#ماکارونی_آشیانه🍝 😋
🔸برای تهیه این خوشمزه اول سس رو اماده میکنیم (سس ماکارونی). بعد هرکدوم از این ماکارونی هارو داخل فویل میپیچیم که همونجور بمونه وگرنه ک کلا از هم باز میشه. میریزیم تو اب درحال جوش بعد از ۵ دقیقه اب کش میکنیم. کف پیرکس رو سس بشامل ریختم (شیر.ارد.کره) ماکارونی از فویل دراوردم چیدم کف پیرکس (هر پیرکس ۸تا جامیگیره) روش رو مواد گوشتی ریختم وبا پنیر موزارلا پوشوندمش و روش کمی اویشن و فلفل ریختم.بقیه سس بشامل هم ریختم دور ظرف و کمی هم روش و رفت تو مایکروفر کانوکشن 180 درجه نیم ساعت در اخر چند دقیقه گریل روی سه پایه بلند
عزیزانی که کانوکشن ندارند با کامبی ترکیب گریل با ماکرو 540 وات 7 دقیقه زمان بدید در صورت نیاز اخرش گریل و روشن کنید.
قارچ شکم پر:از همون مواد گوشتی داخل قارچ ریختم گذاشتم تو فر وقتی ک قارچم پخته شد روش پنیر ریختم و گریل رو روشن کردم و بعد چن دیقه آمادست
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #برگر خوشمزه با دستور یه استاد عالی و حرفه ای
برگر با لوبیا
حتما ببینید و درستش کنید که عالیه ❤️🌹
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
س لاااام عزیزان من اومدم با #کوکو_استار خوشمزههه😍😘
۳ الی ۳ و نیم لیوان پودر نارگیل
برای کرم:
۱۵۰ گرم کره
دو بسته خامه صبحانه(روهم ۴۰۰ میلیلیتر)
۱ فنجان چایخوری شکر
ابتدا کره رو ذوب میکنیم و با خامه و شکر روی حرارت مخلوط کرده و میریزیم روی پودر نارگیل ها و داخل قالب ریخته و خوب فشرده میکنیم دو الی سه ساعت در یخچال میذاریم سپس برش میزنیم و در ۳۰۰ گرم شکلات که روی بخار کتری ذوب کردیم میغلتونیم و در یخچال میذاریم تا ببنده و بعد با شکلات ذوب شده تزیین میکنیم 😍😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #فینگرفود سالم و خوشمزه
۳ سوته درست کن
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_مرغ_رژیمی 😍👆
مواد لازم برای یک نفر : یکچهارم سینه مرغ کامل .کاهو یک بشقاب.گردو دو عدد.ذرت پخته دو ق غ.جعفری خورد شده دو ق غ.قارچ سه عدد.خیار شور دو عدد
مواد لازم برای سس: ماست دو ق غ .سس مایونز یک ق م.سرکه سیب دو سه قطره.نمک یک ق چ.پودر سیر یک ق چ.فلفل سیاه نصف ق چ
مرغ رو آب پز کنید و ریش ریش کنید قارچ رو خرد کنید و تفت بدین خیار شور رو حلقه کنید
گردو رو درشت خرد کنید کاهو رو هم بشورید و خرد کنید
حالا تمام مواد سالاد رو ترکیب کنید سس رو هم ترکیب کنید و با سالاد سرو کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سالاد_خرفه_با_فلفل 🥗 😋
▫️۱ دسته خرفه
▫️۲ هویج
▫️۱ لیوان ذرت
▫️۴ فلفل قرمکمی تفت دهید
▫️۱ حبه سیر
▫️۱ کاسه ماست
▫️خردل و نمک
🔸دو هویج را خرد کرده و آنها را تفت دهید. بعد از تفت دادن آن را در یک کاسه بریزید. فلفلها را خرد کرده وتفت دهید.سپس ذرت را اضافه کنید. برگًهای خرفه را با دست فشرده و در ظرف مخلوط کن بریزید و یک سیر را در ماست رنده کنید. مقداری خردل و نمک اضافه کرده و سالاد را با ماست مخلوط کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سمبوسه 🌯 😋
▫️سیب زمینی 3 عدد
▫️پیاز 2 عدد
▫️نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه
▫️سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری
▫️نان لواش به میزان لازم
🔸سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم.
میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم
و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم
،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مسقطی_شیر 🧈 😋
▫️نشاسته 3 ق غ
▫️شکر 4 ق غ
▫️شیر 2 لیوان
▫️گلاب 1 ق غ
▫️وانیل نوک ق چ
▫️کره 1 ق غ
🔸ابتدا نشاسته رو تو شیر سرد حل مکنیم-بعد روی اجاق گاز گذاشته تا گرم بشه و کمی غلظت پیدا کنه
سپس کره و وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و مرتب هم می زنیم که غلیط بشه و مواد ته نگیره
به غلظت دلخواه که رسید توی ظرف سرو بریزید بدارید خنک بشه بعد در یخچال بذارید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#خورش_قیمه_با_مرغ 🥘 😋
🔸من برای یه نفر ابتدا یک عدد پیاز درشت را ریز خرد کرده با مقداری روغن سرخ کردم یک پیمانه لپه ای رو که از شب قبل خیس داده بودم با پیازهای سرخ شده و کمی زردچوبه تفت دادم ( این کار باعث میشه من لپه خوش عطر و خوش طعم بشه و موقع پخت له نشه)، دو قاشق رب گوجه اضافه کرده با لپه ها تفت دادم سپس آب جوش اضافه کردم گذاشتم پخته بشه.
۲۵۰ گرم فیله ی مرغ رو خرد کردم و برای طعم و عطرش با روغن ، نمک ، آبلیمو ، فلفل سیاه و زعفران تفت دادم و خوب که سرخ شد به خورش اضافه کردم و در آخر پخت نمک ، آبلیمو و یه قاشق زعفران دم شده به خورش اضافه کردم و با خلال سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فیله_مرغ_پنیر_پارمسان 🍗 😋
▫️فيله مرغ 400 گرم
▫️جعفري خرد شده 1 پيمانه
▫️پارمزان رنده شده نصف پيمانه
▫️نمك نصف ق چ
▫️فلفل به ميزان لازم
▫️سير خرد شده 1 عدد
▫️كره 2 ق غ
🔸فيله را با چاقو برش مي دهيم
جعفري، پارمزان، نمك ، فلفل و سير را مخلوط ميكنيم
كمي از مواد را داخل هر فيله ميگذاريم
كره را داخل ماهيتابه ريخته تا گرم شود. فيله ها را تفت مي دهيم تا زماني كه طلايي رنگ شود
بعد كمي آب ريخته تا فيله ها بپزد
همچنين ميتوانيد اين غذا را با سيب زميني و سالاد سرو كنيد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#مربا_به 🍧 😋
🔸یک کیلو به رو بشورید،هم با پوست میتونید بپزید هم بدون پوست،به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید،بعد با یک کیلو شکر و چند لیوان آب در حدی که روی به رو بگیره میریزیم توی قابلمه و وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و دمکنی میزاریم تا چندین ساعت بپزه و قوام بیاد،میتونید گلاب یا آبلیمو اضافه کنید ولی من نمیزنم چون خودش عطر خوبی داره .اواخر پخت نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو بزنید.،بعد از پخت بزارید تو همون قابلمه خنک بشه تا روز بعد و بریزید تو شیشه،حتما باید درش بسته باشه تا رنگ بگیره
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#لواش_خانگی 🍞 😋
▫️آرد ٢ پيمانه
▫️آب ولرم ٣/٤ پيمانه
▫️روغن ٤ ق غ
▫️بيكينگ پودر ١ ق چ
▫️نمك نوك ق چ
🔸در ابتدا آرد الك شده،بيكينگ پودر و نمك را در ظرفى ريخته و مخلوط ميكنيم،سپس روغن رو اضافه ميكنيم و با دست مخلوط ميكنيم و در آخر آب ولرم رو كم كم اضافه ميكنيم تا حدى ك خمير لطيفى ب دست بياد ممكنه همه آب هم نياز نشه بستگى ب آرد داره وقتى خمير لطيفى ب دست اومد ديگه آب اضافه نكنيد.
روى خمير رو با پارچه بپوشونيد و يك ساعت استراحت بديد،بعد از يك ساعت خميرو ب شكل گلوله هايى ب اندازه نارنگى باز ميكنيم،روى سطح كار كمى آرد ميپاشيم و خميرو باز ميكنيم.
تابه تفلون رو با قلمو چرب ميكنيم و ميزاريم رو شعله ملايم و خمير نون هارو دونه دونه تو تابه داغ شده ميزاريم وقتى ى طرف نون حباباى قهوه اى ايجاد شد برميگردونيم تا طرف ديگه هم بپزه،وقتى نون آماده شد روشو با كيسه فريزر بپوشونيد تا خشك نشه و بقيه نون هارو هم درست كنيد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#لواشک_آلو 😋
🔸ابتدا آلوها رو تمیز شسته از وسط نصف کرده و هسته ی اونها رو خارج کردم تا اگر کنار هسته کرم یا پوسیدگی ای داره دربیارم و دوربریزم سپس همه ی آلوهای هسته گرفته رو تو قابلمه ریختم با نصف لیوان آب گذاشتم با شعله ی ملایم گاز بپزه وقتی آلوها له شدن نمک اضافه کردم می تونید بنا بر ذائقه تون کمی شکر هم اضافه کنید سپس آلوهای له شده رو تو صافی ریختم پوره ی آلو از صافی خارج شد و پوست اضافه ی اون پشت صافی موند یا می تونید آلوهای له شده رو تو میکسر بریزید و پوره کنید.
در آخر کف سینی رو سلفون کشیدم و پوره ی آلوها رو روی سلفون کف سینی ریختم و با لیسک صاف کردم و گذاشتم جلوی آفتاب دو سه روز بعد خشک شد و آماده شد. لواشک ها رو برش زدم و لوله کردم
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#پودینگ_شکلاتی 🍫 😋
▫️پودر کاکائو ۲ق
▫️نشاسته ذرت ۳ق
▫️وانیل کمی
▫️شکر۱/۳پیمانه
▫️شیر۲/۵پیمانه
🔸اول پودر کاکائو ونشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید بعد بهش کمی شیر اضافه کنید وهم بزنید تا گلوله نشه بعد بقیه شیر رو بذارید رو حرارت ملایم تا کمی گرم شه بعد بهش این مخلوط رو که درست کردید اضافه کنید ب همراه شکر و وانیل ومدام هم بزنید تا ی مخلوط یک دست وکرمی بدست بیاد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکو_مرغ_و_پنیر 🍘 😋
▫️500 گرم سینه مرغ
▫️2 تخم مرغ متوسط
▫️1استکان آرد سفید
▫️1استکان پنیر پیتزا
▫️2 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
▫️2 قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
▫️1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
▫️نمک،فلفل قرمز، فلفل سیاه و زردچوبه
▫️1 قاشق غذاخوری روغن زیتون یا مایع
🔸سینه مرغ چرخکرده یا (میتونید روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز ، آن را به قطعات ریز خرد کنید،سپس در کاسه ای مرغ چرخکرده، آرد ، تخم مرغ ، پنیر ، پیازچه ، جعفری ، پودر سیر ، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آنرا به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید ، در غیر این صورت بیرون کوکو ها می سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی شوند.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از آکادمی SRB | مطالعه موثر
❌#دوربین_مخفی ، ته خنده😂😉
💢واکنش مردم بعد از شنیدن خبر #فوت_حسن_روحانی دیدن داره😁😂
🚨وایییی فقط آخررررررری😍😂
🎥دوربین مخفی فوت #حسن_روحانی😍👇
https://eitaa.com/joinchat/1008140333C988d9841d0
🖇#سنجاق_شده در کانال بالا😂👆
برای شام #مرغ_ناردونی و #ماهی_سوخاری با سبزی پلو درست کردم
ماهی سوخاری رو از شب قبل توی چند حبه سیر خلال شده،پودر زعفران و نمک و فلفل مزه دار میکنم بعد استراحت سوخاری میکنم به این شکل که اول توی آرد میغلتونم و بعد تخم مرغ زده شده و بعد پودر سوخاری از آخر هم سرخ میکنم.
برای ۴ نفر
برای مرغ ناردونی تکه های مرغ رو(۴ تیکه)به زعفرون و نمک و فلفل اغشته میکنم.مرحله بعدی با روغن داغ هر دو طرف مرغ رو هم سرخ میکنم.
دو تا پیاز رو هم عسلی تفت میدم به مرغ های سرخ شده اضافه میکنم؛سه حبه سیر رنده شده،نمک و فلفل و یک قاشق رب گوجه فرنگی میزنم و به همراه نصف لیوان آب انار تازه و یک لیوان آب جوش خب اینارو یک ساعت فرصت بدین بپزه و کمی جا بیافته.
بعد یک ساعت دو قاشق رب انار و ۵ قاشق انار دون شده بریزید و یک ربع دیگه نوش جان کنید🌷
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اکبر_جوجه :
مرغ به وزن یک کیلویی
پیاز خورد شده دو عدد
نمک فلفل زعفران دم کرده
؛
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۴ ق غ
زعفران دم کرده
طرز تهیه:
مرغ رو از ارتفاع دو قسمت کنید ( من از سه تیکه مرغ استفاده کردم ) و با پیاز و نمک و فلفل سیاه مرینت کتید به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت ؛
ی تابه روی حرارت بزارید
روغن کمی بریزید و مرغها. رو سرخ کنید ؛ بعد از تابه خارج کرده و تابه رو بشویید؛ حالا برای سه تیکه. مرغ ؛ ۱۰۰ گرم کره و ۴ ق غ روغن مایع رو بریزید تو تابه همراه با زعفرون دم کرده و یک و نیم لیوان ابجوش ؛ مرغ های سرخ شده رو بزارید تو تابه و زمانی که جوش اومد حرارت رو کم کنید و بزارید تا کاملا بپزه و ابش کشیده بشه و دوباره تو روغن باقی مانده سرخ شود
بعد با سس انار میل کنید .
سس انار: رب انار رو با ی مقدار کم ابجوش مخلوط کرده اکر تمایل داشتید ۲ ق پودر گردو هم بزنید
بریزید روی مرغ و نوش جانتون 😋
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#كوفته_كباب🌱
.
٤٠٠تا ٥٠٠گرم چرخكرده
رو با يك پياز رنده و اب گرفته
يك تا دوحبه سير
چند قاشق جعفري خردشده
و دو تا نون تست كه دورش گرفتيد و ميكس كرديد (عكس دوم)
و نمك فلفل سياه زردچوبه كمي پاپريكا حسابي مخلوط ورز بديد
.
روي سيخ بكشيد و در روغن با حرارت ملايم دو طرف سرخ كنيد تا مغز پخت بشه
.
براي سس
يك پياز با زردچوبه تفت بديد دو تا سه حبه سير رنده شده اضافه
پوره دو تا سه تا گوجه اضافه كمي رب باهاش تفت بديد و كمي اب بزاريد سس غليظ بشه من براي ترشي از اب نارنج تازه استفاده ميكنم عالي ميشه
نمك فلفل سس هم اندازه كنيد 🙌
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#اسنک_سویا 🌯 😋
🔸سویا رو با کمی با اب بزارید چند دقیقه بجوشه تا بوی ناخوشیندش کم بشه و روغن کمتر به خودش بگیره
پیاز رو کمی تفت دهید سویا رو ابکش کنید با پیاز مخلوط کنید قارچ و فلفل دلمه ای رو هم طبق معمول اضافه کنید مواد کمی سرخ کنید نمک فلفل پاپریکا زردچوبه کمی کاری کمی زعفرون و یکم رب اضافه کنید و موادو تفت بدید.
🔸مواد که سرد شد شروع کنید به درست کردن اسنکاتون.
نون باگت رو از وسط نصف کنید یه ورق پنیر گودا یا چدار یا موتزارلا بزارید هر کدوم که دوست دارید بزارید.حلقه های نازک گوجه و خیارشورم عالی میکنه ساندویچتونو
موادو بریزید روی پنیر و ساندویچهاتون بزارید داخل دستگاه اسنک یا گریل ...اگر ندارید بزارید داخل یه تابه روشو یه بشقاب بزارید روی بشقابم یه جسم سنگین که ساندویچ فشرده بشه
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فیلم_پیتزا_کاسهای
✍ کامل با تمام نکات
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#سوپ_کدو_حلوایی 🍜 😋
▫️كدو حلوايي درشت خورد شده ٣٠٠ گرم
▫️سيب زميني درشت خورد شده ٤ عدد متوسط
▫️ليمو ترش نسبت به ذائقه اضافه شود
▫️هويج ١ عدد متوسط
▫️آب مرغ ٢ ليوان( فقط آب مرغ نه خودش)
🔸آب انقدري بريزيد كه روي سيب زميني و كدو و هويج رو بپوشونه
فلفل سياه و فلفل قرمز و نمك به ميزان كافي( بهتره كه اين سوپ تند باشه)
ابتدا كدو را پوست ميكنيم و خورد ميكنيم و با سيب زميني خورد شده و هويج خورد شده و آب و آب مرغ و نمك و فلفل ميذاريم حدود ٤٥ دقيقه بپزه.
بعد از ٤٥ دقيقه با گوشت كوب برقي ميكسش ميكنيم ميتونيد توي مخلوط كن هم بريزيد. يه كمي كه از حرارت افتاد خامه و ليمو ترش هم اضافه ميكنيم و مجدد ميكس ميكنيم. ميچشيم اگه نمك و ترشش كم بود دوباره اضافه ميكنيم
♦️موقع سرو با كمي خامه و سبزي ( من تره استفاده كردم) و انار دون شده تزيينش كنيد
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯