هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
❣️و اجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ
از هر خیری که نازل میکنی،
برایم بهرهای قرار ده!
💟˹ |🌻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #چیکن_استراگانف 🥘 😋👆
💠کلاس آشپزی آنلاین💠
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
هوا را ميبينی؟
تكليفش با خودش معلوم نيست؛
ميبارد
نميبارد،
گرم است
سرد است،
طوفان ميكند
ميسوزاند،
درست مثل تو،
يک ناپايداريه مطلق...
👤علی قاضی نظام
🎨انتظار اثر ویکتوریا والدمیر
💟˹ |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندویچ_مرغ
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
بفرستید واسه همه کدبانوها😍
#سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#مرغ_ليمويى🍋
يك روش عالى براى طبخ مرغ 😋
🔸مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید.
🔸فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن (نیم کیلو فیله) و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره)تا قهوه ای طلایی بشن.
🔸حالا آب دو تا لیمو ترش کوچیک یا نصف یک لیمو ترش بزرگ رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد.
🔸بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید و چند برش لیمو و مقداری جعفری خرد شده برای تزئین روش بریزید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#ترشى_سبزيجات_ايتاليايي 🥒🥬🥦 😋
🔺٢ پيمانه آب رو با ١/٤ پيمانه نمك مخلوط مي كنيم.
وقتي نمك حل شد،سبزيجات خرد شده (١ پيمانه هويج ، ١ پيمانه گل كلم ، ١ ساقه كرفس ، ١ عدد فلفل دلمه اي قرمز،٣ عدد فلفل سبز تند )
رو بهش أضافه مي كنيم و يه شب تا صبح داخل يخچال مي زاريمش.
🔺روز دوم آب نمك خالي مي كنيم و سبزيجات داخل آبكش مي ريزيم تا آب اضافش خارج بشه.
🔺٣/٤ پيمانه سركه و روغن با سير و ٢ حبه سير و٢ ق غ اورگانو مخلوط مي كنيم و سبزيجات به مدت ٣ روز در يخچال داخل مخلوط سركه و روغن قرار مي ديم.
🔺بعد سه روز سبزيجات داخل شيشه مي ريزيم و از مخلوط روغن و سركه روشو پر مي كنيم.ترشي ما آماده است.حتما در يخچال نگه داري كنيد.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
🔸فريز كردن كلم بروكلي 🥦
♦️براي شستن كلم بروكلي آنرا در آب سرد با كمي نمك خيس كنيد.بعد آنرا شسته و بزاريد در آبكش آب اضافي آن خارج شود.
كلم بروكلي را به اندازه دلخواه خرد كنيد.
بروكلي ها به مدت ٣ دقيقه در آبجوش بجوشانيد.آبكش كرده و ٣ دقيقه هم داخل آبسرد قرار دهيد و مجددا آبكش كنيد.
وقتي كلم بروكلي ها خشك شد.يك لايه داخل كيسه زيپ كيف بچينيد.فقط دقت كنيد كه كلمها روي هم قرار نگيرند،بعد آنرا داخل فريزر قرار دهيد،در هر بار ميزان مورد نياز خود را به راحتي از زيپ كيف خارج كنيد.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#آش_گندم 🍜 😋
🔸نخود و لوبیا چیتی رو جدا و به نسبت کمتر ماش و عدس رو جدا یک روز قبل خیس می کنم .تقریبا از صبح آش رو به قول معروف بار می زارم .بلغور گندم رو توی یک قابلمه و نخود و لوبیا رو توی یک قابلمه ی جدا می پزم بعد سه چهار ساعت اونا رو با هم قاطی می کنم .
عدس و ماش رو هم می پزم و با سبزی آش داخل گندم و بقیه ی حبوبات می ریزم و به مدت تقریبا دوساعت با شعله ی کم می زارم تا جا بیفته و مرتب هم می زنم تا ته نگیره .
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#رول_گوشت_قارچ 🌯 😋
🔸گوشت چرخ کرده رو در یک عدد پیاز رنده شده همراه کمی نمک و زردچوبه و پودر پاپریکا و ادویه لازانیا و دوحبه سیر رنده شده تفت دادم قارچای خرد شده رو هم اضافه کردم .. وقتی قارچا سبک شد و آبشون کشیده شد نصف قاشق رب هم زدم همینطور در حین تفت فلفل دلمه ای نگینی شده یا فلفل سبز خردشده هم میتونین بزنین . مایه ک آماده شد نونها رو ب اندازه ی دلخواه برش زدم طبق تصویر شماره ۳ از مایه روی یک طرف نون ریختم و پنیر اضافه کردم و رولشون کرده در روغن سرخ کردم
♦️شما میتونین از سینه ی مرغ و یا حتی سویا استفاده کنین . تقریبا مثل بورک میشه ولی اون با خمیر یوفکا درست میشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#کتلت_شیرازی 🍘 😋
🔸اول سه چهار تا سیب زمینی متوسط بزار بپره وقتی پخت خوب بکوبش لهِ له .. بعد یه پیاز متوسط و رنده کن ابشو خوب بگیر ، بریز تو سیب زمینی ها نمک و فلفل و یه کوچولو زردچوبه هم بزن . اینو بزار کنار . قابلمه بزار رو گاز به لیوان اب بریز توش یه قالب کره پنجاه گرمی بنداز توش یه قاشق چایخوی سرصاف زرچوبه بریز اب که جوش اومد یه لیوان ارد سفید بریز توش خوب هم بزن با پشت قاشقت بهش فشار بیار. ده دقیقه ای رو شعله کم بپزش تا بو خامی ارد بره . شعله خاموش بزار کنار
🔸 گرماش که کمی افتاد بریزش تو سیب زمینی ها یه تخم مرغ توش بشکن . هم بزن و دو سه قاشق پودر سوخاری هم بریز توش خوب ورزش بده . اصلا به دست نمیچسبه . اگر چسبید ارد سوخاری بزن . دستتو بزن تو اب قد نارنگی بردار گردش کن بعد استوانه ای بعد با کف دست پهنش کن بالا و پایینش و تیز کن با چاقو ی مرطوب وسطش و یه خط بنداز تا خب سرخ بشه . شعله ملایم
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#سوپ_کلمبروکلی🥦 🍜 😋
🔸برای شروع کافیه دو تا دسته کلم بروکلی رو حسابی بشورین و کنار بذارین و تو مرحله بعد یه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کنید و تفت بدید تا نرم و شفاف بشه بعد یه قاشق آرد و یه مقدار فلفل و آویشن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید تا بوی خامی گرفته بشه، تو مرحله چهارم پنج لیوان آب مرغ یا قلم اضافه کنید و کلم بروکلیها رو هم بریزید توش و اگه خواستید، یه عصاره سبزیجات بهش اضافه کنید و درشو ببندید و بذارید بیست دقیقه آروم واسه خودش بپزه حالا درشو باز کنید و بذارید خنک شه بعد بریزید تو مخلوط کن وقتی کامل میکس شد دوباره بریزید تو قابلمه و بهش پنیر خامهای ویلی رو اضافه کنید و بذارید پنج دقیقه بجوشه.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#مانتی_سیب_زمینی 🥔 😋
🔸مواد لازم🔻
▫️سیب زمینی بزرگ ۳ عدد
▫️گوشت یا سویا به مقدار لازم
▫️کره آب شده ۵ ق غ
▫️پیاز نگینی شده یک عدد کوچیک
▫️رب گوجه یک ق غ
▫️نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
🔸طرز تهیه🔻🥯
🔸اول از همه سیب زمینی هارو از وسط نصف میکنیم میزاریم داخل آب بجوشه،وقتی پخت پوستشو جدا میکنیم میزاریم سرد بشه،سرد که شد رنده میکنیم ، کره و نمک بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیری بشه،خمیری که شد داخل قالب چرب شده میریزیم و فشار میدیم تا کیپ بشه ، اگه قالب ندارین میتونین به اندازه یه تخم مرغ پوره سیب زمینی بردارین و بعد با ته استکان روش گود ایجاد کنین،
🔸بعد بزارین یخچال یکم سفت بشه ، توی این فاصله پیاز نگینی شده رو با زردچوبه تفت بدین و پشتش به ترتیب گوشت و نمک و فلفل و رب رو بهش اضافه کنین و حسابی تفت بدین تا گوشت کامل بپزه.
🔸حالا پوره های سیب زمینی رو از قالب درمیاریم و مواد گوشتی رو روش میریزیم و اگه دوس دارین یکم پنیر پیتزا روش بریزین و بزارین فر آب شه.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت
#کلیپ_آموزش_مرحله_به_مرحله
بفرستید واسه همه کدبانوها😍
#سری_جدید کلیپ های این کانال رو از دست ندید😋
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#خورش_قارچ 🍲 😋
🔸ابتدا برای سه نفر سیصد گرم نعناع جعفری ریز خرد شده رو با شعله ی کم به مدت نیم ساعت در کمی روغن تفت بدید و کنار بذارید.
سیصد گرم قارچ رو ورقه ورقه کرده و در دو قاشق روغن سرخ کنید(اگر قارچ ریز بود نیازی به ورقه کردن نیست)
در قابلمه ای یک عدد پیاز متوسط رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید تکه های مرغ رو به همره زعفران ، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده تفت بدید تا سرخ و مغزپخت بشه سپس نعناع جعفری سرخ شده رو به همراه یک لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه رو ببندید تا مرغ با شعله ی کم پخته بشه در اواخر پخت قارچهای سرخ شده رو به همراه یک قاشق رب نارنج یا دو سه قاشق آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدید تا خورش جا بیفته و روغن بندازه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#کته_مخصوص 🍛 😋
🔸اول از همه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ران مرغ رو با ۱ عدد پیاز چرخ شده، نمک؟ فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر و زردچوبه خوب ورز میدیم و نیم ساعتی بهش استراحت میدیمو سپس قلقلی کرده و سرخشون میکنیم.
حالا توی یه قابلمه مقداری لوبیا قرمز رو که از شب خیس کردیم رو میریزیم و یه جوش که خورد آبشو خالی کرده. حالا توی قابلمه یدونه پیاز رو خیلی ریز خورد میکنیم و تفت میدیم شیشه ای که شدن پیازا بهش ۲ عدد هویج نگینی شده و لوبیاها و لوبیا سبز هم به مقدار ۱ پیمانه اضافه کرده سپس روشون تقریبا ۳ الی ۴ لیوان آب مرغ ریخته و میذاریم ۱ ساعتی همگی مواد با حرارت کم بپزن.بعد از ۱ ساعتبهش ۱ ق چ خ پونه کوهی و نمک اضافه کرده و سپس گوشت قلقلی هارو اضافه کرده و میذاریم یه ۱۰ دقیقه دیگه بپزه. حالا ۲/۵ پیمانه برنج رو بهش اضافه کرده و میذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه سپس کته رو به یه ظرف انتقال دادم و کف ظرف رو چرب کردم و سیبزمینی چیدم و کته رو بهش اضافه کردم و روی کته کمی کره ریختم و گذاشتم دم بکشه.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#شیرینی_کافی_میت_شکلاتی 🍬 😋
▫️کره یا روغن صاف ١٥٠ گرم
▫️پودر شکر ٧٠گرم
▫️رنده پوست پرتقال ١ق م
▫️وانیل ١/٨ق م
▫️تخم مرغ ١عدد
▫️کافیمیت ١٠گرم
▫️آرد ٢٧٠گرم
▫️پودر کاکائو ٢٠گرم
🔸کره، پودر شکر، رنده پوست پرتقال و وانیل را با همزن برقی به مدت یک دقیقه بزنید.
تخم مرغ را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید.
کافیمیت و آرد و پودر کاکائو را افزوده و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست اید. سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
مایکروفر رو با 150 درجه گرم کنید
خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی به ضخامت (4-2 میلیمتر پهن کنید و با قالب شیرینی به شکل گرد به قطر 4 – 3 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی چرب نشده بچینید.
سینی را داخل دستگاه قرار دهید تا شیرنی ها به مدت 15 – 13 دقیقه بپزد. سپس آن را از فر بیرون آورده و شیرینیها را پس از سرد شدن با کاردک جدا کنید.
بصورت دلخواه با شکلات تلخ ذوب شده تزیین کنید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#سوهان_خانگی 😋
آرد جوانه گندم 2 قاشق سوپ خورى
آرد سفيد 1 قاشق سوپ خورى
شکر 210 گرم 1 پيمانه..کمى بيشتر
کره 160 گرم 2/3 پيمانه
عسل 2 قاشق غذاخورى
بادکا يا شيره ذرت يا گلوکز یک قاشق و نصفی غذاخورى
گلاب 1/2 پيمانه
زعفران دم نشده 1/2 قاشق چاى خورى
هل 1/2 قاشق چاى خورى
اول آرد جوانه گندم و آرد و توى قابلمه تفت بديد تا بوى خاميش بره..
بعد بهش گلاب وشکر و اضافه کنيد..حرارت بايد روى کم تا متوسط باشه..هى هم بزنيد تا کف کنه يا به حالى جوش بزنه..بعد کره رو اضافه کنيد و هى هم بزنيد.
وقتى دوباره جوشيد و کف کرد بقيه مواد و اضافه کنيد...و هم بزنيد..حدود 20 تا 30 دقيقه بايد هم بزنيد..(مواظب باشید به روغن نیفته)
يک فويل و از قبل روى ميز بزاريد و چربش کنيد که حاضر باشه...مواد وقتى حاضره که کمى سفت بشه و از قابلمه جدا بشه..مواد و بريزيد روى فويل و پسته و يا بادام اضافه کنيد و با گوشتکوب که چرب شده روش بکوبيد..بزاريد سرد بشه
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#ترفند
هنگام طبخ مرغ براى از بين بردن بوى نامطبوع مرغ از هويج و كرفس خرد نشده استفاده كنيد و انها را بعد از پخت خارج كنيد .
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_آموزشی 🎞
📽 آموزش #شیرینی_زعفرانی 🥯
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#حلیم_با_گوشت_مرغ 🍜 😋
🔸یک لیوان بلغور گندم ( و یا خود گندم ) رو بعد تمییز کردن و شستن داخل قابلمه بریزید و هشت لیوان آب بریزید تا بپزه نصف یک عدد مرغ.اگه مرغ بزرگ باشه یک سینه کافیه. رو با پیاز وبرگ بو و نمک بزارید تا کاملا بپزه. وقتی پخت استخونش روجدا کنید و با گوشت کوب بکوبید و یا ریش ریش کنید .( آب مرغتون رو دور نریزید )وقتی بلغور تون کاملا پخت بذارید خنک بشه بعد داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید اینجوری حلیم یک دست و صافی خواهید داشت ( من بعد از این باز هم با صافی صافش میکنم که روان بشه ) وقتی میکس شد داخل قابلمه بریزید و مرغ کوبیده ومقداری از آب مرغ رو داخلش ریخته وروی شعله ملایم بذارید تا جا بیفته .اگه کم نمک باشه مقداری نمک بزنید.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
🔸نكته ايى براى پخت شله زرد👇🏻
حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه.
شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد.
غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره.
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#قیمه_ریزه 🥘 😋
🔸سیب زمینی و پیاز خام رو رنده کنید، گوشت چرخ کرده اضافه کنید، نمک ادویه زردچوبه و فلفل بزنید، ترخون و مرزه تازه اگه نداشتید خشک شده بش اضافه کنید و کمی آرد نخودچی بریزید، در حدی که موقع پخت از هم نپاشه، بعد دونه دونه سرخ کنید. تو یه قابلمه پیاز داغ فراوان درست کنید، سیب زمینی و گوجه نگینی کنید فلفل سبز خورد کنید و خوب تفت بدید، رب رو اضافه کنید و حسابی تفتش بدید و دوباره، ترخون و مرزه بریزید و نمک و ادویه جات و پودر لیمو عمانی، آب بریزید بذارید یکم سیب زمینی ها بپزه بعد قیمه ها رو بش اضافه کنید و بذارید مغز پخت بشه و به روغن بیفته
نکته: این خوراک با نان سرو میشه
حتما ترخون و مرزه یادتون نره
سیب زمینی رو رنده ریز و پیاز رو رنده درشت بکنید
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━
#جوجه_رولی 🍢 😋
🔸فیله مرغ رو از شب قبل داخل پیاز و سیر و روغن و زیتون،
آبلیمو،زعفران آب کرده،نمک گذاشتم،با بیفتک زن خیلی کم فیله ها رو پهن کردم با چاقو از وسط به صورت طولی فیله ها رو نصف کردم و رول کردم با خلال دندون فیکس شدن.
موادی که فیله هارو توش خوابونده بودم ته ماهیتابه ریختم فیله های رول شده را روش گذاشتم درب ماهیتابه رو بستم که کمی پخته بشه بعد از یک ربع در ماهیتابه را باز میکنیم تا آب داخل ماهیتابه جمع بشه و فیله ها کمی گریل بشن
فیله هارو از شب قبل داخل پیاز فراوون بزارید چون پیازها بعد از پخته شدن واقعا خوشمزه میشن
📤فوروارد یادتون نره 🍔👇
🧚♀➺
🧚♀➺
╰━━═━━⊰❀👩🍳👩🍳❀⊱━━═━