آمادهاش کنید .
یکم پیاز داغ روی استیک بریزید و از سبزیجات مورد علاقهتون برای دورچینش استفاده کنید .
.
#کیک_هویج
آرد ۲لیوان
شکر ۱لیوان
تخم مرغ ۴عدد
روغن مایع نصف لیوان
هویج رنده درشت یک لیوان
دارچین نصف قاشق چای خوری
وانیل کمی
پکینگ پودر یک قاشق چای خوری
نمک کمی
گردو خرد شده نصف پیاله
هویج رنده شده رو با کمی دارچین مخلوط کرده یک و نیم دقیقه داخل مایکروفر میذاریم یا تو تابه تفت میدیم و کنار میذاریم تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل حدود هفت دقیقه با دور تند میزنیم تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود بعد روغن و هویج و اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر میزنیم بعد آرد و با نمک و بکینگ پودر و کمی دیگه دارچین الک میکنیم و همراه گردو در دو مرحله به مواد اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا یکدست بشه بعد قالب و که از قبل با روغن جامد یا کره چرب کردیم آرد پاشی میکنیم تا کیک نچسبه بعد مواد کیک و داخلش میریزیم و میذاریم تو فر دمای صدوهشتاد درجه طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه
#میگو #پفکی
این غذا بسیار آسان است و در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه می شود. کاملا سالم و سبک است و می توانید به عنوان یک وعده ی غذایی کامل آن را میل کنید.
مواد لازم: (۳ تا ۴ نفر)
میگو 450 گرم
پیمانه آرد 1پیمانه
ادویه کجون (ادویه تند) 1قاشق غذاخوری
نمک 2قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1قاشق چایخوری
تخم مرغ 1عدد
شیر 3 قاشق غذاخوری
ادویه تند 1قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه کجون، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید و نیمی از آن را درون کیسه ای زیپدار بریزید.
سپس میگوهای بدون پوست و دم که تمیز شسته اید را پس از خشک شدن، درون کیسه آرد بریزید.
وبعد در کاسه ای جداگانه، تخم مرغ، شیر و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید سپس بقیه آردها را درون بشقابی گود بریزید.
و بعدروغن را درون یک قابلمه متوسط داغ کنیدو سپس میگوها را ابتدا درون تخم مرغ و بعد درون آرد بغلتانید. سپس آن ها را درون روغن داغ بیندازید. و در انتها پس از طلایی شدن، میگوهای پفکی را از روغن بیرون
#کیک_دولایه_شکلاتی_فندقی
مواد لازم:
۲۰۰ گرم کره یا مارگارین
۱ لیوان شکر یا پودر قند
۲ عدد تخم مرغ
شکر قهوه ای ۱۳ گرم
۱ لیوان شکلات چیپسی
۱ لیوان فندق یا گردوی خرد شده
۱ ق چ سرخالی وانیل
۱ ق چ بیکینگ پودر
۳ لیوان آرد
برای لایه وسط:
۱ پاکت کرم فندق کاکائویی
۲ بسته شکلات شیری (۱۶۰ گرم)
طرز تهیه:
در دمای اتاق کره یا مارگارین را در ظرفی ریخته، پودر قند(شکر) را با شکر قهوه ای ریخته، با همزن خوب هم می زنیم، وانیل، تخم مرغ را اضافه می کنیم، کمی هم می زنیم، آرد و بیکینگ پودر را اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم. در آخر شکلات قطره ای و فندق یا گردو اضافه میکنیم با لیسک مخلوط میکنیم یعنی خمیر را بدون دست زدن مخلوط میکنیم اماده میشود. نیمی از خمیر را داخل ظرف، روی کاغذ روغنی میریزیم و بعد روی آن کرم فندقی کاکائویی ریخته می شود و به طور یکنواخت پخش می شود، خمیر باقیمانده را تکه تکه روی آن ریخته، با لیسک به طور مرتب پخش می کنیم و در حرارت ۱۸۰ درجه قرار می دهیم. در فر پخته تا طلایی رنگ شود. آخر سر،شکلات تخته ای رو ذوب کرده و روی کیک پخش میکنیم
.
#شیرینی_کدو_حلوایی🌸
#شیرینی
مواد لازم خمیر:
روغن زیتون: یک دوم پیمانه
شكر: یكدوم پیمانه
ماست: یک دوم پیمانه
تخممرغ: 2عدد
بیكینگ پودر: یك قاشق چایخوری
آرد: دو و سهچهارم پیمانه
عرق بهار نارنج: یكچهارم پیمانه
مواد میانی:
پنیر لبنه: 200گرم
خامه فرم گرفته: 200گرم
شكر: 2 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ: یك عدد
پوره كدو حلوایی: 200گرم
عرق دارچین: یكچهارم قاشق چایخوری
✍طرزتهیه:
ابتدا شكر و تخممرغ را باهم مخلوط كرده، حال ماست و روغن زیتون را ریخته و خوب مخلوط كرده تا یكدست شود بعد آرد و بیكینگ پودر را الك كرده و اضافه كنید و در آخر عرق بهار نارنج را اضافه كنیدخمیر به دست آمده را خوب ورز داده تا یكدست شود.
حال خمیر را برای 30 دقیقه استراحت داده و سپس روی سطح آرد پاشی شده باز كرده و با قالب گرد متوسط قالب زده و در سینی مافین چیده و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد برای زمان 15 تا20 دقیقه قرار دهید.
برای مواد میانی:
مواد فیلینگ را با هم مخلوط كنید و پس از خنك شدن كامل شیرینیها از مواد به كمك ماسوره شكوفه بزرگ در شیرینی دهید و با یك گل خامه بزرگ تزیین كنید.
#پاناکوتا_بستنی_سنتی🌷
مواد لازم :
خامه صبحانه : 400 گرم.
شیر : 375 میلی لیتر.
پودر ژلاتین : 4 ق س.
شکر : 8 ق س.
گلاب : 1 پیمانه.
وانیل : 1/4 ق چ.
اسانس هل : 1 ق چ.
پودر هل هم میشه استفاده کرد ولی اسانس ترجیح داده میشود.
زعفران دم کرده : 1/4 پیمانه.
َطرز تهیه :
شیر را در قابلمه بریزید، سپس روی آن خامه، اسانس هله، وانیل، شکر و پودر ژلاتین را بریزید، روی حرارت کم قراردهید تا همه ی مواد حل و یکنواخت شود ولی اصلا نجوشد، بعد گلاب و زعفران را هم اضافه کنید.
برای یکدستی مایه میتوانید آن را از صافی رد کنید، سپس در قالب بریزید و چند ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد بهتره یه شب تا صبح تو یخچال باشه.
سپس با پشت چاقو دسر را از قالب جدا کرده و راحت توی ظرف برگردانید و به سلیقه ی خودتون تزیین کنید.
پاستیل
#پاستیل یکی از خوراکی هایی است که بچه ها عاشق آن هستند، با این آموزش می توانید انواع مختلف پاستیل را برای فرزندانتان در منزل درست کنید، در ادامه با آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستیل خانگی با کانال ما همراه باشید.
مواد لازم پاستیل خونگی؛
ژله با طعم دلخواه ½ بسته
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
گلوکز ۱ قاشق غذاخوری
آب جوش نصف لیوان
طرز تهیه پاستیل ؛
مرحله اول
برای تهیه پاستیل خوشمزه ابتدا آب جوش را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و روی بخار آب کتری یا سماور می گذاریم، سپس پودر ژله با رنگ و طعم دلخواه را به همراه ژلاتین و گلوکز به کاسه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا با قاشق مواد را هم می زنیم تا مایه پاستیل کمی غلیظ شود. در ادامه مایه پاستیل را داخل جای سس می ریزیم تا راحت بتونیم داخل قالب بریزیم، سپس قالب سیلیکونی را با روغن به خوبی چرب می کنیم.
مرحله سوم
حالا با ترکیب ژله دانه به دانه قالب های سیلیکونی را پر می کنیم. بعد از اینکه قالب رو پر کردیم آنرا داخل فریر قرار می دهیم تا پاستیل ها آماده شوند. بعد ۲۰ تا ۳۰ دقیقه پاستیل ما آماده است و باید از فریزر خارج کنیم.
مرحله چهارم
در مرحله آخر دستمان را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و دونه به دونه پاستیل ها را از قالب خارج می کنیم. حالا تا زمان مصرف پاستیل ها را داخل ظرف درب بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
#پاناكوتا_توت_فرنگی
مواد لازم:
شير ١٨٠ ميلي ليتر
شكر ۵۵ گرم
ژلاتين ٢ ق چ
خامه ٣٠٠ گرم
اسانس توت فرنگی چند قطره
توت فرنگی ۵ عدد
رنگ خوراكی صورتی
طرز تهیه:
شير، شكر، ژلاتين و خامه رو باهم مخلوط كنين روی حرارت قرار بدين تا گرم بشه ولی نجوشه، كمی كه از حرارت افتاد بهش توت فرنگی پوره شده، اسانس و رنگ خوراكی در صورت تمايل اضافه كنين، تو ظرف مورد نظرتون بريزين و اجازه بدين كه داخل يخچال ببنده
امام علی (ع)
قلب شخص نادان در زبان اوست
و زبان شخص خردمند در قلب اوستی
#نون_خامه_ای 🥯 😋
▫️کره 50 گرم
▫️ شکر 1 ق چ
▫️آب 200 میلی لیتر
🔸 این سه تا رو باهم ترکیب میکنیم میزاریم روی حرارت ملایم تا کره آب بشه وقتی آب شروع به جوشیدن کرد 123 گرم آرد رو یکباره اضافه میکنیم سریع هم میزنیم تا مثل حلوا بشه حدودا دو دقیقه هم میزنیم روی گاز سپس خمیر رو توی ظرفی میریزیم میزاریم توی محیط تا کمی خنک بشه بعد خنک شدن 4 عدد تخمه مرغ را دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا تخمه مرغ کاملا به خورد خمیر بره بعد 1/8 ق چ وانیل 1/8 ق چ بکینگ پودر اضافه میکنیم کاملا مخلوط میکنیم با همزن خمیر باید کاملا حالت چسبناک و براقی داشته باشه مواد رو داخل قیف میریزیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با با ماسوره شکوفه میزنیم (من از ماسوره روزت استفاده کردم) فر از قبل گرم شده 200 درجه به مدت 30 دقیقه میپزم در آخر ته شیرینی رو با سیخ چوبی سوراخ میکنیم خامه فرم گرفته رو با قیف درون آن