6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•همون بامیه خودمونه ک بهش شهد نمیزنن و با شکلات یا نوتلا میخورن😋•
مواد لازم :
-آرد یک پیمانه
-آب یک و نیم پیمانه
-کره پنجاه گرم
-تخم مرغ سه عدد
-شکر دو ق غ
-وانیل یک چهارم ق چ
༺🍉 ⃟
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#خرما_ویفری
مواد لازم:
خرمای بدون هسته: 250 گرم
آرد نخودچی: 1 ق غ
کره: 20 گرم
ویفر رنگارنگ: 3 تا 4 عدد
༺🍉 ⃟
.
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
۳ عدد موز رسیده
۲ عدد تخممرغ
۱/۴ پیمانه یا ۳۰ گرم پودر کاکائوی بدون شکر
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
༺🍉 ⃟ #آشپزی با
.
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_شیره_انگور_ارده
تخم مرغ ۳ عدد
شیره انگورنصف لیوان
ارده نصف لیوان
شیرنصف لیوان
شکرنصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینگ پودردوقاشق مرباخوری
آرد تقریبا یک ونیم تا دولیوان
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
↳
.
17.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#خوشمزه♥️
•شربت بهارنارنج🍹•
تو این هوا جیگر ادم حال میاد🤩
🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نون_خامه ای
آب ۱ لیوان سر خالی
⬅️ اگه دوست دارید نونها نرمتر بشه بجای آب از شیر استفاده کنید یا نصف آب نصف شیر
شکر ۱ ق غ
نمک ۱ پنس
کره یا روغن نیمه جامد ۵۰ گرم
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ متوسط ۴ عدد
⬅️ اگه تخم مرغها خیلی بزرگ هستن تخم مرغ چهارم رو کم کم اضافه کنید تا موادتون شل نشه
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل ۱/۴ ق چ
بستنی خانواده وانیلی ساده
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک قابلمه ای 😍😋
چطور بود؟خیلی راحته و حسابی خوشمزه😋😋😋امیدوارم خوشتون بیاد
طرز تهیه:
مواد لازم
۲ فنجان آرد
۱فنجان شکر
۱پیمانه پودر کاکائو
بکینگ پودر
۱ پیمانه روغن
۱پیمانه آب
۴ عدد تخم مرغ
حتما شعله پخش کن بزارید و در و دم کنی باشد و حرارت را خیلی کم کنید وقتی کاملا کیک پف کرد و پخته شد با خلال یا چاقو تست کنید اگر به آن کیک نچسبد کیک ما آماده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ویفر_شکلاتی 😋
#ویفر
مواد لازم:
2 عدد نان میکادو یا بستنی
مواد میانی :
250تا300 گرم بیسکویت پتی پور
1لیوان آب (یا پیمانه قنادی)
1 لیوان شکر
200 گرم کره
250 گرم شکلات تیره
1 استکان پسته(دلخواه)
5تا6 عدد انجیر خشک خیس داه شده
چند عدد گردو خرد شده
طرز تهیه :
ابتدا سس شکلاتی رو آماده کنید.
آب وشکر را در ظرف بریزید وبزارید روی حرارت تا آب بجوشد وشکر حل شود وظرف را از روی حرارت بردارید وکره وشکلات را اضافه کنید وبا قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا سس صاف وروان شود.
در یک کاسه گود ، بیسکویت ها را به تکه های بزرگ خرد کنید ، سس شکلات را روی آن بریزید، پسته ، گردو و انجیر خرد شده را بریزید و همه آنها را مخلوط کنيد .
یک ورق از نان را گذاشته ومواد را بصورت یکسان با کاردک پهن کنید(میتونید از رینگ هم استفاده کنید) و نان دیگه را بصورت وارونه(قسمت برجسته روی مواد گذاشته بشه) قرار بدیدویک جسم نسبتأ سنگین روی نانها بزارید تا لایه ها خوب بهم فشرده شده وبچسبد.
بزارید تا یکشب بمونه بعد با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید واز مهماناتون پذیرایی کنید
کامتون شیرین
از شکلات با کیفیت استفاده کنید. برای جسم سنگین سعی کنید اندازه خود نان باشه تا یکنواخت فشرده شود.
از جسم زیاد سنگین استفاده نکنید چون باعث میشه نان میکادو خرد شود
6.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_خرده_شیشه😍😋
طبق گنجایش قالبتون مقدار مواد رو کم یا زیاد کنین
هر بسته ژله رنگی رو با یک و نیم لیوان اب جوش حل کنین و روی بخار کتری بذارین تا ذرات ژله کامل حل بشه
برای ژله سفید:
هر بسته ژله الوئه ورا رو با یک لیوان اب جوش حل و بنماری کنین و بعد از اینکه کاملا سرد سرد شد نصف لیوان شیر یا بستنی نرم شده بهش اضافه کنین تا ژله سفید بدست بیاد
( من از قالب بزرگ استفاده کردم و از 6 بسته ژله رنگی و 3 بسته ژله آلوئه ورا استفاده کردم تا قالبم پر بشه)
ظرفاتون رو با روغن مایع چرب کنین و هرکدوم ژله های رنگی رو توی یک ظرف بریزین و بذارین تو یخچال تا سفت بشه
بعد از اینکه سفت شدن با چاقو به صورت مکعبی برش بزنین
دو سوم قالب رو از ژله های رنگی مکعبی پر کنین و ژله سفید رو روش بریزین و بذارین تو یخچال 6 ساعت بمونه تا سفت بشه
قالب رو چند ثانیه تو اب گرم (اب جوش نباشه) نگهدارین و ژله رو برگردونین تو ظرف سرو
به دلخواه تزئین کنین و نوش جان کنین.