eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16هزار دنبال‌کننده
24.2هزار عکس
18.6هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
لوبیا چیتى بانخودوعدس بزارید بپزه ،بهش پیاز داغ فراوان به همراه زردچوبه اضافه کنید وقتی حبوبات کاملا پخته شد آلورو اضافه کنید و بعد از نیم ساعت رشته آش رواضافه کنید 🍵نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
پياز خلال كرده و در روغن سرخ كنید و كمي طلايي كه شد سينه مرغ رو مكعبي خرد كرده و با پيازها تفت دهید تا كمي سرخ بشه و ادويه كاري دو قاشق غذا خوري و نمك و فلفل سياه بریزید و باهم تفت دهید و نخود فرنگي جداگانه ابپز شده بهش اضافه كنید و مخلوط كنید و وقتي برنج را ابكش كردید ، لاي به لاي برنج مواد را ريخته و دم کنید 🍚🍗نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
مرباي غنچه گل محمدي ▫️شکر 2لیوان ▫️غنچه گل محمدی 1 لیوان یا ۱۵۰ گرم، ▫️آب لیمو 2 ق غ ▫️آب 2/5 ليوان شکر را با ۲٫۵ لیوان آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.ساقه غنچه‌ها را بگیرید و کاسبرگ‌ها را جدا کنید. دقت کنید حالت غنچه گل حفظ شود و شکل ظاهری غنچه به هم نریزد. غنچه‌ها را با آب سرد بشویید و آبکش کنید و در شهد بریزید و با حرارت ملایم بپزید. در ظرف را نبندید و باز بگذارید تا رنگ گل تغییر نکند. وقتی غنچه‌ها نرم شد و شهد شروع به حباب زدن کرد آب لیمو را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر صبر کنید تا با آب لیمو بجوشد. این مربای معطر را پس از خنک شدن در شیشه بریزید و در جای خنک و دور از نور نگه دارید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
شيريني كره اي ▫️پودر قند ٥٠ گرم ▫️كره نرم ٧٥ گرم ▫️زرده تخم مرغ ١ عدد ▫️پودر هل ١/٢ ق چ ▫️آرد ١٢٠ تا ١٤٠ گرم پودر قند و كره رو با همزن ٣ تا٤ دقيقه بزنيد تا نرم و سبك بشه، زرده و هل رو اضافه كرده ٢ دقيقه ديگه بزنيد. حالا آرد الك شده رو تا حدي كه يه خمير نرم بشه اضافه كنيد و مخلوط كنيد. خمير رو روي كاغذ روغني پهن كرده و قالب ميزنيم. توي سيني كه كاغذ داره ميزاريم و ميره توي فر گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه براي مدت حدودا ١٥ دقيقه و تمام. نهايتا روش رو شكلات سفيد بن ماري زدم و با گل سرخ و پودر پسته تزئينش كردم ᯾❁ @fast_food ❁᯾
بستنی گیلاس ▫️350 گرم گیلاس ▫️۱/۲ فنجان آب ▫️۱/۴ فنجان شکر ▫️۳ قاشق غذاخوری آبلیمو شاخه و هسته گیلاس ها را جدا کنید و در یک ماهی‌تابه روی شعله با حرارات متوسط قرار دهید. آب و شکر را به آن اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا کاملا نرم و پخته شوند (حدودا ۱۰ تا ۱۵ دقیقه). سپس ماهی‌تابه را از روی شعله بردارید و منتظر شوید تا گیلاس‌های پخته، کاملا سرد شوند. پوره گیلاس و شربت آن را در مخلوط‌کن میکس کنید تا یکدست شود. پوره را در قالب‌های بستنی بریزید و چوب بستنی را داخل آن قرار‌دهید و در فریزر بگذارید تا منجمد شوند ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ذرت شیرین قارچ پنیر پیتزا سس مایونز نمک، فلفل سیاه، آویشن کمی سس تند یا پودرفلفل تند قارچ ها رو ورقه ای خرد کنید و همراه با ذرت بخار پز کنید. بعد از پخت قارچ نمک و ادویه هارو اضافه کنید بعد داخل ظرفی بریزید و سس مایونز و پنیر پیتزا رو روش بریزید و مخلوط کنید و بعد داخل ظرف های تکی سرو کنید😋 🌽نوش جان ᯾❁ @fast_food ❁᯾
تخم مرغ 3عدد سيب زميني 1عدد متوسط نمك،فلفل،زردچوبه بميزان لازم روغن مايع بميزان لازم ابتدا سيب زميني را پوست گرفته و با قسمت ريز رنده ،رنده ميكنيم و با دست فشار داده اب اضافه سيب زميني را ميگيريم . در ظرف ديگه تخم مرغ را با همزن ميزنيم تا كاملا كف كنه زردچوبه،نمك،فلفل را هم اضافه ميكنيم حالا سيب زميني را ب مايع تخم مرغ اضافه كرده همزده توي يك ماهيتابه كمي روغن مايع ريخته ميزاريم تا داغ بشه مايع را داخل ماهيتابه ريخته و درشو گزاشته ميزاريم سرخ بشه بعد برگردونده طرف ديگه سرخ بشه بعد تو ظرف سرو كشيده و ميل مينماييم . ᯾❁ @fast_food ❁᯾
۵۰۰گرم کلم‌ بروکلی، ۲ تخم مرغ متوسط، نصف پیمانه پودر پنیر پارمسان، ۱ ق غ آرد، نمک، فلفل، پودر سیر، زرد چوبه 🔴 کلم‌ بروکلی‌ها را بپزید تا نرم شوند با آب سرد آبکشی کنید. سپس له کرده و بگذارید سرد شود. تخم‌مرغ، پنیر، ادویه‌ها و آرد را اضافه کنید و هم بزنید. اگر خیلی شل بود، یک قاشق دیگر آرد اضافه کنید. مخلوط بروکلی را در روغن داغ بریزید و وقتی یک‌طرفش پخت، طرف دیگرش را سرخ کنید ✔️ می توانید یک سیب زمینی پخته و رنده شده هم به مواد اضافه کنید. ᯾❁ @fast_food ❁᯾
ناهار امروز مرغ سوخاری البته ایندفه دیگه مرغ رو خام نزاشتم اول مرغ رو با پیاز فراوون ونمک و زعفران پختم. بعد یدونه تخم مرغ رو با نصف لیوان شیر و پودر سیر و آویشن و فلفل سیاه و نمک و دو سه قاشق آرد مخلوط کردم تا غلظتش به انداره ماست بشه و تکه های مرغ رو داخل این مواد زدم و بعد با به پودر سوخاری آغشته کردم و سرخ کردم دیگه نیاز نیست خیلی زمان بدید چون مرعها قبلا پخته کافیه پودر روی مرغ سرخ بشه قارچ رو هم تو همین مواد زدم و سرخ کردم. پ.ن. یه روش دیگه مرغ سوخاری این بود که تکه های مرغ رو خام تو همون مواد بالا میخوابونم تا مزه دار بشه بعد پودر سوخاری و بعد سرخ میکنم این مدل زمان میبره حدود بیست دقیقه برای هر تکه البته بستگی به بزرگی و کوچیکی تکه های مرغ هم داره. 🍗 ᯾❁ @fast_food ❁᯾
دسركرم كارامل خونگی دو بسته پودر كرم رو با ٤ليوان شير مخلوط ميكنيم و ميزاريم روي حرارت متوسط مرتب هم ميزنيم تا از كناره هاش شروع كنه به جوش زدن اونموقع از روي حرارت برميداريم وبه ازاي هر بسته ٢ق غ خامه صورتي ( براي دوبسته ٤ق غ) اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا خامه حل بشه و كرم يكدستي داشته باشيم وميزاريم كه يكم از حرارت بيافته از طرفي هم كارامل موجود در بسته رو در كف قالب مورد نظر ميريزيم و كرم وروش ميريزيم و ميذاريم يخچال تا خودشو بگيره خيلي زمان لازم نداره يك يا دوساعت كافيه تا كامل ببنده و در ظرف مورد نظر برگردونيد.روي پاكت نوشته ١دقيقه بجوشد خيلياتون فقط ١دقيقه روي حرارت ميذاريدو ميگيد خودشو نميگيره و اين اشتباهه وبايد غلظتي شبيه فرني داشته باشد نبايد زياد هم بجوشد.: قالب نيازي به چرب كردن ندارد وخيلي راحت از قالب جدا ميشه ᯾❁ @fast_food ❁᯾
اول از همه چغندر ها رو شسته و خرد کرده بعد پخته و کنار بگذارید میتونید هم بعد از پخت خرد کنید بعد برگ چغندر خرد شده به اندازه دلخواه و عدس، لوبیا چشم بلبلی،ماش و برنج هر کدوم یک پیمانه البته بجز برنج همه رو با هم بگذارید تا بپزن برنج رو جدا گانه بذارید بپزه و بعد کمی بکوبید برنج رو بعد به مواد آش چغندر اضافه کنید حبوبانت که نیم پز شد به بوته سیر خرد شده به مواد اضافه کنید نمک و فلفل و زرد چوبه هم به اندازه دلخواه و آخر سر پیاز داغ خوبی هم به آش بدین که فوق العاده میشه و نوش جان کنید. فقط یه نکته این غذا باید یكم ترش مزه باشه میتونید از ناردون یا تمرهندی استفاده کنید. ‌ ᯾❁ @fast_food ❁᯾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋 با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی. برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم. سس 2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 📌لوبیای چیتی یک و نیم لیوان 📌 پیاز بزرگ یک عدد 📌سیب زمینی دو عدد متوسط 📌 رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری 📌 ادویه ها شامل(زردچوبه،فلفل سیاهو دارچین هرکدام نصف قاشق چایخوری) 📌نمک به مقدار لازم 📌پیاز رو رنده کنید و کمی که سبک شد روغن رو به همراه ادویه ها و رب اضافه کنید چند دقیقه تفت بدین تا رنگ رب باز بشه و خامیشون گرفته بشه 📌 لوبیا چیتی هارو که از شب قبل خیس کردیم و چندباری آبشون رو عوض کردیم به باقی مواد اضافه میکنیم و دو دقیقه تفت میدیم 📌 سیب زمینی رو به همراه اب تا جایی که اندازه دو انگشت روی لوبیا باشه اضافه میکنیم 📌 زمان میدیم تا کاملا بپزن حداقل دوساعت زمان لازمه که بسته به نوع لوبیا کمتر یا بیشتر میشه 📌اواسط پخت میتونید به دلخواه قارچ بلانچ شده هم بهش اضافه کنید 📌 اواخر پخت لوبیا سیب زمینی هارو خارج و له میکنیم و مجددا داخل خوراک میریزیم 📌 نمک رو اضافه میکنیم و بیست دقیقه بعد خوراک جذاب ما حاضره 📌برای رنگ بهتر میتونید از چوب دارچین بجای پودرش استفاده کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 📌لوبیای چیتی یک و نیم لیوان 📌 پیاز بزرگ یک عدد 📌سیب زمینی دو عدد متوسط 📌 رب گوجه فرنگی یک و نیم قاشق غذاخوری 📌 ادویه ها شامل(زردچوبه،فلفل سیاهو دارچین هرکدام نصف قاشق چایخوری) 📌نمک به مقدار لازم 📌پیاز رو رنده کنید و کمی که سبک شد روغن رو به همراه ادویه ها و رب اضافه کنید چند دقیقه تفت بدین تا رنگ رب باز بشه و خامیشون گرفته بشه 📌 لوبیا چیتی هارو که از شب قبل خیس کردیم و چندباری آبشون رو عوض کردیم به باقی مواد اضافه میکنیم و دو دقیقه تفت میدیم 📌 سیب زمینی رو به همراه اب تا جایی که اندازه دو انگشت روی لوبیا باشه اضافه میکنیم 📌 زمان میدیم تا کاملا بپزن حداقل دوساعت زمان لازمه که بسته به نوع لوبیا کمتر یا بیشتر میشه 📌اواسط پخت میتونید به دلخواه قارچ بلانچ شده هم بهش اضافه کنید 📌 اواخر پخت لوبیا سیب زمینی هارو خارج و له میکنیم و مجددا داخل خوراک میریزیم 📌 نمک رو اضافه میکنیم و بیست دقیقه بعد خوراک جذاب ما حاضره 📌برای رنگ بهتر میتونید از چوب دارچین بجای پودرش استفاده کنید 🌟
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 آرد نخودچی : یک لیوان آرد سفید یا آرد گندم : دو لیوان پودر قند : سه چهارم لیوان کره : صد گرم روغن مایع : سه چهارم لیوان پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری پودر دارچین : یک قاشق مرباخوری نان میکادو : ۶ ورق طرزتهیه 👇👇👇 آرد الک شده و آرد نخودچی را با هم مخلوط کردم و بمدت ده دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا جایی که بوی خامی آردها گرفته بشه حالا کره و روغن مایع را اضافه کردم هم زدم حرارت را کم کردم و پودر کاکائو و پودر دارچین رو بهش اضافه کردم در نهایت پودر قند الک شده را اضافه کردم و خوب هم زدم تا یکدست بشه(مواد کمی سفت بود یکم روغن اضافه کردم نباید خیلی شل باشه و خیلی سفت باشه)حالا نون میکادو رو روی سطح کار گذاشتم و مواد(مواد سرد نشه)رو کمی به اندازیی که سطحش رو پر کنه قشنگ با پالت یا قاشق پهن کردم و سریع ورق بعدی نون رو روش گذاشتم همینطور تا ۶ تا بشه با دست روی هم فشار دادم تا خوب بچسبه تقریبا یکساعت گذاشتم داخل یخچال از یخچال که در اومد با چاقو به شکل و اندازه دلخواه برش زدم. میتونید روشو با شکلات تخته ای اب شده تزیین کنید نوش جان👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلمه_فلفل😍😋 با این روش دلمه بپزی از خوردنش سیر نمیشی 😋نیاز به گوشتم نداره😉 ی غذای گیاهی. برنج رو ابکش کنین، 1عدد گوجه درشت پیاز، جعفری. شوید. ترخون. نعنا، مرزه، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه. زردچوبه و 1 ق چ رب گوجه رو اضافه و فلفل ها را پر می کنیم و با تکه های گوجه ببندین طبق فیلم. سس 2.5 فنجان آب، 1 ق چ رب گوجه و 1 ق چ رب آلوچه، سماق و نعنا سس رو روی دلمه میریزیم و میزاریم در فر 180 درجه بپزیم تا قهوه ای طلایی شود. 🌟
😍 مواد لازم برای۸ نفر ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم پیاز ۵۰۰ گرم رب انار 0.5 پیمانه بادمجان متوسط ۵ عدد گوجه فرنگی ۵ عدد نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم طرز تهیه ۱- پیاز را حلقه‌ای و نازک خرد می‌کنیم. ته یک قابلمه گود می‌چینیم. ۲- گوشت را مکعبی به اندازه‌های کوچک (دلخواه) خرد می‌کنیم. ۳- گوشت‌ها را روی پیازها می‌ریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن می‌ریزیم. ۴- بادمجان‌ها را نازک خرد می‌کنیم. (برای این‌که بادمجان‌ها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمی‌کنیم فقط دم آن را کوتاه کنید). ۵- گوجه‌فرنگی‌ها را روی بادمجان‌ها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید. ۶- وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد. ۷- 20 دقیقه پیش از آن ‌که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت‌ پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید) ۸- بسته به میل و ذائقه‌تان می‌توانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو کنید. سایر نکات این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانی‌هاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را می‌توانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید البته خیلی از کاشانی ها بادمجان در این غذا نمیریزن
دم آلبالوها را بگیرید و بدون شست و شو روی پارچه ای پهن کنید و به مدت 2 روز زیر نور آفتاب قرار دهید ، پس از این مدت زمان باید با فشار دست به راحتی هسته آلبالوها خارج شوند بدون انکه آسیبی به بافت آلبالو برسد. پس از اینکه هسته البالوها را خارج کردید باید آلبالوها را با آب سرد آبکشی کنید ، پس از اینکه آب اضافی آلبالوها خارج شد انها روی سینی پهن کنید و در محیط خانه یا بیرون بگذاید تا خشک شوند.
😍 ♦️مواد لازم: نان تست: 1 بسته سینه مرغ: 1عدد تخم مرغ پخته: 1 عدد سس مایونز: نصف پیمانه ماست خامه ای: نصق پیمانه گردو خرد شده : نصف پیمانه جعفری خرد شده: 2 ق غ پیازچه خرد شده: 6 ساقه خیار شور ریز خرد شده : نصف پیمانه نمک و فلفل :به مقدار لازم ♦️طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را بپزید و سپس ریش ریش یا خرد کنید و به همراه تخم مرغ های پخته رنده شده و پیازچه خرد شده، ماست خامه ای، سس مایونز، گردو خرد شده، خیارشور ریز خرد شده، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید،مقداری از مواد را روی نان تست بریزید و سپس نان تست دیگری را روی آن قرار دهید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود سپس هر نان تست را از وسط به شکل مثلث برش زده دور نان تست را کمی سس بزنید و جعفری خرد شده را روی آن قرار دهید .😊 نکته ها : مقدار موادی که استفاده می کنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، می توانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها و را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور تهیه :👇 آرد، زنجبیل و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و یکبار الک کنید روغن و پودرشکر رو با دور تند هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه مخلوط آرد رو اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا یکدست بشه یا از چرخگوشت رد کنید بادام رو اضافه کنید و با مواد قبلی مخلوط کنید خمیر رو بین دو تا مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید در فر گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بزارید تا بپزه بعد از اینکه خنک شدن به دلخواه برای تزئین به دلخواه روش پودرقند الک کنید و پودر پسته بریزید. این شیرینی تو ظرف در دار و دمای محیط مدت طولانی ماندگاری داده ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🌽 ذرت شیر یا مکزیکی آب شیر کره : خیلی کم عسل یا شکر : ۱ ق غ ادویه‌جات : نمک، فلفل سیاه و قرمز، آویشن پاپریکا لیمو ترش ‌┄┅┄┅✽💕♥️💕✽┅┄┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم😻👇🏻 دو عدد تخم مرغ🥚 ۹۰گرم شکر🧂 ۱۴۰گرم شکلات تلخ🍫 ۸۰گرم کره🧈 ۶۵گرم آرد کیک🍚 ۲۰گرم پودر کاکائو🍩 نوک قاشق چای خوری وانیل🥡 . . . . دمای فر۱۷۰🥰 حرارت پایین💕 مدت زمان پخت حدود۴۵دقیقه🌦️ .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم :👇 تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲ پیمانه شیر ۱/۵ پیمانه شکر ۱/۵ پیمانه روغن مایع ۱ پیمانه پودر کاکائو ۵ ق غ 1 قاشق پوست پرتقال گردو نصف لیوان خرد شده بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری (ابعاد قالب کمربندی----> دیواره ها 9cm و قطرش 21cm) . طرز تهیه :👇 برای رنده کردن پوست پرتقال دقت کنید که قسمت سفید رنگ پرتقال و رنده نکنید تا باعث تلخیه اون نشه. اول شکر، شیر، نصف پیمانه روغن مایع و پودرکاکائو را داخل یک کاسه بزرگ بریزید وچند دقیقه با دورتند هم زن هم بزنیدتا همه ی موادخوب با هم مخلوط بشن. مواد چون آبکی هستن به اطراف پخش میشن، من یه دستمال پارچه ای روی کاسه قرار دادم تا اطراف و کثیف نکنم. یک لیوان از سس شکلاتی را بردارید و کنار بگذارید (برای روی کیک) تو ظرف دیگه تخم مرغ ها و وانیل را بادورتند هم زن حدود 5 دقیقه هم بزنید بعد بقیه مواد کاکائویی به جز اون یک لیوان سس و نصف لیوان روغن مایع و پوست پرتقال را به تخم مرغ ها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید. ابتدا با لیسک هم بزنید سپس بعد ثانیه با دورکند هم زن هم بزنید. آخرسر گردو رو اضافه کنید و کمی با لیسک مخلوط کنید. ‏بعد قالب و چرب کرده و از کاغذ روغنی استفاده کنید راحتتره یا میتونید آرد بپاشید. تا راحت‌تر کیک از قالب دربیاد شده بعد مواد و بریزید و چند بار روی زمین ضربه بزنید وتو فر گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه بهش زمان بدید تا کیک بپزه. یک لیوان از سسی رو که اول برداشته بودید را روی گاز بذارید، هم بزنید تا شکر موجود در سس حل بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه😋 ۱ لیتر شیر یکو نیم لیوان شکر ۱ لیوان آرد ۱ ق غ کره یکو نصفی بسته بیسکویت پتی بور کاکاعویی ابتدا بیسکویت هارو داخل غذاساز پودر میکنیم و در سینی فر میریزیم و صاف میکنیم و شیر و شکر و آرد الک شده و کره رو در قابلمه هم میزنیم تا غلیظ شه و بعد از روی حرارت برداشته و با همزن برقی دو دقیقه بزنید و وقتی هنوز داغه روی پودر بیسکویت ریخته و بذارین در دمای اتاق خنک شه سپس در یخچال بذارین تا سفت بشه و برش بزنید و رول کنید و به دلخواه تزیین کنین😋😘 ‏