eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
15.9هزار دنبال‌کننده
25هزار عکس
19.7هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت سوم 💎 ╔═════ ೋღ ═════╗ .
9.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت دوم 💎 ╔═════ ೋღ ═════╗ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃خدایا 🌸با نام تو آغاز می کنم 🍃شروع هر لحظه را 🌸ای که زیباترین 🍃علت هر آغاز تویی ! 🌸امـروزم را 🍃با تلاش و مهربانی 🌸به تو می سپارم 🍃یارویاورم باش ای بزرگترین 🌸بسم الله الرحمن الرحیم🌸 💖 .
7.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم شکر ۲ لیوان آب ۱ لیوان جوهر لیمو ۱/۴ ق چ یا آبلیموی طبیعی ۱ ق غ گلوکز ۱ ق غ پر (از لوازم قنادی تهیه کنید) گلاب ۱/۴ لیوان زعفران غلیظ ۲ ق غ طرز تهیه شکر و آب رو داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط رو به پایین مدام هم بزنید تا دونه های شکر کاملاً حل بشه بعد صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کنه بلافاصله گلوکز و جوهر لیمو رو اضافه کنید و هم بزنید تا حل بشن. دیگه هم هم نزنید و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه (زمانش بستگی به شدت شعله و سایز قابلمه داره) با حرارت ملایم بزارید شهد بجوشه فقط هر چند وقت با آبجوش دیواره ی ظرف رو برس کنید تا دونه های شکری که در حین جوشیدن بهش چسبیده پاک بشه ۱۰ دقیقه آخر گلاب و زعفران رو اضافه کنید در نهایت میتونید برای چک کردن غلظت شربت بار یک ق غ از شربت رو داخل یه ظرف کوچک بریزید و ۵ دقیقه تو یخچال بزارید اگه بعد از خنک شدن غلظتش مناسب بود شهد رو از روی حرارت بردارید و به ظرف دیگه ای منتقل کنید تو دمای محیط بزارید تا کاملاً سرد بشه تو ظرب در دار بریزید و تو یخچال یا دمای محیط مدت طولانی میتونید نگهش دارید و هر وقت خواستید برای زولبیا، بامیه، لقیمات، گوشفیل و ..‌. استفاده کنید دلایل شکرک زدن شربت بار ♦️جوشیدن شربت با حرارت بالا ♦️هم زدن شربت بعد از حل شدن شکر ♦️استفاده از آبلیموی صنعتی(جوهر لیمو بهترین گزینه ست که باعث میشه شربت شکرک نزنه) ♦️تمیز نکردن دیواره ظرف در حین جوشیدن ♦️منتقل نکردن شربت بعد از آماده شدن به ظرف دیگه ♦️نپوشوندن در ظرف بعد از خنک شدن شربت ♦️جوشیدن و غلیظ شدن بیش از حد شربت
-
غذاهای 3سوته😋
این پست دستور یه زولبیای اصیل بازاری هست.👌 ✅پس دقت کنید و دستور این پست را مو به مو اجرا کنید تا نتیجه، یه زولبیای عالی و با کیفیت، حتی بهتر از بازاری بشه. مواد لازم 👇👇👇 نشاسته گل یا گندم۱۱۰ گرم یا یک لیوان سرخالی ( دسته دار فرانسوی) ماست پرچرب ۱۰۰ گرم یا نصف لیوان روغن جامد یا کره یک ق مرباخوری شربت بار یا عسل دو ق غذاخوری آرد گندم ۲۰ گرم یا دو ق غذاخوری سرصاف بکینگ پودر یک ق چایخوری وانیل یک سوم ق چایخوری زعفران دم کرده یک ق غذاخوری طرز تهیه 👇👇👇 ✅ابتدا نشاسته و ماست را مخلوط میکنیم تا حالت خمیری پیدا کنه. ✅روغن و آرد را با هم مخلوط می کنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم. ✅زعفران، بکینگ پودر، وانیل شربت بار یا عسل را هم اضافه میکنیم. ✅برای اطمینان از کامل مخلوط شدن مواد دوسه دقیقه با دور تند همزن هم میزنیم، اگر هم زن برقی نداشتید ۵ دقیقه با همزن دستی بزنید. ✅روی مواد سلفون بکشید و دو سه ساعت تو محیط آشپزخونه بزارید بمونه. ✅بعد از این زمان مواد را داخل جای سس بریزید یا نداشتید از قیف یکبار مصرف استفاده کنید. ✅یه سوراخ کوچولو بزنید. ✅روغن را از ۵ دقیقه قبل روی حرارت متوسط بزارید خوب داغ بشه. ✅از مواد به صورت مارپیچ داخل روغن بریزید و دو طرفش را سرخ کنید. ✅زولبیای داغ را داخل شربت بار ولرم قرار دهید و ۳۰ ثانیه بعد خارج کنید و داخل سبد بچینید تا شهد اضافیش خارج بشه. ❌نکته های مهم❌ 👌غلظت مواد زولبیا باید شبیه به ماست باشه اگر دیدید سفت بود یک قاشق ماست اضافه کنید و اگر شل بود یک ق آرد اضافه کنید. 👌دقت کنید موقع گرم کردن روغن حرارت ملایم باشه اگر با حرارت بالا روغن را گرم کنید، کیفیت زولبیا پایین میاد. 👌برای بهتر خارج شدن شهد از زولبیا اونا را داخل سبد روی هم نچینید. 👌موقع سرخ کردن زولبیا لازم نیست کاملا طلایی بشه چون اون موقع زولبیا سفت میشه، همین که کمی تغییر رنگ بده کافیه. زولبیای داغ را باید درون شهد ولرم بریزید شهد نباید زیاد گرم یا زیاد سرد نباشه.
🫔 😋 خرما، بدون هسته گردو دارچین (اختیاری) برای خمیر: ۱۱۳ گرم کره سرد ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر شکر یا بیشتر نوک قاشق چایخوری نمک کمی بیشتر از ۱/۸ پیمانه آب سرد 🔸 فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین، داخل خرما ها، گردو بزارین (نصف گردو).همه مواد جز آب رو داخل مخلوط کن، مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه، قاشق قاشق آب سرد رو اضافه کنین و هر سری با قاشق چوبی مخلوط کنین، بعد در آخر با دستتون جمع و جور کنین(زیاد با دست ورز ندین) و داخل سلفون بزارین و نزدیک ۱ ساعت اینا بزارین یخچال، بعد از یخچال دربیارین و ۱۵ دقیقه صبر کنین تا به دمای اتاق برسه بعد خمیر رو بین دو کاغذ روغنی باز کنین و یا مثل عکس، به طول حدود ۶ سانتیمتر ببرین و دور خرماها بپیچین یا خمیر رو با کاتر دایره ببرین و داخل قالبهای تارت فشار بدین و خرماهارو داخلش بزارین و خواستین تزیینات خمیری روشون بزارین. (خمیر رو خیلی نازک باز نکنین و خیلی ضخیم هم نه). داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بچینین و اگه میخوایین روشون سرخ شه، مقداری شیر بمالین (ویا زرده تخم مرغ) و کنجد بپاشین و 25 دقیقه بپزین .
-
امتحان‌های‌خدا‌ ؛ لذت‌بخشه‌‌ ، درد‌داره‌ ، سختی‌داره‌ .. اما.. آخرش‌شیرینه :)♥️ -ماه‌رمضان .
🔷مواد لازم 👇 🔹پودر نارگیل سه و نیم لیوان 🔹کرم شانته بصورت پودری آماده اش نکنید  یک بسته 🔹پودر قند  یک لیوان 🔹خامه صبحانه ۲۰۰ml  🔹 چوب شوربرای وصل کردن آدم برفی ها  🔹 هویج برای بینی آدم برفی 🔹شکلات چیپسی برای چشم و 🔹دکمه دراژه برای کلاه 🔆طرز تهیه 🔅پودر قند و خامه را با همزن بزنید و کرم شانته و پودر نارگیل را اضافه کنید و هم بزنید و تا وقتی مواد منسجم شود به اضافه کردن پودر نارگیل ادامه بدهید و از خمیر آماده شده توپ های ریز و درشت درست کنید و گردی بزرگ را که درست کردید داخل آن چوب شور بگذارید و روی آن توپ کوچک را قرار بدهید. و با شکلاتها چشم و دهان آن را درست کرده و با هویج بینی بسازید و از دراژه ها بعنوان کلاه استفاده کنید و روی آن کمی پودر نارگیل بپاشید تا منظره برفی شود و سرو کنید.
🥯 😋 اول دو لیوان پودر نارگیل و با نصف قوطی شیر عسلی مخلوط کنید وقشنگ با قاشق هم بزنید تا منسجم بشه جوری باید باشه که بتونید با دست شکل بدید بعد شکلات بنماری کنید روی بخار کتری بزارید تا کمی خنک بشه حالا از ترکیب نارگیل برداشته و تو دستمون شکل میدیم هر شکلی که دوست دارید میتونی گرد کنید بعد نیم ساعت بزارید تو فریزر تا سفت بشه بلداز نیم ساعت از فریزر دربیارید و در شکلات آب شده بغلتونید و روی سینی بزارید و روشو با پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید به همین راحتی به همین