#كيك_سينابون
تخم مرغ4عدد آرد 2 ليوان روغن مايع نصف ليوان ماست 3/4 ليوان وانيل1ق چ بكينگ پودر2 ق م شكر1 ليوان مواد مياني: شكر 2 ق غ پودر نارگيل 3 ق غ دارچين 2 ق م تخم مرغ با هم زن خوب همزده تا از لختگي در بياد بعد شكر و وانيل رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا كاملا كف كنه و كرم رنگ بشه بعد ب تدريج روغن مايع و ماست رو اضافه كرده همزده اردو بكينگ پودر رو ك سه بار الك كرديم طي چند مرحله ب مايع كيك اضافه ميكنيم بشكل دوراني هم ميزنيم مواد مياني را باهم مخلوط كرده قالب مورد نظر رو چرب ميكنيم يك مقدار از مايع كيك وو داخل قالب ريخته بعد مواد مياني رو ريخته دوباره ماباقي مايع كيك رو ريخته داخل فري ك از قبل با درجه حرارت 180گرم كرديم بمدت 40دقيقه قرار ميدهيم.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#استانبولی
يادتون باشه اگه ميخواين يه تركيب فوق العاده داشته باشين تو پياز داغ كردن و گوجه ميكس كردن دست و دلباز باشين😉 پوره ي گوجه رو توي پياز داغتون حسابي بپزيد كه آبِ اون كاملا بخار بشه و وقتي به برنج اضافش كنيد كه اونم تقريبا بدون آب باشه. سيبزميني هارو هم من معمولا سرخ نميكنم بخاطر سالم تر بودنش اما اگه با كمي روغن زيتون يا كنجد روي شعله ي كم سرخشون كنيد غذاتون معركه ميشه!سالاد شيرازيِ من درآورديِ من تركيبي ست از گوجه پياز خيار فلفل دلمه اي كدو سبز و مقادير فراووني آبِ ليموي تازه و كمي نمك.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شامی_لبنانی
یه غذای نونی وفوق العاده خوشمزه پیشنهادمیکنم حتما درست کنید
موادش هم گوشت چرخ کرده ،پیاز رنده شده،سبزی شامل گشنیز ،جعفری،تره،یکعدد تخم مرغ،سویا مقداری،کمی آرد که حالت چسبندگی پیدا کنه و نمک و ادویه و زردچوبه نصف قاشق چایخوری بکین پودر.همه رو مخلوط کنید خوب ورزدهیدو درروغن سرخ کنید.پ.ن بکین مودرجهت پف کردن استفاده میشودپ.ن هم ازآردمعمولی هم آردنخودمیشه استفاده کرد.
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شانامو 😋
پنیر خامه ای ۲۰۰گرم بستنی وانیلی ۱عددشیر عسلی نصف قوطی خامه صبحانه ۲۰۰گرم پودر ژلاتین ۳ق غ ژله توت فرنگی یا هر طعمی که دوس دارین ۱بسته ابتدا پنیر خامه ای را در حد باز شدن با همزن میزنیم و سپس خامه صبحانه رو به آن اضافه میکنیم وکمی با همزن میزنیم بعد بستنی و شیر عسلی را اضافه میکنیم حالا ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش بن ماری کنید و نصف لیوان اب سرد بریزین و به دمای محیط برسونید وبه مخلوط اضافه کنید ودرآخر پودر ژلاتین روکه بن ماری کردید وبه دمای محیط رسوندید اضافه میکنیم وسپس در قالب ریخته و داخل یخچال بزارید تا ببندید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
یک #پلوی خوشمزه و خوشگل در کنار #بلدرچین
پلوی زعفرانی دم کردم. کشمش پلویی رو تفت دادم،زرشک رو با کمی شکر(اختیاری )تفت دادم. خلال پرتقال رو که قبلا تلخیشو گرفتم( تو پیج توضیحش هست) و باشکر و کره تفت دادم(روغن ) و بعد از دم کشیدن با برنج مخلوطش کردم و خلال پسته هم روی همه ی مواد ریختم. بلدرچین رو بازعفران ،پیاز،کرفس،پختم و سرخ کردم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#کیک_خیس
یک و نیم لیوان شکریک و نیم لیوان شیر یک لیوان روغن مایع دولیوان اردیک قاشق غذاخوری بکینگ پودر کمی وانیل ۵۰گرم پودرکاکائو ۳عددتخم مرغ ابتدا شیر و روغن وشکر رو باهمزن میزنیم بعد پودر کاکائو رو الک میکنیم کمی باهمزن هم میزنیم بعد یک لیوان از این مواد رو برداشته و کنار میزاریم بعد تخم مرغ و وانیل اضافه میکنیم باهمزن کمی هم میزنیم همزن رو میزاریم کنار و ارد و بکینگ پودر که باهم مخلوط و سه بار الک کردیم به مواد کم کم اضافه و با لیسک هم میزنیم کف و دیواره هاش قالب رو چرب میکنیم کف قالب کاغذ روغنی میزاریم و مواد رو میریزم و تو فر از قبل داغ شده به مدت ۵۰دقیقه میزاریم تا بپزه بعد که پخت داغ داغ از قالب در میاریم کاغذروغنی رو جدامیکنیم قسمت قله ای کیک رو برش میدیم ودوباره توقالب میزاریم واون یک لیوان سسی که نگه داشتیم رو با قاشق همه جای کیک میریزیم و میزاریم به خورد کیک بره بعد از یک ساعت از قالب دراورده و برش میدیم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورش_ آلو_قیمه
ابتدا یک عدد پیاز درشت رو نگینی ریز کردم و با یه مقدار روغن تفت دادم وقتی رنگ پیاز یه مقدار تغییر کرد چهارصد گرم گوشت گوسفندی رو بهش اضافه کردم و گذاشتم یه مقدار با هم تفت بخورن بعد زردچوبه و فلفل و ادویه خورشتی و سه قاشق غذاخوری رب بهش اضافه کردم و دوباره گذاشتم همه ی مواد باهم تفت بخورن،من برای اینکه خورشتم تلخ نشه همیشه لیمو رو میشکنم و داخل لیمو رو به خورش اضافه میکنم فقط یه لیموی سالم رو برا قشنگی میندازم داخلش،بعد یه مقدار آب بهش اضافه کردم و دو تا چوب دارچین هم انداختم داخلش و حرارت رو ملایم کردم یک ساعت آخر هم آلو و لپه هایی رو که از قبل پختم به خورشتم اضافه کردم،و ده دقیقه آخر هم سه قاشق زعفران دم کرده و نمک بهش اضافه کردم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#ماهی_شکم_پر
ماهی هارو با زعفرون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، ادویه و سیر خرد شده مرینیت میکنیم و اجازه میدیم چند ساعت داخل یخچال بمونن سبزیجات معطرو سرخ میکنیم و کم کم بقیه مواد رو اضافه میکنیم شامل پیازداغ عسلی، گردو نگینی، زرشک و آلو سلیقه ای هست که من خیلی مزه ش رو میپسندم همه رو که تفت دادیم چند قاشق رب انار هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم خوب باهم ترکیب شن موادمون رو داخل شکم ماهی ها میریزیم و میدوزیم برای پخت هم میشه از فر استفاده کرد هم تابه دوطرفه که من از تابه استفاده کردم پس زمینه ی عکس خودتون صدای رعدوبرق و بارون بهاریو تصور کنید و لذت ببرید.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#خورشت_چغاله_بادام
چغاله بادام : 400 گرم گوشت خورشتی : 400 گرم نعنا و جعفری : نیم کیلو نمک و زردچوبه : به میزان لازم پیاز : 1 عددابتدا گوشت خورشتی رو با پیاز ریز شده تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه میکنیم و حالا 3 لیوان آب رو گوشت مون میریزیم تا پخته بشه بعد چغاله بادام های ریز رو همینطوری میتونید داخل خورشت تون بریزید و چغاله های درشت رو میتونید از وسط نصف کنید و حدودا 45 دقیقه ای وقت لازم هستش که پخته بشه و حالا جعفری و نعنا رو هم پاک کرده شسته و ریز میکنیم و در روغن کمی تفت بدید بعد به خورشت تون اضافه کنید در آخر نمک رو هم اضافه کنید( اگر دوست داشتید برای چاشنی از سه قاشق آبغوره استفاده کنید بستگی به دائقه خودتون داره) بعد با حرارت ملایم میزارید تا خورشتتون کاملا جا بیفته .
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#شوید_پلو_ماهی_حلوا
تیکه های ماهی حلوا رو داخل مقداری آبلیمو و نمک بمدت یک ساعت و در یخچال استراحت دادم تا مزه دار بشه.بعد از داخل این محلول درآوردم روی حوله آشپزخونه گذاشتم تا اب اضافیش گرفته وخوب خشک بشه.حالا ۲ق غ آرد گندم رو با کمی زردچوبه،پودرسیر،نمک،پودر فلفل قرمز، مخلوط کردم تیکه های ماهی رو با این مواد کاور دادم .روغن رو داخل تابه ریختم گرم که شد یه دونه پیاز رو چهارقاچ کردم داخلش ریختم و بعدم تیکه های ماهی رو داخل تابه قرار دادم تا سرخ بشن.یه طرفش که سرخ شد برگردوندم تا اونطرفش هم سرخ بشه حرارت اولش کم نباشه وگرنه ماهی آب میندازه و نرم میشه وگوشتش تیکه میشه.بعد که دو طرفش خوب سرخ شد حرارت رو کم کردم تا قشنگ مغزپخت بشه.در اخر اون پیازها رو دور ریختم چون زیادی سرخ شده بودن.پیاز طعم و عطر خوبی به ماهی میده و از پخش شدن بوی ماهی سرخ شده جلوگیری میکنه.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾
#توت_فرنگی_آبنباتی
خيلي سادست:دو ليوان شكر+سه چهارم ليوان آب+سه ق غ عسل رو داخل يك قابلمه كوچيك بجوشونيد ،حدود ده دقيقه تايكربع.بعد#توتفرگي ها رو كه از قبل شستيد و كاملا خشك كرديد و به سيخ چوبي زديد(عكس دوم) در اين شربت كه نسبتا غليظه بزنيد (همون موقع كه داغه) و روي يك ظرف يا فويل كه كمي چرب كرديد بذاريد تا خنك و آبنباتي بشه.فقط اينو بگم كه تا تازست بايد خورده بشه چون بمونه توتفرنگي آب ميندازه.فوق العادست راستي ميتونيد همون اول چند قطره رنگ خوراكي قرمز به شربت اضافه كنيد كه رنگش قرمز بشه ولي من تا جاي ممكن از رنگهاي خوراكي استفاده نميكنم.
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇
᯾❁ @fast_food ❁᯾