eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.3هزار دنبال‌کننده
24.7هزار عکس
19.5هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از ذاکرین
خطبه عقد استاد رائفی پور توسطِ رهبر انقلاب بیا ببین آقا چه باحاله 🤭 میزان مهریه استاد رائفی پور 14 تا... 😃 👇👇👇👇👇👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1425211392Cba0827d656
ابتدا پیاز ریز خرد کنید.بزارید با کمی روغن تفت بخوره.سینه مرغ به صورت یه بند انگشت برش بدید.با پیاز تفت بدید.بهش نمک ،فلفل ، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر کمی ادویه کاری اضافه کنید.بزارید کامل بپزه.بهش سس گوجه اضافه کنید.تقریبا به میزان هر یک عدد سینه مرغ یک قاشق سس بریزد.خیار شور ،گوجه و پیاز قرمز و دو عدد فلفل سبز و خرد کنید.کمی هم جعفری کنار بزارید. نون پیتا تهیه کنید.از مواد مرغ بریزد.سپس مخلوط سبزیجات اضافه کنید.بعد داخل نون بپیچید نوش جان 💖 🌮🌮🌮🌮🌮🌮🌮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم قارچ ریز خرد شده: ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده: ۲ عدد پسته خام: ۱۰۰ گرم پودر سوخاری: ۲ ق غ آرد: ۲ ق غ تخم مرغ: ۴ عدد پاپریکا، پودر سیر، ادویه: از هر کدام یک ق چ پنیر چدار یا پیتزا: ۱۰۰ گرم فلفل دلمه ای قرمز: یک عدد متوسط طرز تهیه: قارچهارو ریز و مکعبی خرد کنید، رنده نکنید، چون آب میندازه پبازهارو رنده ریز کنید و آبشو بگیرد. فلفل دلمه ای رو قرمز انتخاب کردیم تا رنگ زیباش غذارو جذاب کنه، مکعبی و ریز خرد میکنیم. پسته هارو بعد از پوست گیری، خرد کنید؛ طوریکه زیر دندون بیاد( حتما خام باشه) همه مواد رو باهم میکس کنید. کف ظرف فر رو با روغن زیتون چرب کنید، مواد رو کف قالب بریزید( من داخل قالب پای ریختم) روی ملات کوکو، چند برش مکعبی از کره قرار بدید، تقریبا سی گرم اجازه بدید تو فر صدو هشتاد درجه به مدت سی دقیقه بپزه، اگر تایمتون پُر شد ولی وسط کوکو هنوز نرم بود، فویل بکشید روش و اجازه بدید پانزده دقیقه دیگه بپزه نوش جان 💖 🥪🥪🥪🥪🥪🥪🥪 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم پودر شکر ٧٠گرم رنده پوست پرتقال ١ق م وانیل ١/٨ق م تخم مرغ ١عدد کافی‌میت ١٠گرم آرد ٢٧٠گرم پودر کاکائو ٢٠گرم کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید. تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. کافی‌میت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلی‌متر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتی‌متر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید. سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ‌ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینی‌ها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید. بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید نوش جان 💖 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
كلم بنفش، كلم سفيد، گوجه فرنگى و كاهو را باريك برش مى زنيم، زيتون سياه يا ذرت آبپز شده اضافه مى كنيم. سرهاى سبز بروكلى را برش زده و كمتر از سه دقيقه آبپز كرده و به مواد اضافه مى كنيم. ميگوها را از قبل با مواد دلخواه مثل زعفران، كمى نمك و فلفل سياه، سير رنده شده و .. مرينيت كرده و در روغن زيتون چند دقيقه تفت داده و همراه با چند حلقه پياز روى سالاد قرار مى دهيم. همراه با سس ماست سرو مى كنيم. اميدوارم شما هم اين سالاد را تهيه كنيد و مثل من لذت ببريد نوش جان 💖 🍱🍤🍱🍤🍱🍤🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
به ازای هر ۱ قاشق پودر کاسترد ۱ لیوان شیر و ۲ ق شکر استفاده میکنیم که من از ۲ ق کاسترد ۲ لیوان شیرو ۴ ق شکر استفاده کردم همه اینارو توی یه قابلمه ریختم و روی شهله گذاشتم و مدام هم زدم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید سپس گذاشتم کنار تا خوب خنک بشه سپس توی گیلاس مد نظر اول کاسترد سپس پتیبور خورد شده و کاسترد و موز و پودر پتیبور ریختم در آخر هم انار ریختم روش و تزیین کردم. به همین سادگی و صد البته خوشمزه نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
حدودا 150_100 گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده و نمک و فلفل سیاه ترکیب کردم و قلقلی های ریز درست کردم و به کمی آرد آغشته کردم ... قلقلی ها و با کمی کره سرخ کردم و از قابلمه درآوردم و یه پیاز درشت نگینی شده رو اضافه کردم وتفت دادم کمی که طلایی شد 6_5 سیر رنده شده و برگ سیر خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و دو سه لیوان آب اضافه کردم تا بجوشه . یه لیوان هم هویج نگینی شده اضافه کردم و در قابلمه رو گذاشتم تا هویج و قلقلی ها کاملا بپزن ... یه قاشق پودر نعنا و کمی فلفل سیاه ویه لیوان پاستای فرمی اضافه کردم و دوباره دو لیوان آب اضافه کردم و منتظر شدم تا پاستا هم بپزه ( بهتره از پاستاهای طرح ریزتر استفاده کنین ) و نهایتا دو لیوان کشک اضافه کردم و سوپ و هم زدم تا کمی بجوشه .. در این موقع غلظت سوپ و چک کنین و اگه غلیظ بود آب اضافه کنین و همچنین نمکشو ... دو سه دقیقه که با کشک بجوشه آماده ست ... تا وقتی پاستا زیاد نرم نشده اجاق و خاموش کنین چون دمای سوپ کمی دیگه پاستا رو میپزه و نرم میکنه ... با نعنا داغ تزینش کنین نوش جان💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
طرز تهیه . برای تهیه این چیز کیک خوشمزه به 1.5 پ کراکر پودر شده نیار دارید که همراه 4ق غ کره ابشده مخلوط میکنید و کف رینگ با قالب مونوپورشن کاملا فشرده میکنید. حالا 200گ پنیر خامه ای یا لبنه رو با 3ق غ پنیر پارمزان رنده شده و 3ق غ ریحون ریز شده مخلوط میکنید روی کراکرا فیکس میکنید و برای 3ساعت تو یخچال میزارید. تو این فاصله 1حبه سیر له شده رو تفت میدین 1پ گوجه گیلاسی اضافه میکنید همراه 1ق چ شکر و 1ق چ سرکه اجازه میدین با دمای کم بپزه و نرم بشه کمی نمک و فلفل میزنید و میزارین کنا تا سرد بشه . زمان سرو گوجه ها روی پنیرها ریخته میشن نوش جان 💖 🍣🍣🍣🍣🍣🍣🍣 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سينه مرغ بدون استخوان : 6 عدد قارچ خرد شده : 250 گرم کره : 30 گرم فلفل دلمه اي قرمز و سبز : 2 عدد کره اضافي : 60 گرم خامه : 300 ميلي ليتر زرده تخم مرغ زده شده : 4 عدد چطور بپزم: سينه هاي مرغ را به دلخواه خرد مي کنيم . کره را در ماهي تابه بزرگي آب کرده و قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده را به آن اضافه مي کنيم تفت مي دهيم تا نرم شود و کره اضافي را در ماهي تابه آب کرده سينه هاي مرغ را در آن ميريزيم تا سرخ شود و طلايي رنگ شود . سپس خامه را به آن اضافه کرده و مي گذاريم بپزد تا گوشت مرغ نرم شود . ماهي تابه را از روي حرارت برداشته ، زرده هاي تخم مرغ زده شده ، قارچ و فلفل سرخ شده را به آن اضافه مي کنيم دوباره روي حرارت ملايم قرار داده و هم ميزنيم تا مواد کاملا مخلوط شوند نوش جان 💖 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید جای دنجی پیدا کرد و رها شد از قفس روزمرگی‌ها... باید نسخه تمام نگرانی ها را پیچید و پرت کرد آن‌سوی نخواستن‌ها! باید عمیق و آرام نفس کشید و زندگی کرد! آرزو می‌کنم که بیدار شویم و ببینیم بی‌خیال‌ترین آدمِ رویِ زمین شده‌ایم و هیچ چیز برای‌ِمان مهم نیست! بی‌تفاوت شده باشیم به غصه‌ها، به رنج‌ها و مصیبت‌ها... لم داده باشیم گوشه‌ای و همین‌ طور بی‌ دلیل... حال‌ِ دلمان خوب باشد. •🌱🌹🍀🌹🌱• ─┅─═ঊঈ💐ঊঈ═─┅┅┅┅─ 🌺درود بیکران بر شما 🍃صبحتان توأم با مهربانی 🌺روزگارتان پر از امید 🍃دلتان آکنده از صدق و صفا 🌺رزق و روزیتان سرشار از برکت 🍃لحظه هایتان لبریز از شادی 🌺زندگیتان غرق در آرامش 🙏آمین🙏
14.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میان وعده مقوی و خوشمزه با مغزیجات 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اوردم مواد لازم برای تهیه دو تا لیوانه و مقدار پنیر و خامه بستگی داره به سلیقه خودتون، اگر طعم پنیرو دوست دارید میزانشو نسبت به خامه بیشتر کنید. 🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم برای ساختن این دسر جذاب و آسون با انجیر جان😋 مواد لازم: انجیر ۲۰۰ گرم شکر ۳۰ گرم ژلاتین ۱۰ گرم آب ۵۰ گرم خامه صبحانه ۳۰۰ گرم بیسکوئیت پتی بور نصف بسته (اگر از خامه قنادی استفاده کردید شکر را حذف کنید) ‌🌹 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هنگام درست کردن تهيه ته چين در برنج در حال جوش کمی زردچوبه بریزید و پس از آبکش کردن به برنجتان زعفران بزنید به اين صورت هم مزه و هم رنگ زعفران بهتر خواهد شد نوش جان 💖 🍱🍗🍱🍗🍱🍗🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای درست کردن این کوکو اول سه عدد تخم مرغ و پنج قاشق ارد و زعفران و نمک را باهم خوب مخلوط میکنیم بد داخل یک سینی کاغذ روغنی میزاریم بد مایعی که اماده کردیم وکف سینی با قطر نازک میریزیم حدود چهار دقیقه داخل ماکرو ویو گزاشتم بد مایع کوکورو درست میکنیم به همون روش عادی مایع کوکو رو هم به صورت یک لایه نازک روی لایه اول میریزیم بازم حدود چهار دقیقه داخل ماروویو دوباره بداز اتمام زمان بیرون میاریم میتونید وسطشو یا تن ماهی بریزیم یا سوسیس من سوسیس گزاشتم البته باید قبلش سرخ کنید در انتها رول میکنیم و حدود دو سه ساعت در دمای محیط بعد برش میزنیم نوش جان 💖 🌯🌯🌯🌯🌯🌯🌯 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
اگر هنگام تهیه ی پنکیک شکلاتی، مغز شکلات در تابه خارج شد حتماً برای پنکیک بعدی تابه را تمیز کنید. وگرنه شکلات میسوزد و ظاهر ناخوشایندی خواهد داشت نوش جان 💖 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
سینه مرغ را 5دقیقه ابپز كردم و بعد گذاشتم کاملا سرد بشه بعد به تكه هايي به اندازه يك گردو خرد كردم وبعدخیلی شیک ومجلسی توی ارد سفید بعد تخم مرغ وبعد ارد سوخاری زدم و تو ي روغن سرخ كردم نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔴 بوسه بعد از طلاق ♥️ برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس…. من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم! گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت..... 🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
مايونز نصف ليوان،كچاپ يك چهارم ليوان،شكر يك ق مرباخوري،سركه سفيد يك ق چايخوري،خيار شور رنده شده يك ق غذاخوري ،پودر سير نصف ق چايخوري،آويشن خشك و خرد شده يك ق چايخوري(يا نصف ق چايخوري پودر آويشن ولي خشك و خرد شده بهتره) همه مواد رو تركيب و بذاريد يك ساعت داخل يخچال مزه دار بشه نوش جان 💖 🍔🍥🍔🍥🍔🍥🍔 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
شما تا به حال توی آش هاتون از این ادویه استفاده کردید یا نه، من بهتون توصیه میکنم که حتما امتحانش کنید. اکثر آش‌هایی که درست می‌کنیم، حبوبات دارند و ممکنه گاهی باعث اذیت شدن معده بشن. تخم گشنیز فواید زیادی داره که یکی از اون‌ها کمک به هضم راحت‌تر غذاست. علاوه بر اون یک ادویه خوش عطر و طعمه. برای استفاده از تخم گشنیز در آش، دونه‌های اون رو نیم کوب کنید و کمی در روغن تفت بدید. همچنین میتونید بعد از درست کردن پیاز داغ در آخر تخم گشنیز رو به پیاز‌ها اضافه کرده و چند دقیقه تفت بدید نوش جان 💖 🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم آرد ۴ونیم پیمانه کره آب شده :۵۰گرم نمک نوک قاشق چایخوری شیر ۱پیمانه تخم مرغ درشت ۱عدد خمیرمایه ۱قاشق سوپخوری شکر ۴قاشق غذاخوری وانیل کمی طرز تهیه ابتدا شیر رامقداری گرم تا حدی که دست نسوزد خمیرمایه و۱قاشق سوپخوری شکر همراه با شیر ولرم درون ظرفی گود ریخته کمی هم می زنیم وحدود ۱۰دقیقه استراحت میدیم بعدتخم مرغ وشکرووانیل را درظرفی جدا هم میزنیم بعددرون ظرفی مناسب وبزرگ تمام موادتررامخلوط کرده کمی هم می زنیم در آخر کم کم آرد سفیدونمک را که ازقبل الک کردیم به مواداضافه می کنیم باقاشق یاهم زن می زنیم قبل ازیکدست شدن خمیرکره را اضافه می کنیم بادست شروع می کنیم به ورز دادن کم کم آرد اضافه کنید مقدارآرد تقریبیه ممکنه برای هرکس میزان آرد متفاوت باشه حدود۲۰دقیقه خمیررو ورز میدیم تاخمیرعالی بدست بیادبعدازاین مراحل درون ظرفی گودکمی چرب می کنیم وخمیررا درونش قرارمیدهیم وبادرپوش حدود ۱ساعت ونیم استراحت میدیم حالا بادست هوای خمیر که چندبرابرشده رامی گیریم ودوباره کمی ورزمیدهیم به شکل دلخواه میپیچیم و۳۰دقیقه استراحت میدهیم رومال کرده توفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه ۲۰ دقیقه میپزیم نوش جان 💖 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
برای بنماری کردن شکلات سفید و سیاه با دو روش میشه این کار رو انجام داد روش اول بنماری کردن روی بخار کتری و بخار سماور روش دوم بنماری کردن در دو سایز ظرف کوچک و بزرگ که در فیلم‌نشان دادم نکات مهم :فرقی نداره از شکلات تخته ای یا سکه ای استفاده کنید مهم اینجاست نکاتی که در فیلم گفتم رو انجام بدین و حتما در هنگام بنماری کردن شکلات زیر و رو کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر و یکدست تر بنماری شه و اگه هم نزنید و شکلات ثابت بمونه درصد سوخته شدن شکلاتتون زیاده پس توجه کنید به این قسمت و نکته آخر اینکه وقتی 80% شکلاتتون بنماری شد از روی بخار بردارین و بذارین روی میزکارتون و هم بزنید و همون گرمای شکلات باعث میشه20% باقیمونده شکلاتتون بازشه نوش جان 💖 🍨🍨🍨🍨🍨🍨🍨 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم سیب زمینی آبپز نیم کیلو تخم مرغ ۴ عدد زرشک نصف استکان زعفران آبکرده به میزان لازم بکینگ پودر ۱ ق چ ماست ۳ ق س شکر ۱ پیمانه گلاب ۴ ق س روغن مایع ۱۰۰ گرم آب نصف پیمانه نمک و فلفل به مقدار خیلی کم خلال بادوم و پسته و پر گل محمدی ابتدا سیب زمینی آبپز شده را پوست گرفته و رنده کنید بعد تخم مرغ ها رو در ظرفی دیگر بشکنید و اول با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه و بعد به سیب زمینی ها اضافه کنید . به مقدار خیلی کم نمک و فلفل هم به ییب زمینی ها بزنید بعد ماست و بکینگ پودر را به کوکو اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا مواد کاملا به خورد هم برن. برای تهیه شربت کوکو آب را داخل قابلمه ای کوچک ریخته و به آن شکر، زعفران، گلاب را اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاد . بعد خلال ها و زرشک ها رو به شربت اضافه کنید البته به دلخواه من در آخر سر روی کوکو ریختم و داخل شربت قرار ندادم . بعد تابه ای رو روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ بشه بعد مواد کوکو را در تمام سطح تابه پخش کنید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید وقتی یک طرف کوکو سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه اون هم سرخ بشه بعد مواد شربت رو روی کوکو بریزید تا موقع سرخ شدن شربت به خورد کوکو بره . در تابه رو ببندید تا عرق نکنه نوش جان 💖 🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد لازم بیسکوئیت : آرد سفید ۱۲۵ گرم روغن صاف قنادی ۸۵ گرم پودر شکر ۵۰ گرم نصف یک عدد تخم مرغ(تخم مرغ را بشکنید خوب هم بزنید و بعد نصف آن را استفاده کنید) وانیل نصف قاشق چایخوری پودر هل نصف قاشق چایخوری 📝 ابتدا پودر شکر و روغن را با همزن بزنید تا پوک و سفید شود .بعد نصف تخم مرغ و پودر هل و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . حال آرد الک شده را کم کم افزوده و مخلوط کنید .تا جایی آرد بریزید که خمیر جمع شود و چسبندگی نداشته باشد . در صورت نیاز اگر با همین مقدار آرد خمیر چسبندگی داشت ، کمی بیشتر هم میتوانید آرد بریزید . خمیر را بین نایلون حدود ۲ الی ۳ میلیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه کاتر بزنید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و در فر ۱۷۵ درجه مدت ۱۵ دقیقه تا رنگ گرفتن زیر خمیر بپزید . با این مقدار خمیر حدود ۲۵_۲۶عدد بیسکوییت خواهید داشت .سایز کاتر ۵ سانت . پس از خنک شدن روی هر کدام حلوای کاتر زده بگذارید و با پودر پسته تزیین کنید و یا با حلوا شکوفه بزنید . مواد لازم حلوا : آرد ۲ پیمانه شکر ۱/۵ پیمانه آب یک و یک چهارم پیمانه گلاب نصف پیمانه کره ۱۲۰ گرم روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری زعفران غلیظ دم کرده ۲ ق.غ (بدلخواه بیشتر هم میتوانید بریزید) 📝 ابتدا شکر و آب و گلاب را مخلوط کرده و روی شعله ملایم بگذارید تا بجوش بیاید و شکر حل شود .زعفران را افزوده و گاز را خاموش کنید . آرد را تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود .سپس آرد را الک کنید و به تابه برگردانید و روغن و کره را افزوده و تا رنگ دلخواه تفت دهید . شربت را در دو یا سه مرحله به آرد افزوده و هم بزنید تا جذب شود . برای کاتر زدن حلوا آن را بین نایلون به قطر ۲_۳میلی متر پهن کنید و در فریزر بگذارید (نیم ساعت) و با همون کاتری که بیسکوئیتها را زدید ، کاتر بزنید و روی هر بیسکوئیت بگذارید . با اضافه حلوا روی بیسکو حلوا را شکوفه بزنید . میتوانید با چند قاشق شهد, حلوا را نرم کنید تا راحت ماسوره بخورد نوش جان 💖 🧇🥮🧇🥮🧇🥮🧇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
مواد اولیه حلوای بادام سنتی و طرز تهیه آن: آرد (گندم) ۲۰۰ گرم/آرد (برنج) ۵۰ گرم/پودر هل ۱ قاشق سوپخوری/روغن (جامد) ۱۲۵ گرم/پودر بادام ۸۰ گرم/مواد لازم برای شربت حلوا: زعفران (دمکرده) ۱ قاشق سوپخوری/شکر ۵۰۰ گرم/آب ۲۵۰ میلی لیتر طرز تهیه حلوای بادام سنتی آرد گندم را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آرد برنج را هم جداگانه تفت دهید.اینک هر دو را با هم ترکیب کنید.بعد روغن را بیفزائید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تابه را از روی اجاق بردارید و صبر کنید تا کاملاً خنک شود. سپس هل و بادام را اضافه کنید. اکنون آب و شکر را روی حرارت قراردهید تا شکر در آب حل شود. اینک زعفران دمکرده را اضافه نمائید و شربت را بجوشانید تا به اندازه لازم غلیظ شود. حالا بتدریج شربت را به ترکیب بالا بیفزائید و مخلوط نمائید. اکنون قالب مستطیل شکل به اندازه ۳۰-۳۰۰ سانتیمتر را با سلفون کاملاً بپوشانید. سپس حلوا را درون قالب بریزید، سطح آن را صاف کنید و با گردو بپوشانید و پس از سرد شدن، به شکل لوزی برش بزنید و در ظرف زیبائی بچینید ‎‌‌نوش جان💝 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
22.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنج عدد تخم‌مرغ با همزن دستی بزنین تا یکدست بشه سیصد گرم سبزی کوکو دو قاشق غذاخوری آرد نمک،فلفل،زردچوبه و پودر سیر 🥙🥙🥙🥙🥙🥙🥙 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
از خانم شریفی مواد لازم: آرد ۲۴۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد شکر ۱۰۰ گرم شیر یک دوم پیمانه کره آب شده ۹۰ گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری نمک یک پنسه پودر بادام یا پسته یک دوم پیمانه دارچین یک قاشق مرباخوری شکر ۱ ق غ مواد لازم جهت شربت شکر ۳۵۰ گرم جوهر لیمو یک دوم قاشق چایخوری آب یک ونیم پیمانه طرز تهیه تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن حدود ۱۰ دقیقه با دورکند بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. حالا کره آب شده رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید, شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن با همزن بزنید. آرد و بکینگ پودر و نمک رو ۴ بار الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابه. قالب مینی لوف رو چرب کنید و یک سوم از مایه کیک باقلوا رو توی قالبها بریزید . پودرپسته یابادام رابایک قاشق شکرودارچین توی یه ظرف بریزین ومخلوط کنین. حالاروی کیک رو یک لایه از مخلوط پودر پسته یا بادام به همراه شکر و دارچین بریزید و دوباره مابقی مایه کیک باقلوا رو بریزید, حواستون باشه که قالب رو پر نکنید و جا برای پف کیک باقلوا هم باقی بذارید. حالا قالبها رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بذاریدتا طلایی بشه. قبل ازبیرون آوردن باخلال دندان یاسیخ چوبی تست کنین. در این مدت شربت رو درست کنید. آب و شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت بذارید, بعد از جوش اومدن, جوهر لیمو رو اضافه کرده وشعله رو کم کرده وبذارید تا شربت قوام بیاد و غلیظ بشه. بعد از پخت کیک باقلوا , اونهاروازفربیرون آورده واستراحت میدیم تا کاملا خنک بشن. اگه کیک وشربت هردوداغ باشند کیک شماکاملا خمیرخواهدشد. حالاهمونطور که مینی لوف ها توی قالب هستند, روی اونا از شربت قوام اومده طی چند مرحله بریزید تا شربت به خورد کیک باقلوا بره. بعد ازیکی دوساعت به آرامی از قالب در بیارید و سرو کنید. نکات: * همه مواد رو حتما از قبل از یخچال بیرون بذارید تا هم دمای محیط بشن. *آرد رو همیشه ۳ تا۴ بار الک کنید تا سبک بشه. *میتونید یکی از مینی لوفها رو با پودر بادام و یکی رو با پودرپسته درست کنید. *فر رو همیشه از قبل گرم کنید. *یک پنسه میزانی است که بین انگشت شست و سبابه جا میشه! میزان نمک دستور برای اینه که شیرینی کیک دل رو نزنه! * قالب لوف یا مینی لوف همون قالبهای مستطیل کیکهای صبحانه است نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯
هدایت شده از ذاکرین
🔴 بوسه بعد از طلاق ♥️ برگه طلاق را امضا کردیم و طلاق انجام شد دیگه تحمل زندگی با یک زن سرطانی رو نداشتم ….. وقتی خواستیم از دفتر طلاق خارج بشیم نسرین یهو اومد جلو بدون مقدمه گفت منو ببوس…. من گیج شده بودم ! نمیدونم هدفش چی بود چون از هم جدا شده بودیم دیگه محرم نبودیم ولی رفتم جلو ازش علت درخواستش رو پرسیدم! گفت تحملشو داری؟؟گفتم آره بگو…گفت..... 🔞ادامه داستان 👇👇جالب رو بخونید http://eitaa.com/joinchat/4018274322C110439200b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر روز صبح دوست داشتنت تازه می‌شود مثل بوی سنگک تازه مثل عطر چای روز از نـــو دوست داشتنت از نو ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌ 💚صبحتون زیبا😋🍳