eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
🍭 😋 خامه ۱۰۰ گرمے یک بسته یک سوم پیمانه شڪر شیر یک پیمانه نشاسته یک ق غ ڪاملا سر پر دو ق غ شڪر پاستیل حدود 100 تا 150 گرم پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگے استفاده ڪردم) یک ق غ دو ق غ آب جوش 🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط ڪنید و بذارید ڪنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شڪر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه ڪنید و روے حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنے بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط ڪنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهے هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شڪر، پودینگ خنک شده رو مخلوط ڪنید تا شڪر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه ڪنید پاستیل باید ریز باشه اگر‌ درشته با قیچے ریزش ڪنید حالا داخل قالبهاے بستنے بریزید و چوب بستنے رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو ڪمے در آب گرم بذارید تا بستنے راحت خارج بشه ، مثل بستنے هاے دیگه دو سه دقیقه ڪه در دماے محیط بمونه ڪاملا نرم و خامه اے میشه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ بستنی سنتی زعفرانی بستنی سنتی زعفرانی ثعلب یک ق غ شیر پرچرب ۲ لیوان شکر دو‌سوم لیوان زعفران دم کرده غلیظ یک ق غ گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه خلال پسته ۲ لیوان شیر رو داخل به قابلمه میریزیم میزاریم روی گاز،به محظ اینکه یه جوش ریز زد،سریع ثعلب و شکر رو با هم مخلوط و به شیر که روی حرارت هست اضافه و با همزن دستی سریع هم میزنیم،بهتره کم کم اضافه کنین،مواد که یکم جمع شد از روی حرارت برمیداریم و زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم و بازم هم میزنیم ، موادو منتقل میکنیم به یه ظرف روی یا فلزی(تا بهتره توی فریزر ببنده)،میزاریم یه گوشه تا از حرارت بیوفته،توی این فاصله چند ق غ خامه رو داخل یه کاسه هم میزنیم تا رقیق بشه،بعد یه سینی کوچک ورمیداریم روش به پلاستیک فریزر میذاریم و خانه رو روش پهن میکنیم و میزاریم فریزر تا ببنده ، مواد بستنیمونم هم میزنیم و میذاریم فریزر هر۶۰ دقیقه یکبار از فریزر درمیاریم و مواد بستنی رو هم میزنیم و دوباره میذاریم فریزر، تا ۳ مرتبه در مرتبه ی سوم خامه رو که بسته شده درمیاریم خورد خورد میکنیم با چاقو و به همراه خلال پسته به بستنی اضافه و کلا دیگه بستنی رو ۲۴ ساعت میزاریم فریزر بعد از ۲۴ ساعت از فریز ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
✅کیک رولتی😋 ✍ مواد لازم : اندازه ها باید دقیق باشه👇 5 عدد تخم مرغ مقدار کمی نمک 70 +50 گرم شکر 1 پیمانه آرد سفید 90 گرم بکینگ پودر 2 گرم روغن مایع 50 گرم شیر 50 گرم 🥣 طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید زرده ها رو با کمی نمک، و شکر سفیده های تخم مرغ رو با همزن بزنید تا وقتی که پف کنه شکر رو تو سه مرحله بهش اضافه کنید زرده های تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و با لیسک آروم به حالت دورانی هم بزنید ترکیب آرد الک شده و نصف قاشق بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید روغن، شیر رو با یه مقدار از موادرو باهم مخلوط کنید حالااونارو به مواد اضافه کنید و آروم باهم ترکیب کنید سی دقیقه با درجه صدوهشتاد درجه سانتیگراد وقتی هنوز گرمه روشو یه کاغذ روغنی دیگه بزارید اونو برگردونید و کاغذ قبلی رو ازش جدا کنید مربا یا عسل ،خامه یک ساعتی تو یخچال بزارید تا خنک بشه بعد برش بزنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای خوشمزه با میگو 500گرم میگو 200گرم قارچ یک عدد پیاز خرد شده سه عدد فلفل دلمه ای سبز فلفل دلمه ای قرمز به مقدار لازم یک عدد گوجه فرنگی 50گرم کره نمک و فلفل و اویشن مواد رو مطابق فیلم یکی یکی اضافه میکنیم.میگو با اب سبزیجات کمی پخته میشه و در فر پختش کامل میشه.بعد که همه مواد تفت خوردن روش پنیر پیتزا میریزیم و مییگذاریم داخل فر به مدت 10دقیقه و 180درجه سانتیگراد. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
از این لذت ببرید!!😋😋 دستور: من از اون لبو پخته‌هایی که از میوه فروشی میخریم استفاده کردم به ازای هر ۵ لبو ۲ دونه سیب پوست گرفته و انار دون شده گلپر و سیاه دونه و نمک و شکر و سرکه قرمز لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبا رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره و نمک و شکر و گلپر و سیاه‌دونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیوفته بعد نوش جان کنید😊😋😋 البته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید😊❤ نوش جان ‌ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😍😍 خیار 2 عدد عسل 2 ق غ آبلیمو ½ پیمانه یخ 5 عدد نعناع 1 پیمانه 🔹همه مواد رو تو مخلوط کن ترکیب کنین و با لیمو و نعناع سرو كنيد. 🔹اين نوشيدنى بسيار چربى سوز است ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
٢ليوان شكر رو با دو ليوان اب بزازيد رو شعله جوش بياد شكر حل بشه يك دسته نعنا حدودا ٢٠٠گرم پاك شده و شسته با ساقه هاش رو بريزيد توش (بعد اينكه شكر حل شد )بزاريد يك ربع تا بيست دقيقه اي بجوشه بهش رنگ و طعم بده بعد در بياريد همه نعنا هاتون رو و نصف استكان سركه رو اضافه كنيد بزاريد چند دقيقه ديگه بمونه تا غليظ بشه و قوام بياد و بعد بريزيد شيشه تو يخچال نگه داريد و هر وقت خواستيد ميل كنيد . تو اين پارچ و ليوان ها ابتدا شربت رو ريختم روش يخ بعد خيار رنده شده و در انتها اب . ميتونيد تخم شربتي هم بريزيد و ميل كنيد . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
😋 ✔400 گرم قیسی سیاه ✔1 قاشق کره ✔3 قاشق شکر ✔1 پیمانه آب ✔1 قاشق آب لیمو ✔گردو و یا بادام 🔸زردآلوهای خشک شده را خوب بشورید. داخل تابه، کره را آب کنید. قیسی ها رو تفت بدین تا بوشونو حس کنین. شکر، آب و آب لیمو رو اضافه کنین و مخلوط کنین. اگر قیسی ها خیلی سفت هستن، مقدار آب رو زیادتر کنین. در تابه رو بزارین و شعله رو کم کنین. وقتی غلیظ شد، از روی شعله بردارین. داخل هر قیسی ۱ گردو بگذارید و سرو کنید ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
تجلّی خورشید ِ ، ولا مبارک باشد ولادت حضرت ِ ، رضا مبارک باشد🌺 نام سبحان ، مدح سلطان ، گشته ذکر عاشقانی که به عشقش مبتلایند پیروان و ، بی قراران ، شاد و خوشحال از قدوم ِ یوسف زهرا رضایند🌺 حضرت ِ نجمه ، گوهر آورده بر بهشت جان ، کوثر آورده پیشاپیش ولادت امام رضا (ع) مبارک🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢سوفله با مارمالاد توت فرنگی😍 🍓مارمالاد: -توت فرنگی: ۴۰۰ گرم -شکر (خاک قند بهتره): ۵ تا ۷ قاشق غذا خوری. مقدار شکر به ذائقه شما و مزه توت‌ها بستگی داره، بقیه مارمالاد رو تا ۴-۵ روز میتونید مصرف کنید. . 🧁سوفله: کره آب شده: ۵۰ گرم آرد معمولی: ۳ قاشق غذا خوری شیر: ۳/۴ لیوان (۱ لیوان سرخالی) (خمیر بالا باید خوب خنک بشه) تخم مرغ: ۲ عدد (زرده و سفیده جدا) عصاره (یا پودر) وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری زرده و وانیل به خمیر اضافه شود سفیده رو مخلوط کنید. شکر (خاک قند بهتره): ۴ قاشق غذا خوری سفیده رو که مخلوط میکنید شکر رو در دو مرحله اضافه کنید و تا زمانی که مثل مال من میشه مخلوط کنید. نه بیشتر. سفیده رو هم در دو مرحله به خمیر اضافه کنید و تمامه کار. . بهتر هست که قالبتون از مال من باشه، اسم این قالب‌تا سوفله هست. اما مدل دیگه هم میشه. کف قالب رو کره بزنید، پودر کاکائو، دارچین یا شکر بپاشید، خمیر سوفله رو بریزید و بره توی فر واسه خودش. . دمای فر ۲۰۰ درجه باشه، و حرارت از بالا و پایین، اگر فرتون این قابلیت رو نداره، اول از پایین حرارت رو روشن کنید، پُف که کرد، بالا رو روشن کنیدتا روش طلایی بشه. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
💢نون_خامه_ای😍 دستور تهیه: کره 50 گرم شکر 1ق چ آب 200 میلی لیتر این سه تارو باهم ترکیب میکنیم میزاریم روی حرارت ملایم تا کره اب بشه وقتی آب شروع به جوشیدن کرد 123 گرم ارد رو یکباره اظافه میکنیم سریع هم میزنیم تا مثل حلوا جمع بشه حدودا دو دقیقه هم میزنیم روی گاز (به این مرحله داغ زدن میگن) سپس خمیر رو توی ظرفی میریزیم میزاریم توی محیط تا کمی خنک بشه بعد خنک شدن 4 عدد تخمه مرغ را دونه دونه به مواد اظافه میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم تا تخمه مرغ کاملا به خورد خمیر بره بعد 1/8ق چ وانیل و 1 /8 ق چ بکینگ پودر اضافه میکنیم کاملا مخلوط میکنیم با همزن خمیر باید کاملا حالت چسبناک و براقی داشته باشه مواد رو داخل قیف میریزیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم با ماسوره شکوفه میزنیم (من از ماسوره روزت استفاده کردم) فر از قبل گرم شده 200درجه سانتی گراد به مدت 30دقیقه میپزیم درآخر ته شیرینی رو با سیخ چوبی سوراخ میکنیم خامه فرم گرفته رو با قیف درون آن میریزیم. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 حلوای هویج 😍 مواد لازم : ۵ عدد هویج بزرگ ۲ لیوان شکر ۱ لیوان آب زعفران هل نوک ق غ گلاب به مقدار دلخواه ۱ لیوان و نیم لیوان آرد سفید گندم ۲۰ گرم کره یک سوم لیوان روغن مایع طرز تهیه : اول از همه هویج هارو پوست میگیریم و داخل آب میزاریم بپزه ، بعد که پخت حسابی ، داخل مخلوط کن با چند قطره گلاب میکس میکنیم،میزاریم کنار . اول شربت حلوا رو درست میکنیم،شکر و آب و هل رو میزاریم رو گاز بجوشه،وقتی شکر حل شد،گلاب اضافه کنین و زیرشو خاموش کنین،حالا آرد رو الک کرده و داخل تابه حسابی هم میزنیم و تفت میدیم تا خامیش گرفته بشه،وقتی بوی خوشش بلند شد،دوباره از قابلمه در میاریم و الک میکنیم،روغن و کره رو اضافه میکنیم،یک دقیقه تفت میدیم،حالا پوره هویج رو اضافه و قشنگ هم میزنیم،بعد شربت رو اضافه و خیلی با سرعت هم میزنیم تا حلوا نرم و لطیف بشه،دقت کنین که اگه میخواین حلوا رو توی قیف و ماسوره بریزین حتما حلوا باید نرم و لطیف باشه ، داخل فیلم ببینید،حلوا وقتی لطیف بود از گاز برداشته شد،حلوامون حاضره ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
نخودپلو درمرحله اول برنج دوپیمانه شستم خیس کردم .حدود یک ساعت ،شوید تازه نیم کیلو پاک کرده شسته شده وخورد شده. نخودفرنگی ، سینه مرغ رول کردم.. بصورت حلزونی با خلال دندان فیکسش کردم... بعد نمک ،فلفل ،وزعفران آغشته کردم.. ودر تابه با کره با حرارت کم تفتش دادم .هردوطرف تا سرخ بشه. برنج وآبکش کردم ..نخود فرنگی هم داخله آبسرد پختم درقابلمه رو نذاشتم.. وقتی نخودپخته شد..داخله آب خنک ریختم .تا رنگه نخود تیره نشه. کف قابلمه کمی روغن ریختم .برنج آبکش شده، شوید تازه خورد شده، نخودفرنگی ،زعفران ، ادامه میدیم تا بالای قابلمه، درقابلمه رو میزاریم.. باشعله کم حدود 45دقیقه روی برنجم آب روغن دادم.. تا دم بکشه. وبا فیله مرغ سرخ شده تزئین میکنیم.نوش جاااان. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد بادمجان کبابی مواد لازم: 6 عدد بادمجان درشت 2 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه ای) 4 قاشق غذاخوری روغن مایع 1 قاشق چای خوری پر نمک جعفری (خرد شده) شوید (خرد شده) بقیه مواد: 1.5 لیوان ماست چکیده ، با ماست چکیده قالبی تر در میاد 2 حبه سیر 1 قاشق چای خوری نمک 1 پاکت نان سوخاری 2 قاشق غذاخوری روغن مایع طرز تهیه: بادمجان و فلفل را کبابی کنید(داخل فر و یا روی اجاق) و پوست هر دو را بکنید و تمیز کنید. به شکل مکعبی ریز خرد کنید و داخل ظرفی بریزید. جعفری خرد شده و به دلخواه شوید خرد شده را اضافه کنید. روغن مایع و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. نان های سوخاری را داخل ظرف مناسبی بچینید. مواد مخلوط بادمجانی را آرام روی نان های سوخاری بریزید و صاف کنید. سیر رنده شده ، نمک و ماست را داخل ظرف دیگری بریزید و هم بزنید و روی سالاد بمالید. روی ظرف سلفون بکشید و 1 شب در یخچال نگه دارید. کمی روغن را روی اجاق گرم کنید و فلفل قرمز پرک شده را داخل روغن کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید. سپس سالاد را برش بزنید و به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
۴ متفاوت مناسب این روزهای گرم تابستان اسموتی کاکائویی:🍸 ۱ عدد موز ۱ لیوان شیر چند تکه یخ ۱ ق غ بستنی کاکائویی ۱ ق م عسل (دلخواه) همه مواد را با هم مخلوط کنید. اسموتی میوه های جنگلی🍒 نصف لیوان شیر ۳-۴ ق غ ماست ۱ ق م عسل ۲ ق غ جو پرک ۵-۶ عدد توت فرنگی ۵-۶ عدد گیلاس ۳-۴ عدد تمشک قرمز و سیاه همه با هم مخلوط شوند. اسموتی اسفناج و کیوی🥬🥝 ۱ لیوان شیر چند تکه یخ ۱ عدد کیوی چند برگ اسفناج ۱ ق م عسل همه با هم مخلوط شوند. اسموتی موز و کره بادام زمینی🍌🥜 ۱ لیوان شیر چند تکه یخ ۱ ق غ بستنی وانیلی‌ نصف ق چ زردچوبه ۱ عدد موز ۱ ق م کره بادام زمینی همه ی‌مواد‌را‌در‌مخلوط‌کن‌بریزید. نوش جان🌸 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢فینگرفود فوق العاده خوشمزه😍 ⁣⁣ مواد لازم👇🏻😋⁣⁣ ۳ عدد سیبزمینی متوسط🥔⁣⁣ ۱ قاشق ماست🥄⁣⁣ ۲ عدد تخم مرغ🥚⁣⁣ ادویه(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،پودرسیر)🥡⁣⁣ پنیر🧀👈🏻 موزارلا،استیکی،پیتزا ویا هر پنیری که دوست دارین😋🧀⁣⁣ پودر سوخاری⁣⁣ و دیگر هیچ😉⁣⁣ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍒 😋 گیلاس 700 گرم شکر 600 گرم پودر ژلاتین 1.5 ق م آب 4/1 لیوان وانیل کمی 🔸شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال! فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت 20دقیقه میذاریم تا قوام بیاد! پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه! 5 دقیقه ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم. وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
مواد لازم : قالب قلب انواع پودر ژله به دلخواه کاتر قلب کوچک پودر ژله ی آلوورا بستنی وانیلی ابتدا یک بسته پودر ژله ی آلوورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و روی بخار کتری بنماری میکنید احتیاج به آب سرد نیست و ، وقتی سرد شد با ۵۰ گرم بستنی وانیلی که در دمای محیط شل شده مخلوط میکنید سپس درداخل یک ظرف صاف ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد و در آخر کاتر قلب بزنید( بهتر ظرف مورد نظر را چرب کرده و یا داخل آن را پلاستیک یا سلفون بکشید ) قلبهای کاتر زده را داخل قالبهای قلب ریخته سپس پودر های ژله ی مورد نظرتان را با یک لیوان و نصفی آب جوش روی بخار کتری بنماری کرده و وقتی سرد شد درون قالبهای قلب بریزید و در یخچال قرار دهید توجه کنید که حتما بایید سرد شود تا قلبهای کاتر زده را آب نکند نوش جان . ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🥔 😋 🔸 ابتدا پیاز رو نگینی ریز کرده و کمی تفت میدیم در صورت تمایل کمی سیر خرد شده هم بهش اضافه می کنیم. حالا نصف سینه ی مرغ ریز شده رو هم با پیازها تفت میدیم و کمی نمک، ادویه و ی قاشق غذاخوری هم رب گوجه فرنگی و کمی هم جعفری ساطوری شده رو اضافه و همه ی موادو خوب تفت میدیم. سه عدد سیب زمینی متوسط رو پخته و پوره می کنیم، سپس‌ کمی نمک و فلفل هم اضافه و مخلوط میکنیم، یک پیمانه پنیر پیتزا ی رنده شده رو به سیب زمینی ها اضافه می کنیم، سپس مرغ های تفت داده شده رو پس از کمی خنک شدن به پوره ی سیب زمینی ها افزوده و مخلوط می کنیم، کمی از مواد را برداشته با دست به شکل بیضی فرم می‌دهیم، بعد به ترتیب ابتدا در آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده و پودر سوخاری می غلتانیم و سپس در تابه کمی روغن ریخته و سرخ میکنیم، پس از سرخ شدن روی دستمال گذاشته تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍘 😋 ▫️گوشت چرخ کرده 250 گرم. ▫️پیاز رنده شده 2 یا 3 عدد. ▫️تخم مرغ 1 عدد. ▫️آرد نخود 1 پیمانه. ▫️آب جوش نصف پیمانه. ▫️نمک و ادویه به میزان لازم. ▫️نعناع خشک 2 قاشق غذاخوری. ▫️سیب زمینی و گوجه فرنگی ورقه شده به مقدار لازم. 🔸ابتدا گوشت، پیاز، ادویه، نمک وآرد نخود رو کاملا با هم مخلوط میکنیم، سپس‌ نصف لیوان آب جوش را به مواد افزوده و با قاشق یا با دست ورز می دهیم، حالا از مواد کمی برداشته و پس از شکل دادن در روغن داغ سرخ میکنیم، سپس‌ سیب زمینی های ورقه شده را تفت می دهیم و کنار می گذاریم، برای درست کردن سس هم کمی زردچوبه و رب و ادویه رو در کمی روغن تفت داده و با 2 لیوان آب جوش مخلوط میکنیم. در داخل تابه ابتدا ی ردیف سیب زمینی، سپس‌ شامی ها و بعد گوجه فرنگی ها را می چینیم و سس را روی مواد ریخته، درب تابه را می بندیم تا با سس کاملا بپزند ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
🍸 1 بسته ژله طالبی 1 لیوان پوره طالبی خامه صبحانه 3 ق غ بستنی 3 ق غ اول طالبی رو پوره کردم بستنی و خامه رو اضافه کردم و با میکسر یه دقیقه خوب مخلوط کردم. ژله طالبی رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کردم و گذاشتم رو در کتری و به صورت بن ماری هم زدم تا ژله شفاف و یک دست شد بعدش گذاشتم از حرارتش کم شد و خنک شد پوره و خامه و بستنی رو اضافه کردم و هم زدم و ریختم تو قالب و یه شب تا صبح گذاشتم تو یخچال تقریبا 6تا 7ساعت طول میکشه تا سفت بشه و در آخر هم من با اسکوپ بستنی ،توپ های طالبی درست کردم و برای تزیین استفاده کردم به همین راحتی به همین خوشمزگی اگه طالبی شیرین نبود 3 ق شکر اضافه کنید. ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
بستنی چوبی هندوانه مواد لازم برای۱۲ نفر هندوانه ۶ پیمانه شکر ۴-۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه ۱- هسته‌های هندوانه را خارج می‌کنیم. ۲- هندوانه و شکر را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را می‌زنیم تا کاملاً مخلوط‌شده و به صورت مایع آبکی در آید. ۳- سپس این مایع را داخل قالب‌‎های بستنی می‌ریزیم و چوب بستنی داخل آنها می‌گذاریم و آنها را به مدت 8 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا بگیرد سایر نکات بستنی چوبی هندوانه یک بستنی بسیار لذیذ و خوشمزه با طعم بسیار عالی و استثنایی است که به راحتی در 10 دقیقه آماده می‌شود و پس از چند ساعت که در فریزر بماند، آماده خوردن خواهد‌شد این میزان مواد برای تهیه 12 عدد بستنی چوبی مناسب می‌باشد. اگر طعم گلاب را دوست دارید به میزان مورد علاقه‌تان، گلاب به مایع بستنی اضافه کنید. .✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 📽 آموزش 🥖 😋👆 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛ ┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
🍮 😋 ▫️شیر 2 لیوان ▫️بيسکوئيت پتی بور تقریبآ 20 عدد. ▫️خامه صبحانه نصف بسته. ▫️پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری. ▫️آب 3/4 لیوان. ▫️پودر نسکافه ی فوری 2 بسته. ▫️کرم کارامل 1 بسته. 🔸ابتدا یک قاشق ژلاتین رو روی 3/4 لیوان آب میپاشیم تا اسفنجی شود سپس روی حرارت بنماری کرده تا کاملاً شفاف شود. حالا دو لیوان شیر، پودر کرم کارامل و پودر نسکافه رو داخل ی قابلمه ی کوچیک ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا مخلوط گرم شود و بخار کند ولی نجوشد. سپس گاز رو خاموش میکنیم و ژلاتین را اضافه می کنیم. وقتی یکم از دما افتاد داخل مخلوط کن ریخته و بيسکوئيت ها ی خرد شده رو بهش اضافه می کنیم. وقتی مخلوط شد، نصف بسته خامه ی صبحانه رو اضافه کرده دوباره مخلوط کن رو روشن میکنیم تا همه ی مواد حسابی یکدست شوند، قالب مورد نظر رو چرب کرده، مواد رو داخل قالب ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا ببندد ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛