فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#کروسان*
#شیرینی#کیک#بدون_فر
منبع:roshin_food@
[مواد لازم]آرد قنادی دو و نیم پیمانه
آب نصف پیمانه
شیر یک چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
کره برای میانه خمیر ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت به میزان لازم برای میان لایه های خمیر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ خوشمزه 🫔😋
✅️شیر یک فنجان
✅️آرد دو فنجان
✅️وانیل یک قاشق چایخوری
✅️تخم مرغ دو عدد
✅️روغن یک قاشق غذاخوری
✅️پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
✅️خامه نصف بسته
✅️پنیر خامه ۱۰۰ گرم
✅️عسل دو قاشق غذاخوری
✅️بیسکوییت خرد شده به دلخواه
⭕️نکته : اگر خواستید میتونید تو مواد کرپ دو قاشق شکر بریزید
⭕️سعی کنید کرپ هاتون زیاد ضخامت نداشته باشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موهیتوی طالبی 🧊•
خوشمزه ترین موهیتو اینه که حتما باید امتحان کنی😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی سه سوته نمیخوای درست کنی؟!
تارت سیب و دارچین اونم با دو قلم😋
یه بسته خمیر هزارلای شیرین
چند ق شکر و یکم دارچین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه درجه یک🤤•
ترکیب بستنی و قهوه ترکیب بهشتیه اصن🥰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مرغ و بامیه چگونه تهیه میشود؟😋😍
1. 🍜روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و مرغها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید.
2. 🥗پیاز، کرفس و فلفلدلمهای را داخل قابلمه بریزید و یک دقیقه تفت دهید. روغن اضافی آن را خالی کنید.
3.🍚 برنج را اضافه کنید، کمی بیشتر تفت دهید و هم بزنید. عصاره مرغ را بیفزایید و حرارت دهید تا به جوش آید.
4. 🥗بامیهها را پاک کنید و سر آنها را جدا کنید، فلفل چیلی را حلقه کنید. آنها را با رب گوجهفرنگی به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
5.🍗 مرغها را دوباره داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را محکم ببندید و به مدت 15دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا برنج نرم شود، مرغها مغز پخت شوند و آب غذا کشیده شود. گاهی آن را هم بزنید و اگر متوجه شدید غذا خشک شده، مقداری عصاره به آن اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ته چین کاهو چگونه تهیه میشود؟😋😍
♨️برنج را ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در ظرف حاوی آب جوش بریزید و آبکش کنید.
شوید خرد شده را با برنج آبکش شده مخلوط کنید. نیمی از ♨️برنج را در ظرفی با ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کنید.
سینه مرغ نگینی خرد شده را در ظرفی با زعفران دم کرده مخلوط کنید و در تابه ای با کره تفت دهید.
♨️کاهو را در یک ظرف حاوی آب جوش بگذارید و پس از ۵ دقیقه آبکش کنید؛ سپس برگ های کاهو را از هم جدا کنید. قالب های مافین را چرب کنید و برگ های کاهو را در داخل قالب بگذارید.
به ترتیب مقداری از مخلوط برنج و ماست، تکه های مرغ سرخ شده و در آخر مخلوط برنج و شوید را در قالب و روی کاهو بریزید.
برگ های کاهو را جمع کنید و روی برنج را بپوشانید. قالب را در ظرفی حاوی آب بگذارید و ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای پخت زرشک چه نکته ای را باید رعایت کنیم؟😋😍
⁉️برای تهیه زرشک پلو چون زرشک سریع می سوزد بهتراست
☑️پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده وشکر،کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه گوشت را با مرکبات مزه دار کنیم؟😋😍
مِرینت کردن (مزه دار کردن) گوشت با مرکبات باعث می شود که کاملا ترد و خوشمزه شوند. اگر مرکبات دوست دارید، همراه کردن مقداری آب لیمو یا آب پرتقال، همیشه بهترین راه برای داشتن یک بشقاب غذای گوشتی خوشمزه است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه نکاتی را برای پخت رب گوجه رعایت کنیم؟😋😍
🍅برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گرانترین کیک کافیشاپی
اینم از کیک کافی شاپی مختص اونایی که شکلات دوست ندارن
👈موار لازم
۵ عدد تخم مرغ
شکر ۱۴۰ گرم
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱۳۰ گرم آرد
۳۰ گرم نشاسته ذرت
👈مواد لازم فیلینگ
۵۰۰ گرم خامه قنادی
۲۵۰ گرم دولسه دلچه یا شیرعسل کاراملی
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
👈مواد لازم مرطوب کردن
شیر گرم ۱۵۰ گرم
دولسه دلچه ۱۰۰ گرم
آجیل بو داده خرد شده برای تزئین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋🍾راز نگهداری ویتامین های #آبلیمو خانگی
و معجون لیمو یک پیشنهاد فوق العاده برای سرما خوردگی، دلپیچه و یک انرژی بخش در فصل سرد
آبلیموی خانگی🍋🍾
🔸بعد از گرفتن آب لیمو و صاف کردهویج رو برش زده و هشت ده ساعت در آن قرار میدیم جهت گرفتن تلخی آبلیمو
🔸شیشه کاملا تمیز و خشک باشد
🔸یکی دو قاشق روغن زیتون یا مایع روی آبلیمو برای از دست نرفتن ویتامین های لیمو
معجون لیمو (لیموشکری):🍋🍾🌱
میتونین فقط از لیمو و شکر استفاده کنین و یا میتونین مثل من بهش نعناع ، عسل، نبات گل محمدی و مقدار کمی دارچین بهش اضافه کنین تا خاصیتش بیشتر شه.
🔸بعد از درست کردن لیموشکری نباید تا دو ماه درب شیشه رو باز کنید ، چون تلخ میشه
🔸میتونین تا چند روز لیمو رو داخل افتاب نگه دارین تا کاملا آب بندازه و بعد به یخچال منتقل کنین
🔸اگه الان درست کنین میتونین آبان ماه استفاده کنید
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بارم #مرغ رو این شکلی درستش کن
مواد لازم🌺
تکه های مرغ: ۶ تکه
پیاز: ۲ عدد بزرگ
رب گوجه: ۲ ق غ خوری سر خالی
آلو سیاه: ۱۰ عدد
آلو بخارا: ۱۰ عدد
زرشک: ۲ ق غ خوری
شکر: ۱ ق غ خوری
گردو: ۲ ق غ خوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم
*می تونید همراه رب گوجه رب آلوچه هم اضافه کنید ولی من چون آلوهام زیاد بود بیش از حد ترش می شد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان پروتييني آسون ، سریع و بسیار پف دار. بسیار غنی از فیبر، بدون لبنیات (بدون لاکتوز) و کم کالری.
این برای بیماران #دیابتی عالی هست و همچنین براي افرادي تو #رژيم كاهش وزن هستن
مواد لازم 👇
دو عدد تخم مرغ
نصف قاشق مايه خمير
نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر (برای کیک)
دو قاشق غذاخوری پودر اسفرزه (20 گرم)
دو قاشق غذاخوري آرد جو دو سر
٢٠ میلی لیتر آب گرم
کمی نمک
🍞🥯🍞🥯🍞🥯🍞🥯🍞
در ظرفی تخم مرغ ها را با لیسک یا چنگال بزنید، آب، نمک و مایه خمیر را اضافه کنید. در آخر پودر اسفرزه و آرد جو دوسر را اضافه کنید، مخلوط کنید و بگذارید حدود ده دقیقه بماند.
پس از این مدت، اسفرزه تمام مایع را جذب می کند و در نتیجه یک توده تشکیل می دهد. به دستانتان میچسبد، پس قبل از برداشتن خمیر، دستهایتان را با آب مرطوب کنید تا دو گلوله تشکیل شود. در قالب نچسب قرار دهید و به مدت ٢٥ دقیقه در فر یا سرخ کن با دمای ١٨٠ درجه بپزید.
هر نان دارای:
٧٠ کالری
٦ گرم - کربوهیدرات
١٥ گرم - پروتئین
١٠ گرم - چربی
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فالوده شیرازی 🍧🍨
مواد لازم برای ۸ نفر:
شکر ۸۰۰گرم
آب ولرم یک لیتر معادل ۴ لیوان
گلاب نصف لیوان
رشته فالوده
زعفرون
شربت آلبالو یا آبلیمو
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•ساندویچ لقمه ای😍•
یه میان وعده خوشمزه و فوری😌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*پاستیل
اونم با دو قلم مواد 😳
عزیز جانم به جای اینکه پاستیلهای گرون بازاری بخری خودت دست به کار شو و درست کن 😍
خودم یادت میدم 👇
بفرست برای عاشقان پاستیل
نوش جان👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان
جمعه تون بی نظیر
قلبتون جایگاه عشق
ومهربانی
دستتون روزی دار
وسخاوتمند
وبخشنده
سفره تون همیشه بازوپربرکت
جمالتان شـاد
وهدیه دهنده لبخند
خداوند یار ونگهدار تک تکتون
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#املت
موادلازم:
تخم مرغ دو عدد🥚🥚
گوجه🍅
کره🧈
سیر🧄
رب به مقدار لازم🥫
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسکمو 😍😋
✅مواد لازم:
۱ کیلو گوجه سبز
نصف پیمانه زرشک خشک یا تازه
۱ تکه نبات
۱ ق چ گلپر
۱ ق چ نمک🧂
لواشک با طعم دلخواه
نصف پیمانه آب
😋😋😋😋😋😋😋😋😋
✅طرز تهیه:
۱ کیلو گوجه سبز رو با نصف پیمانه آب داخل قابلمه بریزید درش رو ببندید تا بپزه
نمک🧂، نبات ، گلپر ، زرشک اضافه و بعد از ۱۵ دقیقه آماده است کنار بزارید تا خنک شه
داخل لیوان های یکبار مصرف یه تیکه لواشک بزارید و لیوان هارو پر کنید چوب بستنی بزارید برای یک شب تا صبح داخل فریزر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻