فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کرم_کارامل
مواد لازم:
شکر یک دوم فنجان
آب مقداری ( دو قاشق غذاخوری)
۳عدد تخم مرغ
یک دوم فنجان شکر
۲قاشق چای خوری عصاره وانیل یا طعم دهنده وانیل
۲فنجان شیر داغ
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کباب_دیگی 🥘 😋
🔸به سیصد گرم گوشت چرخ کرده یک عدد پیاز رنده شده و آب گرفته شده اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه و پودر پاپریکا اضافه کنید و حسابی ورز بدین به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین. بعد تو دستتون به اندازه کافی بردارید و فرم بدین و تو ماهی تابه که کمی روغن ریختین سرخ کنید.کبابا رو بردارید و یک عدد پیاز نگینی شده رو تو تابه تفت بدین دو عدد گوجه رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید کمی که تفت خورد نمک و فلفل اضافه کنید دو لیوان آب جوش بریزید بزارید جوش بیاد بعداز به جوش آمدن سس کبابا رو داخلش بچینید و با حرارت ملایم بزارید خورشت جا بیفته .آخرش هم کمی آب لیمو یا نارنج بریزید.میتونید گوجه فرنگی هم برش بزنید و روی کبابا بچینید .کمی زعفرون دم کرده هم به خورشت اضافه کنید طعمش بی نظیر میشه.وقتی خورشت به روغن افتاد یعنی جا افتاده با پلو یا نون سرو کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کتلت_مرغ
مواد لازم:🥔
▫️سینه مرغ ۵۰۰گرم
▫️سیب زمینی ۲عدد
▫️تخم مرغ ۱عدد
▫️پیاز دو عدد
▫️نمک وفلفل وادویه
▫️زعفران غلیظ دم کرده۱ق غ
▫️ارد سوخاری
طرز تهیه:🍘
سینه رو با پیاز ابپز میکنیم و چرخ میکنیم وبا یه عدد پیاز چرخ میکنیم
سیب زمینی رو ابپز کرده ورنده میکنیم
وبه مرغ چرخکرده اضافه میکنیم وتخم مرغ وادویه(نمک و فلفل واویشن وپودر سیر وکاری) اضافه کرده وورز میدیم تا مواد خوب مخلوط بشه نیم ساعت مواد را داخل یخچال استراحت میدیم.بعد تو دست گرد کرده وداخل ارد سوخاری زده وحالت میدیم وتو روغن داغ سرخ میکنیم.این کتلت فوق العاده خوشمزس توصیه میکنم حتما امتحان کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_کاسترد_با_کنافه 🍨 😋
▫️آب ۴ لیوان
▫️پودر کرم کارامل یک بسته
▫️پودر کاسترد ۴ قاشق غذاخوری
▫️دریم ویپ ( پودر خامه خارجی )یک بسته ۳۶ گرمی
▫️شکر یک قاشق غذاخوری
▫️شیر خشک یک لیوان
▫️خامه صبحانه یک پاکت
▫️اسانس وانیل کمی
ک▫️نافه به مقدار لازم
🔸ابتدا ۴ لیوان آب رو در قابلمه ریخته و تمام مواد به غیر از خامه و اسانس وانیل
رو اضافه کرده خوب هم میزنیم
غلیظ که شد اسانس وانیل رو اضافه کرده از روی حرارت برداشته تا کمی از داغی بیفته خامه رو بهش اضافه کرده
خوب هم زده تا کاملا خامه حل بشه سپس در ظرف سرو ریخته.
برای روی دسر هم #کنافه رو خرد کرده با کره تفت میدهیم تا رنگش تقریبا به قهوه ای کم رنگ برسه کمی هم زعفرون بهش اضافه میکنیم واسه خوشرنگ شدن سرد که شد روی دسر میریزیم.
میتونید واسه خوشرنگ شدن دسر کمی زعفران همه اضافه کنید
♦️اگر شیر خشک ندارید بجاش شیر تازه چهار لیوان اضافه کنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وافل_گوشت_پنیری
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #ترشی_مخلوط
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #قیمه_نثار 🍛
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#مافین_توت_فرنگی_شکلاتی
مواد لازم:🍓
▫️2 لیوان آرد (لیوان یا پیمانه قنادی)
▫️2 عدد تخم مرغ بزرگ
▫️150 گرم شکر (3/4 لیوان)
▫️6 قاشق غذاخوری روغن مایع
▫️1 لیوان ماست
▫️10_9 عدد توت فرنگی بزرگ خرد شده
▫️160 گرم شکلات شیری
▫️1 قاشق چای خوری عصاره وانیل و یا وانیل پودری
▫️1 پنس جوش شیرین
▫️2 قاشق چای خوری بکینگ پودر
▫️1 پنس نمک
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید روغن ، وانیل و ماست را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. آرد، جوش شیرین ، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید و هم بزنید. توت فرنگی ریز خرد شده و شکلات را اضافه کنید و با لیسک آرام هم بزنید و داخل قالب های مافین بریزید (2/3 قالب پر شود) با این مقدار 12 عدد مافین شد. در فر 180 درجه از قبل گرم شده 18_15 دقیقه بپزید. میتوانید بو خلال دندان پخت مافین را تست کنید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_بدون_فر
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
17.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک بلدرچین😋
مواد لازم🔻
بلدرچین ۲عدد
بادمجان ۱عدد
سیب زمینی ۱عدد
بامیه ۱پیمانه
لوبیاسبز ۱پیمانه
پیاز ۱عدد
غوره نصف پیمانه
گوجه ۲عدد
رب گوجه ۱ق غ
نمک
فلفل
زردچوبه
چوب دارچین(در صورت تمایل)
طرز تهیه🔻
سیب زمینیامونو خلالی یا خورد میکنیم(من با رنده کنگره ای کردم)
بادمجون هم کنگره ای یا حلقه ای کرده و سرخ میکنیم و کنار میذاریم
لوبیا سبز و بامیه هم سرخ میکنیم
گوجه هامونو حلقه ای خورد میکنیم با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ میکنیم و از تابه درمیاریم.تو همون تابه پیاز رنده شده با فلفل و زردچوبه تفت میدیم.۱قاشق رب میزنیم و سرخ میکنیم . بلدرچین،لوبیاسبز،بامیه و غوره میریزیم و با ۱لیوان آب جوش و یک تکه چوب دارچین میذاریم بپزه.
بعد از پخت کامل سیب زمینی و بادمجون و گوجه سرخ کرده هم کنارش میذاریم و بعد از ۵دقیقه جا افتادن سرو میکنیم.
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
💞رولت خوشمزه بدونه نیاز به فر 😋
┏━━🍃🍂━━┓
@khalaghaneh
┗━━🍂🍃━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آموزش #میرزاقاسمی 🥘
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
در سوپ هایی که خامه استفاده می کنید👇🏻
وقتی که آبلیمو اضافه میکنید باید به سرعت از روی حرارت بردارید.زیرا جوشیدن خامه با آب لیمو باعث بریدگی سوپ می شود.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#آلبالو_پلو 🍛 😋
🔸براى سه پيمانه برنج ، يک پيمانه(ليوان) بدون هسته آلبالو و نصف ليوان يا کمى کمترشکر رو بدون آب روى شعله بزاريد تا کمى بپزه.حدود ده دقيقه.موادتون نبايد زياد آبدار باشه,خيلى کم آب داشته باشه.
گوشت و پياز رنده شده رو با نمک و فلفل و کمى زردچوبه مخلوط و قلقلى و بعد سرخشون کنيد.
حالا برنجو که از چند ساعت قبل با آب و نمک خيس کرديد,بجوشونيد و آبکش کنيد.برنجو زنده تر آبکش کنيد تا خمير نشه.ته قابلمه روغن بريزيد,ته ديگ مورد علاقتونو بذاريد(بهتره سيب زمينى نباشه,ته ديگ نون خوشمزه ميشه با اين غذا ).بعد يک لايه برنج,يکم زعفران,يکم از اون سس آلبالو که درست کرديم,يکم گوشت قلقلى.همينجورى لايه لايه ادامه بديد,لايه آخر برنج باشه.بعدم که برنجو دم کنيد و حدود چهل و پنج دقيقه تا يکساعت بعد آمادست.خيلى خوشمزه و خوشرنگ.قبل از سرو,روى برنج روغن بديد و غذارو آروم مخلوط کنيد.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#کمپیر
سیب زمینی
سوسیس
کالباس
ذرت
قارچ
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
سیب زمینی رو آب پز کنید و با کره و ذره ای شیر و نمک و فلفل پوره کنید, با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید و یه لایه نازک کف پیرکس بریزید و صاف کنید,روش یه لایه پنیر دوباره بریزید و بعد دوباره لایه ای از پوره.حالا بقیه موادتونو که من همشونو یه تفت از قبل دادم روش پهن کنید و بعد دوباره پنیر😀😅بره تو فر صدوهشتاد درجه تا پنیر باز و طلایی شه. البته اصل کمپیر میدونید که توی سیب زمینی درسته آماده میشه. اینم یه ورژنشه دیگه که من توی یه سایت ترکی دیدم و رو عکس تگ کردم.درست کنید,میل کنید و لذت ببرید😋
چیلی قارچ و کرم پودینگ شکلاتی رو که قولش رو داده بودم حتما تو پستهای بعدی میزارم,یادم نرفته☺
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #نان_کولیره_ناسکه 🥞 😋
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ایده عصرونه
سینه مرغ یک عدد کامل،پخته وخرد شده
پیازچه خرد شدت ۶ عدد
جعفری خرد شده ۲۰۰ گرم
گردوخرد شده۲۰۰ گرم
نان تست یک بسته
خیارشورخرد شده ۱۵۰ گرم
سس مایونز نصف پیمانه
ماست خامه ای یک پیمانه
نمک،فلفل،آبلیمو به میزان لازم
مرغ رو با پیاز و برگ بو و یه حبه سیر و یه تکه کوچک فلفل دلمه ای بزارین بپزه،بعداز جهت مخالف بافتش به قطعات کوچک برش بدین،
پیازچه و جعفری ریز خورد شده،گردو،خیار شور، رو اضافه کنید ،سس مایونز،ماست خامه ای،نمک،آبلیمو و فلفل سیاه رو مخلوط کنید و به ترکیب اضافه کنید مخلوط کنید ویک ساعت زمان بدین تا مزه ها ترکیب بشه،
اطراف نون تست رو برش بدین و تو یه ظرف مستطیل بچینین،بسته به نوع ظرفتون اگه لازم شد نون تست رو نصف کنید تا ته ظرف رو بپوشونه،از مواد مرغ وسبزیجات لابلای نون تست بزارین وبه همین ترتیب تا انتها،نون تست رو برش بدین و بچینین،اطرافش رو سس بزنید بزارین داخل یخچال و تزئین کنین😍
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میلک_شیک_موز_و_شاتوت
کلیپهای جدید رو با ما ببینید😊
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#تَندوري_چيكن 🍢 😋
🔸ابتدا سينه ي مرغ بدون استخوان رو بصورت مكعبي برش ميديم و در ظرفي ريخته سپس يك عدد پياز و كمي فلفل دلمه اي و دو تا سه قاشق روغن مايع و كمي نمك و زردچوبه و دو تا سه قاشق غذاخوري أدويه تندوري بهش اضافه ميكنيم و مخلوط كرده و به مدت يك تا دو ساعت در يخچال قرار ميديم تا مزه دار بشه
(اين أدويه نارنجي رنگ و تند رو ميتونيد از عطاري ها تهيه كنيد و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست)
سپس مرغ هارو در سيخ چوبي بزنيد در تابه با كمي روغن و حرارت ملايم تفت بديد كه هم مغز پخت بشن و هم كمي حالت سرخ شده پيدا كنند شما ميتونيد روي آتش هم كباب كنيد
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#فلافل
مواد لازم:🍅
▫️دو پيمانه نخود خام
▫️يك عدد پياز درشت
▫️4 حبه سير
▫️2 عدد گوجه فرنگی
▫️نمك فلفل زردچوبه
▫️کمی گشنیز تازه
▫️ادویهفلافل بهمقدار لازم(ادویه فروشیها دارن)
طرز تهیه:🥙
نخودها را بمدت دوازده ساعت خيسانده سپس با پياز و سير گوجه فرنگی چرخ ميكنيم (من پیاز و جداگانه چرخ کردم و آبشو گرفتم) نمک وفلفل(زیاد) زردچوبه را اضافه كرده گشنیز هم میریزیم،هم ميزنيم تا يكدست شود .و در آخر با فلافل زن فلافلارو آماده میکنیم و در روغن شناور سرخ میکنیم.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#دسر_هلو
مواد لازم:
▫️پودر ژلاتین ۲ ق.س
▫️سفیده تخم مرغ ۲ عدد
▫️پودر شکر (الک شده)۱۵۰ گرم
▫️خامه (فرم گرفته) ۲۰۰ گرم
▫️وانیل ۱ ق.چ
▫️هلو (بدون هسته و پوره شده) ۴۰۰ گرم
طرز تهيه:🍹
ابتدا ژلاتین را بنماری کنید ، سفیده تخممرغ و پودر شکر را با همزن برقی، هم بزنید تا حجمِ آن دوبرابر شود و جای پرههای همزن روی آن باقی بماند؛ خامه فرمگرفته را با لیسک (قاشق پلاستیکی) بهآرامی به مخلوط سفیده تخممرغ افزوده و هم بزنید، سپس ژلاتین ذوبشده، وانیل و پوره هلو را به آن اضافه و مخلوط کنید؛
مخلوط هلو را داخل لیوان موردنظر ریخته و بهمدت ۴ ساعت در یخچال قرار دهید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#كرپ_لقمه 🌯
مواد لازم:
▫️دوعدد تخم مرغ
▫️دونيم ليوان شير
▫️يك ونيم ليوان آرد
▫️يه قاشق چاي خوري نمك
▫️يك چهارم ليوان هم روغن مايع
طرز تهيه:🌯
كافيه تخم مرغ روباهمزن بزنيد يكدست وكمي روشن بشه بعد روغن ،شير رواضافه كنيد وبعد آرد رو كم كم اضافه كنيدبه همراه نمك وتا كاملا يكدست بشه مخلوط كنيدوبعد دونه دونه سرخش كنيد براي مواد داخلي هم ازپياز داغ وگوشت وفلفل دلمه استفاده كردم شما ازهرچيز ديگه اي مي تونيد استفاده كنيد بعدرول كردن كرپها كنارهم بچينيد روش پنير بريزيد وچند دقيقه توفربزاريد كه پنيرها آب بشن وبعدهم نوش جان
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
بال و کتف مرغ رو با سس فلفل و رب گوجه،نمک و فلفل و پاپریکا و روغن زیتون و چند حبه سیر مخلوط کرده و روش فویل بكشيد وتو فر بزاريد تا بپزه
(دمای فر۲۲۰ درجه به مدت ۲ساعت)
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#تاس_كباب 🍲 😋
▫️پياز٢ عدد
▫️گوشت گوسفند ٣٠٠ گرم(خرد شده)
▫️هويج ٢ عدد
▫️سيب زميني ٢ عدد
▫️كلم قمري ١ عدد
▫️رب،نمك، زردچوبه، فلفل سياه به ميزان لازم
▫️گوجه به مقدار لازم(دلخواه)
▫️گرد ليمو به ميزان لازم
🔸اول از همه گوشت رو با مقدار كمي آب و نمك روي گاز بزارين تا چرك گوشت خارج بشه و بعد آبكشي كنين( قبل از جوشيدن آب،گاز رو خاموش كنين)
🔸گوشت هارو تو قابلمه بريزين ، نمك،فلفل سياه، رب، زردچوبه و يك قاشق روغن زيتون اضافه كنين و تفت بدين، حالا سه ليوان آب اضافه كنين و يه پياز چهار قاچ شده رو اضافه كنين و حدود ١ ساعت زمان بدين تا گوشت نيم پز بشه
🔸حالا پياز رو خارج كنين و هويج و كلم قمري رو به هر شكلي كه دوست دارين برش بدين يا قالب بزنين و به مواد اضافه كنين و اجازه بدين نيم پز بشن و در آخر سيب زميني و گرد ليمو اضافه كنين و زمان بدين تا تاس كباب جا بيوفته و آماده سرو بشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#ته_چین_انگشتی
مواد لازم:
▫️برنج سه پیمانه
▫️سینه مرغ یک پیمانه
▫️تخم مرغ یک عدد کامل و یک زرده
▫️زعفران دم کرده 2ق غ
▫️روغن مایع یک پیمانه
▫️ماست دوپیمانه
▫️نمک فلفل زرچوبه ب مقدارلازم
طرز تهیه:🍘
برنجمون ک ازقبل خیس کردیم آبکشی میکنیم مرغ مون و با یک پیاز خرد شده و نمک و فلفل و زردچوبه میذاریم بپزه بعدش ریش ریش میکنیم و سرخش میکنیم.حالا تخم مرغامونو با زعفرون و روغن و ماست و نمک فلفل مخلوط میکنیم و برنجامونو به مواد اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم قالبمونو چرب میکنیم و یکم از موادمون ته قالب ریخته وبعد یکم از مرغمونو میریزیم و دوباره برنج میریزیم و روی قالب فویل میکشیم در فر با درجه حرارت 180ب مدت یک ساعت میذاریم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━
#کورابیه_کاکائویی 🍪 😋
▫️تخم مرغ متوسط یک عدد
▫️کره نصف لیوان
▫️شکر نصف لیوان
▫️بکینگ پودر ۱ ق چ
▫️آرد ۲ لیوان
▫️پودر کاکائو نصف لیوان
برای تزیین:
▫️پسته و فندق
🔸کره،آرد،پودر کاکائو،بکینگ پودر،شکر،در ظرف مناسبی بریزید،تخم مرغ اضافه کنید و ورز بدید.(خمیر طوری باشه که بتونیم شکل بدیم،)از خمیر به اندازه گردو بردارید و داخل دست گرد کنید.و کورابیه هاذو با فاصله داخل سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه بپزید.بعد از اینکه از فر در آوردید،نرم هست بزارید خنک شه و بعد سرو کنید
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
35.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #بستنی_آلبالویی 🍒 😋👆
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
فوروارد کنید برای کدبانوها 😋 ▶️
#شربت_سکنجبین 🍸 😋
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 لیوان
سرکه 100 گرم
نعناع 150 گرم
گلاب کمی
🔸شکر را با آب مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. بعد نعناهای شسته شده را با ساقه درون آن می ریزیم. کمی که جوشید سرکه وگلاب را کم کم اضافه کرده، پس از آنکه غلیظ شد از صافی رد می کنیم. (هر گاه با کفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه کفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شکاف بخورد، سکنجبین آماده است.نباید شکر زیاد روی حرارت بماند؛ زیرا شربت تلخ میشود.)
این شربت را می توان با خیار رنده شده سرو نمود که طعم فوق العاده خوبی به آن می دهد. این شربت به دلیل داشتن سکنجبین اثرات ضددلدرد و ضدنفخ دارد و خیار آن اثرات خنککننده و ضدتشنگی
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛
#خورشت_قارچ 🥘 😋
🔸1 پياز متوسط رو تفت دادم و كمي كه سبك شد 200 گرم گوشت چرخ كرده بهش اضافه كردم و تفت دادم و بهش نمك فلفل زردچوبه و 3 حبه سير رنده شده و 2 ق غ رب گوجه فرنگي بهش اضافه كردم و تفت دادم، 5 قارچ بزرگ رو خرد كردم و 1 فلفل دلمه ي متوسط رو هم نگيني كردم و با قارچ به گوشت اضافه كردم و تفت دادم با حرارت متوسط كه قارچ اب نندازه و كمي كه سرخ شد بهش 3 ق غ خامه ي صبحانه اضافه كردم و خوب هم زدم و نيم ليتر اب بهش اضافه كردم و گذاشتم با حرارت كم نيم ساعت بپزه و زماني كه تقريبا ابش كشيده شد نصف فنجان زعفران دم كشيده بهش اضافه كردم و گذاشتم 10 دقيقه جا بيوفته و سرو كردم
┏━━━🍃🍋🍃━━━┓
@fast_food
┗━━━🍃🍓🍃━━━┛