فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ساندويچ کباب تركي
پياز
فلفل دلمه هاي رنگي
گوشت چرخكرده
گوجه
پياز
پنير خامه اي
.نمک فلفل
✅سس ساندويچ كباب تركي
مايونز
خردل
خيارشور
پياز كبابي
سركه
نعناع خشك
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
27.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگو بِنیه با سس تارتار🦐
۳۰۰گرم #میگو
۱ ق.چ ادویه دریایی
۱ قوطی ابجو بدون الکل کلاسیک
نصف پیمونه ارد گندم
۱ ق.چ بیکینگ پودر
۲ عدد سفیده تخم مرغ
#سس تارتار👇
خیارشور
کیپرز
لیموترش
جعفری
شوید
پیاز قرمز
💯غلظت خمیر بنیه باید مثل عسل شل باشه
نه خیلی سفت نه خیلی شل
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
26.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مربا انگور بدون شکر
این مربای انگور و ما تو گیلان درست می کنیم و بهش انگور خمس یا انار پته میگیم،بسیار مقویه و برا کمخونی خیلی خوبه،پس حتما ذخیرش کن.
📌مواد لازم:⬇️
💕انگور بی دونه یک کیلو
💕گردو یک مشت
💕هل درصودت تمایل یک عدد
🔸نکات تهیه:⬇️
💕این مربای گیلانی رو به عنوان صبحانه یا بجای قند کنار چای یا بعضی از قدیمی ها هم تو کره این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و با برنج یا نون به عنوان صبحانه میل میکردن مخصوصا قبل کار مزرعه و برنجکاری.
💕 اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه. این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه.
💕انگور بهتره بدون دونه باشه و اگه از انگور قرمز محلی استفاده کنبد مرباتون خوشرنگ ترمیشه.
💕سعی کنید انگوراتون شیرین باشه چون این مربا شکر نداره و شیرینیش طبیعیه.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
جایزه ی خوش عطر ترین و خوش طعم ترین غذا رو باید به همین #مچبوس_گوشت داد ،اونقدری که ادویه جات خوشبو داخلش هست 👌عطر برنج چمپا با هل و زعفرون که میکس بشه اووووف چه شود😋
مواد لازم👇🏻👇🏻
گوشت : ۷۵۰گرم ✅
برنج چمپا :۵ پیمانه ✅
پیاز : سه الی ۴عدد ✅
کشمش:۱۰۰گرم✅
گردو:نصف فنجون✅
لپه پخته شده :یه پیاله✅
زعفران:هر چه بیشتر بهتر✅
ادویه جات:(بادیان ستاره ای،برگ بو،هل،دارچین،فلفل سیاه،تخم گیشنیز،فلفل عنابی،لیمو عملنی،پودر انبه،فلفل بهار،ادویه جنوبی) این ادویه ها کاملا سلیقه ای ولی هل و دارچین و زعفران حذف نشه بهتره
طرز تهیه:
در ابتدا روغن داخل قابلمه گذاشتم و بعد ادویه جات اضافه کردم و کمی تفت دادم و بعد از اون پیاز خلالی شده رو به ادویه جات اضافه کردم❌
حالا تو این قسمت گوشت رو به پیاز و ادویه جات به همراه لیمو عمانی اصافه کردم و تغت دادم و بعد ۴لیوان آب اصافه کردم و حدود سه ساعت با شعله ی ملایم گذاشتم گوشت بپزه
وقتی گوشت کامل پخت از آب جدا کردم و داخل ظرف بهمراه پیاز تفت دادم و دارچین و زعفرون اضافه کردم و بعد از اون داخل آب گوشت صاف شده برنج چمپا از قبل خیس خورده رو اصافه کردم و وقتی آب برنج کشیده شد گذاشتم دم بیاد ❌
#پلو
طرز تهیه حشو مجبوس👇🏻👇🏻
پیاز خلالی شده رو سرخ کردم و زردچوبه اضافه کردم و بعد از اون لپه ای که از قبل با زردچوبه و اب پختم رو اضافه کردم و بعد کشمش و مغز گردو و زعفران و دارچین و زیرشو خاموش کردم ،ایکاش میشد عطر این حشو رو حس کرد بی نهایت عالیه 👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳ #ترفند کاربردی که نمیدونستین 👌
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
کیک #کافیشاپی لایم بری 🍰
این کیک ترکیب ترشی لیمو و شیرینی مارمالاد توت فرنگیه😍
به هرکی که فرستادم عاشق طعمش شده😝
کیک لایم بری🍋🍓
مواد لازم برای کیک:
تخم مرغ………۴ عدد
شکر……….۱۴۰ گرم
زست لیمو……..۱ ق چ
پودر وانیل………۵ گرم
روغن مایع………۹۰ میلی لیتر
آب……….۹۰ میلی لیتر
آرد سفید………۲۰۰ گرم
بکینگ پودر………۸ گرم
تخم خرفه………۱/۲ پیمانه سر خالی
نمک……….۱/۴ ق چ
آموزش #آشپزی و #کیک پزی گندم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
❌نکات مهم و تکمیلی❌
طرز تهیه:
۱)ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا میکنیم.
۲)زرده هارا به همراه نصف شکر و زست لیمو و وانیل با ویسک میزنیم تا کاملا یکدست شود.
۳)سپس بکینگ پودر را هم اضافه و یکدست میکنیم
۴)روغن مایع را نیز به زرده ها اضافه و با ویسک یکدست میکنیم.
۵)آب را هم کم کم اضافه و یکدست میکنیم.
۶)در آخر آرد را به همراه تخم خرفه اضافه و با ویسک یکدست میکنیم.
۷)نمک را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن میزنیم تا کف دار شود.
۸)حالا مابقی شکر را کم کم به سفیده اضافه و با همزن میزنیم تا سفیده فرم بگیرد.
۹)کمی از سفیده فرم گرفته را به مواد اضافه و با لیسک فولد میکنیم تا یکدست شود.
۱۰)سپس کل سفیده را اضافه و به ارامی فولد میکنیم تا یکدست شود.
۱۱)داخل قالب ۲۰ سانتی که چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم مواد کیک را پهن میکنیم.(برای قالب ۲۵ سانتی مواد رو ۱/۵ برابر کنید)
۱۲)در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه تا بپزد.
.
برای فیلینگ:
مارمالاد توت فرنگی…………..۳/۴ پیمانه
خامه قنادی…………..۶۵۰ گرم
شربت آبلیمو……….برای مرطوب کردن کیک
نکته🔴شهد اضافی مارمالاد رو بگیرین،اگه خواستین میتونین از ویوافیل های اماده هم استفاده کنید🔴
.
اسمبل کردن کیک:
کیک رو به سه قسمت مساوی تقسیم میکنیم؛
یک لایه کیک رو قرار میدیم و با شربت آبلیمو مرطوب میکنیم و یک لایه نازک خامه قنادی میزنیم و با خامه دور آن رینگ میزنیم؛
وسط رینگ را با مارمالاد توت فرنگی پر میکنیم (زیاد نزنین شیرین میشه) و یک لایه دیگر کیک قرار میدهیم و دوباره مراحل قبل را تکرار میکنیم.
در اخر کیک را یک لایه نازک خامه کشی میکنیم من دور کیک رو شانه کشیدم،
کیک رو ۵ ساعت در یخچال استراحت میدهیم و بعد برش میدهیم و با لیمو و خامه طبق ویدیو تزیین میکنیم
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*#کروسان*
#شیرینی#کیک#بدون_فر
منبع:roshin_food@
[مواد لازم]آرد قنادی دو و نیم پیمانه
آب نصف پیمانه
شیر یک چهارم لیوان
تخم مرغ یک عدد
کره ۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
کره برای میانه خمیر ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت به میزان لازم برای میان لایه های خمیر
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرپ خوشمزه 🫔😋
✅️شیر یک فنجان
✅️آرد دو فنجان
✅️وانیل یک قاشق چایخوری
✅️تخم مرغ دو عدد
✅️روغن یک قاشق غذاخوری
✅️پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
✅️خامه نصف بسته
✅️پنیر خامه ۱۰۰ گرم
✅️عسل دو قاشق غذاخوری
✅️بیسکوییت خرد شده به دلخواه
⭕️نکته : اگر خواستید میتونید تو مواد کرپ دو قاشق شکر بریزید
⭕️سعی کنید کرپ هاتون زیاد ضخامت نداشته باشه
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•موهیتوی طالبی 🧊•
خوشمزه ترین موهیتو اینه که حتما باید امتحان کنی😍
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی سه سوته نمیخوای درست کنی؟!
تارت سیب و دارچین اونم با دو قلم😋
یه بسته خمیر هزارلای شیرین
چند ق شکر و یکم دارچین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•کافه گلاسه درجه یک🤤•
ترکیب بستنی و قهوه ترکیب بهشتیه اصن🥰
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
مرغ و بامیه چگونه تهیه میشود؟😋😍
1. 🍜روغن را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید و مرغها را در آن سرخ کنید تا طلایی شوند. آنها را از قابلمه خارج کنید.
2. 🥗پیاز، کرفس و فلفلدلمهای را داخل قابلمه بریزید و یک دقیقه تفت دهید. روغن اضافی آن را خالی کنید.
3.🍚 برنج را اضافه کنید، کمی بیشتر تفت دهید و هم بزنید. عصاره مرغ را بیفزایید و حرارت دهید تا به جوش آید.
4. 🥗بامیهها را پاک کنید و سر آنها را جدا کنید، فلفل چیلی را حلقه کنید. آنها را با رب گوجهفرنگی به قابلمه اضافه کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.
5.🍗 مرغها را دوباره داخل قابلمه بریزید و هم بزنید. درب قابلمه را محکم ببندید و به مدت 15دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا برنج نرم شود، مرغها مغز پخت شوند و آب غذا کشیده شود. گاهی آن را هم بزنید و اگر متوجه شدید غذا خشک شده، مقداری عصاره به آن اضافه کنید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
ته چین کاهو چگونه تهیه میشود؟😋😍
♨️برنج را ۲ ساعت در آب و نمک خیس کنید؛ سپس در ظرف حاوی آب جوش بریزید و آبکش کنید.
شوید خرد شده را با برنج آبکش شده مخلوط کنید. نیمی از ♨️برنج را در ظرفی با ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کنید.
سینه مرغ نگینی خرد شده را در ظرفی با زعفران دم کرده مخلوط کنید و در تابه ای با کره تفت دهید.
♨️کاهو را در یک ظرف حاوی آب جوش بگذارید و پس از ۵ دقیقه آبکش کنید؛ سپس برگ های کاهو را از هم جدا کنید. قالب های مافین را چرب کنید و برگ های کاهو را در داخل قالب بگذارید.
به ترتیب مقداری از مخلوط برنج و ماست، تکه های مرغ سرخ شده و در آخر مخلوط برنج و شوید را در قالب و روی کاهو بریزید.
برگ های کاهو را جمع کنید و روی برنج را بپوشانید. قالب را در ظرفی حاوی آب بگذارید و ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا بپزد.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
برای پخت زرشک چه نکته ای را باید رعایت کنیم؟😋😍
⁉️برای تهیه زرشک پلو چون زرشک سریع می سوزد بهتراست
☑️پس از داغ شدن روغن، زرشک را کمی تفت داده وشکر،کمی آب را به آن اضافه کنید تا زرشک حالت مربایی بگیرد
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چگونه گوشت را با مرکبات مزه دار کنیم؟😋😍
مِرینت کردن (مزه دار کردن) گوشت با مرکبات باعث می شود که کاملا ترد و خوشمزه شوند. اگر مرکبات دوست دارید، همراه کردن مقداری آب لیمو یا آب پرتقال، همیشه بهترین راه برای داشتن یک بشقاب غذای گوشتی خوشمزه است.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
چه نکاتی را برای پخت رب گوجه رعایت کنیم؟😋😍
🍅برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
گرانترین کیک کافیشاپی
اینم از کیک کافی شاپی مختص اونایی که شکلات دوست ندارن
👈موار لازم
۵ عدد تخم مرغ
شکر ۱۴۰ گرم
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱۳۰ گرم آرد
۳۰ گرم نشاسته ذرت
👈مواد لازم فیلینگ
۵۰۰ گرم خامه قنادی
۲۵۰ گرم دولسه دلچه یا شیرعسل کاراملی
پنیر خامه ای ۴۰۰ گرم
👈مواد لازم مرطوب کردن
شیر گرم ۱۵۰ گرم
دولسه دلچه ۱۰۰ گرم
آجیل بو داده خرد شده برای تزئین
༺🍉 ⃟ #آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻