eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
اگه برانی دوست داری مطمئنم عاشق این چیز کیک برانی (برانی ماربل) میشی. یه کیک کافی شاپی بی‌نظیره. بفرست برای اون دوستت که همیشه توی کافی شاپ برانی سفارش میده. 🤤 مواد لازم برای قسمت شکلاتی: تخم مرغ ۳عدد کره ۱۱۵گرم شکر یک لیوان شکلات تلخ ۲۰۰گرم پودر کاکائو ۶۰گرم آرد نصف لیوان وانیل نوک قاشق چای خوری مواد قسمت پنیری: کره ۵۰گرم پنیر خامه ای ۱۰۰گرم تخم مرغ یک عدد شکر ۴۰گرم آرد دو قاشق غذا خوری وانیل یک چهارم قاشق چای خوری شکلات، کره و پودر کاکائو رو روی بخار کتری یا ماکرویو ذوب کنید. تا کاملا یکدست بشه. بعد بزارید کنار تا کمی از داغی بیوفته. اگه قسمت پنیری رو کامل حذف کنید، داخل فر ۱۸۰درجه به مدت ۳۰دقیقه بپزید. برانی ساده دارید که خیلی هم خوشمزست. برای برانی ماربل یا همون چیز کیک برانی قسمت پنیری رو با قاشق مطابق فیلم روی لایه شکلاتی بزارید و با انتهای قاشق روش رو طرح بندازید. چه برای ساده چه پنیری، حتما فر باید از قبل با دمای ۱۸۰ گرم بشه. برای سولادام و تستر دما رو روی ۱۶۰ درجه بزارید. قطر قالب ۱۷ در ۱۷ یا ۲۰ در ۲۰ برای این مقدار مواد مناسب هست. کیک رو بعد از دراوردن از قالب روی توری خنک کننده بزارید تا کمی خنک بشه. بعد برش بزنید. برانی پف نداره و بافتش خیلی منسجم هست. تازه با بستنی هم میتونید سروش کنید. من عاشقشم😍 حتما داخل قالب کاغذ بزارید تا با کمک کاغذ بتونید از قالب خارجش کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی زبان فوری ♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤ مواد لازم خمیر هزار لا آماده🥟 شربت بار یا عسل🍯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤♡♤ مواد لازم: بلال شیری🌽 شیر یک لیوان🥛 کره ۸۰ تا ۱۰۰ 🧈 ادویه ها: طعم دهی اول: ادویه تندوری نصف ق چ فلفل قرمز🌶 نوک ق چ فلفل سیاه نوک ق چ پاپریکا ۱/۳ ق چ نمک 🧂به میزان لازم طعم دهی دوم: جعفری و آویشن 🍀🌱 خشک یا تازه ۱ ق غ پودر سیر🧄 نصف ق چ پودر پیاز🧅 نصف ق چ نمک🧂
🍃 کپک زدن ترشی و مربا🔻 برای جلوگیری از کپک زدن، مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید. این دو چاشنی خاصیت ضد عفونی کننده ای دارند که مانع از کپک زدن میشود.
‌ ‍ ✅کره‎ی مغز بادام یک صبحانه رژیمی عالی در رژیم کاهش وزن - پروتئین ✨کره‎ مغز بادام غنی از پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان و چربی های اشباع نشده است. همچنین مطالعات نشان می دهد کسانی که مغزهایی مثل بادام می خورند کم تر از کسانی که از خوردن آن اجتناب می کنند دچار افزایش وزن می شوند. زیرا این موجب می شود شما به میزان طولانی تری احساس سیری کنید. ✨مالیدن کمی کره‎ی بادام روی نان تست غنی از گندم و سبوس یا افزودن یک قاشق سر پر آن به حریره‎ی جو بهترین تنظیم کننده چربی است. 🍃🌸
بریونی با سایدیش سبزیجات سیب زمینی تنوری کدو و هویج😋😋😋 طرز تهیه👇 مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه. 🌟
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که باب میل خیلی هاست🥰 . طرز تهیه قیمه : پیاز و نگینی خرد کنید و تفت بدین گوشت خورشتی و اضافه کنید و اجازه بدین رنگ‌گوشت تغییر کنه. بعد که رنگ گوشت تغییر کرد کمی رب گوجه زردچوبه ،نمک،فلفل،ادویه مخصوص اضافه کنید. لپه که از دوساعت قبل خیس کردین و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدین که اینکار باعث میشه لپه ها وانره. بعد آب جوش اضافه کنید دو ساعت زمان بدین تا بپزه. اواخر پخت زعفران دم شده،چوب دارچین،هل و کمی گلاب اضافه کنید که طعم خورشت و بی نظیر میکنه. ✅نکات طلایی ✅میتونید داخل خورشت از الو یا لیمو عمانی برای ترش شدن استفاده کنید ✅میتونید اواخر پخت از اب لیمو استفاده کنید ✅به جای دارچین پودر شده از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ غذا تیره نشه ✅زعفران و حتما اواخر پخت استفاده کنید که رنگ و بوی خاصی به خورشت میده . نوش جانتون😍
🥣 🍃مواد لازم گشنیز خرد شده 2 لیوان مغز گردو 1/2 لیوان پیازچه خرد شده 2 قاشق غذاخوری ماست چکیده 2 لیوان نمک، فلفل، نعنا به میزان لازم 🍜طرز تهیه گشنیز، پیازچه، مغز گردو، ماست، نمک، فلفل و کمی نعنای تازه یا خشک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس روی آن را تزئین و سرو کنید.
❣️ چیز کیک موز اول ۱ بسته بیسکویت پتی بور کاکاوویی را پودر کردم 100گرم مغز بادام پودر کردم مخلوط کردم با 100گرم کره به دمای محیط رسیده مخلوط کردم داخل قالب کمربندی اول کیسه فریزر پهن کردم مواد بیسکویت گذاشتم فشار ودادم گذاشتم کنار بعد ۱ بسته پنیر ماسکار پونه با 150 گرم خامه زده شده 2قاشق غ شیر عسل 1ق غ خوری عسل مخلوط کردم 1ق غ پودر ژلاتین بانصف لیوان اب بن ماری کردم خنک که شد با مواد خامه مخلوط کردم باهمزن زدم ریختم روی بیسکویت روش برشهای موز ریختم گذاشتم یخچال 1ساعت بعد بیرون اورد 1بسته ژله موز را باالیوان اب جوش ونصف لیوان اب سرد مخلوط کردم سرد که شد ریختم روی کیکم 2ساعت گذاشتم یخچال وتزیین کردم خوشمزس
❣️ چیز کیک موز اول ۱ بسته بیسکویت پتی بور کاکاوویی را پودر کردم 100گرم مغز بادام پودر کردم مخلوط کردم با 100گرم کره به دمای محیط رسیده مخلوط کردم داخل قالب کمربندی اول کیسه فریزر پهن کردم مواد بیسکویت گذاشتم فشار ودادم گذاشتم کنار بعد ۱ بسته پنیر ماسکار پونه با 150 گرم خامه زده شده 2قاشق غ شیر عسل 1ق غ خوری عسل مخلوط کردم 1ق غ پودر ژلاتین بانصف لیوان اب بن ماری کردم خنک که شد با مواد خامه مخلوط کردم باهمزن زدم ریختم روی بیسکویت روش برشهای موز ریختم گذاشتم یخچال 1ساعت بعد بیرون اورد 1بسته ژله موز را باالیوان اب جوش ونصف لیوان اب سرد مخلوط کردم سرد که شد ریختم روی کیکم 2ساعت گذاشتم یخچال وتزیین کردم خوشمزس
😍🤗 جلوگیری از سرآمدن شیر در زمان جوش : 👈بهترین راه جلوگیری از سرآمدن شیر ،استفاده از شعله ی کم میباشد 👈ظرفی که انتخاب میکنید حجمش سه برابرحجم شیر باشد . 👈میتوانید یک نعلبکی یا یک بشقاب چینی را به صورت وارونه در کف قابلمه ی شیر بگذارید، این کار از سرآمدن شیر جلوگیری میکند 👈برای جلوگیری از سرآمدن شیر یا هر غذای دیگری ،یک قاشق چوبی روی لبه ظرف قرار دهید یا قاشق چوبی و ملاقه را داخل شیر قرار دهید ،دسته ی قاشق یا ملاقه باید از ظرف شیر بیرون باشد
⭕️👈پودر شكر. سه چهارم پيمانه خامه صبحانه. دو سوم پيمانه كره. ٨٠گرم مواد رو مثه پودینگ بپز و داخل تارت شیرینی حاضری بریز رويه_گردويي مخلوط گردو خرد شده و عسل رو داخل تاوه درست کن . .
⭕️👈پودر شكر. سه چهارم پيمانه خامه صبحانه. دو سوم پيمانه كره. ٨٠گرم مواد رو مثه پودینگ بپز و داخل تارت شیرینی حاضری بریز رويه_گردويي مخلوط گردو خرد شده و عسل رو داخل تاوه درست کن . .
🌸سلام به زندگى 🍃سلام به عطردل انگیزمحبت 🌸سلام به معجزه لبخند 🍃سلام به عشق و مهربانی 🌸و ســــلام 🍃به تـو دوست گرامی صبح زیبای یکشنبه تون بخیر ➖➖➖👑➖➖➖ ❤️ 👑 ➖➖➖❤️➖➖➖ •••🌹❄️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 2 تخم مرغ 1 فنجان شکر 1 فنجان روغن 1 فنجان شیر 2 ق غ پودر کاکائو 1ق چ ب پ نصف ق چ وانیل آرد 1.5 پیمانه برای پودینگ شکلات 2 فنجان شیر 2 ق غ نشاسته ذرت 2ق غ پودر کاکائو 1 فنجان شکر 1 ق غ کره 1 فنجان شکلات برای خیس کردن کیک 1 فنجان شیر 1 ق غ قهوه طرزتهیه 👇👇👇 ابتدا شکر و تخم مرغ را به مدت 3-4 دقیقه خوب بزنید ، سپس مواد مایع دیگر را اضافه کنید ، بیکینگ کاکائو پودر آرد و وانیل را اضافه کنید تا یکدست شود ، ملات کیک را درون قالب کیک که چرب کرده ای بریزید. در فر از قبل گرم شه با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید. بعد از خنک شدن کیک خود را با شیر قهوه خیس کنید. برای پودینگ شکلات تمام مواد به جز کره و شکلات را درون قابلمه بریزید ابتدا همه مواد را به خوبی مخلوط کنید ، سپس روی اجاق گاز گذاشته ، آن را بپزید تا زمانی که روی حرارت کم غلیظ شود ، وقتی غلیظ شد ، آن را از اجاق گاز بردارید ، کره و شکلات را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. موزهای برش زده را روی کیک گذاشته و پودینگ شکلاتی رو روی سطح کیک ریخته و تزیین کنید. نوش جان👌
😍معجون برای رفع کمبود کلسیم و ویتامین D ، فقر آهن ، کمبود پلاکت ، پوکی استخوان و آرتروز 🥣طرز تهیه سویق گندم + سویق سنجد + کنجد + پودر بادام درختی + چند عدد انجیر له شده مواد را به اندازه مساوی ترکیب و با شیره سیب مخلوط کنید به صورت معجون یا قرص درست کرده مصرف کنید . روزی ۲ ق مرباخوری ⚡️این معجون برای همه سنین مفیده به ترکیب بالا می توانید سبوس و جوانه ها را اضافه کنید ⚡️همچنین گرم مزاجان از خنکیها مث تخم خرفه در ترکیب معجون استفاده کنند.
✨👌 مصرف آب، املاح، ویتامین‌ها و مواد معدنی با وجود اینکه برای بدن انسان لازم و مفید هستند، اما خاصیت چاق كنندگی ندارند ، یعنی با مصرف آنها وزنی اضافه نمی‌کنید ✨❗️ یكی از اشتباهات افراد لاغر استفاده از مولتی ویتامین‌ها، شربت‌ها یا قرص‌های گران قیمت است كه اصلاً خاصیت چاق كنندگی ندارند. ✨✔️ بنابراین توصیه‌ی ما به افرادی كه می‌خواهند افزایش وزن داشته باشند این است كه از كربوهیدرات نسبت به مواد غذایی دیگر بیشتر استفاده کنند. . ☘☘
😍معجون برای رفع کمبود کلسیم و ویتامین D ، فقر آهن ، کمبود پلاکت ، پوکی استخوان و آرتروز 🥣طرز تهیه سویق گندم + سویق سنجد + کنجد + پودر بادام درختی + چند عدد انجیر له شده مواد را به اندازه مساوی ترکیب و با شیره سیب مخلوط کنید به صورت معجون یا قرص درست کرده مصرف کنید . روزی ۲ ق مرباخوری ⚡️این معجون برای همه سنین مفیده به ترکیب بالا می توانید سبوس و جوانه ها را اضافه کنید ⚡️همچنین گرم مزاجان از خنکیها مث تخم خرفه در ترکیب معجون استفاده کنند.
🍓 پودر ژله آناناس ۱بسته پودر ژله آلبالو ۱بسته توت فرنگی بچه ها اول قالب ژله رو یکم با پنبه روغنی چرب میکنیم بعد توت فرنگی هارو میچینیم ته قالب بعد پودر ژله آناناس رو که تو یه لیوان و نیم اب جوش حل کردیم و بهش اضافه کردیم به قاشق میریزیم روی توت فرنگی ها به اندازه ای که نصف توت فرنگی هارو بپوشونه بعد میزاریم توی یخچال تا نیم بند بشه و توت فرنگیا حرکت نکنن بعد بقیه ژله آناناسمون رو میریزیم روی توت فرنگی هامون و میزاریم توی یخچال تا ژله کاملا ببنده تو این فاصله ژله آلبالو رو اماده میکنیم میزاریم تو دمای محیط خنک بشه فقط برای اینکه ژلاتینش یجا نمونه هراز گاهی یه هم بزنید و بعد میریزیم روی ژله آناناسی که کاملا بسته شده و بعد از یک ساعت ژلمون آمادست دور قالب رو با چاقو جدا کنید و چند لحظه قالب رو توی اب گرم قرار بدین و ژله رو خارج کنید
😋 یه قاشق ماستی که شل نباشه با یک قاشق و نصفی آرد مخلوط کنید تا یکدست بشه و به غلظت سس مایونز برسه دقت کنید آرد گوله نشه تا راحت ازقیف بیرون بیاد (نه شل باشه نه سفت) کف تابه یا قابلمه رو با برس چرب کنید (روغن زیاد نریزید در حد چرب کردن)خمیر رو داخل قیف یکبارمصرف( یا کیسه فریزر ضخیم ) بریزید و سرشو خیلی کوچیک قیچی بزنیدو طرحتون رو بکشید. تابه رو روی حرارت کم بزارید چند دقیقه تا طرحم خودشو بگیره و فیکس بشه. و کمی تغییر رنگ بده و کف قابلمه بچسبه .حالا کمی روغن بریزید و برنج آبکش شده رو آروم آروم روش بریزید
‌ ‍ ✅کره‎ی مغز بادام یک صبحانه رژیمی عالی در رژیم کاهش وزن - پروتئین ✨کره‎ مغز بادام غنی از پروتئین، فیبر، آنتی اکسیدان و چربی های اشباع نشده است. همچنین مطالعات نشان می دهد کسانی که مغزهایی مثل بادام می خورند کم تر از کسانی که از خوردن آن اجتناب می کنند دچار افزایش وزن می شوند. زیرا این موجب می شود شما به میزان طولانی تری احساس سیری کنید. ✨مالیدن کمی کره‎ی بادام روی نان تست غنی از گندم و سبوس یا افزودن یک قاشق سر پر آن به حریره‎ی جو بهترین تنظیم کننده چربی است. 🍃🌸
بریونی با سایدیش سبزیجات سیب زمینی تنوری کدو و هویج😋😋😋 طرز تهیه👇 مرغ رو خوب تمیز کرده و شسته ( با پوست) مرغ برش پروانه ای خورده مواد مرینیت شامل پیاز رنده پوست لیمو اب لیمو .پاپریکا. فلفل سیاه.زنجبیل پودر سیر. نمک . زعفران . فلفل دلمه کل پشت رو روی مرغ با مواد مرینیت شده چند ساعت داخل یخچال استراحت کرده داخل ظرف مورد نظر گذاشته مواد سایدیش شامل هویج و سیب زمینی و کدو سبز برش خورده به همراه نمک و فلفل و اویشن و روغن زیتون و پاپریکا مزه دار شده دور مرغ چیده چند برش گوجه فرنگی ظرف حاوی مواد رو فویل کشیده داخل فر داغ با درجه ۱۹۰ پخت کنید به مدت دو ساعت بعد یکساعت از فر خارج کنید ووچک کنید از عصاره مرغ که کف ظرف جمع شده روی سطح مرغ بریزید دوباه فویل کشیده داخل فر در انتها پخت گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ برشه و طلایی بشه. 🌟
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که باب میل خیلی هاست🥰 . طرز تهیه قیمه : پیاز و نگینی خرد کنید و تفت بدین گوشت خورشتی و اضافه کنید و اجازه بدین رنگ‌گوشت تغییر کنه. بعد که رنگ گوشت تغییر کرد کمی رب گوجه زردچوبه ،نمک،فلفل،ادویه مخصوص اضافه کنید. لپه که از دوساعت قبل خیس کردین و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدین که اینکار باعث میشه لپه ها وانره. بعد آب جوش اضافه کنید دو ساعت زمان بدین تا بپزه. اواخر پخت زعفران دم شده،چوب دارچین،هل و کمی گلاب اضافه کنید که طعم خورشت و بی نظیر میکنه. ✅نکات طلایی ✅میتونید داخل خورشت از الو یا لیمو عمانی برای ترش شدن استفاده کنید ✅میتونید اواخر پخت از اب لیمو استفاده کنید ✅به جای دارچین پودر شده از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ غذا تیره نشه ✅زعفران و حتما اواخر پخت استفاده کنید که رنگ و بوی خاصی به خورشت میده . نوش جانتون😍
🔹⇦خواص: این شربت تقویت کننده قلب، معده و گوارش است. خاصیت آرام بخشی دارد. ضد نفخ است و مانع از ترش کردن معده می شود. 🔹‌‌‌‌⇦مواد لازم:⇩ 🔻آب: یک لیوان ▫️عسل: یک قاشق غذاخوری ▫️عرق نعناع: یک قاشق غذاخوری 🔺عرق بیدمشک: دو قاشق غذاخوری 🔹⇦ طرز تهیه: عسل را در کمی آب ولرم حل کرده، سپس عرق بیدمشک، نعناع و یک لیوان آب را به مخلوط اضافه می کنیم. .