🥞سس توم (سس سیر لبنانی)
🧅مواد لازم🧄
▢1 پیمانه سیر
▢1 عدد لیموترش (آب گرفته)
▢1 پیمانه روغن زیتون
▢1 قاشق چای خوری نمک
▢4 قاشق غذا خوری آب (یخ)
🥦دستور تهیه✔️
حبه های سیر رو پوست می کنیم و اون ها رو به صورت عمودی برش میدیم.
تکه های سبز اون رو جدا می کنیم تا تلخی نداشته باشه. حبه های سیر رو با نمک داخل غذاساز می ریزیم و مخلوط می کنیم تا سیر ریز بشه.
آب لیموترش رو اضافه می کنیم و چند دفعه می زنیم تا مخلوط بشه. در حالی که غذاساز روشنه، روغن رو قطره قطره داخلش می ریزیم.
بعد از اضافه کردن 1/4 پیمانه روغن، 1 قاشق غذاخوری آب یخ اضافه می کنیم. به همین ترتیب ادامه میدیم تا کل روغن اضافه بشه و سس غلیظ بشه. (حدود 7 دقیقه
سس توم رو داخل یک ظرف درب دار می ریزیم و تا چند هفته داخل خچال قابل نگهداریه.
👨🍳
#بورک_لذیذ
ترکیبات بورک من دوتا هویج خرد شده، دویست گرم کلم سفید خرد شده و سه تا از اون فلفل سبزای معرف خرد شده اس که با یکم روغنو نمک تفتشون دادم تا نرم بشن. تو یه ماهیتابه دیگه هم یدونه پیازو سرخ کردم بهش یه قاشق چایخوری سیر رنده شده و نمک و فلفل اضافه کردم بعدم دویست گرم گوشت چرخیو وقتی گوشتم تفت دادم یه قاشق ربم زدمو وقتی مایه گوشتم پخت اضافه اش کردم به سبزیجاتمو یه تفت کوچولو دادمو تموم.
بعدشم لای خمیر یوفکا پیچیدمو سرخ کردم.
🍕
#سينه_مرغ_پر_شده
سينه مرغ ٦عدد
روغن زيتون ٢ق غ
پياز ١/٢عدد
اسفناج ريز خرد شده ٢٥٠ گرم
فلفل قرمز شيرين ٢عدد متوسط(من فلفل هالوپينو استفاده كردم)
پنير موزريلا ١/٢پ
نمك و فلفل سياه به ميزان لازم
روزمارى خرد شده ١ق غ
داخل ماهيتابه يك قاشق روغن گرم كنيد،پياز و فلفل را ريز خرد كنيد و تفت بديد كه سبك بشه،اسفناج،نمك ١/٢ق چ،رزمارى ١ق چ،فلفل سياه هم اضافه كنيد و ٣دقيقه بپزيد و كنار بزاريد،كمى سرد شد پنير اضافه كنيد
يك قاشق غ روغن را با دو ق چ رزمارى،١/٢ق چ نمك و ١/٤ ق چ فلفل مخلوط ميكنيد و ميزاريد كنار،سينه هاى مرغ را از يك طرف برش ميديد كه داخل مثل جيب درست بشه،مخلوط اسفناج را داخلش پر ميكنيد،با خلال دندان ببنديد،مخلوط روغن و ادويه را رو سينه هاى مرغ خوب ميماليد و رو تابه گريل هر طرف ١٢ دقيقه بپزيد
🍗🍖سس گوشت🍖🍗
😋برای روی انواع کباب ها
مواد لازم🥗
▢1 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
▢1.5 قاشق سوپخوری سس خردل
▢1 عدد پیاز (متوسط، ریز شده)
▢1 حبه سیر (له شده)
▢400 میلی لیتر آب گوشت
▢20 گرم کره
🥪دستور تهیه🥩
کره رو روی حرارت ملایم آب کرده، پیاز و سیر رو به اون اضافه میکنیم و تفت میدیم تا نرم بشه.
سس خردل، آب گوشت و رب گوجه فرنگی رو به پیاز و سیر تفت داده شده، اضافه و مخلوط میکنیم.
حرارت رو متوسط میکنیم تا سس بجوشه و غلیظ بشه.
وقتی مقدار سس به یک پیمونه رسید، اون رو صاف کرده و مصرف میکنیم.
👨🍳
🥟خاگینه کیکی🥮
تخم مرغ ۳ عدد
ماست ۲ق غ
آرد ۴ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل کمی
روغن مایع یک چهارم پیمانه
🧁مواد شربت: شکر یک و نیم پیمانه
آب سه چهارم پیمانه
گلاب یک چهارم پیمانه
زعفران و هل
🍪اول شربت رو حاضر میکنیم و میزاریم تا خنک بشه
تخم مرغ و وانیل را با همزن کمی میزنیم بعد ماست و روغن را اضافه میکنیم.در آخر آرد و ب پ را ب موادمون اضافه کرده و هم میزنیم و در قالب مورد نظر ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه .بعد که خاگینه آماده شد.شربت سرد رو روی خاگینه داغ میریزیم.
👨🍳
این مرغ فری ک همیشه درست میکنم.
#جوجه_فری
زعفرون و کمی آب ..
ادویه ها...
آب لیمو ترش..
چند حبه سیر...
مخلوط میشن...
رو مرغ ها ریخته میشن...
میفرستیم تو فر...
ب همین راحتی...
درجه فر مختلفه دیگه خودتون فر خودتون و بهتر میشناسین^_^
من مهمون ک داشته باشیم کمی روغن زیتون هم اضافه میکنم ب سس...
نیاز ب هیچ پوششی هم نداره...
تو حرارت ملایم فر, آب مرغ تبخیر میشه و مرغ با روغن خودش سرخ میشه..دقیقا میشه مثل اکبر جوجه..
_زعفرون هر چی بیشتر ..طعمش عالی تره..
_ رون مرغ مسلما لذیذ تره...سینه مرغ خشک میشه...
حداکثر یک ساعت و نیم تا دو ساعت زمان میبره...
_معجزه این غذا..اون حبه سیر ها هستن بعد پخت...عالی میشن...
_ مرغ با پوست گذاشته میشه چون از خشک شدن گوشت و سفت شدن جلوگیری میکنه و چربی خود پوست اون و برشته و طلایی میکنه
😋ماهی اوزون برون کبابی🍴
🍋مواد لازم🫕
▢2 عدد پیاز (متوسط)
▢2 عدد فلفل دلمهای (رنگی)
▢3 قاشق غذاخوری روغن مایع
▢4 قاشق غذاخوری آب لیمو (ترش)
▢به اندازه دلخواه زعفران دم کرده
▢به اندازه دلخواه لیموترش و جعفری (برای تزیین)
▢به مقدار کافی نمک وفلفل سیاه
🍱دستور تهیه🧅
پوست ماهی رو جدا میکنیم و استخوونهای اون رو خارج میکنیم. ماهی رو به صورت فیله خرد میکنیم. ماهی خرد شده رو توی یه ظرف مناسب میریزیم.
پیازها رو با رنده ریز رنده میکنیم تا آب اون به طور کامل خارج بشه. آب پیازها رو به ظرف ماهی اضافه میکنیم. آبلیمو رو با روغن مایع، زعفرون دم کرده و مقداری نمک و فلفل به ظرف اضافه میکنیم.
مواد رو با دست زیر و رو میکنیم تا به تمام قسمت های گوشت ماهی برسه و اون رو طعم دار کنه. بعد از اینکه مخلوط کردن مواد تموم شد، درب ظرف رو میذاریم و اون رو به مدت ۲ ساعت توی یخچال قرار میدیم تا ماهی طعم دار بشه.
فلفل دلمهای ها رو به صورت تکه های مربع شکل خرد میکنیم و در زمان سیخ کردن ماهی ها یکی در میان از فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. به این شکل که بین هر دو تکه ماهی یک تکه فلفل دلمه ای قرار بگیره.
👨🍳
😋ماهی اوزون برون کبابی🍴
🍋مواد لازم🫕
▢2 عدد پیاز (متوسط)
▢2 عدد فلفل دلمهای (رنگی)
▢3 قاشق غذاخوری روغن مایع
▢4 قاشق غذاخوری آب لیمو (ترش)
▢به اندازه دلخواه زعفران دم کرده
▢به اندازه دلخواه لیموترش و جعفری (برای تزیین)
▢به مقدار کافی نمک وفلفل سیاه
🍱دستور تهیه🧅
پوست ماهی رو جدا میکنیم و استخوونهای اون رو خارج میکنیم. ماهی رو به صورت فیله خرد میکنیم. ماهی خرد شده رو توی یه ظرف مناسب میریزیم.
پیازها رو با رنده ریز رنده میکنیم تا آب اون به طور کامل خارج بشه. آب پیازها رو به ظرف ماهی اضافه میکنیم. آبلیمو رو با روغن مایع، زعفرون دم کرده و مقداری نمک و فلفل به ظرف اضافه میکنیم.
مواد رو با دست زیر و رو میکنیم تا به تمام قسمت های گوشت ماهی برسه و اون رو طعم دار کنه. بعد از اینکه مخلوط کردن مواد تموم شد، درب ظرف رو میذاریم و اون رو به مدت ۲ ساعت توی یخچال قرار میدیم تا ماهی طعم دار بشه.
فلفل دلمهای ها رو به صورت تکه های مربع شکل خرد میکنیم و در زمان سیخ کردن ماهی ها یکی در میان از فلفل دلمه ای استفاده میکنیم. به این شکل که بین هر دو تکه ماهی یک تکه فلفل دلمه ای قرار بگیره.
👨🍳
🌮🍜طرز تهیه اسپاگتی مرغ و ریحان
🥨مواد لازم🥨
▢به مقدار لازم آب
▢150 گرم اسپاگتی
▢به مقدار لازم روغن
▢2 حبه سیر
▢1 عدد سینه مرغ
▢200 گرم ریحان
▢2 قاشق غذا خوری خامه
▢2 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
▢2 عدد گردو
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل
🍝دستور تهیه🍝
اسپاگتیها رو در مقداری آب بجوشونید و آبکش کنید.
روغن رو توی تابه بریزید و سیر خرد شده رو توی تابه تفت بدید. مرغ رو به قطعات کوچکی تقسیم کنید و توی تابه همراه با سیر تفت بدید.
نمک، فلفل و ریحان خرد شده رو به مرغها اضافه کنید و در مرحلهی بعد گردو رو خرد و به تابه اضافه کنید. خامه و پنیر پارمزان رو هم به تابه اضافه کنید و تفت بدید.
در نهایت اسپاگتی پخته شده رو به مخلوط توی تابه اضافه کنید و اجازه بدید مواد با اسپاگتیها مخلوط بشن.
نوش جان!😋🍀
👨🍳
🌮بنیه میگو🌮
مواد لازم🍤
▢1 کیلو میگو
▢4 فنجان آرد
▢2 عدد لیموترش
▢1 فنجان شیر
▢1 فنجان ماءالشعیر
▢1 قاشق سوپ خوری محلول زعفران
▢1 قاشق غذا خوری جعفری
▢2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
▢1 قاشق غذا خوری فیله گوجه فرنگی
▢به میزان دلخواه نمک و فلفل قرمز
دستور تهیه🍤
میگو ها رو پاک می کنیم و با نمک و آبلیمو ترش به مدت یک ساعت توی یخچال میزاریم تا مزه دار بشه.
زرده تخم مرغ رو با شیر، ماءالشعیر، نمک، فلفل، فیله گوجه فرنگی، جعفری و زعفرون مخلوط می کنیم.
آرد رو با بیکینگ پودر مخلوط می کنیم و کم کم به موادمون اضافه می کنیم تا گلوله نشه.
سفیده تخم مرغ رو با همزن به حدی میزنیم که کاملا سفت بشه و جای پره های همزن روش بمونه و بعد به مخلوط بالا اضافه می کنیم و باز به مدت یک ساعت مایع به دست اومده رو استراحت میدیم.
ماهینتابه و روی گاز میزاریم و توش رو به حدی که میگوها شناور بشه روغن می ریزیم و میزاریم خوب داغ بشه، میگوها رو داخل مواد میغلتونیم و داخل روغن می ندازیم تا خوب سرخ بشه
این بنیه خوشمزه با سیب زمینی خلالی و قارچ و پیاز سوخاری به شدت می چسب
🍱شور ماهی پلو🫕
مواد لازم🧄
▢1 عدد ماهی شور
▢2 پیمانه کشمش
▢1 قاشق سوپ خوری گرد لیمو
▢1 قاشق چای خوری زردچوبه
▢1 قاشق سوپ خوری پیاز (سرخ شده)
▢400 گرم شوید
▢3 پیمانه برنج
🔶دستور تهیه🔶
ماهی رو حداقل سه ساعت توی آب سرد می خابونیم تا شوری اون گرفته بشه و توی این مدت چند بار آباون رو عوض می کنیم، بعد ماهی رو تمیز می کنیم و تکه تکه می کنیم و توی آبکش میزاریم.
برنج رو با کره و به صورت کته یا آبکش میپزیم. روغن رو توی تابه ریخته و ماهی رو سرخ می کنیم. کشمش رو پاک کرده و شسته رو به ماهی اضافه می کنیم و کمی سرخ می کنیم.
پیاز داغ، زردچوبه، فلفل و پودر لیمو عمانی رو به ماهی و کشمش اضافه می کنیم و ماهی رو به صورت جداگونه با پلو سرو می کنیم.
نکات پخت☑️
اگه دوست دارین میتونین به برنج شوید هم اضافه کنید.
می تونید کشمش و ماهی رو موقع کشیدن لابه لای اون بگذارین و دم کنید.
👨🍳
پنینی مرغ و پستو🍗🍗🍗
مواد لازم🥪
▢1 عدد سینه مرغ
▢به مقدار لازم نمک
▢به مقدار لازم فلفل
▢به مقدار لازم آویشن
▢به مقدار لازم پودر سیر
▢به مقدار لازم روغن
▢نصف لیمو ترش
▢50 گرم ریحان
▢2 حبه سیر
▢50 گرم بادام زمینی
▢3 قاشق غذا خوری پنیر پارمسان
▢4 عدد نان تست
▢8 عدد پنیر موزارلا
▢1 عدد گوجه فرنگی
دستور تهیه🍗
مرغ رو به صورت قطعات نازک برش بدید و اون رو با نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر، روغن و لیموترش مزهدار کنید.
برای تهیهی سس پستو ریحان، سیر، بادام زمینی، روغن، پنیر پارمزان، نمک و فلفل رو داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید.
قطعات مرغ و نونهای تست رو گریل کنید.
مقداری از سس پستو رو روی نونها بریزید.
سپس فیلهی مرغ گریل شده رو به همراه پنیر موزارلا و گوجه فرنگی روی اون قرار بدید و بعد از گذاشتن یک لایه نون دیگه، مجددا ساندویچها رو گریل کنید.
پنینی شما آمادهست، نوش جان!🥓
👨🍳
🍣🍝پاپ کورن میگو
مواد لازم🍤
▢1 پیمانه آرد
▢1 قاشق غذا خوری ادویه مخلوط (پاپریکا، پودر سیر، آویشن و فلفل)
▢2 قاشق چای خوری نمک
▢1 قاشق چای خوری فلفل سیاه
▢450 گرم میگو (بدون دم و پوست)
▢1 عدد تخم مرغ
▢3 قاشق غذا خوری شیر
▢به مقدار لازم روغن سبوس برنج
دستور تهیه🍤🍤
در یک کاسه متوسط، آرد، ادویه مخلوط، نمک و فلفل سیاه رو با هم مخلوط می کنیم.
نیمی از مخلوط آرد رو درون زیپ بگ (کیسه های پلاستیکی زیپ دار) قرار میدیم.
میگوها رو داخل کیسه ریخته و خوب تکون میدیم تا همه سطح میگوها آردی بشه.
توی کاسه های جداگونه، تخم مرغ هم زده، شیر و ادویه مخلوط و ریخته و کنار می ذاریم.
روغن سبوس برنج رو داخل تابه بزرگی روی حرارت ملایم داغ می کنیم تا دمای اون به ۱۸۰ درجه سانتی گراد برسه.
میگوها رو اول داخل تخم مرغ، سپس آرد و در آخر داخل مخلوط ادویه میغلتونیم. اون رو تکان میدیم تا آرد اضافه اش گرفته بشه و بعد داخل روغن سبوس برنج داغ میندازیم تا دو طرف اون کاملا طلایی بشه.
این پاپ کورن های میگو رو می تونید با سس مورد علاقه خودتون سرو کنین. نوش جان.
👨🍳
🥒🍋اسنک رژیمی خیار و لیمو
🥪🥪
100 گرم پنیر خامه ای
▢2 قاشق غذاخوری آبلیمو
▢2 قاشق غذاخوری شوید تازه (خرد شده)
▢1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
▢6 عدد نان تست
▢3 قاشق غذاخوری کره
▢1 عدد خیار (متوسط)
دستور تهیه🥒
ابتدا خیارا رو حلقه حلقه می کنیم. بعد کره رو روی نون تست می کشیم.
سپس در ظرفی پنیر رو با آبلیمو، نمک و شوید مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم تا شبیه سس سفتی بشه.
سس پنیر رو روی یک لایه از نان تست می کشیم و روی اون حلقه های خیار می ذاریم و بعد یک نان تست دیگه روی اون قرار می دیم.
این کار رو با 4 عدد نان تستی که باقی مونده هم انجام می دیم.
نوش جان!
👨🍳
#نکته_آشپزی
👈برای اینکه یک فلافل خانگی اصل خوشمزه و پوک و ترد داشته باشید نخودها را حتما به مدت ۲۴ ساعت یا حتی بیشتر خیس کنید تا هم نرم شوند و هم آنزیمهای طبیعی نخود آزاد شوند. در صورتی که نخودها به اندازه کافی خیس نخورند غذای شما خشک و سفت میشود. نخود هم باید خیس خورده و خام باشد، نخود را نپزید.
#فوت_وفن
#كيك_يزدى 🧁🧁🧁
دستورهاى كيك يزدى زيادى امتحان كردم ولى به نظرم اين راحتترين دستوره و نتيجه كار از لحاظ بافت و مزه خيلى شبيه كيك يزدى اصل مى شه
تخم مرغ ٣ عدد
شكر يك پيمانه
روغن مايع ١ پيمانه سرخالى
ماست ٢/٣ پيمانه
وانيل١/٢ ق چ
گلاب ٣ ق غ
آرد دو و نيم پيمانه
بكينگ پودر ١ ق غ
📝 تخم مرغ ها ، وانيل ،روغن ، شكر، ماست و گلاب و با همزن حدود پنج دقيقه بزنيد. آرد و بكينگ پودر و سه بار الك كرده كم كم به مواد اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. تو قالب مافين دوازده تايى كاغذ مافين بچينيد و مواد و تو قالب ها بريزيد (سر خالى بريزيد چون حسابى پف مى كنه ) روى كيك ها رو با يك چاقوى آغشته به روغن مايع ضربدر بزنيد و در آخر كنجد بريزيد. قالب و به مدت يك ربع تا بيست دقيقه در فر ٢٠٠ درجه سانتى گراد بزارید
#تیرامیسو_بدون_تخم_مرغ
▫️بیسکوییت لیدی فینگر
▫️خامه قنادی فرم داده شده(۲۰۰ گرم)
▫️پنیر ماسکار پونه (۲۰۰ گرم)
▫️اسپرسو یا قهوه فوری
▫️پودر کاکائو
🔸اول دو قاشق پودر قهوه گلد رو داخل آب جوش حل کردم و گذاشتم خنک بشهبعد خامه قنادی فرم داده شده رو با پنیر ماسکار پونه مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا یه دست بشه
بعد لیدی فینگرا رو داخل قهوه یا اسپرسو میزنیم بعد داخل ظرف مورد نظرمون داخل ظرفمون به ترتیب یه لایه لیدی فینگر یه لایه کرم تیرامیسو و مجددا به همین ترتیب تکرار میکنیم و در نهایت روش پودر کاکائو الک میکنیم
بعد میفرستیم داخل یخچال حداقل پنج شش ساعت بمونه
#دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کنی عاشقش میشی😍ازبس که
نرم وخوشمزست واسه صبحانه عالیه🤩😋
نون فطیر
تخم مرغ ۱عدد........روغن مایع ۳ق غ
خمیرمایه فوری ۱ق مربا خ
آرد۳ونیم لیوان
آب یاشیر ۱لیوان +۱سوم لیوان
شکر ۵ق غ خوری (میتونید کمتر یابیشتر بریزید)
نمک نوک ق چ
موادرومال>> ۱عدد زرده تخم مرغ.زعفران ۱ق مربا خ.روغن مایع ۱ق چ خوری
کنجد وسیاهدانه مقدار لازم(توکلیپ بجای زعفران گفتم عسل.منظورم همون زعفرون بود)
همه مواد بجز آرد وخمیر مایه راباهم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد بهش خمیر مایه و۱لیوان از آرد اضافه کنید وهم بزنید بقیه آرد وکمکم اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد یه کوچولو چسبندگی داره بیش از حد آرد نزنید
.(اگر خمیرخیلی چسبنده بود که نمیشد باهاش کار کرد ۲.۳قاشق دیگه آردراکمکمبهش اضافه کنید)
بادست چرب شده خمیر و به ظرف چرب شده انتقال بدید تا ۱ساعت ونیم استراحت کنه و۲برابربشه.بعد به چونه های مساوی تقسیم کنید کف سینی آرد بریزید به شکل دایره پهنش کنید به قطر ۱سانت بزاریدش داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید.... با کاتر یا مهرشیرینی روش طرح بندازید بعدم با مخلوط زرده تخم مرغ.زعفران وروغن رومال کنیدوسیاهدانه وکنجد بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه(یک کاسه آب جوش داخل فر بزارید حتما).
.باخلال چک کنید نچسبید پخته.۲.۳ دقیقه گریل بزنید تا روی نون طلایی بشه.
بعدپخت تا گرمه بزارید داخل پارچه یا ظرف دردار تا نون خشک نشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
کیک قهوه با کرم قهوه
شیر ولرم دو سوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه
ارد دو پیمانه
پودر کاکائو دو ق غ
پودر قهوه ترک آسیاب شده ۲ ق غ( از نسکافه گلد هممیتونیداستفاده کنید )
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق م
اول ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و الک کنید بزارید کنار
بعد قالب رو با روغن چرب و ارد پاشی کنید و بزارید کنید
شیر ولرم و پودر قهوه رو باهم ترکیب کنید و بزارید کنید
تو ظرفی تخم مرغ وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار بشه بعد ترکیب قهوه و شیر اضافه و مخلوط و بعد روغن مایع در آخر ترکیب ارد رو در دو سه مرحله اضافه و مخلوط کنید در آخر میتونید چند ثانیه با همزن بزنید بعد بریزید در قالب( برای من۲۳ سانت بود) و بکوبید زمین و بزارید تو فر تا بپزه با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه
وقتی پخت خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
.
کرمقهوه
یک پیمانه شیر
دو ق غ پودر قهوه(من ترکزدم)
شکر پنج ق غ
کمی وانیل
دو ق غ نشاسته ذرت
همه ی مواد جز وانیل رو مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی بعد وانیل اضافه و ترکیب که شد خاموش کنید
از داغی که افتاد روی کیک رو باهاش کاور کنید و در ظرف سرو قرار بدید و به دلخواه تزیین کنید
اینکیک و مثل همیشه میتونید تو فر دستساز و تابه ای هندرست کنید
نوش جان ❤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام
#شیک_تیرامیسو
مواد لازم:
۱) ۱ پیمانه بستنی
۲) ۳ ق غ پنیر ماسکار پونه
۳) ۳ ق غ خامه قنادی
۴) شیر نصف لیوان
۵) پودر نسکافه فوری ۱ ق غ
۶) شکلات رنده شده برای تزئین
۷) بیسکوئیت لیدی فینگر ۶ عدد
۸) سس شکلات واسه تزئین
طرز تهیه:
اول خامه قنادی که مثل بستنی شل شده رو با همزن هم میزنیم تا یکم فرم بگیره ، بعد ۲ ق غ از پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنید و مجدد با همزن هم میزنید تا خوب مخلوط بشن و خامه فرم بگیره ، جوری که ظرف برگردونید از ظرف بیرون نریزه.
بعد با یه لیسک خامه رو جمع کنید و داخل یخچال بذارید.
حالا شیر و بستنی و پودر نسکافه و باقی مونده ی پنیر و ۵ تا از بیسکوئیت های لیدی فینگر و داخل مخلوط کن بریزید و خوب ترکیب کنید.
حالا لیوان سروتون و چند دقیقه داخل فریزر بذارید که سرد بشه و بعد با سس شکلات دورشو مثل فیلم تزئین کنید، و در نهایت از شیکتون داخلش بریزید.
و روشو با ماسوره ی دلخواهتون با خامه تزئین کنید و از شکلات رنده شده و لیدی فینگر واسه ترئینش استفاده کنید😍.
به همین راحتی و خوشمزگی یه شیک تیرامیسو خونگی دارید که از واسه کافی شاپام خوشمزه تره و میتونید واسه مهموناتون سرو کنید🤌🏻😍.
اگه دوست داشتید واسه بقیه هم بفرستید💜.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میلک شیک خوشمزه رو با هر میوه ای که مورد علاقتونه میتونید درست کنید.😋
.
دو تا انبه و یه لیوان شیر رو میکس کردم تا مخلوطم غلیظ بشه،
اگه خواستین رقیقتر باشه شیر رو بیشتر بریزید.
چهار تا اسکوپ هم بستنی ریختم.
.
من دوست داشتم بستنیش تقریبا جدا باشه واسه همین با انبه میکسش نکردم.
.
تخم شربتی هم طعم خیلی باحالی بهش میده.
.
🔸با این مقدار میتونید ۴ تا لیوان فرانسوی میلکشیک داشته باشید.
.
حتما درست کنید فوق العادست.😍
.
.