eitaa logo
غذاهای 3سوته😋
16.5هزار دنبال‌کننده
24.6هزار عکس
19.4هزار ویدیو
27 فایل
بسم الله الرحمان الرحیم مرکز خرید و فروش کانال در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/223674416C035f1536ee اینجا میتونی کانالتو بفروشی یا کانال مناسب بخری👆 تبلیغات انبوه در بهترین کانال های ایتا 👇 https://eitaa.com/joinchat/926285930Ceb15f0c363
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک #کافیشاپی لایم بری 🍰 این کیک ترکیب ترشی لیمو و شیرینی مارمالاد توت فرنگیه😍 به هرکی که فرستادم عاشق طعمش شده😝 کیک لایم بری🍋🍓 مواد لازم برای کیک: تخم مرغ………۴ عدد شکر……….۱۴۰ گرم زست لیمو……..۱ ق چ پودر وانیل………۵ گرم روغن مایع………۹۰ میلی لیتر آب……….۹۰ میلی لیتر آرد سفید………۲۰۰ گرم بکینگ پودر………۸ گرم تخم خرفه………۱/۲ پیمانه سر خالی نمک……….۱/۴ ق چ آموزش #آشپزی و #کیک پزی گندم ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
نکات مهم و تکمیلی❌ طرز تهیه: ۱)ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا میکنیم. ۲)زرده هارا به همراه نصف شکر و زست لیمو و وانیل با ویسک میزنیم تا کاملا یکدست شود. ۳)سپس بکینگ پودر را هم اضافه و یکدست میکنیم ۴)روغن مایع را نیز به زرده ها اضافه و با ویسک یکدست میکنیم. ۵)آب را هم کم کم اضافه و یکدست میکنیم. ۶)در آخر آرد را به همراه تخم خرفه اضافه و با ویسک یکدست میکنیم. ۷)نمک را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کف دار شود. ۸)حالا مابقی شکر را کم کم به سفیده اضافه و با همزن میزنیم تا سفیده فرم بگیرد. ۹)کمی از سفیده فرم گرفته را به مواد اضافه و با لیسک فولد میکنیم تا یکدست شود. ۱۰)سپس کل سفیده را اضافه و به ارامی فولد میکنیم تا یکدست شود. ۱۱)داخل قالب ۲۰ سانتی که چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم مواد کیک را پهن میکنیم.(برای قالب ۲۵ سانتی مواد رو ۱/۵ برابر کنید) ۱۲)در فر ۱۷۵ درجه‌ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تا بپزد. . برای فیلینگ: مارمالاد توت فرنگی…………..۳/۴ پیمانه خامه قنادی…………..۶۵۰ گرم شربت آبلیمو……….برای مرطوب کردن کیک نکته🔴شهد اضافی مارمالاد رو بگیرین،اگه خواستین میتونین از ویوافیل های اماده هم استفاده کنید🔴 . اسمبل کردن کیک: کیک رو به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم؛ یک لایه کیک رو قرار میدیم و با شربت آبلیمو مرطوب میکنیم و یک لایه نازک خامه قنادی میزنیم و با خامه دور آن رینگ میزنیم؛ وسط رینگ را با مارمالاد توت فرنگی پر میکنیم (زیاد نزنین شیرین میشه) و یک لایه دیگر کیک قرار میدهیم و دوباره مراحل قبل را تکرار میکنیم. در اخر کیک را یک لایه نازک خامه کشی میکنیم من دور کیک رو شانه کشیدم، کیک رو ۵ ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد برش میدهیم و با لیمو و خامه طبق ویدیو تزیین میکنیم ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
** #کیک منبع:roshin_food@ [مواد لازم]آرد قنادی دو و نیم پیمانه آب نصف پیمانه شیر یک چهارم لیوان تخم مرغ یک عدد کره ۲ قاشق غذاخوری خمیر مایه یک قاشق غذاخوری کره برای میانه خمیر ۱۰۰ گرم نشاسته ذرت به میزان لازم برای میان لایه های خمیر ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ خوشمزه 🫔😋 ✅️شیر یک فنجان ✅️آرد دو فنجان ✅️وانیل یک قاشق چایخوری ✅️تخم مرغ دو عدد ✅️روغن یک قاشق غذاخوری ✅️پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری ✅️خامه نصف بسته ✅️پنیر خامه ۱۰۰ گرم ✅️عسل دو قاشق غذاخوری ✅️بیسکوییت خرد شده به دلخواه ⭕️نکته : اگر خواستید میتونید تو مواد کرپ دو قاشق شکر بریزید ⭕️سعی کنید کرپ هاتون زیاد ضخامت نداشته باشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موهیتوی طالبی 🧊• خوشمزه ترین موهیتو اینه که حتما باید امتحان کنی😍 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی سه سوته نمیخوای درست کنی؟! تارت سیب و دارچین اونم با دو قلم😋 یه بسته خمیر هزارلای شیرین چند ق شکر و یکم دارچین ‌‌ ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه درجه یک🤤• ترکیب بستنی و قهوه ترکیب بهشتیه اصن🥰 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
مرغ و بامیه چگونه تهیه میشود؟😋😍 1. 🍜روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و مرغ‌ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید. 2. 🥗پیاز، کرفس و فلفل‌دلمه‌ای را داخل قابلمه بریزید و یک دقیقه تفت دهید. روغن اضافی آن را خالی کنید. 3.🍚 برنج را اضافه کنید، کمی بیشتر تفت دهید و هم بزنید. عصاره مرغ را بیفزایید و حرارت دهید تا به جوش آید. 4. 🥗بامیه‌ها را پاک کنید و سر آنها را جدا کنید، فلفل چیلی را حلقه کنید. آنها را با رب گوجه‌فرنگی به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. 5.🍗 مرغ‌ها را دوباره داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را محکم ببندید و به مدت 15دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا برنج نرم شود، مرغ‌ها مغز پخت شوند و آب غذا کشیده شود. گاهی آن را هم بزنید و اگر متوجه شدید غذا خشک شده، مقداری عصاره به آن اضافه کنید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
ته چین کاهو چگونه تهیه میشود؟😋😍 ♨️برنج را ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در ظرف حاوی آب جوش بریزید و آبکش کنید. شوید خرد شده را با برنج آبکش شده مخلوط کنید. نیمی از ♨️برنج را در ظرفی با ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کنید. سینه مرغ نگینی خرد شده را در ظرفی با زعفران دم کرده مخلوط کنید و در تابه ای با کره تفت دهید. ♨️کاهو را در یک ظرف حاوی آب جوش بگذارید و پس از ۵ دقیقه آبکش کنید؛ سپس برگ های کاهو را از هم جدا کنید. قالب های مافین را چرب کنید و برگ های کاهو را در داخل قالب بگذارید. به ترتیب مقداری از مخلوط برنج و ماست، تکه های مرغ سرخ شده و در آخر مخلوط برنج و شوید را در قالب و روی کاهو بریزید. برگ های کاهو را جمع کنید و روی برنج را بپوشانید. قالب را در ظرفی حاوی آب بگذارید و ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
برای پخت زرشک چه نکته ای را باید رعایت کنیم؟😋😍 ⁉️برای تهیه زرشک پلو چون زرشک سریع می سوزد بهتراست ☑️پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده وشکر،کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چگونه گوشت را با مرکبات مزه دار کنیم؟😋😍 مِرینت کردن (مزه دار کردن) گوشت با مرکبات باعث می شود که کاملا ترد و خوشمزه شوند. اگر مرکبات دوست دارید، همراه کردن مقداری آب لیمو یا آب پرتقال، همیشه بهترین راه برای داشتن یک بشقاب غذای گوشتی خوشمزه است. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
چه نکاتی را برای پخت رب گوجه رعایت کنیم؟😋😍 🍅برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید. ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
گرانترین کیک کافیشاپی اینم از کیک کافی شاپی مختص اونایی که شکلات دوست ندارن 👈موار لازم ۵ عدد تخم مرغ شکر ۱۴۰ گرم ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل ۱۳۰ گرم آرد ۳۰ گرم نشاسته ذرت 👈مواد لازم فیلینگ ۵۰۰ گرم خامه قنادی ۲۵۰ گرم دولسه دلچه یا شیرعسل کاراملی پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم 👈مواد لازم مرطوب کردن شیر گرم ۱۵۰ گرم دولسه دلچه ۱۰۰ گرم آجیل بو داده خرد شده برای تزئین ༺🍉 ⃟ #آشپزی‌وخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍋🍾راز نگهداری ویتامین های خانگی و معجون لیمو یک پیشنهاد فوق العاده برای سرما خوردگی، دلپیچه و یک انرژی بخش در فصل سرد آبلیموی خانگی🍋🍾 🔸بعد از گرفتن آب لیمو و صاف کردهویج رو برش زده و هشت ده ساعت در آن قرار میدیم جهت گرفتن تلخی آبلیمو 🔸شیشه کاملا تمیز و خشک باشد 🔸یکی دو قاشق روغن زیتون یا مایع روی آبلیمو برای از دست نرفتن ویتامین های لیمو معجون لیمو (لیموشکری):🍋🍾🌱 میتونین فقط از لیمو و شکر استفاده کنین و یا میتونین مثل من بهش نعناع ، عسل، نبات گل محمدی و مقدار کمی دارچین بهش اضافه کنین تا خاصیتش بیشتر شه. 🔸بعد از درست کردن لیموشکری نباید تا دو ماه درب شیشه رو باز کنید ، چون تلخ میشه 🔸میتونین تا چند روز لیمو رو داخل افتاب نگه دارین تا کاملا آب بندازه و بعد به یخچال منتقل کنین 🔸اگه الان درست کنین میتونین آبان ماه استفاده کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه بارم رو این شکلی درستش کن مواد لازم🌺 تکه های مرغ: ۶ تکه پیاز: ۲ عدد بزرگ رب گوجه: ۲ ق غ خوری سر خالی آلو سیاه: ۱۰ عدد آلو بخارا: ۱۰ عدد زرشک: ۲ ق غ خوری شکر: ۱ ق غ خوری گردو: ۲ ق غ خوری نمک، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم *می تونید همراه رب گوجه رب آلوچه هم اضافه کنید ولی من چون آلوهام زیاد بود بیش از حد ترش می شد ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروتييني آسون ، سریع و بسیار پف دار. بسیار غنی از فیبر، بدون لبنیات (بدون لاکتوز) و کم کالری. این برای بیماران عالی هست و همچنین براي افرادي تو كاهش وزن هستن مواد لازم 👇 دو عدد تخم مرغ نصف قاشق مايه خمير نصف قاشق غذاخوری بیکینگ پودر (برای کیک) دو قاشق غذاخوری پودر اسفرزه (20 گرم) دو قاشق غذاخوري آرد جو دو سر ٢٠ میلی لیتر آب گرم کمی نمک 🍞🥯🍞🥯🍞🥯🍞🥯🍞 در ظرفی تخم مرغ ها را با لیسک یا چنگال بزنید، آب، نمک و مایه خمیر را اضافه کنید. در آخر پودر اسفرزه و آرد جو دوسر را اضافه کنید، مخلوط کنید و بگذارید حدود ده دقیقه بماند. پس از این مدت، اسفرزه تمام مایع را جذب می کند و در نتیجه یک توده تشکیل می دهد. به دستانتان می‌چسبد، پس قبل از برداشتن خمیر، دست‌هایتان را با آب مرطوب کنید تا دو گلوله تشکیل شود. در قالب نچسب قرار دهید و به مدت ٢٥ دقیقه در فر یا سرخ کن با دمای ١٨٠ درجه بپزید. هر نان دارای: ٧٠ کالری ٦ گرم - کربوهیدرات ١٥ گرم - پروتئین ١٠ گرم - چربی ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻