#خانه_داری 🍃
اگر ظرف های پلاستیکی آشپزخانه بدبو شده اند👇
یک روزنامه را مچاله کنید و به مدت 24 ساعت درون ظرف پلاستیکی با در بسته قرار دهید. این کار موجب از بین رفتن بوی ظرف می شود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_خوشمزه
یه شام خوشمزه و متفاوت با بادمجون
مواد لازم:
دو عدد بادمجان🍆🍆
یک عدد پیاز متوسط🧅
یک حبه سیر🧄
نصف یک عدد فلفل دلمه🫑
پورهی سه عدد گوجه فرنگی
دو عدد تخم مرغ🥚🥚
پنیرپیتزا در صورت دلخواه
نصف ق چ شکر
نمک🧂، زردچوبه، پاپریکا به مقدار لازم
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
بادمجانها🍆رو یکی درمیان پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها رو با حرارت کم تفت بدید. وقتی سرخ شدن اونهارو از تابه خارج کنید.
پیاز🧅 رو نگینی خرد کنید و توی همون تابه با مقداری روغن تفت بدید. زمانی که سبک شدن فلفل دلمه🫑 و سیر🧄 خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید. بعد مقداری پاپریکا و زردچوبه رو با پیازها🧅 تفت بدید تا عطرشون آزاد شه. پورهی گوجه فرنگی🍅 رو توی تابه بریزید، نمک 🧂و نصف قاشق چایخوری شکر رو اضافه کنید در تابه رو ببنید تا جوش بیاد. بادمجونهای سرخ شده با سس گوجه مخلوط کنید. دوتا فضای خالی برای تخممرغها ایجاد کنید. دو عدد تخم مرغ رو اضافه کنید، نمک بزنید و در تابه رو ببندید. درصورت دلخواه میتونید مقداری پنیرپیتزا هم اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#سوسيس_بندري
دو تا سيب زميني 🥔متوسط رو خلالي يا نگيني خرد و سرخ كنيد سه تا سوسيس آلمانی رو حلقه اي يا اُريب برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد.از تابه بيرون بياريد و يدونه پياز🧅 بزرگ رو كه خلالي كرديد در همون تابه تفت بديد تا نرم و شيشه ای بشن،بعد نمك 🧂و فلفل سياه و قرمز و زردچوبه و دو تا سه ق رب🥫 هم اضافه كنيد و تفت بديد.حالا سوسيسها و سيب زميني 🥔رو به تابه اضافه كنيد و كمتر از يك سوم ليوان آب اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا حدود ده دقيقه با هم بپزن 👌🌭
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_آش
آموزش آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#یخ_در_بهشت_موز
موز🍌 یخ زده 100گرم موز سرد 100گرم یخ 🧊صد گرم آب یک سوم لیوان شکر🍚 به مقدار لازم
🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
آب و شکر 🍚رو بذارین روی گاز تا شکر کاملا حل بشه و بعد بذارین تا سرد بشه میوه یخ زده میوه سرد یخچالی پنجاه گرم یخ🧊 و آب 🍶و شکر حل شده رو اضافه و همه رو باهم خوب میکس کنین بعداز اینکه همه باهم میکس شدن پنجاه گرم یخ باقی مونده رو اضافه و دوباره میکس میکنیم و داخل لیوان میریزیم برای سرو 😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
دوستای گلم اگه میخواین سرشعله گازتون معجزه بشه وبدرخشه راه حلش جلاسنجه بزنید روی سرشعلهها نیم ساعتی ک موند با اسکاج بشورین و خودتون شاهد برقش بشین یه وقت چشمتون و نزنه فقط😉
✅راستی راستی از جلاسنج برای سینکی ک جوهرنمک ریخته و سیاه شده استفاده کنید ک اثری نمیزاره ازش بمونه✨✨
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موهیتو
یکی از نوشیدنی های مخصوص تابستون همین موهیتو میتونه باشه😋
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خورش_بامیه_با_لپه
مواد لازم
لپه : یک پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ🍅
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ🧅
سیب زمینی : یک عدد کوچک🥔
بامیه : ۴۰ عدد
نمک🧂، زردچوبه، فلفل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
روش تهیه
برای تهیه خورش بامیه با لپه ابتدا لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با آب و مقداری زردچوبه می پزیم تا بدون آب شود . بامیه را مدتی در آب نمک🧂 خیس کرده سپس آن را آبکش می کنیم . پیاز🧅 را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده ، سپس سیب زمینی🥔 را نگینی خرد کرده و به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم . بامیه را به همراه ادویۀ خورشتی به مواد قبلی افزوده و کمی تفت می دهیم . گوجه فرنگی🍅 را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته و به همراه نمک🧂 و فلفل به مواد تفت داده شده اضافه کرده و مدتی می پزیم . هنگامی که آب گوجه قوام پیدا کرد ، لپه را نیز به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
37- اگر زمان کافی برای خواباندن مرغ در آب نمک ندارید، یک راه ساده و سریع پیشنهاد می کنم: یک ساعت قبل از پختن مرغ، مقدار زیادی نمک روی مرغ و داخل مرغ بمالید، سپس با دقت آن را خشک کرده و کباب کنید. این کار، برشته شدن پوست مرغ و طعم خوب آن را بعد از پخت تضمین می کند.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#مربا_انجير
انجیرهای سالم روجداکرده ولابلای اونهاشکرمیریزیم،چندساعتی بمونه،روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه وشروع به جوشیدن کنه،حرارت رو کم کرده،تایکساعت بجوشه،آخرکار،کمی گلاب درحدنصف استکان،آب یه دونه لیموترش🍋،اضافه میکنیم.این مقدارگلاب ولیموبرای دو کیلوونیم انجیرودوکیلوشکربود
خاموش کرده،درقابلمه روهم برنمیداریم،تاشهدجذب انجیرهابشه وشفاف وخوشگل بشن،اگرشهدش رقیق بود،دوباره روی حرارت میزاریم
بعدداخل شیشه ریخته ،درش رومحکم میبندیم ،داخل قابلمه گذاشته وتادوسوم شیشه هارو آب میریزیم،اززمانیکه آب به جوش اومد،نیم ساعت کافیه که شیشه هاداخل قابلمه باشن
همین..😊
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
تمیز کردن مایکروویو👇
یکی از لوازم برقی که بیشتر خانم ها با آن مشکل دارند مایکروویو است. برای تمیز کردن این وسیله، نیمی از یک لیموترش بزرگ را در کاسه ای آب قرار دهید و بگذارید پنج تا ده دقیقه (بسته به میزان کثیفی دستگاه) در مایکروویو بجوشد. بخار لیمو باعث تبخیر لکّه های چرب می شود و بوی بد را از میان می برد. در پایان با یک دستمال کتانی خشک دیواره های داخل دستگاه را تمیز کنید.
دستمال آغشته به آب لیموترش تازه یا الکل نیز برای تمیز کردن مایکروویو و از بین بردن چربی ها بسیار سودمند است. هرگز از دستمال زبر، اسکاج یا سیم ظرفشویی برای تمیز کردن دستگاه استفاده نکنید. برای پیشگیری از پاشیدن چربی غذا به دیواره ها بهتر است هنگام پخت روی غذاهای چرب را با سلفون بپوشانید محلول دو قاشق غذاخوری آب لیموترش یا بکینگ پودر در یک پیمانه آب را مدت چهار تا شش دقیقه در مایکروویو بجوشانید. سپس با دستمال دیواره ها را تمیز و خشک کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#املت_گوشت_و_تخم_مرغ
گوشت را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم میگذاریم و به مدت ۵ دقیقه هم میزنیم تا آب آن کاملا برود.
روغن و کره 🧈را به گوشت اضافه میکنیم.
نمک🧂 و ادویه را به گوشت اضافه کرده و گوشت را تفت میدهیم.
تخم مرغهای🥚 زده شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق چوبی آن را هم میزنیم تا تخم مرغها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا زمانی که تخم مرغها درست شوند به هم زدن ادامه میدهیم
نوش جان ❤️
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
متاسفانه بعضی از دوستان فکر میکنن شست و شوی روتختی زمانی واجبه که لک شده باشه یا کثیفی ببینن. اما در اصل باید ملحفه ها هر هفته شست و شو و تعویض بشه. یا نهایتا یک هفته در میان.
برای شست و شوی ملحفه باید از مایع های خنثی استفاده کرد. نه اسیدی باشه نه بازی. و آنزیم دار همنباشه. (دونه آبی نداشته باشه)
بهترین گزینه مایع لباسشویی یا پودر صابون هست.
من برای شست و شو از پودر صابون استفاده میکنم و نرم کننده های لباسمو هر چند وقت عوض میکنم.
گاهی سافتلن. اکتیو و الان هم از ورنل استفاده میکنم. همشون خوب هستن. اما ورنل عطرش بهتره😍😍😍😍
دمای آب برای شستشوی ملحفه رنگی حداکثر ۳۰ درجه باید باشه.
و اگر قابل اتو کردن هست جنس روتختیتون میتونین اتو هم بزنین.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_پاستا😋
یک سالاد سه سوته و رژیمی🥰
پاستا
کاهو🥬
گوجه گیلاسی🍅
سینه مرغ
ذرت🌽
ماست
ابلیمو🍋
نمک و فلفل🧂
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خوراک_جگر
مواد لازم
جگر،دل ،قلوه پیاز🧅 یک عدد
رب گوجه🥫 نصف قاشق غذاخوری
نمک🧂 ،فلفل،زردچوبه
آب جوش نصف استکان
سیب زمینی🥔 سرخ شده به مقدار لازم
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
طرزتهیه
ابتدا پیاز 🧅خرد شده را تفت دهید و ادویه ها را اضافه کرده جگرو دل وقلوه را شسته و برش زده به پیازها اضافه کرده مقداری تفت دهید و نصف استکان آب جوش اضافه کرده درب ظرفتون رو ببندید و با شعله ی ملایم اجازه بدید خوب پخته بشن و وقتی آب غذا تمام شد یک قاشق رب🥫 را به مواد اضافه کرده خوب تفت دهید و کنار سیب زمینی🥔 سرخ شده سرو کنید
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خرما_شکلاتی
خرما ۲۰ عدد
مغز بادام ۲۰ عدد 🥜
شکلات تختهای ۱۰۰ گرم🍫
شکلات سفید برای تزئین
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
طرز تهیه✍🏻:
✅ابتدا هسته های خرما رو جدا میکنیم و خرماهارو داخل یک ظرف میریزیم.
✅بعد با گوشتکوب حسابی میکوبیم تا کاملا پوره بشه.
‼️نکته‼️
برای نتیجه بهتر میتونید خرماهارو داخل چرخ گوشت چرخ کنید تا بافتش کاملا یکدست بشه.
✅به اندازه یه گردو کوچک از پوره خرما برمیداریم و داخلش مغز بادام قرار میدیم و به شکل دلخواه درست میکنیم.
‼️نکته‼️
اگر دوست داشتید میتونید از اسانس انواع میوه ها به پوره خرما بزنید تا طعم مثلا موز یا توت فرنگی بگیره.
✅داخل شکلات مایع که به صورت بنماری آبش کردیم میکنیم و میزاریم تو یخچال تا خودش رو بگیره.
✅در آخر با شکلات سفید تزئین میکنیم و میزاریم داخل یخچال که کامل خودش رو بگیره.
‼️نکته‼️
برای بنماری کردن شکلات:
شکلات رو داخل یه ظرف میریزیم و روی بخار آبی که داخل کتری داره میجوشه میزاریم و اجازه میدیم تا کامل آب بشه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رانی_شلیل
شلیل
شکر🍚
آب
میخک
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شش_انداز_بادمجان
مواد لازم:
گردوی چرخ شده
رب انار
پیاز رنده شده 🧅
رب گوجه فرنگی 🥫
مخلوط رب ترش(انار،آلبالو،زرشک)
بادمجان نگینی سرخ شده🍆
نمک و زردچوبه🧂
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای جلوگیری از بد رنگ شدن و سوختن بدنه قابلمه👇
هرگز اجازه ندهید چربی روی چدنهای گاز بماند.
زیرا قدیمی شدن لکه های چربی بروی چدن های گاز با هر بار داغ شدن دودی نا محسوس تولید میکنند و سبب بد رنگ شدن بدنه قابلمه ما میشود.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#حلوا_سر_شیر
موادلازم
آرد ۱ لیوان🧁
شکر ۱ لیوان
سرشیر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان🍶
گلاب ۱/۴ لیوان
کره ۵۰ گرم🧈
زعفرون ۲ ق س غلیظ
هل به میزان لازم
😊😊😊😊😊😊😊😊😊
طرزتهیه
آرد 🥡رو با شعله خیلی کم حدود یک و نیم ساعت تفت میدیم وقتی طلایی شد الک میکنیم و سرشیر و کره🧈 رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشه و دوباره هم میزنیم تا کمی تفت بخوره.شربت حلوا رو از قبل درست میکنیم نمیذاریم بجوشه به محض جوش خوردن از روی شعله بر میداریم و میذاریم کاملا سرد بشه . آرد رو از روی شعله برمیداریم و شربت رو کم کم اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا جمع بشه فقط هم در یک جهت دورانی هم میزنیم تا حلوای نرم و لطیف و کشداری داشته باشیم
نوش جان 💖
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری ✅
فنجانتان را مثل روز اول برق بندازید👇
مقداری جوش شیرین را داخل فنجون با کمی آب مخلوط کنید و با دست داخل فنجون رو بمالید. سپس فنجونها را تمیز با آب شستشو بدید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#ترفند_آشپزی
چطوری قارچ رو نگه داریم که بعد از مدتی سیاه نشه
کافیه مقداری آب لیمو ترش روی آنها بریزید و داخل سلفون نگه داری کنید تا علاوه بر تغییر رنگ ندادن مدت طولانی تر عمر کنند .
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحونه_فوری_وخوشمزه😋
سیب زمینی🥔
بیکن
پنیرچدار
تخم مرغ🥚
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پنکیک_بدون_تخم_مرغ🥞
۲عدد موز رسیده متوسط🍌🍌
۱/۲ + ۱/۴ پیمانه شیر کم چرب (یا شیربادام و…)🥛
۱/۴ پیمانه آرد جودوسر
۱/۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر
۱/۲ قاشق چایخوری وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
#خانه_داری 🍃
برای از بین بردن لکههای چربی و ته ماندههای غذا از داخل تابههای چدنی از مایع ظرفشویی استفاده نکنید.
در عوض نمک کف آن پاشیده و با استفاده از دستمال حولهای روی سطح تابه بکشید. سپس آبکشی کرده و آن را خشک کنید.
در آخر برای اینکه کمی براق شود، یک قطره روغن گیاهی ریخته و تمام سطح تابه را برق بیندازید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_لوبیا_سبز 😋👆
لوبیاسبز
زردچوبه
پودر کاری
نمک🧂
فلفل سیاه
نعنا
شوید
پوره گوجه🍅
سیر🧄
فلفل🌶
گوجه گیلاسی
سرکه
آب
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_و_سماق
پیاز🧅
مرغ🍗
روغن
ابلیمو🍋
ادویه های لازم:
(نمک-فلفل سیاه-زنجفیل-ادویه ی مرغ-پاپریکا از هر کدام یک قاشق چای خوری)
رب🥫
سماق
رب انار
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مربای_آلبالو 🍒
البالو🍒
شکر🍚
جوهرلیمو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_برنج
آموزش آشپزی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻