هدایت شده از خانومانه ⭐
{🍂🍁}
#حرم 🕊
نوکرتراچندروزی
دعوتشکنمشهدت
ناخوشاحوالم
برایماستراحتلازماست💔
ـ ـ ـ ــــــــ⊰𑁍⊱ــــــــ ـ ـ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالو_پلو 🍒
این اندازه برا ۵یانفر کافیه.
میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉
دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین.
اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه
من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه.
اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین.
#آلبالوپلو
.
۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین)
۴۰۰گرم گوشت چرخ شده
نیم کیلو آلبالو
نصف لیوان شکر
پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد
نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه
روغن به میزان لازم
اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم.
هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم
برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم
تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم
وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم
درست کنی عاشقش میشی😍ازبس که
نرم وخوشمزست واسه صبحانه عالیه🤩😋
نون فطیر
تخم مرغ ۱عدد........روغن مایع ۳ق غ
خمیرمایه فوری ۱ق مربا خ
آرد۳ونیم لیوان
آب یاشیر ۱لیوان +۱سوم لیوان
شکر ۵ق غ خوری (میتونید کمتر یابیشتر بریزید)
نمک نوک ق چ
موادرومال>> ۱عدد زرده تخم مرغ.زعفران ۱ق مربا خ.روغن مایع ۱ق چ خوری
کنجد وسیاهدانه مقدار لازم(توکلیپ بجای زعفران گفتم عسل.منظورم همون زعفرون بود)
همه مواد بجز آرد وخمیر مایه راباهم مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد بهش خمیر مایه و۱لیوان از آرد اضافه کنید وهم بزنید بقیه آرد وکمکم اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه ورز بدید تا خمیر نرم ولطیفی بدست بیاد یه کوچولو چسبندگی داره بیش از حد آرد نزنید
.(اگر خمیرخیلی چسبنده بود که نمیشد باهاش کار کرد ۲.۳قاشق دیگه آردراکمکمبهش اضافه کنید)
بادست چرب شده خمیر و به ظرف چرب شده انتقال بدید تا ۱ساعت ونیم استراحت کنه و۲برابربشه.بعد به چونه های مساوی تقسیم کنید کف سینی آرد بریزید به شکل دایره پهنش کنید به قطر ۱سانت بزاریدش داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردید.... با کاتر یا مهرشیرینی روش طرح بندازید بعدم با مخلوط زرده تخم مرغ.زعفران وروغن رومال کنیدوسیاهدانه وکنجد بریزید بزارید داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه(یک کاسه آب جوش داخل فر بزارید حتما).
.باخلال چک کنید نچسبید پخته.۲.۳ دقیقه گریل بزنید تا روی نون طلایی بشه.
بعدپخت تا گرمه بزارید داخل پارچه یا ظرف دردار تا نون خشک نشه.
.
کیک قهوه با کرم قهوه
شیر ولرم دو سوم پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شکر یک و یک چهارم پیمانه
ارد دو پیمانه
پودر کاکائو دو ق غ
پودر قهوه ترک آسیاب شده ۲ ق غ( از نسکافه گلد هممیتونیداستفاده کنید )
وانیل یک چهارم ق چ
بکینگ پودر یک ق م
اول ارد و بکینگ پودر و پودر کاکائو و الک کنید بزارید کنار
بعد قالب رو با روغن چرب و ارد پاشی کنید و بزارید کنید
شیر ولرم و پودر قهوه رو باهم ترکیب کنید و بزارید کنید
تو ظرفی تخم مرغ وانیل و شکر رو بزنید تا کشدار بشه بعد ترکیب قهوه و شیر اضافه و مخلوط و بعد روغن مایع در آخر ترکیب ارد رو در دو سه مرحله اضافه و مخلوط کنید در آخر میتونید چند ثانیه با همزن بزنید بعد بریزید در قالب( برای من۲۳ سانت بود) و بکوبید زمین و بزارید تو فر تا بپزه با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۵۰ دقیقه
وقتی پخت خارج کنید و بزارید خنک بشه بعد از قالب جدا کنید.
.
کرمقهوه
یک پیمانه شیر
دو ق غ پودر قهوه(من ترکزدم)
شکر پنج ق غ
کمی وانیل
دو ق غ نشاسته ذرت
همه ی مواد جز وانیل رو مخلوط کنید و بزارید روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی بعد وانیل اضافه و ترکیب که شد خاموش کنید
از داغی که افتاد روی کیک رو باهاش کاور کنید و در ظرف سرو قرار بدید و به دلخواه تزیین کنید
اینکیک و مثل همیشه میتونید تو فر دستساز و تابه ای هندرست کنید
نوش جان ❤
سلام
#شیک_تیرامیسو
مواد لازم:
۱) ۱ پیمانه بستنی
۲) ۳ ق غ پنیر ماسکار پونه
۳) ۳ ق غ خامه قنادی
۴) شیر نصف لیوان
۵) پودر نسکافه فوری ۱ ق غ
۶) شکلات رنده شده برای تزئین
۷) بیسکوئیت لیدی فینگر ۶ عدد
۸) سس شکلات واسه تزئین
طرز تهیه:
اول خامه قنادی که مثل بستنی شل شده رو با همزن هم میزنیم تا یکم فرم بگیره ، بعد ۲ ق غ از پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنید و مجدد با همزن هم میزنید تا خوب مخلوط بشن و خامه فرم بگیره ، جوری که ظرف برگردونید از ظرف بیرون نریزه.
بعد با یه لیسک خامه رو جمع کنید و داخل یخچال بذارید.
حالا شیر و بستنی و پودر نسکافه و باقی مونده ی پنیر و ۵ تا از بیسکوئیت های لیدی فینگر و داخل مخلوط کن بریزید و خوب ترکیب کنید.
حالا لیوان سروتون و چند دقیقه داخل فریزر بذارید که سرد بشه و بعد با سس شکلات دورشو مثل فیلم تزئین کنید، و در نهایت از شیکتون داخلش بریزید.
و روشو با ماسوره ی دلخواهتون با خامه تزئین کنید و از شکلات رنده شده و لیدی فینگر واسه ترئینش استفاده کنید😍.
به همین راحتی و خوشمزگی یه شیک تیرامیسو خونگی دارید که از واسه کافی شاپام خوشمزه تره و میتونید واسه مهموناتون سرو کنید🤌🏻😍.
اگه دوست داشتید واسه بقیه هم بفرستید💜.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این میلک شیک خوشمزه رو با هر میوه ای که مورد علاقتونه میتونید درست کنید.😋
.
دو تا انبه و یه لیوان شیر رو میکس کردم تا مخلوطم غلیظ بشه،
اگه خواستین رقیقتر باشه شیر رو بیشتر بریزید.
چهار تا اسکوپ هم بستنی ریختم.
.
من دوست داشتم بستنیش تقریبا جدا باشه واسه همین با انبه میکسش نکردم.
.
تخم شربتی هم طعم خیلی باحالی بهش میده.
.
🔸با این مقدار میتونید ۴ تا لیوان فرانسوی میلکشیک داشته باشید.
.
حتما درست کنید فوق العادست.😍
.
.
کسی هست کیک گردویی دوست نداشته باشه؟😍😋
.
.
مواد لازم:
.
🔸تخم مرغ ۳ تا
🔸شکر ۱۳۰ گرم
🔸روغن مایع ۴۵ گرم
🔸ماست ۱۱۰ گرم
🔸آرد ۱۸۵ گرم
🔸بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری استاندارد قنادی
🔸دارچین ۱/۴ قاشق چ استاندارد
🔸نمک یه پینچ
🔸گردو یه فنجون
🔸پودر کاکائو (در صورت دلخواه طبق فیلم)
.
🔹قالب لوف ده در بیست یا گرد ۲۰ سانت
.
🔹دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
🔹فر برقی و سولاردوم ۱۶۰ درجه
🔹توستر ۱۵۰
🔹روی گاز هم میشه پخت
.
🔹زمان تقریبی ۴۰ دقیقه
.
.
نکات:
.
نمیتونید ماست رو با شیر جایگزین کنید، از ماست سفت هم استفاده کنید.
.
وقتی ارد رو ریختید خیلی اروم هم بزنید که کیک خمیر نشه.
.
میتونید گردو رو آسیاب کنید که کیک بیشتر طعم گردو بگیره، مقدارش هم به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.
.
.
امیدوارم خوشتون بیاد.😍💖
.
این مربا خوشمزه نه کپک میزنه نه شکرک🥰نکات کپشن روحتما بخون☺️به آسون ترین روش مربا درست کن و حالشوو ببر😍
مربا مورد علاقهت چیه؟؟
مواد لازم:
توت فرنگی ۵۰۰ گرم
شکر ۵۰۰گرم
جوهر لیمو نوک ق چ یا آبلیموترش ۱ ق چ
اگه توت تون ریز بود نیازی نیست خردش کنید
به هیچ عنوان آب داخلش اضافه نکنید
شکر و توت را مخلوط کنید و به مدت ۱۲ساعت داخل یخچال بزارید تا آب بندازه
روی حرارت زیاد بزارید جوش که امد حرارت را ملایم کنید
برای اینکه مربا شفافی داشته باشید حتما کف روی مربا را بگیرید
توی استوری بهت یه نکته خیلی مهم برای گرفتن کف روی مربا رو گفتم حتما ببینید کهخیلی بدردتون میخوره
حتما درست کن و حالشووو ببر🍓😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻
بیسکوئیت پتی بور ۱ بسته
کره آب شده ۷۵ گرم
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
شکر ۷ ق.غ
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو ۱ ق.غ
عصاره وانیل ۱ق.چ
رنده پوست لیمو یه کوچولو
پودر ژلاتین ۱ ساشه
شیر پر چرب ۱ استکان(در صورت نیاز)
طرز تهیه🔻
اول بیسکوئیت پودر شده رو با کره حسابی مخلوط میکنیم و کف قالب کمربندی یکدست پخشش میکنیم و میذاریم داخل یخچال.
خامه و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و بعد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و تا زمانی که یکدست بشه مخلوط میکنیم.
عصاره وانیل و رنده پوست لیمو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اگر مواد خیلی سفت و غلیظ بود بهش به استکان شیر اضافه کنین و هم بزنین.
پودر ژلاتین رو با آب جوش حل میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات تخته ای رو داخل ماکرو آب میکنیم و نصف مخلوط خامه پنیر رو بهش اضافه میکنیم.
پودر کاکائو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه.
حالا شروع میکنیم لایه لایه از وسط قالب به ترتیب کرم ساده،کرم شکلاتی رو میریزیم داخل قالب.هر چند لایه قالب رو مثل ویدئو بکوبید و تکون بدین که مواد صاف بشن.انقدر ادامه میدیم تا مواد تموم بشه.در آخر حسابی قالب رو روی سطح بکوبید تا موادمون کاملا صاف و یکدست توی قالب قرار بگیرن.
بعد با کمک یه سیخ چوبی مثل ویدئو روشو طرح بندازین و برای حداقل ۸ ساعت داخل یخچال بذارید.
بعد هم از قالب در بیارین و نوش جان کنین.
#عیش_السرایا_معصومه
شیر ۴ لیوان
شکر ۶۰ گرم (حدود ۱/۴ لیوان)
نشاسته ذرت ۸۰ گرم (حدود نصف لیوان)
گلاب ۲ ق غ
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم (۱ بسته)
نان تست به میزان ظرف
برای شهد
شکر ۱ لیوان
آب نصف لیوان
آب لیمو ۱/۲ ق غ
ظرفی دل خواهی رو انتخاب کردم ، سایز ظرف من حدود ۲۵ در ۲۵ سانت هست ، کفش به اندازه ظرفم نون تست چیدم . داخل فر قرار دادم تا نون ها برشته بشن . می تونید روی حرارت داخل تابه هم قرار بدید برشته بشه .
برای شربت : آب و شکر رو روی حرارت ملایم قرار دادم تا شکر حل بشه و بعد بهش اب لیمو اضافه کردم ، حدود ۱۰ دقیقه بجوشه کافیه و از حرارت برداشتم و همون طور که گرم هست روی نون ها ریختم و گذاشتم کنار در محیط بمونه .
برای کرم :شیر و شکر نشاسته ذرت و مخلوط کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتبا هم زدم تا به غلظت برسه ، از فرنی کمی سفت تر بشه ، آخر کار گلاب ریختم و حرارت رو خاموش کردم و بهش خامه اضافه کردم و ترکیب کردم و روی نون ها ریختم و یکدست پخش کردم . یک کم رویه بگیره و بعد تزیین کردم و روش پودر پسته و پودر گل محمدی ریختم . در یخچال حداقل ۴ تا ۵ ساعتی بمونه و بعد آماده است .
✳️مواد لازم 👇🏻
تخم مرغ ۳عدد
شیر ۱پیمانه
آرد ۱ونیم پیمانه
شکر نصف پیمانه
وانیل ۱ق چ
بکینگ پودر ۲ق م
کره ۱۰۰گرم(یا روغن مایع نصف پیمانه)
✳️طرز تهیه:(حتما فیلم رو ببینید خیلی نکات داخل ویدئو گفته شده)
سفيده رو با همزن بزنيد تا پف كنه و سفيد بشه بعد نصف مقدار شكر برکه داشتیم رو كم كم اضافه كنيد تا سفت بشه
زرده رو با وانيل وبا باقيمانده شكر بزنيد تا كرمرنگ و كشدار بشه
بعد روغن رو اضافه كنيد بعد شيرولرم و با همزن هم بزنيد
آرد و بيكينگ پودر والك كنيد و به مواد زرده اضافه كنيد و با همزن کمی هم بزنيد
در آخر سفيده و تو دو مرحله اضافه و با ليسك و دوراني هم بزنيد.
✳️فوت کوزه گری😉
۱_تابه نچسب باشه و خط وخش نداشته باشه.
۲_شعله ملایم باشه.
۳_ كمي كه تابه گرم شد از موادتون داخلش بريزيد .
۴_تابه نيازي به چرب كردن نداره .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آلبالو_پلو 🍒
این اندازه برا ۵یانفر کافیه.
میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉
دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین.
اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه
من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه.
اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین.
#آلبالوپلو
.
۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین)
۴۰۰گرم گوشت چرخ شده
نیم کیلو آلبالو
نصف لیوان شکر
پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد
نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه
روغن به میزان لازم
اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم.
هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم
برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم
تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم
وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸الهی به خواب
💫دوستـانم آرامـش،
🌸به بیداریشان آسایش،
💫به زندگیشان عافیت،
🌸به ایمانشـان ثبـات،
💫به عمـرشـان عـزت،
🌸به رزقشـان برکـت،
💫وبه وجودشان سلامتی،
🌸عطا بفرما
💫شبتـون آروم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام
💫صبحتون بخیر
🌸الهی امروز
💗هر چی حس خوبه
🌸خدای مهربون براتون
💫مقدرکنه
💗دلتون شاد
🌸لحظه هاتون آرام
💫وجودتون سلامت
💗زندگیتون پر از محبت باشه
🌸امروزتون قشنگ
18.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک بدون تخم مرغ🌸
(مقدار مواد برای ۱۰نفر)
کرامبل:
۳/۴پیمانه(۱۵۰گرم) شکر قهوه ای
۱پیمانه(۱۲۵گرم) آرد قنادی
۲ ق غ دارچین
۱/۲پیمانه(۱۱۳گرم) کره ذوب شده
.
فیلینگ:
دوعدد سیب مکعبی خرد شده
۲ق چ دارچین
کیک :
۳پیمانه(۳۷۵گرم)آرد قنادی
۲ق چ بکینگ پودر
۱و ۱/۴پیمانه (۲۵۰گرم)شکر قهوه ای(یا سفید)
۱/۲پیمانه(۱۱۳گرم)کره ذوب شده
۲/۳پیمانه شیر که با ۱ق غ سرکه سفید ترکیب شده
۱ ق چ وانیل
14.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کبه 😍😋
🥔سیب زمینی آبپز : نیم کیلو (موقع آبپز کردن بهش نمک اضافه کنین که خوش طعم بشه)
🍚آرد برنج: نصف پیمانه
🧂نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر : هر کدوم ۱ قاشق چایخوری
📌مواد میانی:
🍖گوشت چرخکرده: ۱۵۰ گرم
🧅پیاز: یدونه
🍅 رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و ادویه
(مث مایه ی ماکارونی درستش کردم)
📌شما می تونین قارچ ، ، پنیر و یا هر چیز دیگه که دوست دارین اضافه کنین بهش
📌آرد برنج به ترد شدن و خوشمزه شدنش خیلی کمک می کنه ، پس حذفش نکنین 😉
#ژله_خامه_ای_هلویی🍝
✍ مواد لازم:
برای یک پیرکس 9×13 سانتیمتری
2 بسته ژله هلوی 170 گرمی (کلا حدود 340 گرم میشه)
14 گرم پودر ژلاتین ویا 1ونیم قاشق غذاخوری
1 پیمانه آب جوش
1 پیمانه آب سرد
حدود 397 گرم شیرعسل
حدود 425 گرم هلو اسلایس شده
🌸♥️🌸♥️
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
الانبایدروبہحرمتوایسادهبودم
دستبهسینهمیگفتم:
بهتوسلاممیدم،درموندردامــی ...
امادورم،خیــلیدور:)💔
#حسیــــن_جـــانم♥️
44.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•کیک هویج 🥕😍😋
هر چی رسپی کیک هویج تا حالا دیدی فراموش کن چون این بهترینشه😎😁
موادلازم برای قالب ۲۴ سانت:
-تخم مرغ ۴ عدد
-شکر ۱۸۰ گرم (یه لیوان سرخالی)
-روغن مایع ۱۱۰ گرم (سه چهارم لیوان)
-آرد ۲۲۵ گرم (یه لیوان کاملا پر و یه سرخالی)
-هویج ۲۰۰ گرم(۲ تا متوسط)
-دارچین ۱ق غ پر
-بکینگ پودر ۱ق چ
-پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
-خامه صورتی ۷۰ گرم
-پودر قند یا پودر شکر یه قاشق(میتونید کمتر یا بیشترش کنید)
🍕🌭
هدایت شده از عاشقانه ای برای زندگی ♥️
خـیرهبَرعَکسحَـرَم،
زیرلَـبمیگویـَم . .
نوکرَتدِلـتَنگاَسـت،
خودِتکآریکُـن . .!💔:)
#حسیــــن_جـــانم♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فوت و فن شله زرد خوشمزه😋😍
مواد لازم :
۱ پیمانه برنج نیم دانه
۲ لیوان شکر
۷ لیوان آب
۵۰ گرم کره
۱/۳ خلال بادام
نصف پیمانه گلاب
۱/۲ ق چ پودر هل
۱/۲ پیمانه زعفران دم کرده
🍕🌭