هدایت شده از خانومانه ⭐
_شـُدممثـلبچهایکہپـاشومیکوبه زمین
میگهالابلامنهمینومیخوام..
مـنکربلامیـخوام💔:)!
#حسیــــن_جـــانم🖤
آموزش #کیک_پذیرایی_نارگیلی😍😋🥥👇
کیک نارگیلی با عطر و طعم خاصش یک کیک پرطرفدار و پرفروش توی قنادیهاست.
مواد لازم:
تخممرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ ل
آرد: ۲/۵ ل
آب یا شیر: ۱ ل
روغن: ۳/۴ ل
پودر نارگیل: ۳/۴ل
وانیل: ۱/۴ ق چ
بیکینگ پودر: ۲ ق م
.
برای گاناش:
خانه صبحانه: ۲۰۰ گرم
شکلات تختهای یا سکهای: ۸۰ گرم
🌿 تخممرغ، شکر و وانیل رو هفت دقیقه با دور تند همزن میزنیم تاپف کنه و کشدار و کرمرنگبشه.
🌿 آب و روغن رو اضافه میکنیم و پانزده ثانیه با دور کند میزنیم.
🌿 پودر نارگیل رو اضافه کرده و هفت ثانیه با دور کند میزنیم.
مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر رو سه مرتبه الککرده) رو طی سه الی چهار مرحله ب بقیه مواد اضافه کرده و ب صورت دورانی هم میزنیم.
🌿 کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد رو داخلش می ریزیم و به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ د س گ قرار میدیم.
🌿 بعد از اینکه خنک شد ب صورت مربعی و ب اندازه دلخواه برش میزنیم.
🌿 گاناش رو مطابق فیلم درست کرده.
🌿اضلاع کیکها را ابتدا داخل گاناش و سپس داخل پودر نارگیل میزنیم.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر_مگنولیا_معصومه
با مهربانی به دیگران است که رحمت خدا فرود می آید . امام علی (ع) (غررالحکم)
سلام یه دسر خوشمزه و عالی با بیسکویت های کاکائویی با طعم کاپوچینو فرخنده .
یادتون بیاد چیز کیک هم قبلا با بیسکویت فرخنده درست کرده بودم این مدل بیسکویت هاشون هم وای که چه قدر عالی و خوشمزه است . واقعا خوش خوراک و خوشمزه و چه قدر بسته بندی هاشون عالی هست 😊.
طرز تهیه :
بیسکویت کاکائویی ۲۰۰ گرم
شیر ۳ لیوان
آرد سفید ۴۰ گرم (۳ ق غ)
نشاسته ذرت ۳۰ گرم ( ۳ ق غ)
شکر ۱۲۰ گرم ( نصف لیوان )( بسته به ذایقه میتونین کم و زیاد کنین )
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق چ
موز ۱ عدد ، انار و .... ( هر نوع میوه ای بخواید )
گردو خرد شده در صورت تمایل
بیسکویت رو پودر کردم .
شیر و شکر و آرد و نشاسته رو توی یه ظرفی ریختم و مخلوط کردم . زرده تخم مرغ و وانیل رو کمی با چنگال زد و داخل موادم ریختم و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم زیر شعله ملایم تا بجوشه و به غلظت فرنی برسه .
بعد از حرارت برداشتم یه کم که ولرم شد . داخل جام ها یه ردیف بیسکویت خرد شده ، روش کرمی که درست کردم ریختم و روی اون یه کم موز برش داده و کمی گردو خرد شده و دوباره بیسکویت و به همین شکل لایه به لایه ریختم .
من از انار هم در یه لایه استفاده کردم
می تونید از هر نوع میوه هم استفاده کنین و حتی پوره موز داخل مواد کرمی بریزین فقط توجه کنین چون موز شیرینه اون وقت شکر کمتر بریزین .
بعد هم داخل یخچال گذاشتم. هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تره 😋.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزیزان به این ژله چه نمره ای میدید؟ 😍😍
🔴🔴🔴🔴خوب اول بگم من با یک بسته کامل از هر رنگ ژله تونستم دوتا قالب ژله درست کنم
پس شما اگه فقط یه قالب میخواین درست کنین نصف بسته درست کنین مواد هم نصف میشه یعنی نصف لیوان اب جوش و یک سوم لیوان بستنی یا شیر
فکر کنم تو فیلم مشخصه و زیاد نیاز به توضیح نداشته باشه
🔴زله الوورا حدودا دو بسته کافیه و ژله های رنگی هر رنگ نصف بسته
🔴هر لایه ژله ریختین حتما بزارین یخچال نیم بند بشه بعد لایه بعدی رو بریزین
🔴 تو این مدت ژله های بیرونی عموما سفت نمیشه با شیر درست کنین احتمال سفت شدن کمه با بستنی کمی احتمال سفت شدن بیشتره احیانا اگه سفت شد میتونین به روش بن ماری رو بخار کتری دوباره ابش کنین
🔴تو ژله بعد ریختن اب جوش حتما رو بخار کتری بن ماری کنین که خوب همه ذراتش حل بشه
🔴 مهمه که ژله اول کامل سرد سرد بشه بعد شیر یا بستنی اضافه کنین
🔴 درست کردن این ژله اسونه فقط نکات رو رعایت کنین
هدایت شده از
🚨 فوری 🚫
#قتل_خانوادگی 😰
🔺حمله وحشیانه برادر داماد به داماد 😭😭 با چاقو !
حمله وحشیانه به داماد به خاطر مسائل خانوادگی 😳😨
فیلم این ماجرای هولناک را ببینید 😰🎥👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/282787854C2363667467
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_ابری
۱ عدد تخم مرغ
۲ قاشق غذا خوری شکر
۱ لیوان شیر
۱ پاکت وانیل(۵ گرم یا کمی وانیل ایرانی )
نصف پاکت بکینگ پودر(۵ گرم )
۱.۵ لیوان ارد
۱ قاشق غذا خوری کاکائو
تخم مرغ و شکر را هم بزنید.
شیر ،وانیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و دوباره هم بزنید. آرد را هم اضافه کرده و هم بزنید.
یک استکان از خمیر را کنار بذارید و بقیه رو در ماهیتابه بریزید و پخش کنید. خمیری که جدا کردید رو با کاکائو مخلوط کنید و درست وسط خمیر داخل ماهیتابه بریزید و مثل فیلم به کمک کارد فرم بدید و سپس در ماهیتابه را ببندید. ور حرارت کم بپزید. وقتی حباب زد پشت و رو کنید تا طرف دیگه هم بپزد و طلایی بشه
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلا خبر داری؟؟؟
-من آبروم رفته💔
#حُسِینِمَن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_پنیری😍😋
خمیر مایه ۱ق غ
شکر ۱ق غ من حذفش کردم
شیر گرم ۱ لیوان ( در حدی گرم باشه که دستتون نسوزه )
تخم مرغ ۲ عدد
کره ۵۰ گرم یا نصف لیوان روغن
پنیر سفید نصف لیوان با چنگال خورد شده
جعفری خرد شده ۳ ق غ
نمک ۱ ق مربا خوری
ارد ۳ لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
اول خمیر مایه با شیر شکر مخلوط میکنیم ۵ دقیقه صبر کنیم تا بعمل بیاد بعد همه مواد مخلوط میکنیم روی ظرف سلفون میکشیم ۴۵ دقیقه استراحت میدیم تا پف کنه .بعد از ۴۵ دقیقه کمی ورز میدیم توی قالب به هر شکلی که خواستم میزاریم ( میتونید رول کنید)کف قالب اگه میچسبه کاغذ پوستی بزارید ،قالب با روغن مایع یا ارده چرب کنید،، ۵ دقیقه توی قالب بمونه روش پارچه پهن کنید ،در اخر از رومال تخم مرغ استفاده کنید،بعد توی فر با دمای ۱۵۰ درجه بمدت ۳۵ دقیقه میزاریم من خودم فر ندارم توی توستر با همین دما و تایم گذاشتم نتیجشم عالی شده
🍕🌭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک یک تخم مرغی🤩
مواد لازم :
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲۱۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
روغن ۶۰ گرم
شیر ۱۵۰ گرم
بکینگ پودر ۱ ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
🍕🌭
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
- آیا ڪسی آنقدر دوستت دارد،
ڪه از جهان نترسی؟!
+ بله؛ حسین بن علی أرواحنا فداه!
#حلوا_زعفرانی
🔷مواد لازم:
🔹آرد سفید 4پیمانه
🔹شکر8پیمانه
🔹عرق هل نیم پیمانه
🔹گلاب نیم پیمانه
🔹زعفران هر چی بیشتر بهتر
🔹آب 8پیمانه
روغن در حدی که وقتی داخل آرد تفت داده شده میریزیم آردمون نه سفت باشه نه شل.
♨️طرز تهیه:
اول آردمون رو از الک رد میکنیم تا گلوله گلوله نشه.بعد در تابه ای میریزیم و شعله رو روشن میکنیم وبا حرارت کم حدود دوالی سه ساعت تفت میدیم.وقتی آردمون سرخ شد و رنگش برگشت روغن رو اضافه میکنیم وباز هم با شعله ی ملایم شروع میکنیم به هم زدن حدود یک ساعت.(اینجوری حلوای خوشمزه تری رو خواهید داشت.به گفته ی مامانم هر چی حلوا با شعله ی کم و با صبر و حوصله تفت بخوره حلوامون خوشرنگ تر و خوشمزه تر خواهد شد)
وقتی رنگش به قهوه ای نسبتاًتیره شد از روی شعله برمیداریم .
حالا شیره ی از قبل آماده شده رو که شکر و آب و گلاب و زعفران و عرق هل بود که روی شعله گذاشته بودیم و کمی از حرارت افتاده بود رو به حلوامون کم کم اضافه میکنیم وتند تند هم میزنیم تا گلوله نشود و روی شعله ی زیاد میذاریم و تندتند هم میزنیم تا حلوامون جمع بشه
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقای اباعبداللّٰہ..
فقط چهل روز دیگه مونده تا محرم :)
و ما تو این چهل روز به شدت قراره بی خوابی داشته باشیم از شدت دلتنگی !
#دلتنگِاو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ با سس بادمجان😍😋
۱-مرغ بدون استخوان یک کیلو
۲-بادمجان کبابی ۳ عدد
۳-گوجه ۴ عدد
۴-رب گوجه ۱ ق.غ
۵-زعفران غلیظ ۱ ق.غ
۶-نمک، فلفل سیاه، پاپریکا به میزان لازم
۷-سیر ۳ حبه
۸-پیاز ۲ عدد
۹-نون تست ۳ عدد
۱۰-شیر ۱/۵ پ
۱۱-ترخون خشک ۱ ق.غ
۱-پنج دقیقه اول پخت به دلیل حساس بودن بهتره کوفته ها رو اصلا جا به جا نکنید و تکون ندید بعد از اون به آرومی کوفته ها رو زیر و رو کنید تا قسمت بیرونی کوفته داخل سس قرار بگیره.
۲-مقدار آبی که داخل سس ریخته میشه بسیار مهمه و مقدار سس باید طوری باشه که سه چهارم کوفته رو پوشش بده و کاملا روی کوفته ها رو نگیره.
۳-بعد از اینکه مواد کوفته رو به خوبی ورز دادین حتما چند بار اون رو داخل کاسه بکوبین تا بهم پیوستگی مواد چند برابر بشه.
۴-زمان استراحت کوفته ها داخل یخچال حداقل نیم ساعت باشه
🍕🌭
هدایت شده از خانومانه ⭐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به بقیه نگو که سربارَم...🙂💔
#اِمامحُسِینجانَم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_لواش
مواد لازم:
نان لواش: 3 عدد
سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده: 3 عدد
تخم مرغ پخته و رنده شده: 3 عدد
ژامبون رنده شده: 250 گرم
جعفري خرد شده: 3 ق غ
سس مایونز: 4 تا 5 ق غ
نکته:
حتمآ بزارین رولت یکی دو ساعت در يخچال بمونه بعد برش بدين
نوش جان
♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاناکوتا_شکلاتی🌹🍃
موادلازم
👇👇👇
شیر 3لیوان
شکر3/4لیوان
شکلات رنده شده 80تا100گرم
پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری
خامه صبحانه 3/4پاکت
پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری
وانیل 1/2قاشق چای خوری
طرزتهیه
👇👇👇
اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم.
بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست
نوش جان👌