#قارچ_سوخارى_خونگی 😋🍄
به قارچها كمى آبليمو زدم تا طعم داربشن
بعد از چند دقيقه استراحت توى تخم مرغ زدم
از تخم مرغ در اوردم و توى ارد سفيدزدم
و دوباره توى تخم مرغ و نهايتا پودر سوخارى غلطوندم
و در روغن سرخ كردم
#میان_وعده
#خلاقیت 😍
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#پیتزا_فوری_با_نون_تست 🍕
#نهار
#خلاقیت 😍
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#پیتزا_فوری_با_نون_تست 🍕 #نهار #خلاقیت 😍 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلا
#_پیتزا_فوری_با_نون_تست
مواد لازم:
نان تست - 1 بسته
سس کچاپ - به میزان لازم
پنیر پیتزا یا تست - به میزان لازم
فلفل دلمه - 1 عدد کوچک
کنسرو ذرت - نصف پیمانه
زامبون - 200 گرم
✍طرز تهیه:
تنوع این پیتزا میتونه خیلی زیاد باشه. مثلا با گوشت مرغ پخته شده- با مایه ماکارونی گوشت چرخکرده- با ترکیب بادمجان کبابی و سیر – گوشت گردن پخته شده و قارچ و انواع سبزیجات به تنهایی یا ترکیبی بدون گوشت و مرغ .....
سعی کنید نونهاتون تازه باشند تا زمان خوردن سفت نباشه.
به سادگی هر چه تمامتر روی نان تست رو کمی سس کچاپ بمالید. میتونید از سس خردل هم استفاده کنید.بعد مواد دلخواه رو روی نونها بریزید....و در آخر روشون رو با پنیر پیتزا یا تست بپوشونید.
اگر اسپری آب تو خونه دارید بهتره روی هر کدوم رو قبل از توی فر رفتن خیلی کم اسپری کنید تا رطوبتش توی فر گرفته نشه و پنیر پیتزا هم کش بیاد و خشک نشه.
بعد هم بگذارید داخل فر داغ یا ماکرو فر یا تستر و خلاصه هر وسیله ای که دارید.
یادتون باشه که در صورت استفاده از مایه ماکارونی مایتون نباید آبدار و خیلی چرب باشه. چون بافت نون رو خراب می کنه.
همینطور بهتره خیلی داغم نباشه و از حرارت بیافته و بعد روی نونها بگذارید.
#پیتزا_فوری_با_نون_تست 🍕
#نهار
#خلاقیت 😍
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_کاناپ_الویه 🍗
✍ کامل با تمام نکات
#پیش_غذا
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#باسلوق_ارومیه
#دسر
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#باسلوق_ارومیه #دسر کپی ممنوع⛔️ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در ک
#باسلوق_ارومیه
(باسلوق با دوشاب محلی)
✍موادلازم :
1و نیم پیمانه شیره ی انگور
1 پیمانه نشاسته گل(نشاسته گندم)
آب 2ونیم پیمانه
کمی گلاب
کمی پودر هل
اول نشاسته و اب را مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد شیره ی انگور رو اضافه کنید،و رو شعله ی ملایم دائما مخلوط کنید تا به غلظت فرنی برسه حالا گلاب و هل رو اضافه کنید،بعد شعله پخش کن بذارید، زیر قابلمتون_درب قابلمه دمکنی بذارید و اجازه بدید تا نیم ساعت با شعله خیییلی کم این مخلوط جا بیوفته و بوی خامیش گرفته بشه،البته تو این بیست دقیقه هر سه دقیقه مواد رو کاملا زیرورو کنید بعد داخل ظرف یا قالب بریزید و گردو هارو کمی فشار بدین داخلش،بعد از خنک شدن نوش جون
#باسلوق_ارومیه
#دسر
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#فینگر_فود_کاسه_سیب_زمینی
#عصرانه
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#فینگر_فود_کاسه_سیب_زمینی #عصرانه کپی ممنوع⛔️ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و
#فینگر_فود_کاسه_سیب_زمینی
چند تا سیب زمینی پخته شده رو رنده زدم یه مقدار سس و شوید خرد شده تازه و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کردم بعد داخل قالب مافین نایلون انداختم و سیب زمینی ریختم و بهش شکل دادم ودرشون اوردم ، بعد هم یه مقدار قارچ و سینه مرغ ریش شده و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته نگینی شده و خیارشور و سس و فلفل سیاه و قاطی کردم و ریختم داخل کاسه ها و تو یخچال گذاشتم
#فینگر_فود_کاسه_سیب_زمینی
#عصرانه
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سمبوسه
#میان_وعده برای بچه ها
گوشت چرخکرده رو با پیاز تفت دادم و مزه دار کردم و ادویه دلخواه زدم هویج رنده شده+ کلم خرد شده+ فلفل دلمه ای ریختم وتفت دادم دراخرمواد روتوخمیریوفکا پیچوندم وسرخ کردم
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
اگه عاشق #بافتنی هستی این کانال عالیه👌👇
اگه میخای به #درآمد از #بافتنی برسی درهر شهری که هستی ما این کانال رو به شما #پیشنهاد میکنیم 😍👇
خانمی که #بافندگی بلدی بیا اینجاو #سفارش بافت بگیر
#سفارش از ما 👈 #بافت از شما
همراه با #فیلم و #عکس 📸🎥
💯رایگان
http://eitaa.com/joinchat/3070361605Cc719ee1c15
🔴 ماهیانه #درآمد داشته باش😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #کلیپ_آموزشی 😋
کیک 3سوته خوشمزه
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
🍰 @fast_food
کپی ممنوع⛔️
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#لقمه_مرغ_پنيري #شام سبک 😋 کپی ممنوع⛔️ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاق
#لقمه_مرغ_پنيري
سينه مرغ رو با نمك فلفل زردچوبه بزاريد بپزه بعد ريش ريشش كنيد .١٠٠گرم پنير پيتزا ،يك قاشق رزماري خشك ،يك عدد پيازچه ،١٥گرم ارد ،يك عدد زرده تخم مرغ ،نمك ،فلفل و پودرسير بزنيد كاملا مخلوط كنيد .
توپك هايي ازش درست كنيد كاملا منسجم كنيد .تو يك ظرف پودر سوخاري بريزيد توپكها رو بغلطونيد توش و تو روغن داغ سرخ كنيد و نوش جان كنيد.
#لقمه_مرغ_پنيري 🌮
#شام سبک 😋
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_برنجی 😋
#میان_وعده 🍩
کلیپ های جدید رو با ما ببینید
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#خورش_به_آلو 😋 #نهار 🍲 کپی ممنوع⛔️ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه د
#خورش_به_آلو
مواد ضروری برای تهیه خورش به آلو :
گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
به بزرگ 2 عدد
پیاز متوسط نگینی خرد شده 1 عدد
آلو بخارا 15 تا 20 عدد
شکر 1 تا 2 قاشق رستوران
کره 30 گرم
آبلیمو تازه 1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی درصورت تمایل
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان ضروری
طرز تهیه خورش به آلو :
گذشته از آغاز باید بگویم، این نوع خورش به هم به صورت دقیقاً شیرین و هم به صورت ملس «ترش و شیرین» درست میشود. قبلاً این خورش همراه نان خورده می شد، ولی همین حالا در کنار چلو هم میل میشود و خیلی هم پرطرفدار هست. برای آغاز پیازی راکه به صورت نگینی خرد کردیم همراه با مقدار روغن داخل قابلمه ریخته و تفت میدهیم تا سبک و نرم شود.
آنگاه گوشت را افزون میکنیم و همراه با پیاز تفت میدهیم تا رنگ آن تغییر پیدا کند و لایه روی گوشت یکپارچه شود.
آنگاه کمی زردچوبه و فلفل رابه گوشت و پیاز تفت خورده افزون میکنیم و موثر آنرا آمیخته میکنیم.
آنگاه اندکی آب در حدی که روی گوشت ها رابا فاصله یک بند انگشت بگیرد می ریزیم. این خورش در اصطلاح باید تنگ آب باشد یعنی بعد از جا افتادن باید مقدار کمی آب داشته باشد. درب قابلمه را روش قرار میدهیم و اجازه میدهیم تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.
به ها را بعد از شستشو به صورت مکعب هاي درشت برش میزنیم. بافت به بسیار لطیف و نرم هست ودر حین پخته شدن، اگر خیلی ریز برش خرده باشند، یا نازک باشد بافت خودش را از دست میدهد و خورش ما دیگر چهره قشنگی نخواهد داشت.
بعد از خرد کردن به، کره را داخل ماهیتابه ذوب میکنیم و اگرچه مواظب هستیم که حرارت ملایم باشد و بلافاصله بعد از ذوب شدن آن به هاي خرد شده را افزون میکنیم و یک تفت کوچک به آن میدهیم.
به ها که کمی طلایی رنگ شدند آنرا از روی حرارت بر می داریم.
به هاي تفت داده شده رابه گوشت پخته شده افزون میکنیم و درب قابلمه را میگذاریم. برای این که به رنگ قشنگ و قرمزش رابه خوبی نشان بدهد سعی میکنیم تا حدوداً نیم ساعتی که برای پخت به دوران ضروری داریم، درب قابلمه را باز نکنیم.
در 15 دقیقه پایانی پخت آلوهایی راکه از قبلا با اندکی آب سرد خیس کرده بودیم، آب کش میکنیم و بعد به خورش افزون میکنیم.
ودر 5 دقیقه پایانی، چاشنی ها را افزون میکنیم. شکر را بنا به ذائمان میتوانیم کم یا چندان کنیم. همینطور مقدار خیلی کم نمک به اندازه یک پینچ یا 1/4 قاشق چایخوری به خورش افزون میکنیم.
نکاتی برای پخت خورش به :
همان طور که در ابتدا هم خدمت تان توضیح دادم، این خورش بنا بر ذائقه شخصی میتواند دقیقاً شیرین، یا ملس باشد، پس اگر تمایل دارید کمی مزه ترش هم داشته باشد، 1 تا 2 قاشق رستوران آبلیموی تازه هم افزون کنید و نهایتاً خورش را مزه کنید و بعد از خاطرجمعی از طعم 5 دقیقه دوران بدهید و بعد شعله را خاموش کنید
من طبق معمولً برای خورش به از رب گوجه فرنگی بهرهگیری نمیکنم ولی اگر رنگ خورش باب طبعتان نبود، در 5 دقیقه پایانی، 1 تا 2 قاشق رستوران رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت بدهید و به خورش افزون کنید.
خورش را بعد از آماده شدن داخل ظرف مورد نظرمان میکشیم و همراه با چلو میل میکنیم.
#خورش_به_آلو 😋
#نهار 🍲
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#تزیین_سالاد 😍
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#سالاد_آرایی
دیزاین ساده با خیار و هویج به شکل درخت کاج مناسب کنار سالاد یا تزیین بشقاب پیش غذا 🍃
شیک و آسون👌
#تزیین_سالاد 😍
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
#بورانی_اسفناج 😋
#پیش_غذا 🌶
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#بورانی_اسفناج 😋 #پیش_غذا 🌶 کپی ممنوع⛔️ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقا
#_بورانی_اسفناج🍃🍚
اسفناج 1 کیلو
ماست نیم کیلو
سیر تازه 100 گرم
گردوی خرد شده 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
👇👇
ابتدا اسفناج را پاک کرده و تمیز می شوییم. سیر را نیز تمیز می شوییم و پوست آن را می کنیم. سپساسفناج و سیر را خرد می کنیم و در یک قابلمه می ریزیم و مقداری نمک و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کاملاً بپزد.
بعد از اینکه اسفناج ها خوب پخت، از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا خنک شود. ماست را کاملاً می زنیم تا یکدست شود و سپس اسفناج ، نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.
#بورانی_اسفناج 😋
#پیش_غذا 🌶
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تهیه #سس_ولوته 🍶
سس فرانسوی بسیار خوشمزه😋
کلیپ های جدید رو با ما ببینید
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh
غذاهای 3سوته😋
#نان_گیپور_تابه_ای 😋 #عصرانه کپی ممنوع⛔️ 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خ
#نان_گیپور_تابه_ای
نانی بسیار مناسب برای تغذیه کودکان😍
مواد لازم برای نان گیپور تابه ای : برای 5 نفر
تخم مرغ1 عددشیر1 لیوانآرد سفید1 لیوانشکر1 قاشق غذاخورینمک1 قاشق چایخوری
طرز تهیه نان گیپور تابه ای:
مواد را مخلوط کرده و داخل ظرف خالی سس کچاب می ریزیم و داخل تابه ای که با روغن آن را چرب کردیم قالب می زنیم و صبر می کنیم تا یک طرف نان بپزد بعد نان را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن هم خوب بپزد و در آخر از روی تابه بر می داریم و داخل آن مواد یا سبزیجات مورد نظرمان را سرو می کنیم.
#نان_گیپور_تابه_ای 😋
#عصرانه 🌯
کپی ممنوع⛔️
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh