فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موساکا
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_شکلاتی_با_خامه
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#ساندویچ_گوشت_وقارچ 🌯 😋
🔸يه پياز رو نگينى خرد كنيد و با يه فلفل دلمه خرد شده تو روغن تفت بديد تا سبك بشه،يه حبه سير رنده شده رو اضافه كنيد و تفت بديد،نمك،فلفل سياه،پاپريكا،چيلى و اويشن و كمى پنير پارمسان رو هم اضافه كنيد
🔸و گوشت چرخ شده رو هم توش بريزيد و بذاريد تا بپزه،توى تابه جدا قارچ ها رو باشعله ى بالا تفت بديدو به مواد اضافه كنيد و در اخر يه قاشق رب گوجه هم توش بريزيد وتفت بديد و مواد اماده شده
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#فلافل 🧆 😋
🔸دولیوان نخود رو از شب قبل خیس کنین و چندبار آبش رو عوض کنین
روز بعد داخل سبد بریزین تا آبش گرفته بشه .
سپس داخل غذاساز بریزین و خوب خردشون کنین.سه حبه سیر و یه دونه پیاز درشت رنده شده و آب گرفته رو با یه سیب زمینی پخته به نخودها اضافه کنین و خوب ورز بدین .
به موادتون نمک و فلفل و آویشن و هر ادویه ای که دوست دارین اضافه کنین و با دست کاملا مخلوط کنین .اونا رو با قالب شکل بدین و توی روغن داغ که روی فلافلها رو گرفته... خوب سرخشون کنین.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#چیز_کیك_شکلاتی 🥮 😋
🔸مواد لازم لایه شکلاتی
▫️پنیر خامه ای : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
▫️شکر : ۵۰ گرم
▫️ژلاتین : ۲ قاشق سوپخوری پُر
▫️آب : ۱/۴ پیمانه
▫️خامه صبحانه : ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
▫️شکلات تخته ای : ۱۰۰ گرم
▫️پودر کاکائو : ۳ قاشق سوپخوری
🔸پنیر خامهای، خامه ، پودر کاکائو و شکر را با همزن زده تا صاف و یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میکنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.روی سطح کیک رو کمی با شیر کاکائو یا شربت نم کنید بعد مواد شکلاتی را روی کیک ریخته و شش ساعت در یخچال میگذاریم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#خوراك_لوبياو_كينوآ 🥘 😋
▫️١ ليوان: لوبيا چيتي يا قرمز
▫️٢ ليوان: كينوآ پخته شده
▫️ذرت پخته شده يا كنسرو: ٥ ق غ
▫️رب گوجه فرنگي: ٥ ق غ
▫️نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم
▫️عصاره مرغ يا گوشت : ١ عدد
▫️پنير رنده شده گودا يا چدار: در صورت تمايل
🔸اول از همه كينوا رو بپزيد بعد ذرت رو بپزيد يا از كنسرو استفاده كنيد و كنار بذاريد، بعد رب گوجه تون رو كمي با روغن خيلي كم تفت بديد بعد بهش و عصاره مرغ يا گوشت و فلفل و زردچوبه اضافه كنيد و اجازه بديد با آب بپزه، خب آخر سر كه تقريبا ٣٠ دقيقه از پخت كامل لوبيا مونده بود، ذرت و كينوا رو اضافه كنيد و بذاريد نيم ساعت آخر باهم جا بيفتن و نمك و فلفلش رو بچشيد، ميتونيد روش رو كمي پنير چدار يا گودا رنده شده هم بريزيد و سرو كنيد
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کنافه_پنیری 😋
🔸نیم کیلو کنافه خیس با ۱۰۰ گرم کره آب شده مخلوط میکنیم
بعد کمی از کنافه داخل فنجان قهوه میذاریم وسطش رو یکم گود میکنیم و تکه پنیر حالا هر پنیری میتونه باشه (پنیر مثلثی،پنیر پیتزا،پنیر خامه ای )میذاریم روش دوباره کنافه میذاریم کمی فشرده ش میکنیم واز فنجان آروم بیرون میاریم در ظرف مورد نظر که کمی چرب کردیم میذاریم کمی دوباره کره آب شده روش میریزیم خیلی کم ودر فر ۱۸۰ به مدت نیم ساعت و وقتی ترد شد و زیرش طلایی شد .بعد گریل بالا روشن میکنیم که روش هم طلایی بشه .
بعد از فر بیرون میاریم و همینطور که داغه شهد روش میریزیم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کیک_شیره_خرما 🥮 😋
▫️آرد سفید ۳ بار الک شده ۲و۱/۳ پیمانه
▫️تخم مرغ ۵ عدد
▫️شیره خرما ۱/۲پیمانه
▫️روغن مایع ۱/۲پیمانه
▫️شکر ۱/۲پیمانه
▫️گردو خرد شده ۱/۳پیمانه
▫️بیکینگ پودر ۱ق غ
▫️وانیل ۱ق چ
🔸تخم مرغها رو با شکر و وانیل ۵ دقیقه بزنید تا حجیم وسفید وکشدار بشه.روغن مایع را اضافه و۱دقیقه دیگر هم بزنید.شیره خرما رو اضافه کنید وکمی بزنید .آرد وبیکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک از یک جهت وبصورت دورانی مخلوط کنید.درآخر گردو را افزوده ومخلوط کنید.کف قالب را کاغذ روغنی بزارید وچربش کنید مایه را داخل قالب ریخته وتو فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۴۵ الی ۵۵ دقیقه بپزید.
دمای فرها باهم متفاوته بعداز ۴۵ دقیقه حتما با سیخ چوبی تست کنید اگر سیخ رو داخل کیک زدید وتمیز بیرون اومد آماده ست.
من از قالب میان تهی با قطر ۲۴ سانت استفاده کردم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
هدایت شده از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼صبح زیباتون بخیرو مبارک
💐سرسبزى باغی از غزل🌺🌿
🌼تقدیمت
💐روياى لبالب از عسل،
🌼تقدیمت
💐در را بگشا، عجب هوايى،
🌼بـه بـه!
💐خوشبختی صبح،
🌼یک بغل تقدیمت
💐سلام صبح بخیر...🌺🌿
🌼امروزتون مملو از شادی💐
💐وآرامش و مهر امروز روزِ.💐
🌼بهترین هاست روز دوباره...💐
💐برخواستن.روز دوباره فریاد.💐
🌼زدن روزِ پروازبه بلندای گیتی💐
💐و تو میتوانی با ارادهایدقوی💐
🌼بهترین باشیدروزتون خالی از💐
💐غم پر از شادی و مهربانی🕊💐
🌼ولبخند خدا بدرقه زندگیتان💐
#مرغ_آلو 🥘 😋
🔸مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران در روغن سرخ كرده
ى پياز رو تفت داده نمك و زردچوبه و رب رو اضافه كرده و دوباره تفت ميدهيم سپس آلو ومرغها و٢ليوان اب رو اضافه كرده و بزاريد بپزه
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#شامی_ماهی
مواد لازم:
ماهی قزل آلا 300 گرم
پیاز 1عدد بزرگ
سیر 2 حبه
جعفری 3 قاشق
آرد ذرت 2 قاشق
زردچوبه و فلفل
پاپریکا و نمک
روغن سرخ کردنی
طرز تهیه:
✏️✏️✏️
ماهی رو خام در غذا ساز یا چرخ گوشت ریخته و چرخ میکنیم. پیاز و سیر رو همراه ماهی چرخ میکنیم. (بعد پودر نان یا آرد ذرت رو اضافه میکنیم، اگر میبینید موادتون شل نیست میتونید اصلا استفاده نکنید) سپس جعفری خرد شده را اضافه میکنیم و زردچوبه و نمک و پاپریکا و فلفل رو اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم و مواد رو به شکل دلخواه حالت میدیم و به سیخ های چوبی میکشیم و در روغن با حرارت ملایم سرخ میکنیم.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#کیک_با_مغزی_کرمفیل 🧁 😋
▫️ماست یک پیمانه
▫️آرد دو پیمانه
▫️شکر یک پیمانه
▫️روغن یک دوم پیمانه
▫️تخم مرغ ٢ عدد
▫️وانیل نوک قاشق چایخوری
▫️بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
▫️کرمفیل هم به مقدار لازم
♦️ نکته : می تونید از کرمفیل شکلاتی یا نسکافه ای هم استفاده کنید.
🔸آرد را با بکینگ پودر سه بار الک می کنیم.
شکر و تخم مرغ و وانیل را با دور تند همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
سپس ماست و روغن رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مخلوطی بشه. سپس آرد و بکینگ پودر را در سه مرحله اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا مخلوط بشه.
داخل قالب هامون را کپسول می گذاریم. دو سوم قالب را با مواد کیک پر می کنیم. کمتر ریختین بهتره.
کرمفیل را تو قیف یکبار مصرف می ریزیم و سرشو کم قیچی می کنیم و یه دایره با کرمفیل روی مواد میگذاریم.
♦️قالب ها را در فر ۱۸۰درجه به مدت ۴٠ دقیقه تا وقتی که روش طلایی بشه میگذاریم
.✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی 🍳
❣💛 دیزی سنگی 💛❣
برای ۴ نفر:
نخود: ۱۲۰ گرم
لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم
گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم (گردن یا دنده یا حتی ماهیچه)
دنبه گوسفندی: ۳۰ گرم
گوجه: ۷ الی ۸ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد
ادویه مرحله اول (قبل پخت):
-زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
-سماق: نصف قاشق چایخوری
-فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
-پاپریکا شیرین: نصف قاشق چایخوری
ادویه مرحله دوم (کوبیدن با دنبه)
-زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
-نمک: ۱ قاشق چایخوری (یا بیشتر)
سیب زمینی: ۲ عدد
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پودینگ_موزی_با_بیسکوییت
👈مواد لازم
👈برای محلبی
1لیتر شیر
2عدد زرده تخم مرغ
1استکان شکر(70 گرم)
3قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق چای خوری زردچوبه(شرط نیست و یا از زعفران استفاده کنید)
1قاشق غذاخوری آرد
1پاکت وانیل 5 گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری
برای بین پودینگ👉
بیسکوییت bebe یا بیسکوییت سبوسدار
موز
👈برای روی پودینگ
خامه
ترافل رنگی
👈طرز تهیه
ابتدا در یک قابلمه متوسط مواد لازم محلبی را ریخته و روی حرارت بزارید و مداوم هم بزنید تا جوش بیاید و قوام بگیرد (با مراقبت که ته نگیرد) وقتی غلیظ شد و قوام گرفت (مانند فرنی) از روی گاز بردارید و کمی از محلبی در جام های پذیرایی بریزید و بیسکوییتهای شکسته شده و موز خرد شده را روی محلبی بریزید و دوباره محلبی بریزید و روی محلبی بیسکوییت و موز بریزید و با ریختن محلبی جامها را کامل کنید و روی پودینگ را با خامه یا هر چه دوست دارید تزیین کنید.نوش جان🌹
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_کیک_سیب_دارچین
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_دسر_دو_رنگ
💢✍ برای محلبی وانیلی:
۳ و نیم لیوان شیر
کمی بیشتر از نصف لیوان شکر
۲ ق چ وانیل
۲ ق غ نشاسته ذرت
۱ و نیم ق غ آرد شیرینی پزی
برای محلبی پرتقالی:
۳ لیوان آب پرتقال
نصف لیوان شکر
۱ ق چ وانیل
۱ ق غ آرد شیرینی پزی
۲ ق غ نشاسته ذرت
نصف ق چ رنده پوست پرتقال
در دو قابلمه مواد محلبی وانیلی و پرتقالی غیر از وانیل رو به صورت جداگانه بریزید و مدام هم بزنید با شعله کم تا غلیظ و یکدست بشه (به غلظت فرنی برسه) سپس وانیل رو به هر کدوم اضافه و داخل قالب رو با اب مرطوب کرده و از هرمحلبی پرتقالی و وانیلی ۳ ق غ مطابق فیلم به ترتیب روی هم بریزین و یکشب در یخچال بذارین تا ببنده و بعد اطراف قالب رو با چاقو آزاد و برگردونید 😍😋
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#باقلوا_بستنی
موادلازم:
۲.۵پیمانه تل کادایف تر
۵۰گرم کره ذوب شده
بستنی وانیلی
کره ی ذوب شده رو با تل کادایف مخلوط کنید،توی سینی فر کاغذ روغنی یا ورق نسوز بندازید،کادایف هارو بریزید داخل رینگ(یا اگه میخواید تو قالب کمربندی درست کنید کَفِش کاغذ روغنی بندازید) و بذارید داخل فر تا کاملا طلایی بشه.
اگه فرتون گازیه دماش۲۲۰باشه،اگه برقیه۲۰۰
بعد از این که کادایف آماده شد بذارید کنار تا خنک شن.
تو این فاصله بستنی خانواده ی طعم دلخواهتون رو هر اندازه ای که دوست دارید برش بزنید و با کاتری که یا هم اندازه ی کادایف هست یا کمی کوچیکتر بستنی رو برش بزنید،بذارید روی یه کادایف و یه کادایف هم بذارید روش.
به همین راحتی❤️
این مقدار برای همین سه تا باقلواست که میبینید
شما میتونید بجای بستنی از کرم_چیز یا محلبی یا فرنی استفاده کنید
میتونید کادایف رو با کره و کمی شکر مخلوط کنید یا میتونید کادایف رو فقط با شیرعسل مخلوط کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
🎥 #فیلم_دسر_بانوفی_پای
💢✍ کامل با تمام نکات
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#پودینگ_شکلاتی 🍫 😋
▫️شیر : ۲ لیوان
▫️آرد سفید : نصف لیوان
▫️نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری
▫️شکر : نصف لیوان
▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری
▫️شکلات تخته ای : نصف فنجان
▫️خامه صبحانه : نصف یک عدد
▫️وانیل : نصف قاشق چایخوری
🔸 شیر،آرد،نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی به جوش امد وانیل، شکلات تخته ای،پودر کاکائو را بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دستورالعمل #نان_شیک_ونرم 👌👌
200 میلی لیتر آب
100 میلی لیتر شیر
1 لیوان آب ماست
3 ق غ روغن
1 بسته مخمر
1 ق غ بیکینگ پودر
3 لیوان آرد
آرد را الک میکنیم و بیکینگ پودر را داخل آن میریزیم
در ظرفی دیگر آب، شیر و آب ماست را میریزیم و مخمر را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم و روغن را نیز اضافه میکنیم
نکته:
بنا به ذائقه به خمیر کمی نمک و یا شکر اضافه کنید
آرد را کم کم به مایع اضافه میکنیم و ورز میدیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد
اگر لازم بود آرد بیشتری اضافه میکنیم
خمیر را ورز دهید ،درب ظرف را ببندید و دو ساعت استراحت دهید تا دو برابر شود.
بعد از دو ساعت خمیرها را به دو نصف تقسیم می کنیم ،یک قسمت را به تکه های کوچک درست می کنیم و نیمه دیگر را با یک وردنه باز می کنیم و آن را در قالب پهن میکنیم.
خمیر را از وسط به 8 قسمت برش میدهیم.
گلوله های کوچک را کنار هم می گذاریم روی آنها با برس زرده تخمه مرغ میزنیم و تکه های برش داده شده را روی آن فیکس میکنیم
خمیر را برای نیم ساعت در دمای محیط می گذاریم در فر با دمای 180-200 درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه طبخ می کنیم.
.
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
#های_بای_بدون_فر
آرد۲۱۰ گرم(تقریبا یک و نیم پیمانه)/پودر شکر۱۰۰ گرم(حدودا ۳/۴پیمانه)/نشاسته ذرت۳ ق غ/ کره ۱۵۰ گرم/ پودرکاکائو۱ ق غ /وانیل ۱چهارم ق چ /بکیم پودر ۱ چهارم ق چ/ تخم مرغ ۱عدد/شکلات چیپسی به میزان لازم
طرز تهیه:
کره به دمای محیط رسیده روبا همه مواد مخلوط میکنیم با قاشق هم میزنیم زیاد ورز ندید چون باعث سفت شدن شیرینی بعد از پخت میشه.مواد دو قسمت میکنید به یکی پودر کاکائواضافه میکنیم ازشون گلوله های کوچیک درست کنید کنار هم قرار بدید هم سفید هم کاکائویی وسطش شکلات چیپسی بزارید کف دست گرد کنیدکف قابلمه یا تابه نچسب با فاصله بچینید نیاز به چرب کردن کف ظرف نیست،دمکنی و شعله پخش کن بذارید با حرارت کم در حد دم کردن برنج بذارید بمدت ۴۰_۳۵دقیقه تا بپزه.داخل کیک پز :شیرینیها رو با فاصله بچینید کف کیک پز بمدت ۲۵_۲۰دقیقه تا بپزه.ودر فر هم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میپزه.
🍓🍓🍓🍓🍓
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#زولبیا #بازاری😋😋😋
مواد لازم برای شربت 👇
شکر دو لیوان، آب یک لیوان، گلاب دو ق غ ، زعفران اب کرده غلیظ به میزان لازم، آبلیمو یک ق غ، گلوکز یا شربت ذرت دو ق غ
طرز تهیه:
شکر و اب را در قابلمه کوچکی روی حرارت ملایم گذاشته بدون هم زدن اجازه دهید تا شکر کامل حل شود، بعد آب لیمو، زعفران، گلاب و گلوکز را افزوده، کمی هم بزنید، و همچنان اجازه دهید روی حرارت ملایم ارام بجوشد تا شربت غلیظی به دست اورید.
در این مرحله زولبیا را در قیف ریخته و در روغن سرخ کنید، تا زولبیا سرخ شد سریع در شربت داغ داغ غوطه ور کنید برای دو تا سه ثانیه، بعد در اورده و روی توری یا آبکش قرار بدید تا شربت اضافه بیرون ریزد، سپس در ظرف چیده و با پودر پسته یا نارگیل تزیین و سرو کنید.
حرارت شربت باید ملایم باشد، در صورت زیاد بودن حرارت ، شربت شکرک خواهد زد.
برای خوش رنگ شدن زولبیا، ان را با حرارت ملایم سرخ کنید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستای_کبابی
پاستای حلزونی
کره
آرد
شیرونمک
فلفل سیاه
پنیر پارمیسان
تخم مرغ
اررد سوخاری
روغن به میزان لازم
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
@fast_food
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦