هدایت شده از تندخوانی مبشّر آگاهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_انواع_کیک_خانگی_ بدون فر بدون همزن بدون قالب 😍😱👆
تولد ومهمونی داری خودت کیک درست کن 😍🎂
🔴هرکی عاشق دسر و ژله هست بیاد
#دسرهای_مجلسی🍮
#شربت_ژله_ای🍹
#شربت_رنگی🍷
#کیک_بدون_فر🎂
#خامه_قنادی🧁
#انواع_لوشک
#انواع_غذاهای_نونی
🔴 آموزش با تمام مراحل 😍👇👇
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
اموزش انواع #بستنی😋🍧☝️
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
4314885656.mp3
528.8K
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#_ته_انداز_مرغ
طرز تهیه
واسه نیم کیلو برنج دوتا پیاز متوسط را ریز خرد وتوی چند قاشق روغن تفت دهید تاسبک بشه بعد مرغ که بهتره ران باشه وبا پوست، را هم تفت بدهید بعد زردچوبه وفلفل سیاه ونمک زده بعداب یه لیموی تازه، مراقب باشید اضافه بیشتر نریزید که ترشی غالب بشه بعد درب تابه را بذارید با حرارت کم تا مرغ حسابی مزه دار بشه، حدود 15دقیقه کافیه
برنج را کمی دانه تر آبکش کنید و کف قابلمه روغن وزعفران بریزید، حتما قابلمه نچسب باشه. مرغ را از سمت پوست توی قابلمه بذارید و روشون برنج بریزید کمی با پشت کفگیر فشرده کنید ودم کنید واگر دوست داشتید قالبی برگردونید هر چی از خوشمزه گی وعطر این غذا بگم کمه تا خودتان امتحان کنید
نوش جان 💖
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
📛🔥بدترین اتفاق واسه دختراا..... 🤪😂
میگن هردختری این کلیپو دیده تادوروز خودشو تو آینه نگاه نکرده🤣😰
https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec
https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec
❌پسر نیاد آبرومون میره😱 😡
⛔️ورود دخترا کاملا آزاااااد😝✅
هدایت شده از اخبار و حواشی کرونا
جوک های اب برسری🙈😁👇
https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec
https://eitaa.com/joinchat/734068766Cdabfebc5ec
بچه مچه نیاد بی ادب میشه😂☝️
☀️
#دسر مخصوص 😍
👌این دسرها خیلی ساده تهیه میشن کافیه لیوانهاتون و به صورت کج داخل قالبهای کاپ کیک قرار بدین و لایه لایه موادتون و اضافه کنید .
📍برای لایه های بین ژله ها میتونید از پاناکوتا، ژله بستنی🍦 یا پودینگ استفاده کنید.
🩸برای تیره روشن شدن هم می تونید از چند قطره رنگ خوراکی استفاده کنید . به طور مثال پاناکوتای وانیلی درست کنید و بعد موادتون و چند قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت و ساده و سفید استفاده کنید ،
به قسمت دوم یک قطره رنگ خوراکی استفاده کنید ،
به قسمت سوم دو قطره و به همین ترتیب ادامه بدین تا سایه روشن دسرتون درست بشه.
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#کوکی_شکلاتی_ترکدار
مواد لازم
کره 1/2 پیمانه یا 115 گرم
آرد 1 پیمانه یا 120 گرم
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری یا 25 گرم
بکینگ پودر 3/4 ق چ
شکلات چیپسی تلخ 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 1/2 پیمانه یا 100 گرم
نمک 3/4 ق چ
مقداری شکلات چیپسی تلخ برای روی شیرینی
طرز تهیه
کره هم دمای محیط را با شکر با لیسک هم بزنید تا یکدست شود،زرده ها را اضافه کرده و باز با لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست شود،مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، نمک، پودر کاکائو را الک کرده به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید،درآخر شکلات چیپسی را اضافه کرده و با لیسک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود،سپس گلوله های 30 گرمی از خمیر جدا کرده و با کف دست گرد کنید و در سینی بچینید و یه فشار کوچیک روش بدید تا کمی تخت بشه و روی شیرینی ها به دلخواه چند عدد شکلات چیپسی بگذارید و در یخچال به مدت یک ساعت بگذارید ، بعد از یخچال خارج کرده و با فاصله در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت 180 درجه گرم شده به مدت ده دقیقه بگذارید بپزد، بعد از پخت کوکی ها نرم و شل است اجازه دهید کوکی ها خنک شود و خودش را بگیرد بعد از سینی فر بردارید،بعد از خنک شدن ترکهای کوکی بیشتر میشود
نوش جان💖
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#دونات_پیچی
خمیر مایه ۱ ق چ
شکر ۲ ق سوپخوری
اب ولرم ۲ ق سوپخوری
ارد نان ۲ پ (به تازگی ارد کیک و ارد نان رو لوازم قنادی ها تفکیک میکنن، پس موقع خرید ذکر کنین برای نون و خمیر ارد میخاین. ارد "گنبد" بهترین ارد برای خمیر سازی)
نمک یک چهارم ق چ
شیر نصف پ
کره ۳۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
خمیر مایه را با یک ق چ از شکر و اب ولرم دستور مخلوط کرده و ۳ تا ۴ دقیقه صبر کنید تا پف کند و از تازگی و مرغوبیت ان مطلع شوید.
مابقی مواد بجز ارد را در کاسه بزرگتری ترکیب کرده و خمیر مایه عمل امده و سپس ارد را به ان بیفزاید تا زمانیکه خمیر لطیفی حاصل شود.
و از دستتون استفاده کنین
خمیر را ده دقیقه ورز داده یا ۱۰۰ بار به سطح کار بکوبید.
خمیر رو توی کاسه بزرگی قرار داده، با سلفون روی کاسه را پوشانده و در محیط نسبتا گرمی حدود ۱ ساعت ، تا زمانیکه حجمش به وضوح ۲ برابر شود ، استراحت بدین.
۲ طرف یه پلاستیک فریزر با قیچی ببرین، بازش کنین، روش روغن مایع بمالین و بزارید کنار
از خمیر گلوله هایی به سایز دلخواه بردارین,لوله ای بازش کنین ، از وسط خمش کنین و مثل طناب ببافیدش و دو طرف خمیر رو محکم بهم بچسبونین.
حالا دونات ها رو با "فاصله" بزارین روی پلاستیک چرب شده و اینکار رو ادامه بدین تا کل خمیر تموم بشه.
روی دونات ها رو با به پارچه نخی نازک بپوشونین و ۲۰ دقیقه دیگه استراحت بدین.
توی یه تابه کوچیک روغن بریزین و بزارین حسابی گرم بشه و با لطافت و ظرافت و مراقبت دونه دونه دونات ها رو بندازین توی روغن.
همینکه یه طرفش سرخ شد برش گردونین.
لازمه بدونین که دونات ها خونوادتاً خیلی لوسن
بزارید روی حوله کاغذی تا روغنش گرفته شه و بعدشم تا داغه بندازینش توی یه ظرف پر شکر....
نوش جان 💖
🥐🥐🥐🥐🥐🥐🥐
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#شیرینی_نارگیلی_یخچالی
در ظرف در بسته حداقل یک هفته داخل یخچال و دوماه در فریزر ماندگاری داره
مواد لازم:
پودر نارگیل تازه و مرغوب یک ونیم لیوان دسته دار فرانسوی
پودر قند الک شده یک لیوان دسته دار فرانسوی سرخالی
یک دوم پیمانه شیر عسلی
وانیل یک سوم ق چ
پودر قند و نارگیل و وانیل رو مخلوط کنید بعد شیر عسلی رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید باید حالت خمیر سفت و منسجمی بشه اگر دیدین مواد منسجم نبود دوباره کمی شیر عسلی بهش اضافه کنید من یک قاشق مرباخوری دیگه شیر عسلی اضافه کردم،باید وقتی در دست فشرده ش میکنید ذراتش به هم بچسبند ولی و در عین حال شل نباشن که در دمای محیط شکلشون رو از دست بدن ،باید شکل و فرم خودشونو حفظ کنن،یک ظرف چهار گوش رو کمی چرب کنید و کفه ش نایلون بندازید نصف مواد رو کف ظرف به صورت یکنواخت با ته لیوان پرس کنید ،بعد به نصف دیگه مواد خیلی کم رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید تا صورتی بشه ،سپس روی لایه اول پخش کنید وکاملا فشرده کنید و بعد بذارید یخچال تا کمی سفت بشه من یکساعت در یخچال گذاشتم و سپس با یک چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف دربدار نگهداری کنید تا خشک نشه
#شیرعسلی
#شیر_عسلی :
یه ظرف بزرگ انتخاب کنید ودو لیوان شیر ونصف لیوان شکر رو داخلش بریزید و روی حرارت کم مدام هم بزنید و مخلوط کنید باید مرتب هم بزنید تا ته نگیره و سر شیر هم نبنده، دیواره هار رو هم اصلا کاری نداشته باشید و هم نزنید وقتی ک کمی غلیظ شد یک قاشق غذاخوری کره بهش اضافه میکنیم ودوباره مرتب هم میزنیم تا ب غلظت برسه ، غلیظ شد آماده ست
نوش جان 💖
🧇🧇🧇🧇🧇🧇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
#فلافل_نخود_و_هویج
مواد لازم جهت تهیه فلافل نخود و هویج برای ۵ نفر :
نخود خام ۲۰۰ گرم
هویج متوسط یک عدد
پیاز کوچک یک عدد
سیر سه چهار حبه
انبه پودر شده یک قاشق غذاخوری
زیره سیاه نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
نمک : بمیزان لازم
طرز تهیه فلافل نخود و هویج :
نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید.
سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید).
سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم
نوش جان 💖