eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
خورشت #مرغ کاری برای سه نفر 🥣مواد لازم : مرغ (سینه): ۳۰۰ گرم پیاز سرخ شده نگینی: ۵۰ گرم هويج: ۱ عدد فلفل دلمه سبز: ۵۰ گرم نمک و زردچوبه: میزان لازم روغن مایع: ۷۰ گرم رب گوجه: میزان لازم ( ۴ ق غ) فلفل کبابی تند: ۲ عدد ادویه کاری: نصف ق غ فلفل قرمز: میزان لازم آب جوش: ۲ لیوان جعفری خورد شده: ۳ ق غ سیب زمینی: ۱عدد ( ۱۰۰ گرم) ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مینی تارت شکلاتی مواد لازم: آرد سفید ۱۷۰ گرم (حدودا ۱/۵ پ) شکر آسیاب شده ۵۰ گرم (۲ ق غ سرپُر) پودر کاکائو ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ) کره ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۲ عدد بزرگ مواد لازم برای گاناش: خامه صبحانه ۱۵۰ گرم شکلات سکه ای ۶۰ گرم نکات:❌ ☑️بجای شکر آسیاب شده میتونید از پودر قند استفاده کنید ☑️دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میباشد. فر رو از قبل گرم کنید ☑️با این مقدار مواد حدودا ۷-۶ عدد تارت خواهید داشت ☑️برای تزئین تارت میتونید از مغزیجات،پودر کاکائو و پودر قند استفاده کنید ☑️من برای گاناش از شکلات تلخ استفاده کردم. شما میتونید از شکلات شیری استفاده کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این یا کوبانی که اکثر مکزیکی ها تو غذاهاتون استفاده میکنن 🌺فقط با گوجه فرنگی ،فلفل کوبانی قرمز،سیر گوجه فرنگی فلفل کوبانی، با دمای ۱۸۰ نیم ساعت سیر هم دمای ۱۹۰ نیم ساعت داخل کاغذ آلومینیوم بزارین و بعد بزارین داخل هواپز داخل قابلمه یا زیر دیگی کبابی هم میشه کرد اگر هواپز ندارید گوجه فرنگی و فلفل کوبانی میریزین داخل ظرف درب بسته میزارین چند دقیقه بمونه تا پوستش راحت کنده بشه مواد با ادویه ها ( ارگانو.پول بیبر،پول سیر ،پودر گشنیز ،فلفل ،نمک )مخلوط میکنید با همزن یا گوشکوب برقی بعد بزارید داخل یخچال نگه داری کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🥰دستور #ساندویچ رول سوسیس خمیر مایه ۱ق چ پر (۵گرم) شکر ۱ق چ(۵گرم) آب ولرم ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) شیر ولرم ۲/۳پیمانه (۱۵۰گرم) تخم مرغ ۱عدد نمک ۱ق چ (۵گرم) کره ۳۰ گرم آرد ۲ پیمانه ( حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم) نکته❌ برای خوشرنگ شدن کمی گریل کنید 🔸️رومال: مخلوط یک عدد تخم مرغ کامل+کمی زعفران دم کرده غلیظ +۱ق چ روغن مایع 🔸️من سوسیس ها را با حرارت ملایم سرخ کردم وبه سایز ۱۲ سانت برش زدم ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
دستور یه #نان کلوچه خوشمزه بدون شکر با بافت پوک ونرم بافت این نون کاملا پوک ونرم میشه طعم وشیرینیش هم بستگی به نوع شیره ای داره که استفاده می‌کنید ازشیره انگور ،خرما ،توت و......می تونید استفاده کنید من شیره انگور استفاده کردم شیرینی خییلی ملایمی داشت خمیرمایه ۱ق چ پر (۵گرم) شکر ۱/۲ق چ (۳گرم) آب ولرم ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) شیر ولرم ۱پیمانه(۲۳۰گرم) تخم مرغ ۱عدد نمک ۱/۴ ق چ کره ۵۰ گرم روغن مایع ۱/۲پیمانه (۱۰۰گرم) شیره انگور یا خرما ۲/۳ پیمانه پر (۲۰۰گرم تا ۲۵۰ گرم هم میتونید بریزید) آرد حدود ۴ پیمانه (۵۰۰ تا ۶۰۰گرم) ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لپه لپه (یک شب خیس خورده ) به ازای هر دو لیوان لپه خیس خورده👇 3 حبه سیر یا به میزان دلخواه کمی آب نمک و فلفل سیاه بیکینگ پودر کنجد تفت داده شده به میزان دلخواه در صورت تمایل سبزیجات معطر یا ادویه ها دلخواه طبق ذائقه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طالبی 🔻طالبی کوچک۱عدد 🔻شکر نصف پیمانه 🔻شیر ۱پ 🔻خامه صبحانه ۱عدد 🔻رنگ سبز خوراکی به دلخواه..یکی دو قطره ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک لیمویی 🍋🍋 موادلازم برای قالب۲۵ سانت گرد یا ۳۰ در۴۰ تخم مرغ:۴عدد شکر:۲۰۰ گرم(۱پیمانه) شیر یا ماست:۱۵۰ گرم(۲/۳ پیمانه) روغن مایع:۱۳۰ گرم(۳/۴ پیمانه) نشاسته ذرت:۵۰ گرم(۱/۲ پیمانه) آرد سفید:۲۵۰گرم(۲ پیمانه) آب لیمو ترش تازه🍋:۲ قاشق غذاخوری رنده پوست لیمو::۱/۲ قاشق غذاخوری وانیل:۱ قاشق مربا خوری بکینگ پودر:۲ قاشق مرباخوری طرزتهیه: ابتدا تخم مرغ‌ها رو به همراه شکر و وانیل حدود ۵ دقیقه بزنید تا کاملاً کرمی حجیم و کش‌دار بشود🧁 سپس روغن شیر آب لیمو ترش رنده پوست لیمو بهش اضافه کرده و هم بزنید🍰🍰 و بعد مواد خشک که شامل آرد بکینگ پودر نشاسته ذرت روی مواد تخم مرغی الک بکنید🍩🍩 مواد خشک و مواد تخم مرغی را با هم کاملاً فولد کرده و بعد در قالبی که کفش را کاغذ روغنی پهن کرده‌اید بریزید🎂🎂 در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه و به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه کیک را بپزید🥮🥮 من نصف مواد رو در قالب۱۵ سانت درست کردم😍🥮🧁🎂🍰 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جذاب سه رنگ💛💚💙 شربت کاسنی شربت زعفران تخم شربتی یخ فراوان تخم شربتی ها رو اول تو آب میذاریم ربع ساعت بمونه تا باد کنه زعفران هم سابیدم و آب جوش اضافه کردم گذاشتم دم بزنه برای گرمای تابستون به شدت مناسبه و میچسبه. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والک با مرغ زعفرانی برنج ۲پیمانه والک ۱پیمانه تمیز شده خرد شده پیاز نگینی ۱عدد سیر ۵حبه چوب دارچین ۱عدد کوچک پاپریکا و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر به مقدار لازم زعفران دم کرده مقداری سیب زمینی و کنجد برای ته دیگ به دلخواه 🔺دقت کنید والک رو اواسط پخت برنج اضافه کنید 🔺ریشه والک رو‌کاملا از گل و لای تمیز کنید و بعد شستن خرد کنید 🔺این غذا رو میتونید با گوشت خورشتی قیمه ای هم میتونید درست کنید فوقالعاده خوشمزست ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
#خورشت بامیه مواد لازم:✏️ 📌پیاز:۱عدد بزرگ🧅 📌گوشت قرمز :۱۵۰گرم🥩 📌رب گوجه فرنگی:۱/۵ق غ🥫 📌لپه نصف لیوان به دلخواه🫘 📌بامیه:به میزان دلخواه🥒 📌ادویه ها(نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه،پودر دارچین):به میزان لازم🫙🧂 📌سیر تازه :۲حبه(من حریره سیر زدم)🧄 📌زعفران:۲ق غ✨ 📌لیمو عمانی۲عدد🍋 ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاید این بستنی خوشمزه رو اکثرتون امتحان کرده باشید اما من کمی متفاوت درستش کردم🥰 مواد لازم : موز ۲ عدد 🍌🍌 بیسکوییت مادر ۱ بسته خامه صبحانه ۱۰۰ گرم شکلات چیپسی مقداری شکلات بن ماری🍫 بادام خورد شده🥜 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
آموزش آشپزی ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
یه دونه پیاز🧅 ریز خورد کردم و تفت دادم و لوبیاها رو همراه با نمک🧂 و فلفل و زردچوبه و پودر دارچین اضافه کردم و حرارت رو ملایم کردم تا لوبیاها نیم پز بشن و بعد یک ق سر پر رب گوجه فرنگی🥫 اضافه کردم و بعد از آبکش کردن برنج ،همراه با کوفته قلقلی های سرخ شده، لابلای برنج دم دادم برای ته دیگ هم نون لواش رو با قیچی برش دادم و با روغن کافی کف قابلمه چدن چیدم زمان پخت هم حدود پنجاه دقیقه با حرارت ملایم بود. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🍃 برای پاک کردن لکه های روی کاشی و سرامیک، آنها را با محلول زیر بشویید👇 آمونیاک: 1.2 فنجان سرکه سفید: 1.2 فنجان جوش شیرین: 1.4 فنجان آب گرم: 4 لیتر ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
🎀 مدت زمان سرخ كردن روی شعله متوسط حدود ٢٠ دقیقه است تا زمانی كه رنگ آن عوض شده و عطر شنبلیله آزاد شود. در طول مدت سرخ كردن، سبزی را 2 یا 3 بار بیشتر هم نزنید، زیرا زیر و رو كردن بیش از اندازه حرارت روغن را پایین می‌آورد و روغن بیشتری جذب سبزی می‌‌شود . ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻