12.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ساندویچ مرغ
✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿✿
مواد لازم:
مرغ پخته ریش شده🍗
خیارشور نگینی🥒
گردو ساطوری شده
پیازچه خرد شده🌱
جعفری ساطوری شده🍀
پنیرخامه ای🧀
ماست پرچرب🍶
سس مایونز🥣
کمی آبلیمو🍋
فلفل سیاه🌶
نون و چیپس نمکی🥖🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی چوکوگونا
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
مواد لازم:
۲ ق م پودر نسکافه کلاسیک☕️
۲ ق م پودر کاکائو 🍫
۲ ق م شکر🍚
۲۰۰میل آب جوش🔥💧
مواد دالگونا:
۱ ق م پودر نسکافه کلاسیک ☕
۱ ق م شکر قهوه ای
۲ ق م آب💧
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😍😋
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل_ماستی😍😋
ماست: ۴۰۰ گرم
عسل: ۸ قاشق غذاخوری
گیلاس: ۱۵۰ گرم
پودرژلاتین: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۳ پیمانه
پودرژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده و هم می زنیم تا کامل حل شود.ماست، عسل و گیلاس پوره شده را با هم مخلوط می کنیم و ژلاتین از دما افتاده رو به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.مایه به دست آمده را از صافی رد می کنیم و داخل قالب های سیلیکونی از قبل چرب شده می ریزیم و داخل یخچال قرار می دهیم. و بعد از ۵-۴ ساعت پاستیل ها از قالب خارج می کنیم و در کنار تنقلات دیگر سرو می کنیم
از ماست پرچرب و همزده استفاده کنید.میزان عسل و شیرینی به ذائقه شما بستگی داره.قالب ها را حتما با روغن چرب کنید.از میوه های مختلف با توجه به ذائقه برای تهیه این پاستیل می توانید استفاده کنید
11.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_فوری😍😋
اگه داخل خونه یه دونه تخم مرغ دارید همین الان پاشید این دسر فوری و خوشمزه رو درست کنید
.
اول از همه یه لیوان شکر رو با یه قاشق شکر و خمیر مایع با هم مخلوط کنیدبزارید ۱۰ دقیقه بمونه سربسته
.
وقتی روی سطحش حباب درست شد د بیارید یه دونه تحم مرغ یه لیوان ارد سه قاشق روغن نصف قاشق وانیل و بکینگ پودر رو اضاقه کنید و با هم مخلوط کنید.
بزازید یک ساعت بمونه
وقتی حجم اون دو برابر شد چونه هایی درست کنسد و پهنش کنید و بزارید ۱۰ دقیقه دیگه بمونه
و در اخر داخل روغن شناور سرخش کنید
.
داخلش رو سوراخ کنید و با گاناش شکلات صبحانه یا خامه یا هر چیز دلخواه پر کنید
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون گوشت و مرغ یه غذای راحت و خوشمزه درست کن😍 میتونی با انواع سبزیجات طبق سلیقه خودت درستش کنی😋
📍مواد لازم:
🥔سیب زمینی متوسط ۴ عدد
🧈کره ۱ ق غ
🧀پنیر پیتزا ۲ ق غ
🥛شیر یک چهارم لیوان
🧂نمک و فلفل سیاه
🍄قارچ ۲۰۰ گرم
🫑یک چهارم ۱ عدد فلفل دلمه
🥫رب گوجه ۱ ق غ
🧂نمک و ادویه دلخواه (من پودر سیر، فلفل سیاه، آویشن و ادویه تندوری ریختم)
🧀پنیر پیتزا برای روش
🔸میتونین با هر سبزیجاتی که دوست داشتین مثل ذرت، بادمجان و … درستش کنین یا از گوشت و مرغ هم استفاده کنین.
🔸سیب زمینی رو وقتی داغه با بقیه مواد ترکیب و له کنید.
🔸بذارین داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۱۵ دقیقه بمونه تا فقط پنیر روش آب بشه، میتونین یکی دو دقیقه آخر گریل رو روشن کنید که روش هم طلایی شه.
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میرزاقاسمی😍😋
بادمجان متوسط: ۶ عدد
لیموترش: ۱ عدد
گوجه فرنگی: ۵ عدد
سیر: ۱ بوته
تخم مرغ: ۳ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک: به مقدار لازم
گوجه فرنگی ها را چند دقیقه داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ قرار دهید.پوست گوجه فرنگی ها را به راحتی بگیرید و ریز خرد کنید.بادمجان ها را روی شعله به طور کامل کباب کنید و پوست بادمجان ها را گرفته و ریز خرد (ساطوری) کنید.سیر رنده شده را داخل روغن مایع تفت داده و پس از کمی سبک شدن ادویه ها و بادمجان ها را اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید، پس از پختن و سرخ شدن بادمجان ها، رب گوجه فرنگی را وسط ظرف اضافه کنید و تفت دهید، حال گوجه فرنگی ها را ریخته و تا گرفته شدن کامل آب گوجه ها و روغن انداختن غذا صبر کنید، نمک و آب لیموترش را داخل غذا بریزید، کنار غذا تخم مرغ همزده را اضافه کنید تا تخم مرغ ها کمی گرفته شود و بعد به طور کامل با غذا هم بزنید
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکی خرگوش بافر بدونفر🐰🍪
رسپی کوکی👇🏻
کره 150 گرم
پودر قند نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
وانیل یک چهارم ق چ
آرد حدود دو پیمانه
برای تزئین 👇🏻
شیر 40 گرم
نمک یک پینچ
وانیل نصف ق چ
پودر قند 110 گرم(حدودا)
و شکلات تخته ای
🔺مقدار کوکی رو تو ویدئو یک سوم درست کردم.
نکات کوکی👇🏻
🔺ضخامت کوکی 3 تا 4 میلی متر باشه.
🔺برای درست کردن کاتر از کاغذ روغنی یا طلق، مقوا که از قبل ضد عفونی کردین استفاده کنید🙋🏻♀️
پخت کوکی بدون فر👇🏻
تابه ی درب دار که کف ضخیم داره رو کاغذ روغنی بزارید.کوکی هارو قرار بدید.
تابه رو روی حرارت متوسط با شعله پخش کن بذارید و بعد از 1 دقیقه شعله رو کم کنید و ده دقیقه بزارید بمونه.
دور کوکی ها طلایی شد آماده ست. صبرکنید تا خنک بشه و بعد کوکی هارو جدا کنید.
پخت کوکی در فر👇🏻
در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه
نکات تزئین 👇🏻
🔺اگه غلیظ شد چند قطره شیر و اگه رقیق بود پودر قند اضافه کنید
🔺حتما به قیف متنقل کنید تا خشک نشه.
صبر کنید تا خشک بشه بعد با شکلات چشم بکشید🐰
༺🍉 ⃟ #آشپزی با بانو 🍉 ⃟༻
.
#پای_آناناس
🌟🌟🌟🌟🌟🌟
آرد:۲پ
ب پ:۲ق چ سرخالی
شیر یا آب کمپوت آناناس:۱/۳پ
روغن مایع:۱پ
شکر:۱پ
پودر نارگیل:۳_۴ق س
وانیل:کمی
کمپوت آناناس به میزان لازم
تخم مرغ:۴عدد
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا سفید و روبانی شود.روغن مایع را افزوده و با دورکند همزن مخلوط میکنیم.شیر را اضافه کرده و کمی هم میزنیم.پودر نارگیل را با مواد خشک الک شده مخلوط کرده و با دورکند همزن در حد یکدست شدن هم میزنیم.نیمی از کپسول کاغذی پای را با مواد پر کرده و برشی از آناناس رویش قرار میدهیم.پای را در فر۱۷۵درجه به مدت تقریبی۲۵_۳۰دقیقه میپزیم.نکات خودم:_اسانس نارگیل و آناناس و وانیل استفاده کردم._روی کیک شربت بار زدم (از عسل هم میشه استفاده کرد)_نصف دستور۶تا پای آناناس داد
༺🍉 ⃟ #آشپزی با
.