غذاهای 3سوته😋
کیک شکلاتی بهمراه گاناش و سس برای قالب ۱۸ سانتیمتری ۳ تخم مرغ ۲۰۰ گرم شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم کره آب شده
مواد خشک رو باهم مخلوط کنین و الک کنین ، تخم مرغ ها و شکر رو حدود ۱ دقیقه با دور تند همزن بزنین تا پفی شه ،کره آب شده و سرد شده، وانیل و شیر رو اضافه کنین ولی مخلوط نکنین.
بعد ازینکه مواد خشک رو اضافه کردین با لیسک زیرورو کنین تا مخلوط یکدستی بشه، بعد داخل قالبتون که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و در فر گرم شده ۱۷۰ درجه، ۴۰-۴۵ دقیقه بپزین .
برای گاناش یا کرم بین لایه ها، خامه رو گرم کنین ولی نجوشونین و روی شکلات های خرد شده بریزین و مخلوط کنین بعد روش سلفون بزارین طوریکه سطحش بخوره و حدود ۱ ساعت بزارین یخچال .
دربیارین از یخچال و با همزن اونقدر بزنین تا پفی شه و رنگش روشن شه، زیاد لازم نیس فرم بگیره.
برای سس هم، خامه و عسل یا گلوکز رو گرم کنین و روی شکلات های خرد شده بریز
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
كباب تركيه😋😋😋
خوب اينم يه نوع غذاى تركى ديگه كه خيلى خيلى خوشمزه است و خيلى زود هم آماده ميشه... .
براى كباب يه پياز رو رنده كنيد و ابش رو بگيريد و بعد گوشت رو اضافه كنيد،يه قاشق ارد سوخارى،يك سوم پيمانه جعفرى خرد شده،نمك و فلفل و پاپريكا،زردچوبه اضافه كنيد و ورز بديد...
توى تابه اى روغن زيتون بريزيد و يه سيب زمينى و يه پياز و دوتا گوجه فرنگى رو حلقه حلقه كنيد و كمى زنجبيل تازه روش رنده كنيد،ادويه هارو روشون بپاشيد و از مواد گوشتى برميداريم و شكل بديد و روشون بچينيد،توى يه كاسه دو قاشق رب گوجه فرنگى رو با يك ليوان اب مخلوط كنيد و روشون بريزيد و بهد با شعله ى ملايم و درب بسته بذاريد تا بپزه و ابش خشك بشه وسس غليظى داشته باشه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_پنیری_انار
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1 پیمونه + دو ق غ آرد (145 گرم)
( هر پیمونه آرد سفید با لیوان فرانسوی دسته دار معادل 125گرم میشه و هر قاشق غذاخوری معادل ده گرم )
نصف پیمونه شکر
( هر پیمونه شکر بسته به درشت یا ریز بودن دونه بین 200 تا 220گرم میشه و هر قاشق غذاخوری معادل پونزده گرم )
1 بسته پنیر ماسکارپونه (200گرم)
پکینگ پودر دو و نیم قاشق چایخوری
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
دونه های انار به میزان لازم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_پنیری_انار مواد لازم: 4 عدد تخم مرغ 1 پیمونه + دو ق غ آرد (145 گرم) ( هر پیمونه آرد سفید با
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغها ، وانیل ، شکر رو با همزن برقی حدود پنج دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . بعد پنیر ماسکارپونه اضافه و خوب مخلوط کنید . آرد , بکینگ پودر و جوش شیرین را الک و اضافه کنید . در آخر دونه های انار رو به مایه کیکتون اضافه و خیلی آروم در حد مخلوط شدن ، هم بزنید . قالب را چرب کرده و در فر 180 درجه که از قبل گرم شده ، حدود چهل دقیقه بگذارید . بعد از نیمساعت چک کنید ، چون دمای فرها متفاوته . کیکی با بافت پنبه ای و سبک خواهید داشت .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
هدایت شده از ☀️تبلیغات آموزش بافتنی خاص☀️
👑 معتبرترین و ارزانترین کانال فروش طلا👑
🌟بورس فروش انواع طلاهای ۱۸ عیار🌟
😳فروش طلا و جواهرات با قیمت های استثنایی و باورنکردنی
💴فروش بصورت حضوری در شهر اهواز
✈️ارسال با پست پیشتاز به سراسر کشور
💰متناسب با هر بودجه و سلیقه
🔴هم فروشگاه داریم
🔴هم نماد اعتماد داریم
🔴هم کانال ایتا داریم
آدرس کانال گالری طلا و جواهرات ایرانیان در ایتا :
http://eitaa.com/joinchat/3530686491C9cc5298e58
غذاهای 3سوته😋
#شیرینی_ماندل_بولار 🥯 😋 آرد برنج الک شده ۵۰ گرم آرد شیرینی ۵۰ گرم کره ۶۰ گرم وانیل کمی زرده تخم
🔸کره رو با پودر قند خوب بزنید تا پفی بشه بعد زرده تخم مرغ رو اضافه کنید و وانیل و دوباره خوب هم بزنید در اخر هر دو ارد رو الک کنید و با دست خمیر کنید اصلا ورز لازم نداره. ممکن هست خمیر چسبنده باشه بذارید ده دقیقه در یخچال تا استراحت کند بعد به اندازه یک فندوق درشت برداشته گرد کرده و با وسیله ای یک سوراخ بکنید و در فر با حرارت ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه تا زیر ان طلایی بشه بعد از سرد شدن با بریلو یا شکلات تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
تارت_كيك_شکلاتی تخم مرغ ۲عدد آرد ١/٥پيمانه شكر ۱ پیمانه روغن مايع ۱/۲پیمانه شير ۱/۲پیمانه بكينگ پود
تخم مرغ را باشكر و وانيل حدود٤_٥دقيقه همزده تا كاملا پف كنه و كرمى و كشداربشه بعد شير و روغن را اضافه كرده يك دقيقه با همزن همزده بعد ارد رو كه بهمراه بكينگ پودر سه بار الك كرديم اضافه كرده بشكل دوراني هم ميزنيم قالب را چرب كرده بعد ارد پاشي ميكنيم مايع كيك را داخل قالب ريخته و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ١٨٠ بمدت ٢٥تا٣٠دقيقه قرار ميدهيم
بعدازپخت از فر خارج كرده و تزيين ميكنيم
براى تزيين ١٠٠گرم خامه رو روى حرارت گذاشته مواظب باشيد نجوشه از كناره ها كه خواست جوش بخوره خاموش كنيد بعد ١٠٠گرم شكلات تخته اي كه خرد كرديم رو به خامه اضافه ميكنيم حسابي هم ميزنيم تاباگرماي خامه شكلات حل بشه بعد ميتونيم استفاده كنيم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#نان_جوانه_گندم 😋😋
#نان_جوانه_گندم 😋😋
آرد سمولینا یا معمولی 2 تا 3 لیوان
آرد جوانه گندم 3 ق غ
سبوس جو دوسر 3/4 لیوان
شیره انگور یا خرما 4 ق غ
کره آب شده 25 گرم
نمک نوک ق چ
خمیر مایه فوری 2 ق غ
شیر ولرم 1 و 1/4 لیوان 👈آرد جوانه گندم بصورت بسته بندی در سوپرمارکت ها موجوده. همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده و حسابی ورز بدید, در ظرف چرب شده و در جای گرم, دو ساعت استراحت بدید. بعد با نوک انگشتان, کمی خمیر ور آمده را ورز بدید تا هوای اون خارج بشه. من میخواستم نانم شبیه پامپکین(کدو قلقلی) بشه, بخاطر همین با نخ ضخیم خمیر رو بستم تا با نخ, به هشت قسمت مساوی تقسیم بشه. نخ رو محکم ببندید و بکشید تا کاملا در خمیر فرو بره. وقتی نخ رو محکم بستید و جاش روی خمیر موند, نخ رو باز کنید یا با قیچی ببرید. با چاقوی تیز, رد نخ ها رو ببرید تا شیارها, عمیق تر بشه یک عدد زرده رو با کمی وانیل و زعفران و یک ق غ شیر مخلوط و بهم بزنید. خمیر را رومال کنید و در قالب چرب و آرد پاشی شده, دوباره بیست دقیقه استراحت بدید. در فری که از نیم ساعت قبلتر با دمای 180 گرم کردید, روی پنجره وسط قرار بدید و چهل دقیقه بپزید. . .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کیک_شنی ⛱
مواد لازم🔻
🔸آرد......2پیمانه
🔸شیر گرم .......یک پیمانه
🔸شکر....... یک پیمانه
🔸تخم مرغ....... سه عدد
🔸وانیل...... نوک قاشق چای خوری
🔸بیکینگ پودر...... دو قاشق مربا خوری
🔸 پودر هل ......یک قاشق چای خوری
🔸 روغن مایع...... سه چهارم پیمانه
مواد رویه🔻🍯
🔸شیر عسلی الفجر...... نصف قوطی
🔸 پودر نارگیل تفت داده شده....... یک پیمانه
🔸 پودر پسته .....برای تزیین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_شنی ⛱ مواد لازم🔻 🔸آرد......2پیمانه 🔸شیر گرم .......یک پیمانه 🔸شکر....... یک پیمانه 🔸تخم م
طرز تهیه🔻🥮
🔸 تخم مرغهارو با شکر با دور تند پنج دقیقه بزنید تا حجمش دوبرابر بشه و کرم رنگ و پفکی،بعد وانیل و پودر هلو روغن مایع رو اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا خوب جذب مواد بشه،بعد شیرو که گرم کردیم میریزیم داخل مواد و سریع به هم میزنیم،آرد و با بیکینگ پودر سه بار الک کنید و تو سه مرحله به موادتون اضافه کنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی هم بزنید،عمیق و دورانی هم بزنید تا هیچ گلوله آردی نمونه.کف قالب مستطیل ۳۰*۲۵ ( من تو قالب دایره سایز ۲۰ ریختم) و چرب کنید و کاغذ روغنی بندازید،دیواره هارو هم چرب کنید ،هم آردپاشی،تا سطح کیک صافه بشه و یک اندازه پف کنه،،موادتون و بریزید تو قالب به سمت چپ و راست تکون بدیدش تا همه جای قالب موادتون یکسان پخش بشه،بذارید تو بر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت چهل دقیقه ،بعد نیم ساعت چک کنید ،چون دمای فرها متفاوته ،سیخ چوبی وسط کیک فرو کنید،اگر تمیز بیرون اومد و هر موقع روی کیک هم کمی سرخ شد ،از فر خارج کنید.به محض بیرون اوردن از فر همونطور که داغه ،شیر عسلی بریزید رو سطح کیک،من نصف قوطی ریختم،بعد هم پودرنارگبلی که تفت دادیم و رنگش کمی کاراملی شده رو اضافه کنید،اجازه بدید کاملا خنک بشه،بعد برش بزنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#انار_پلو_خوشمزه 😋
برای ۴ نفر
🔸برنج ۲ پیمانه انار دانه شده یک و نیم پیمانه خلال پسته یک سوم پیمانه گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه پودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری کشمش پلویی نصف پیمانه زعفران به مقدار لازم
🔸برنج را با آب و نمک خیس کرده، سپس به روش معمول آبکش کنید.
مابقی مواد لازم را با یکدیگر مخلوط کرده و هنگام دم کردن برنج، یک ردیف برنج ریخته، یک ردیف مخلوط انار و همینطور ادامه دهید تا آخر و نهایتا اجازه دهید برنج دم بکشد.
هنگام کشیدن برنج مقداری کره و زعفران روی برنج داده و سپس در بشقاب یا دیس مورد نظر کشیده و سرو کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#اسنك_گوشت •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#اسنك_گوشت
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد )
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#سیر_قلیه ❤️
👈نیم کیلو مرغ رو نمک وزرد چوبه زدم داخل روغن سرخ کردم بعد داخل همون تابه یک عدد پیاز نگینی ریز رو تفت دادم پیاز که سبک شد یک بسته برگ سیر سبز خرد شده که نیم کیلو بود رو اضافه و سرخ کردم مرغ سرخ شده رو به همراه یک پیمانه لپه که از قبل نیم پز کرده بودم رو اضافه و همه مواد رو با هم یه تفت دادم نمک وزرد چوبه ویک قاشق چای خوری گرد غوره واب تا جایی که روی مواد خورشت رو بگیره ریختم و روی شعله ملایم گذاشتم تا خورشت بپزه و جا بیفته ودر آخر یک عدد تخم مرغ رو جدا داخل کاسه با چنگال زدم تا لختگی در امد وبه خورشت اضافه کردم وده دقیقه زمان دادم تا حسابی جا افتاد برای چاشنی کنار غذا از نارنج تازه استفاده کنید
👈اگه عطر و طعم سیررو داخل غذا دوست دارین پیشنهاد میکنم این غذا رو درست کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#پیراشکی_باخمیر_سه_سوته
👈طرزتهیه:
۲۰۰ گرم خامه صبحانه رو با ۲ پیمانه آرد ، (❗️اگر برای مصرف غذایی میخواهید با نصف قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید )و ورز بدید و❗️ اگر برای شکلاتی میخواید نمک رو حذف کنید. ممکنه آرد بیشتر یا کمتر نیاز باشه بنابراین نصف پیمانه دوم را کم کم اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر لطیفی بدست آوردید. خمیر را داخل کیسه و یکساعت در یخچال استراحت دهید . میز کار و وردنه را خوب آردپاشی کنید و به قطر ۱ میلی متر به هر شکلی دوست دارید باز کنید و موادی که دوست دارید داخلش قرار دهید و با چنگال یا قالب پیراشکی لبه ها رو ببندید و در روغن داغ سرخ کنید.خوشمزه ترینش از نظر من قرار دادن تکه ای پنیر پیتزا و برای شیرینش نوتلاست.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#ژله_انار ❤❤❤ •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
#ژله_انار
اول انار دون میکنید.بعد ژله انار رو با یک لیوان آب جوش و یک لیوان آب سرد کامل حل کنید تا شفاف بشه.بعد انار دون کرده رو بریزین تو قالب ژله انار هم تا سطح انارها بریزین طوری که انارها نیان روی ژله بعد بزارین یخچال تا ببنده.
برای لایه سفید رنگ هم ،ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید وقتی سرد شد یک لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید هم بزنید بعد روی ژله انار بریزین دوباره داخل یخچال تا ببنده این کار رو تا مرحله آخر انجام بدین تا جایی که قالبتون جا داره یعنی یک ردیف ژله انار با انار دون شده یک لایه ژله سفید بریزین.نصف روز بزارین داخل یخچال تا کامل ببنده.
من چون قالبم وقتی برمیگردونم روش گود هست توی اون گودی ژله سفید میریزم دوباره داخل یخچال میزارم تا ببنده
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#ژله_آجيلى
#ويژه_شب_يلدا🍉
🔸اول آجیل هارو ته قالب بریز و ژله آلوئه ورا را طبق دستور روی جعبه اش درست کن و کمی رو آجیل بریز در حدی که با ژله خیس بشن اگه همشو بریزی آجیلا میان بالا و شکلش به هم می ریزه .
🔸بزار تو یخچال تا خودشو بگیره بعد ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل کن و بزار کنار سرد بشه بعد یک لیوان شیرد سرد بهش اضافه کن و روی ژله قبلی بریز.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#موس کیکِ قهوه 😋 (من برای پایه دسر از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کردم که میتونه به تنهایی و بدون ک
طرز تهيه :
شير وشكر و قهوه را در ظرفي مناسب ريخته و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا فقط گرم شده و شكرها حل شوند. ژلاتين را روي آب سرد پاشيده و روي بخار آب كتري قرار ميدهيم تا حل شود
.
بعد انرا با شير مخلوط كرده،ميگذاريم خنك شوند،در اخر خامه را اضافه كرده
سپس مواد را در قالب مورد نظر ريخته و به مدت چهار الي ٦ ساعت در يخچال قرار ميدهيم تا ببندد.
.
اگر دوست داشتید پایه ی دسر کیک باشه،و توی قالبهایی شبیه اینایی که من درست کردم،انجام بدید
دسرتون رو توی قالب ها بریزید و بزارید داخل یخچال،کمی که خودشو گرفت ،(نیم بند بود)کیک هارو که به اندازه قالب برش زدید (یا با کاتر)روی تک تک دسرها قرار بدید تا کامل بچسبه.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#براونی_شکلاتی ⛱ مواد لازم🔻🍫 🔸۲۵۰ گرم شکلات تلخ کارات 🔸۱۹۰گرم کره 🔸۲۲۰گرم شکر وانیل کمی 🔸تخم مرغ
طرز تهیه🔻🍬
🔸شکلات رو خرد کرده و بن ماری میکنیم تا اب شه بعد کره رو خرد کرده و بهش اضافه میکنیم تا اب بشه بعد از روی بخار اب برمیداریم و میزاریم از داغی بیفته بعد وانیل و اب ولرم رو اضافه مخلوط میکنیم و تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم بعد شکررو اضافه با همزن دستی میزنیم بعد ارد رو کم کم اضافه و هم میزنیم و در اخر چند ثانیه باهمزن برقی میزنیم تا یکدست بشه قالب مستطیل بیست در سی رو چرب و کاغذ روغنی پهن میکنیم و مواد کیک رو میریزیم و روش بیسکوییت ها رو میچینیم و توفر از قبل داغ شده با دمای۱۶۰درجه به مدت حدودا۵۰دقیقه میزاریم تا کناره ها و روش خشک بشه
🔴سس کاراملی🔻
🔸یک لیوان شکر رو میریزیم تو ماهی تابه فقط شکر رو هم انباشته نشه شعله رو کم میکنیم و هر از گاهی تابه رو فقط تکون میدیم باقاشق هم نمیزنیم وقتی شکر حل شد و کاراملی شد۷۵گرم کره هم دمای محیط رو اضافه و بعد ۲۰۰گرم خامه صبحانه رو که از چند ساعت قبل از یخچال دراوردیم و هم دما شده رو اضافه و تن تن هم میزنیم تا یکدست بشه اگه شکرتون سفت شد وتیکه تیکه شد بزارین رو گاز بمونه و تن تن هم بزنین تا باز بشه و مواد یکدست بشه ودر اخر همون طور که هم میزنیم کم کم یک سوم لیوان اب جوش اضافه میکنیم تا زیاد سفت نشه4 کاراملمون.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#کاپ_کیک_هندوانه 🎈⛵️
#شب_یلدا 🍉
🔴مواد لازم🔻🍉
🔻آرد: 300 گرم
🔻شکر: 150 گرم
🔻تخم مرغ: 4 عدد
🔻روغن مایع: یک پیمانه
🔻بیکینگ پودر: 2 ق چ
🔻وانیل: یک هشتم ق چ
🔻نمک: یک هشتم ق چ
🔻پودر ژله: یک بسته 100 گرمی
🔻رنگ خوراکی سبز: به مقدار لازم
🔻آب میوه: دوسوم پیمانه
🔻شکلات چیپسی: به مقدار لازم
🔻خامه: برای تزیین
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کاپ_کیک_هندوانه 🎈⛵️ #شب_یلدا 🍉 🔴مواد لازم🔻🍉 🔻آرد: 300 گرم 🔻شکر: 150 گرم 🔻تخم مرغ: 4 عدد 🔻روغن
طرز تهیه🔻🍩
⭕️1. سعی کنید متناسب با هر پودر ژله ای که استفاده می کنید از آب میوه همان میوه در دسر شب یلدا استفاده کیند. یا اگر به آب همان میوه دسترسی نداشتید سعی کنید از شیر استفاده کنید. برای تهیه دسر شب یلدا ابتدا آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را داخل ظرف ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید. سپس شکر و تخم مرغ ها را همراه با وانیل داخل ظرف جداگانه ای ریخته و حدود 5 دقیقه با همزن به هم بزنید.
⭕️2. روغن مایع را کم کم به مخلوط تخم مرغ، شکر و وانیل اضافه کنید. سپس آب میوه را به آن اضافه کنید. (بهتر است از آب هندوانه استفاده کنید اما اگر به این میوه دسترسی ندارید می توانید از شیر استفاده کنید.)
⭕️3. اکنون مخلوط آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله را کم کم به مایه فوق اضافه کرده و با دور کند همزن آن را هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در صورت کم رنگ بودن مخلوط از مقدار کمی رنگ خوراکی استفاده کنید. در صورت تمایل می توانید از میزان شکر دستور کم کرده و از یک بسته دیگر پودر ژله استفاده کنید تا مخلوط رنگ و عطر بیش تری داشته باشد.
⭕️4. شکلات چیپسی را به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله از تهیه دسر شب یلدا مایه کیک را داخل قالب بریزید و با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 تا 40 دقیقه یعنی تا زمانی که کاملا مغزپخت شود داخل فر قرار دهید. پس از سردشدن کاپ کیک ها آن ها را به کمک ماسوره با خامه ای که با رنگ سبز مخلوط کرده اید تزیین کنید و مقداری از شکلات چیپسی را هم روی آن بپاشید .
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كيك_بسبوسه_شكلاتي 🥮 😋
🔸سه عدد تخم مرغ + يك سوم پيمانه روغن + ٣ قاشق عذاخوري شكلات صبحانه يا نوتلا + يك چهارم پيمانه شكر + كمي وانيل + دو قاشق چايخوري بيكينگ پودر + آرد سمولينا يا سميد يك و يك چهارم پيمانه
🔸تخم مرغ بهمراه شكر و وانيل با همزن خوب هم زدم تا تخم مرغ رنگش روشن و حجيم بشه … بعد روغن ريختم يكم با دور كند هم زدم … شكلات اضافه كردم با همزن زدم تا كاملا مواد يكدست شد … و در آخر آرد سمولينا و بيكينگ پودر به مواد اضافه كردم و با دور كند همزن چند ثانيه در حد مخلوط شدن هم زدم
♦️قالب سايز ٢٢ ديواره كوتاه كف و ديواره اشو با ارده چرب كردم مايه كيك ريختم و داخل فر ١٦٠ درجه بمدت ٣٠ دقيقه ، بعد از پخت شيره داغ روش ريختم
🔸شيره : يك چهارم پيمانه شير عسلي + نصف پيمانه شير با هم مخلوط كرده روي حرارت تا داغ بشن بعد روي كيك داغ ريختم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food